Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

bikxar έγραψε:

γεια σας κοριτσια εγω εχω 4 το τελευταιο ειναι το ονομα του χαρη που εχω κ σαν φωτο προφιλ...εμενα μου αρεσουν παρα πολυ κ θα το σκεφτομουνα κ για ενα πεμπτο ;)

Να σου ζήσει ο Χάρης σου γλυκιά μου.Τι άλλα tatoo έχεις δεν μας έγραψες.Σε τι ηλικία άρχισες να κάνεις;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 113
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Panayiota έγραψε:

Αχ τατού!!!!!!Πολυαγαπημένα μου τατού!!!

Από 5 χρονών ήθελα να κάνω.

Στα 19 μου χτύπησα ένα σκορπιό χαμηλά στο γοφό.

Τώρα τρώγομαι να κάνω και άλλο ,αλλά ο άντρας μου δε πολυθέλει. :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Καλά, μέχρι να μου τη βαρεσει!!!!Μη νομίζετε ότι θα κάτσω και να σκάσω. :P:P

Ζαχ το δικό μου εκεί που είναι δε μπορώ να το φωτογραφήσω.

Άπό τόσο μικρή;;Αμν..αμάν..

Πάλι καλά που δεν το έχεις μετανιώσει πάντως,μπράβο!Εύχομαι κ για δεύτερο..με την συγκατάθεση του συζύγου νομίζω θα ήταν καλύτερα!

Elenitsa_2 έγραψε:

Κι εγώ έχω ένα στο ύψος της μέσης,

έξω δεξιά.

είναι μια ξωτικίνα με ανέμελο-μοιραίο μαλλί που το φυσάει ο

αέρας...

θα σας το ποστάρω.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=9 ... =746562357

θα κάνω το 2ο μόλις μπορέσω, το σχέδιο το έχω βρει και

έχει σχέση με το μπεμπέ μου :woohoo:

Δεν ανοίγει ο σύνδεσμος που έχεις βάλει γλυκιά μου για να δούμε το τατοο σου,αν είναι ξαναπροσπάθησε να το ξαναβάλεις.

Με το καλό το δεύτερο!

mama_xina έγραψε:

εχω ηδη ενα τατου που ειναι το ζωδιο μου.ο λογος που το εκανα ειναι πολυ...ψυχολογικο θεμα! το οτι ειμαι ταυρος με κανει να νιωθω πολυ δυνατη και οποτε με περνει απο κατω σκεφτομαι "αντεχουμε εμεις οι ταυροι!".μικρη σκεφτομουν αρκετες φορες οτι δεν ηθελα να ζω διοτι δεν ημουν ευτυχισμενη πολλες φορες και (οσο σκληρο και αν σας ακουγεται μερα μεσημερι)ειχα περασει ενα ασχημο σεξουαλικο θεμα και ηθελα να κοψω τις φλεβες μου.οποτε πηγα και εκανα το ζωδιο μου για το οποιο νιωθω περηφανη στο σημειο οπου ηθελα να σταματησω τη ζωη μου. στον αριστερο μου καρπο.

τωρα που τα πραγματα ξανα κυλησαν θα κανω 2ακομη:

1.το αρσενικο συμβολο,στο σημειο οπου ενιωθα συχνοτερα τον γιο μου...στα δεξια πλευρα μου οπου ελεγα οτι μου τα εφαγε!

2.την εξης φραση : tu recuerdo crece en mi A.M.

αυτα!

mama-xina τι σημαίνει αυτή η φράση;;;;Πολύ δυνατή η σκέψη σου μπράβο πάντως!

σε ευχαριστώ για το χρόνο σου

Mamoli έγραψε:

stars_oli.jpg

Αυτό είναι το πρώτο που έκανα... Εδώ και δύο χρόνια έχω αγορέ μαλλί, οπότε φαίνεται πολύ.... Παλιότερα έπρεπε να τα πιάσω κοτσίδα για να φανεί! Το λατρεύω!!!

Τι συμβολίζουν για σένα τα τρία αυτά αστεράκια;Μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας ή είναι κάτι προσωπικό;Πάντως είναι όμορφο!

liberty81 έγραψε:

το θεμα ειναι να μη το μετανιωσεις..και εγω εχω κοριτσια ταττοο και ο φοβος μου πριν το κανω ηταν να μη το μετανιωσω..αυτο δεν εγινε ..ειναι ωραιο

liberty81 τι σχέδιο έχεις;Σε τι ηλικία το έκανες;Κ εγώ θέλω αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη 100% σε κάτι.Φοβάμαι μην μετανιώσω κιόλας ή μην θελω να γεμίσω ολόκληρη μετά το πρώτο μου!!

