Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ???

BEBISNIK

Recommended Posts

μηπως καποια κοπελα γνωριζει καποιον γιατρο στο πανεπιστημιακο της αλεξανδρουπολης? θελω να γεννησω εκει αλλα δεν γνωριζω καποιον γιατρο.και τον πρωτο γιο εκει τον γεννησα αλλα επειδη πηγα σαν επειγον περιστατικο λογω προωροτητας δεν γνωριζα κανεναν και οταν πηρα τηλ να μαθω ποιος γιατρος ηταν που με ειχε αναλαβει μου ειπαν οτι ηταν δυσκολο να μου πουν γιατι πιθανοτατα βαριοντουσαν να ψαξουν στην γραμματεια.αν υπαρχει καποιος καλος εννοηται να μου συστησετε θα ειμουν ευγνωμον.ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό να γεννήσεις!

Έχω ακούσει για κάποιον Νικολάου αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω καθόλου...

Αν ξέρει κάποια άλλη κοπέλα ας μας πει...

καλησπερα μενω αλεξ/πολη καιεχω ακουσει για μια γυναικα γυναικολογο στο νοσοκομειο αλλα δεν ξερω ονομα θα προσπαθησω να μαθω γιατι και εγω θελω να δω πως ειναι ως γιατρος.παντως εχω ακουσει πολυ καλα λογια

στην αλεξανδρουπολη ομως εχει δυο κλινικες μαζι-την πανεπιστημιακη και την κρατικη-πρεπει να μαθουμε σε ποια απο τις δυο ειναι αυτοι οι γιατροι.mariloy σε ευχαριστω θα ρωτησω γιαυτον τον νικολαου και georgiasamar αν μπορεις να μαθεις πως λενε αυτην την γιατρο θα με βολευε λογω το οτι ειναι γυναικα.περημενω νεα σου.σας ευχαριστω πολυ

koritsia geia sas..egw kserw enan gunaikologo o opoios einai para polu kalos se kanei na niwtheis polu aneta k euxarista se sumvouleuei se oles tis eksetaseis k ta sxetika einai polu kalos swstos(g na fantasteite st nosokomeio de mporesan na doune t fulo tou mwrou m epeidi itan mikro k genika den asxolithikan k polu k autos ektos oti pedeutike mia wra oute xrimata parapanw de mas pire alla k to eide)k oxi mono se auto alla se ola...exei dikia tou kliniki k ton lene tzaber.einai polu kalos k panw apo ola anthrwpos..

BEBISNIK έγραψε:

στην αλεξανδρουπολη ομως εχει δυο κλινικες μαζι-την πανεπιστημιακη και την κρατικη-πρεπει να μαθουμε σε ποια απο τις δυο ειναι αυτοι οι γιατροι.mariloy σε ευχαριστω θα ρωτησω γιαυτον τον νικολαου και georgiasamar αν μπορεις να μαθεις πως λενε αυτην την γιατρο θα με βολευε λογω το οτι ειναι γυναικα.περημενω νεα σου.σας ευχαριστω πολυ

Ο Νικολάου είναι στην Πανεπιστημιακή.

Η Πανεπιστημιακή είναι πιο σύγχρονη και θα σου σύστηνα να την προτιμήσεις.

Ένας πάρα πολύ καλός γιατρός είναι και ο Σπαθόπουλος. Εγώ πήγα και έκανα εκεί την Β΄επιπέδου. Είναι όμως μόνο στο ΙΚΑ και στην κλινική. Για την περίπτωση που αποφαφίσεις να πας σε ιδιωτική κλινική.

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ...ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ

Bebisnik Αλςξανδρούπολη μένεις?

Ξέρω κι εγώ 2-3 ονόματα, αλλά προσωπική εμπειρία δεν έχω από κανέναν...

Βρε, ας μαζευτούμε οι Αλεξανδροπουλίτισσες, είμαστε - δεν είμαστε από εδώ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...