Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 725
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια σιγουρα δεν θα κανω μεχρι 3 ετων γιατι μετα απο αυτα που εχω περασει πιστευω οτι οι γιατροι μας εχουν για πειραματοζωα...κ στην περιπτωση του γιου μου στο παιδων εχω ακουσει τα τρελα...π.χ. ενας μου ειπε να δωσω neocate κ μετα ο αλλος μου την ειπε που εδωσα neocate...εγω επρεπε να ξερω τι γαλα θα δωσω?οποτε στην τυχη τα λενε...σιγα μην παω να ναρκωσουν το αγορακι μου ετσι...μα αναπτυσετε μια χαρα κ οσο για το μυαλουδακι του ειναι τετραπερατος...αφου οσοι τον βλεπουν δεν πιστευουν αυτα που ακουνε απο το γλυκο του στοματακι...

κ ο γιατρος που μου το ειπε οτι κανενα παιδακι δεν εχει αλλεργια μετα τα 2 ειναι γνωστος κ μεγαλος στο παιδων...

τελος παντων θα μιλησω με την φιλη μου κ θα δειξει...

προκληση ειναι οταν δινουμε το κανονικο η υποαλλεργικο γαλα...

Δημοσίευση

ραφαελ τι να πω;αν ο δικος μου συνεχισει την αλλεργια μεχρι τα 3 και θηλασω εναν χρονο δεν θα το αντεξω κοριτσια! :(:(:( βρε κοριτσια εμενα πριν 2 μηνες ηταν 64440 και τωρα ειναι μονο 6900 ειναι φυσιολογικο τοσο λιγο βαρος μεσα σε 2 μηνες;παρατηρησα οτι απο 5 μηνων εως τωρα ζητημα να εχει παρει 100 γραμμαρια να ανησυχησω;Γιωτακι θα παρω την γιατρο να την ρωτησω απο Δευτερα για τα προβιοτικα και αν μου πει οκ θα τα αγορασω και θα σου πω.Πατσυ μου τι ψαρι θα φας τελικα;

Δημοσίευση

bembini περασε καμια ιωσουλα?του αρχισες στερεες?καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου..εγω δεν θυμαμαι κ πολλα απο την βρεφικη ηλικια (θα τα ξαναθυμηθω σε λιγο) αλλα τωρα κοιταξα το βιβλιαριο του μικρου κ απο 4 μεχρι 6 ειχε παρει 1600γραμ.εχει κ σχεση ομως σιγουρα ποσο βαρος γεννηθηκε.

Δημοσίευση

μπεμπινι μου να ξερεις οτι τα παιδακια με αλλεργια δυσκολευονται να βαλουν βαρος...εμενα ο δικος μου πριν ενα μηνα ηταν 6 κιλα...και βγηκαμε απο το μαιευτυριο 2700...εγω παντως αν δω οτι δεν βαζει βαρος και αυτο το μηνα θα του κανω καλλιεργια ουρων :unsure:

σημερα φαγαμε 2 κουταλιες μηλο :woohoo: αυριο 4....μεχρι στιγμης ολα καλα....θα δουμε και αυριο...

σαυρογιωτα αν θυμαμαι καλα η μικρη σου δεν εχει αλλεργια;;;; :dry:

Δημοσίευση

Γιωτακι μπραβω για το μηλο!μακαρι να μην τον πειραξει!σαν γευση του αρεσε;αχ!τι να πω..εμενα δεν ειχε προβλημα βαρους μεχρι τωρα αφου και η γιατρος απορουσε,αλλα δυστυχως το αποκτησαμε και αυτο!καλλιεργεια ουρων για πιο λογο;

Δημοσίευση

μαρακι επιφυλασσομαι για το μηλο ακομα....ειναι νωρις...

δεν του πολυαρεσε..ξυνισε τα μουτρα του.χαχαχα...αλλα το εφαγε...

οταν ενα μωρο δεν περνει βαρος το πρωτο που συμβουλευουν οι παιδιατροι ειναι μια καλλιεργια ουρων...συμβαινει να εχουν ουρολοιμωξη και απλα να μην περνουν βαρος...πιο πολυ θελω να την κανω να μου φυγει το αγχος...θα δω πως θα παει αυτον το μηνα...