Εδω ειμαι κι εγω... :) Εχω ηδη 3...

Ενα μικρο τρανταφυλλακι στο στηθος που χτυπησα 19 ετων, ενα "λευκο" λυκο, που ειναι γαλαζιος στο δεξι μπρατσο οταν γνωριστηκαμε με τον αντρα μου και τα καναμε ταυτοχρονα, αυτος εχει τη λυκαινα... και εναν ιπποκαμπο στην πλατη λιγο αργοτερα...

Χε χε... του κολλησα το μικροβιο και η πεθερουλα μου με κατηγορει ευθεως και το ευχαριστιεμαι που εχω να της απαντησω οτι επι τρεις μηνες καλοκαιρι, δεν εβλεπε ολοκληρη γαλαζια λυκαινα στο μπρατσο του!!! :woohoo:

Μαλλον θα κανω κι αλλα... μονο που ειχα δει μια φωτογραφια ενος αντρα που ειχε καλυψει ολοκληρο το σωμα του με tattoo και δεν μου αρεσε, και πατησα λιγο φρενο...

Για μενα χρειαζεται λογος για να κανεις μια μονιμη μετατροπη - διακοσμηση στο σωμα σου, και φυσικα εχω τον Ιασονα, αλλα δεν μου φτανει μονο το ονομα του... Δεν μου εχει ερθει ακομα η εμπνευση του σχεδιου...

Ο πρωτος καλλιτεχνης που μου ειχε ζητησει ταυτοτητα τοτε για να κανει αυτο που του ζητησα, με ειχε ενημερωσει οτι "τα tattoo δεν σβηνουν χωρις σημαδι..." Πολυ δυσκολα και αναλογα με το τον τυπο δερματος... Οποτε προκειται για μονιμη αλλαγη! Μου ειχε προτεινει χεννα για να σιγουρευτω πρωτα... Αλλα δεν ειχα χρονο στα 19 να περιμενω!!! :P

Η αληθεια ειναι οτι δεν το μετανιωσα και μαλιστα το αγαπησα, δεν μπορω να σκεφτω τον εαυτο μου πια, ειδικα χωρις αυτο το πρωτο... Ετσι ηρθαν και τα επομενα...

Για τον πονο... ειναι εντελως υποκειμενικο θεμα και δεν μετριεται με κανενα τροπο. Δεν ενιωσα πονο, ενοχληση θυμαμαι απο τον ηχο και προς το τελος (μετα το μισαωρο) μεγαααλη ενοχληση ειδικα στο στο τελευταιο που ηταν σχεδον πανω στη σπονδυλικη στηλη... Ισως που δεν το εβλεπα κιολας???

Τον Ιασονα να δουμε πως καραταμε μεχρι καποια ηλικια, που βλεπει τα tattoo της μαμας και του μπαμπα και τα σκουλαρικια και πιθανως θα θελει και αυτος... Για την ωρα, μια - δυο φορες που προσπαθουσε να γδαρει τις μασκες απο το στηθος του μπαμπα του, τον ζωγραφισα και αυτον λιγακι με κατι μολυβια ματιων και τα κοιταζε εκπληκτος... :dry:

Ειναι εντελως τυχαιο, ή ισως και οχι, δεν ξερω... που σε βολτα στη Θεσσαλονικη, βγηκα στην Τσιμισκη για να ψωνισω πουλοβερ και επεστρεψα με τριανταφυλλο στο στηθος και το αγαπησα τοοοσο που για αρκετο καιρο, το εψαχνα καθε λιγο μηπως εχει φυγει... Καλο ειναι ειναι να μην γινονται αυτα ετσι... αφου τελικα ακομα και μεχρι σημερα δεν ειναι και τοσο απλο και σιγουρο οτι αν αλλαξεις γνωμη αφαιρουνται!

Θα προσπαθησω να βαλω τις φωτογραφιες που ηδη υπαρχουν στο λαπτοπ ξανα... τον ιπποκαμπο μαλλον αργοτερα, αφου το καημενο μηχανηματακι δεν εχει χωρο ουτε για να ανασανει και υπολειτουργει γενικως...

Έχω ψύχωση με τα τατουάζ κι έχω πάνω μου αρκετά... πολλά. Το ζήταγα από πολύυυυ νωρίς, αλλά άρχισα στα 18 κρυφά από τους δικούς μου :blush: που προσπαθούσαν να με κρατήσουν με ατάκες τύπου "πάνω απ' το πτώμα μου" κ.λπ. (δεν έγινε φόνος τελικά) και συνέχισα μέχρι αρκετά πρόσφατα κάνοντας σχέδια που σημαίνουν πράγματα για μένα κι επεκτείνοντας κάποια από αυτά. Μέχρι σήμερα δεν το έχω μετανιώσει για κανένα. Τα περισσότερα είναι μονόχρωμα εκτός από ένα στο πόδι κι ένα στην κοιλιά που ελπίζω, όπως της Mamoli, να μείνει ως έχει όταν φουσκώσω.

Λάτρεψα από την αρχή την αίσθηση της βελόνας και την διαδικασία γενικά: σκέφτεσαι ότι θέλεις να χτυπήσεις κάτι, σταδιακά σου γίνεται έμμονη ιδέα, αρχίζεις να επεξεργάζεσαι στο μυαλό σου γιατί θέλεις να το κάνεις (ώστε να υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να το μετανιώσεις), κλείνεις ραντεβού, βλέπετε το σχέδιο, σου το φτιάχνουν μέχρι να σου φανεί ότι είναι ίδιο με αυτό που είχες κατά νου και μετά φτάνει η μεγάλη μέρα... αχ!

Κι εγώ πάντοτε σκεφτόμουν ότι θα χτυπήσω το όνομα του παιδιού μου ή το αρχικό του, αλλά ο σύντροφός μου μου έχει βάλει φρένο. Δε θέλει με τίποτα να κάνω ούτε μισό, ούτε αυτό :dry:

Σχετικά με το σβήσιμο, μου έχουν δείξει δυο φορές σημείο όπου είχαν τατουάζ και δεν φαίνεται τίποτε. Και στις δύο περιπτώσεις όμως ήταν μικρά, απλά σχεδιάκια. Γενικά ξέρω ότι είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία (θέλει πολλέεες συνεδρίες), ακριβούτσικη, κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και μετά θέλει πολλή προσοχή, στον ήλιο π.χ. Διάβαζα πέρυσι ότι εφαρμόζουν στην Αγγλία μια εναλλακτική μέθοδο αφαίρεσης, που σου κάνουν "τατουάζ" πάνω από το τατουάζ σου με κάτι σαν κρέμα και στο τέλος δεν φαίνεται τίποτα. Να το βασικά.

aggeliki 30 έγραψε:

Εδω ειμαι κι εγω... :) Εχω ηδη 3...

Ενα μικρο τρανταφυλλακι στο στηθος που χτυπησα 19 ετων, ενα "λευκο" λυκο, που ειναι γαλαζιος στο δεξι μπρατσο οταν γνωριστηκαμε με τον αντρα μου και τα καναμε ταυτοχρονα, αυτος εχει τη λυκαινα... και εναν ιπποκαμπο στην πλατη λιγο αργοτερα...

Χε χε... του κολλησα το μικροβιο και η πεθερουλα μου με κατηγορει ευθεως και το ευχαριστιεμαι που εχω να της απαντησω οτι επι τρεις μηνες καλοκαιρι, δεν εβλεπε ολοκληρη γαλαζια λυκαινα στο μπρατσο του!!! :woohoo:

Μαλλον θα κανω κι αλλα... μονο που ειχα δει μια φωτογραφια ενος αντρα που ειχε καλυψει ολοκληρο το σωμα του με tattoo και δεν μου αρεσε, και πατησα λιγο φρενο...

Για μενα χρειαζεται λογος για να κανεις μια μονιμη μετατροπη - διακοσμηση στο σωμα σου, και φυσικα εχω τον Ιασονα, αλλα δεν μου φτανει μονο το ονομα του... Δεν μου εχει ερθει ακομα η εμπνευση του σχεδιου...

Ο πρωτος καλλιτεχνης που μου ειχε ζητησει ταυτοτητα τοτε για να κανει αυτο που του ζητησα, με ειχε ενημερωσει οτι "τα tattoo δεν σβηνουν χωρις σημαδι..." Πολυ δυσκολα και αναλογα με το τον τυπο δερματος... Οποτε προκειται για μονιμη αλλαγη! Μου ειχε προτεινει χεννα για να σιγουρευτω πρωτα... Αλλα δεν ειχα χρονο στα 19 να περιμενω!!! :P

Η αληθεια ειναι οτι δεν το μετανιωσα και μαλιστα το αγαπησα, δεν μπορω να σκεφτω τον εαυτο μου πια, ειδικα χωρις αυτο το πρωτο... Ετσι ηρθαν και τα επομενα...