Δημοσίευση

κι εμενα απορουν γιατο βαζει βαρος ενω εχει αλλεργια.μια γιατρος λεει οτι δεν βαζει.τεσπα.οτι να ναι.ακρη δεν βγαζεις με τους γιατρους.εγω ψαρι τελικα ισως την αλλη βδομαδα.δεν ξερω και πιο ειναι το πιο ακινδυνο.αν ξερετε εσεις πειτε.χτες εφαγα ρυζι,πατατες κ κοτα στον φουρνο.α και με λιγακι λεμονακι.εμετο δεν εκανε,αιμα μεχρι τωρα που ιλαμε δεν ειχε δοξα τον θεο.θα περιμενω κι αλλο.αλλα συμνεχιζει να με εκπληζει το μωρο μου.απο την τοσηηη αλλεργια που χε σε ολα τωρα τοσο καλα?μακαρι....και η προκληση με μοσχαρι ποπυ λετε?δηλ οτι θα προκαλεσετε την αλλεργια με το μοσχαρι?χιχι

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

γεια σας...

εμας τελικα μας πειραξε το μηλο :( πολλες αναγωγες....

αυριο θα ξεκινησουμε πατατα και ο θεος βοηθος....

φιλια! :kiss:

Κουκλίτσα μου να σε ρωτήσω κάτι μήπως ξέρεις;

Βλέπω και λέτε οτι σε κάποιες τροφές καταλβαίνετε την αλλεργία λόγω αναγωγών.

Εμένα που ο μπέμπης έχει παλλινδρόμηση και κάνει κάθε μέρα εμετούς, πως θα καταλάβω αν τον πειράζει και κάτι άλλο; :huh:

Για την πρωτεινη του αγελαδινού γάλακτος το ανακαλύψαμε με βλένη και αίμα στα κακάκια.

Δημοσίευση

μαριλου μπορει η παλινδρομηση που εχετε να οφειλεται σε κατι αλλο που τον ενοχλει απο την διατροφη σου....

εμεις στον πρωτο μου γιο ετσι ανακαλυψαμε οτι εχει αλλεργια...εκανε παλινδρομηση..

τωρα γι αυτο που ρωτας θα δεις οτι κανει πολυ περισσοτερες....δηλαδη εμενα βγαζει κατα μεσω ορο 2 με 3 φορες την μερα η και καθολου...οταν ομως τον πειραξει κατι δεν τον προλαβαινω....καθε 10 λεπτα βγαζει...ειναι εμφανης η διαφορα...

μαρακι πηγα και χθες και πηρα αρτοπαρασκευαστη...και ειδα οτι υπαρχει ενας τις τεφαλ που φτιαχνει ψωμι με αλευρι χωρις γλουτενη...για δες το...

σημερα του εδωσα πατατα...βασικα προσπαθησα γιατι με το που του εδωσα λιγο το αναγουλιασε και μου εκανε εναν ωραιοτατο τρελο εμετο :( δεν του αρεσε καθολου..θα προσπαθησω και αυριο...

Δημοσίευση

Καλησπερα!!

Τι κανετε μανουλες?

Γιωτακι τον πειραξε τελικα το μηλο εε?..Δεν πειραζει!

Ετσι κ αλλιως ειναι εκτος εποχης! :P

Δωστου πεπονι να γουσταρει!!!

Πατατα σκετη???Θα προτεινα να δωσεις καροτο σκετο...η πατατα δεν κατεβαινει!Ειναι κ πιο γλυκο!

Αλλα νεα?

Μαριλου βγαζει συνεχεια σαν νερο?

Πωπω...Δυσκολο να το βλεπεις...Περαστικα γρηγορα!!!

Δημοσίευση

marilou περαστικά και σε εσάς!δύσκολες οι αναγωγές... :unsure: Γιωτάκι και το ψωμί χωρίς γλουτένη που είχα φάει τον πείραξε και η αλλεργιολόγος μου είπε ότι έχει αλλεργία γενικά στα σιτηρά και δεν έχει να κάνει με την γλουτένη γιατί τα ψωμιά χωρίς γλουτένη έχουν μέσα και άλλα μου είπε οπότε απέκλεισα το ψωμί τελείως :( τσπ.Το χοιρινό που έφαγα τον πείραξε δυστυχώς τώρα θα δοκιμάσω αγγούρι και ίσα ίσα που προλαβαίνω γιατί την Παρασκευή έχουμε εμβόλιο και η παιδίατρος θα μου πει πάλι να του ξεκινήσω τις κρέμες.Πάντως στο χοιρινό βρε κορίτσια πολλά σπυράκια μου έβγαλε,έχουμε ένα θέμα εμείς με τα κρέατα τα λαχανικά τα δέχεται πιο εύκολα..

Δημοσίευση

καλησπερα! :)

αναστασακι δεν το ειχα σκεφτει....εχεις δικιο...οποτε αυριο θα του δωσω καροτο...μακαρι να φαει κατι...

μαρακι ναι εχεις δικιο το ξεχασα... :blush:

κριμα για το χοιρινο....καλη τυχη με το αγγουρι....εγω πλεον ακουω αγγουρι και τρεχω... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

φιλιαααααααααααα :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh:

Βρε το αγγουρακι...Τζιζ κακα!!!χαχαχα

Ετσι κι αλλιως δεν προσφερει τπτ!.......... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

(γελαω γτ θυμηθηκα αυτο που λενε για τη δροσια του!!! :P )

Γιωτα μου σου εχω πει πως κ η δικια μου ειναι ζορικη...