Για τον πονο... ειναι εντελως υποκειμενικο θεμα και δεν μετριεται με κανενα τροπο. Δεν ενιωσα πονο, ενοχληση θυμαμαι απο τον ηχο και προς το τελος (μετα το μισαωρο) μεγαααλη ενοχληση ειδικα στο στο τελευταιο που ηταν σχεδον πανω στη σπονδυλικη στηλη... Ισως που δεν το εβλεπα κιολας???

Τον Ιασονα να δουμε πως καραταμε μεχρι καποια ηλικια, που βλεπει τα tattoo της μαμας και του μπαμπα και τα σκουλαρικια και πιθανως θα θελει και αυτος... Για την ωρα, μια - δυο φορες που προσπαθουσε να γδαρει τις μασκες απο το στηθος του μπαμπα του, τον ζωγραφισα και αυτον λιγακι με κατι μολυβια ματιων και τα κοιταζε εκπληκτος... :dry:

Ειναι εντελως τυχαιο, ή ισως και οχι, δεν ξερω... που σε βολτα στη Θεσσαλονικη, βγηκα στην Τσιμισκη για να ψωνισω πουλοβερ και επεστρεψα με τριανταφυλλο στο στηθος και το αγαπησα τοοοσο που για αρκετο καιρο, το εψαχνα καθε λιγο μηπως εχει φυγει... Καλο ειναι ειναι να μην γινονται αυτα ετσι... αφου τελικα ακομα και μεχρι σημερα δεν ειναι και τοσο απλο και σιγουρο οτι αν αλλαξεις γνωμη αφαιρουνται!

Θα προσπαθησω να βαλω τις φωτογραφιες που ηδη υπαρχουν στο λαπτοπ ξανα... τον ιπποκαμπο μαλλον αργοτερα, αφου το καημενο μηχανηματακι δεν εχει χωρο ουτε για να ανασανει και υπολειτουργει γενικως...

Aγγελική ενθουσιάστηκα πραγματικά!Βάλε μας αν έχεις φωτογραφίες!!

kuo28 έγραψε:

Έχω ψύχωση με τα τατουάζ κι έχω πάνω μου αρκετά... πολλά. Το ζήταγα από πολύυυυ νωρίς, αλλά άρχισα στα 18 κρυφά από τους δικούς μου :blush: που προσπαθούσαν να με κρατήσουν με ατάκες τύπου "πάνω απ' το πτώμα μου" κ.λπ. (δεν έγινε φόνος τελικά) και συνέχισα μέχρι αρκετά πρόσφατα κάνοντας σχέδια που σημαίνουν πράγματα για μένα κι επεκτείνοντας κάποια από αυτά. Μέχρι σήμερα δεν το έχω μετανιώσει για κανένα. Τα περισσότερα είναι μονόχρωμα εκτός από ένα στο πόδι κι ένα στην κοιλιά που ελπίζω, όπως της Mamoli, να μείνει ως έχει όταν φουσκώσω.

Λάτρεψα από την αρχή την αίσθηση της βελόνας και την διαδικασία γενικά: σκέφτεσαι ότι θέλεις να χτυπήσεις κάτι, σταδιακά σου γίνεται έμμονη ιδέα, αρχίζεις να επεξεργάζεσαι στο μυαλό σου γιατί θέλεις να το κάνεις (ώστε να υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να το μετανιώσεις), κλείνεις ραντεβού, βλέπετε το σχέδιο, σου το φτιάχνουν μέχρι να σου φανεί ότι είναι ίδιο με αυτό που είχες κατά νου και μετά φτάνει η μεγάλη μέρα... αχ!

Κι εγώ πάντοτε σκεφτόμουν ότι θα χτυπήσω το όνομα του παιδιού μου ή το αρχικό του, αλλά ο σύντροφός μου μου έχει βάλει φρένο. Δε θέλει με τίποτα να κάνω ούτε μισό, ούτε αυτό :dry:

Σχετικά με το σβήσιμο, μου έχουν δείξει δυο φορές σημείο όπου είχαν τατουάζ και δεν φαίνεται τίποτε. Και στις δύο περιπτώσεις όμως ήταν μικρά, απλά σχεδιάκια. Γενικά ξέρω ότι είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία (θέλει πολλέεες συνεδρίες), ακριβούτσικη, κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και μετά θέλει πολλή προσοχή, στον ήλιο π.χ. Διάβαζα πέρυσι ότι εφαρμόζουν στην Αγγλία μια εναλλακτική μέθοδο αφαίρεσης, που σου κάνουν "τατουάζ" πάνω από το τατουάζ σου με κάτι σαν κρέμα και στο τέλος δεν φαίνεται τίποτα. Να το βασικά.

Πόσα πολλά;Κ εγώ ήθελα κ πιο μικρή αλλά η μαμά μου έβαζε πάντα φρένο σε κάτι τέτοια κ καλά μην μετανιώσω!

Δεν έχω σκεφτεί αν κάνω κάτι να το σβήσω μετά όπότε δεν με πειράζει.Στο θέμα προβληματίζομαι λίγο,όχι στην ιδέα ότι μένει για πάντα.Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.

neni86 έγραψε:

kuo28 έγραψε:

Πόσα πολλά;Κ εγώ ήθελα κ πιο μικρή αλλά η μαμά μου έβαζε πάντα φρένο σε κάτι τέτοια κ καλά μην μετανιώσω!

Δεν έχω σκεφτεί αν κάνω κάτι να το σβήσω μετά όπότε δεν με πειράζει.Στο θέμα προβληματίζομαι λίγο,όχι στην ιδέα ότι μένει για πάντα.Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.[/quote:242bh7n5]

neni, 10 (στρογγυλό). Όσο για αυτό που λες, οι μαμάδες έχουν το δίκιο τους νομίζω... Κατά καιρούς μας περνούν από το μυαλό διάφορες ιδέες για πράγματα που μπορεί να θέλαμε να κάνουμε, αλλά αυτό ειδικά είναι αρκετά διαφορετικό. Όταν όμως λες "στο θέμα προβληματίζομαι", σε τι αναφέρεσαι; Στο ότι θα έχεις πάνω σου τατουάζ; Στη διαδικασία αυτή καθαυτή και το ότι ίσως πονέσει; Για μένα, αν υπάρχει ΕΝΑ πράγμα να προβληματίζεται κανείς σε σχέση με τα τατουάζ, είναι αυτό: ότι είναι για πάντα. Τίποτε άλλο.

neni, 10 (στρογγυλό). Όσο για αυτό που λες, οι μαμάδες έχουν το δίκιο τους νομίζω... Κατά καιρούς μας περνούν από το μυαλό διάφορες ιδέες για πράγματα που μπορεί να θέλαμε να κάνουμε, αλλά αυτό ειδικά είναι αρκετά διαφορετικό. Όταν όμως λες "στο θέμα προβληματίζομαι", σε τι αναφέρεσαι; Στο ότι θα έχεις πάνω σου τατουάζ; Στη διαδικασία αυτή καθαυτή και το ότι ίσως πονέσει; Για μένα, αν υπάρχει ΕΝΑ πράγμα να προβληματίζεται κανείς σε σχέση με τα τατουάζ, είναι αυτό: ότι είναι για πάντα. Τίποτε άλλο.

neni86 έγραψε:

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

αχ..αυτές οι πεθερές καλή τους ώρα..να κοιτάνε τα δικά τους παιδιά καλύτερα..μα ήμαρτον που θα ακούσω την πεθερά μου,εδώ δεν ακούω την μαμά μου...[/quote:2baowcua]

Neni μου δεν ειναι τοσο απλο...δεν εχει σημασια αν θα ακουσεις την πεθερα σου...ειναι το ποσο θα σε πρηξει ο αντρας σου (τι ειναι αυτη η αηδια που πηγες κ εκανες κτλ κτλ) που θα τον πρηξει η μανα του (και πως θα βγεις στη θαλασσα με μωρο παιδι να σας δουνε τιποτα γνωστοι και μπλα μπλα μπλα...). Τοσο πρηξιμο που εχω φαει το σιχαθηκα το τατουαζ και ησυχασα! Χωρια που ολοσωμο δεν θελω να βαλω να ειμμαι σαν τη μανα μου! Αν δεν προλαβω να το αφαιρεσω, θα βαλω κανενα ειδικο μεικαπ...

geia sou

to teleutaio mou tatoo to ekana sto barcode pou einai pisw apo to pentagwno... perissoteres plhrofories edw

http://www.barcodetattoo.com/index2.htm

palia eixa kanei kapoia tatoo kai sto lizard sto pagkrati

http://www.lizardtattoo.gr/gr/contact.htm

kai ta 2 einai polu kala studio kai xrhsimopoioun velones mias xrhshs fusika

opoio se voleuei perissotero loipon...