Φαγητο εξακολουθει να μην τρωει σχεδον καθολου...

Τι να κανω?Αναγουλιαζει,βγαζει εξω τη γλωσσα(δεν θελει καν να υπαρχει στο στομα της αυτο το μπλιαχ :laugh: ),κλαιε,καμια φορα κανει κ μετο.... :huh:

Ε...Δε θα σκασω!

Πλεον τσακιζει ολη τη φρουτοκρεμα(φτου-φτου!) 200μλ!Πεπονακι,μπανανα,ροδακινο, βερίκοκο!Νιωθω καλα που τρωει τουλαχιστον φρουτα! ;)

Τα λεω αυτα για να μην αγχωθεις!Να ξερεις πως ιιιιισως παρει χρονο για να φαει!Ισως κ οχι!

Φιλια σε ολες!

Παω να...ξαραχνιασω!

Δημοσίευση

γεια σας...

αναστασακι και μενα μαλλον ζορικος τον κοβω στο φαι... :dry: σημερα το εδωσα καροτο..δεν το πειραξε :woohoo: :woohoo: :woohoo: αλλα το αναγουλιαζε και αυτο...αυριο εχει καροτο με πατατα...

αντε πηγαινε να ξαραχνιασεις για να ερθω...τσ τσ..τι πραγματα ειναι αυτα :P :laugh:

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

μαριλου μπορει η παλινδρομηση που εχετε να οφειλεται σε κατι αλλο που τον ενοχλει απο την διατροφη σου....

εμεις στον πρωτο μου γιο ετσι ανακαλυψαμε οτι εχει αλλεργια...εκανε παλινδρομηση..

τωρα γι αυτο που ρωτας θα δεις οτι κανει πολυ περισσοτερες....δηλαδη εμενα βγαζει κατα μεσω ορο 2 με 3 φορες την μερα η και καθολου...οταν ομως τον πειραξει κατι δεν τον προλαβαινω....καθε 10 λεπτα βγαζει...ειναι εμφανης η διαφορα...

..

αμάν...! :blink: Δεν μου είπε κάτι τέτοιο κανείς από τους δυο παιδιατρους!

Απλά μου είπαν πως η παλλινδρόμηση συμβαίνει καμιά φορά στα μωράκια και περνάει με το που μπαίνουν οι στερεες τροφές.

Τώρα που το λες έχει τύχει να κάνει κάποιες μέρες πολλούς εμετούς (4-5). Τις υπόλοιπες μέρες κάνει 1-2. Ουφ... τι κάνω τώρα;;;

Πρέπει να κόψω τα πάντα όπως εσείς και να βάζω τροφές σιγά σιγά στην διατροφή μου, για να δω τι τον ενοχλεί;;; Να πάω τον μπέμπη σε αλλεργιολόγο;;;; Πελάγωσα.... :(

Σας ευχαριστώ κορίτσια για την συμπαράσταση και εύχομαι ολόψυχα σύντομα να απαλλαγείτε από την παλιοαλλεργία....

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?ΤΙ ΝΕΑ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΦΑΓΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΦΛΟΥΔΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ.ΤΕΛΕΙΟ.ΝΟΣΤΙΜΟ.ΥΠΕΡΟΧΟ.ΧΤΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΒΛΕΝΝΗ ΣΤΑ ΚΑΚΑ.ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΩ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩ.ΧΑΧΑ.ΚΑΛΑ.ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ.ΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ..... :kiss:

Δημοσίευση

σημερα μου βγαζει βλεννη και κουκιδα αιμα.μαλλον απο σπανακοπιτα χτες.αντε να κοψω λιγο τις μαλακιες γιατι μολις τον βλεπω μια χαρα κανω χαζα και ολο τον παω π[ισω και ετσι παλι δεν καταφερα να φαω σημερα ψαρια.την αλλη εβδομαδα.

Δημοσίευση

γεια σας!

εμεις εχουμε εδω και 3 μερες που τρωμε πατατα καροτο και δεν τον πειραζει αλλα δεν το θελει με τιποτα...κλαιει και οδυρεται...αυριο θα του βαλω κοτοπουλο και ο θεος βοηθος :dry:

μαριλου να πας σε αλλεργιολογο...πιστευω οτι θα σε βοηθησει...

πατσυ κοψε τις βλακειες..χαχαχα...κοιτα ποια μιλαει...ασε εχει ενα παγωτο η καταψυξη και το χαλβαδιαζω εδω και 2 μερες...μου τρεχουν τα σαλια :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...