an kai na sou pw thn alitheia kalutera na pas prwta sto lizard, mou eixane fanei pio kala paidia apla otan ithela na kanw to onoma ths korhs mou den mporousane ekeinh thn mera kai phga sto barcode pou tous hksere kala mia filh mou

filakia polla

neni86 έγραψε:

ΣΩΣΩ έγραψε:

Τι σχέδια έχεις;Σε τι ηλικία τα έκανες;Σε ποιό σημείο;Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.[/quote:3d8i4bbr]

εχω διαφορα καρτουν..σε ηλικια 21.23.28.δε βαζω φοτο γιατι δε μαρεσει να τα δειχνω!!!

neni, όταν γνώρισα το σύντροφό μου, είχε ενθουσιαστεί στην αρχή με την ιδέα να κάνει κι εκείνος τατουάζ. Σημειωτέον, ήταν 32 τότε (όχι μεγάλος, αλλά σε ηλικία που, λέω εγώ τώρα, αν ήταν να είχε κάνει, θα είχε ήδη κάνει). Ε δεν ήταν πολύ σίγουρος τι ήθελε να κάνει. Τη μία έλεγε "θέλω αυτό", την άλλη "θέλω εκείνο", την τρίτη "δεν είμαι σίγουρος αν και τι"... Με τις πολλές κουβέντες τον έπεισα ότι μάλλον περνάει φάση γιατί αν ήθελε *πραγματικά* να κάνει θα *ήξερε* τι θέλει να κάνει. Αν αμφιταλαντεύεσαι λοιπόν, μήπως καλύτερα να μην...; Μέχρι τουλάχιστον να είσαι σίγουρη αν θέλεις και τι θέλεις να "χτυπήσεις".

Όσο για τον πόνο, μακάρι να ήταν όλοι οι πόνοι έτσι. Αυτός είναι και λίγο εθιστικός. Ή εγώ είμαι περίεργη :dry:

neni μου το σχεδιο που εχω ειναι φιδι στη μεση μου...το εκανα οταν ηρθα θεσσαλονικη,γυρω στα 26 μου για να μη το δει η μητερα μου και καλα...αλλα ηρθε και η μητερα μου σαλονικα οποτε δεν γλιτωσα τις φωνες :P:P:P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

tsofi έγραψε:

neni86 έγραψε:

Mε το καλό το τέταρτο!Τα υπόλοιπα τρία τι είναι;[/quote:3pq4v6uh]

Ναι σωστά δεν τα είπα....έχω 2 γατοπατούσες σε βηματισμό στο πίσω δεξί μέρος της πλάτης, το μάτι του Θεού Ρα πάνω από τον αριστερό αγκώνα, και ένα Πάντα στο εσωτερικό του δεξιού πήχυ. (είναι το τμήμα των άνω άκρων του ανθρώπου από τον αγκώνα έως τον καρπό).

όλα Μαύρα γιατί με τα χρώματα στα τατουάζ δεν ενθουσιάζομαι.

Δεν ξέχασα να σας βάλω φωτογραφίες....αλλά το mammy χθες το βράδυ μου έκανε την ζωή δύσκολη.

:):)

Ωραία,σ αρέσουν οι γατούλες;Κ μένα μόνο το μαύρο μ΄αρέσει,δεν νομίζω πως θα έβαζα χρώμα.

liberty81 έγραψε:

neni μου το σχεδιο που εχω ειναι φιδι στη μεση μου...το εκανα οταν ηρθα θεσσαλονικη,γυρω στα 26 μου για να μη το δει η μητερα μου και καλα...αλλα ηρθε και η μητερα μου σαλονικα οποτε δεν γλιτωσα τις φωνες :P:P:P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αχ αυτές οι μαμμάδες...ηρέμησε μετά ή της πήρε χρόνο;Βάλε μας φώτο να το δούμε αν θέλεις!Είναι μεγάλο;

neni μεγαλο δεν ειναι..απλα το σημειο που το εχω δεν ειναι για νετ...δεν ειναι ακριβως μεση..λιγο πιο κατω..αν με πιανεις ;) :silly: :silly: η μαμα αν τυχει και το δει τωρα...ακομα κανει κατι..."ειιιιιιιιιιι παιδι μου...α πα πα πα" :P:P:P:P:P:blink::blink::blink:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...