Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

marker έγραψε:

βρε κοριτσια ωραια αυτα που γραφετε αλλα με γραψατε κι εμενα την κακομοιρα την μανα

καμια δεν απαντησε

που τα κανετε τα τατου σας;

στην αθηνα μενω ξερετε κανεναν καλο;

marker μου εγω εδω το εκανα:

http://www.lizardtattoo.gr/gr/home.htm

Ειναι πολυ καλος και καθαρος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 113
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Trelenomai gia tatoo!!apo poly mikri ithela na kanw telika ekana to prwto mou persi dyo meres meta ton thanato tou patera mou stin plati sto kentro to arxiko tou onomatos tou!thelw na kanw k ena megalo k tha perimenw na arxisw meta tin genna.Tou antra mou den tou aresei i idea alla nomizw oti tha to apdextei telika!

πινκ δε ποναει..στην αρχη χρειαζεται να βαζεισ συνεχεια αλοιγες..σε 10 μερες θα εισαι τζετ..βεβαια οσον αφορα τον πονο ειναι και αναλογως το σημειο..

Τα αγαπημένα μου!!!

Σατ 19 μου έκανα το πρώτο μου στο πόδι χαμηλά. Σημαίνει πολλά για μένα....

Τώρα σχεδιάζω το επόμενο σύντομα.

Θα γράψω τη φράση 'για πάντα πιστοί' στα λατινικά κάπου στην περιοχή των γοφών.

Έχει πλάκα πάντως η Ειρήνη μου που όταν το βλέπει πάει να το φάει!!!

Δαγκώνει το πόδι και νομίζει οτι θα το πιάσει.!!!

Σε κάποια συνάντηση το είχε βγάλει φώτο η Υβόννη γιατί της άρεσε!

Θα τη βρώ και θα την ξαναβάλω...

Πάντως είναι στα πρότυπα της katrina!!!!

:P:P:P

kelly24 έγραψε:

egw thelw poli na kanw...apla an kai otan minw egguos kai gennisw me to kalo thelw na kanw to arxiko tou antra mou kai to arxiko apo to mwraki mou mazi me kanena asteraki ....twra to pou den xerw akoma..

Mε το καλό να αποκτήσετε ένα νινάκι..κ μετά ας έρθουν κ τα tatoos!

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Silia26 έγραψε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Όχι γιατί δεν μου αρέσει....

Σκέφτεσαι να κάνεις???? ;)

Ναι,εδώ κ αρκετό καιρό..είχα καταλήξει στα αρχικά των γονιών μου,αλλά δεν ξέρω ακόμη αν είμαι απολύτως σίγουρη 100%.

ΣΩΣΩ έγραψε:

εγω εχω 3..και θα ηθελα αλλα ....103....

Τι σχέδια έχεις;Σε τι ηλικία τα έκανες;Σε ποιό σημείο;Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.

katrina έγραψε:

Δεν με εκφράζει, οπότε όχι...

Θα ένιωθα ότι έχω κάτι ''βρώμικο'' πάνω μου...

Ιδιορρυθμία... :huh::huh::huh:

Ασχέτως από εμένα, μου αρέσει σε πόδι χαμηλά, κάτι σε λουλούδι...

Σεβαστή η άποψη σου.Σε λουλούδι δεν θα έφτιαχνα,μάλλον σε αρχικό ή αριθμό κάτι.

Σε ευχαριστώ.

Athena έγραψε:

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΑΤΟΟ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ (ΟΡΕΣΤΗΣ).ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ.

Αthena μου,καλή επιτυχία με το τατουαζ σου!Να σου ζήσει ο μικρός Ορέστης!

γιωργια έγραψε:

ΜΟΝΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ....

ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΜΩ ΝΕ ΧΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΙΝΙ...

ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΕΣ.... ;)

Γιωργία μου,με το καλό κ το δεύτερο νινάκι σας!Έχεις χρόνο για οτιδήποτε κ αν αποφασίσεις.Κ εγώ αν τελικά κάποια στιγμή κάνω μόνιμο δεν θα το κάνω σε πολύ εμφανές σημείο.

filos`ifigen έγραψε:

υπαρχουν τα ημιμονιμα δηλ αυτοσ που σου κανει το ταττου αντι να το κανει βαθεια τρυπαει πιο μαλακα και μενει τα αναλογα χρονια που θελεισ

Για μόνιμο έχω σκεφτεί,αλλιώς δεν μπαίνω καν στην διαδικασία!Η κάνουμε ή δεν κάνουμε στην τελική!Η του ύψους ή του βάθους!!

Σε ευχαριστώ κ εσένα για τον χρόνο σου!

zouzou21 έγραψε:

καλημερα!

εγω εχω μονιμα!

αρχικα εκανα την τινκερμπελ(μιας κ της εχω λατρεια απο πολυ μικρη)λιγο πιο πανω απο τον πωπω..

κ πριν 6 μηνες εκανα το ονομα της κορουλας μου απο τη μεσα μερια του χεριου μου..

πρωτα ο Θεος κ γεννησω με το καλο κ την επομενη κορουλα θα κανω κ εκεινης το ονομα στο αλλο χερι :)

παντα ηθελα να κανω τα ονοματα των παιδιων μου tattoo..

τωρα αν κανω κ αλλο θα πιασω κ τα ποδια.. :laugh:

Καλό σημείο αυτό πάνω από τον ποπό,έχω δει πολλές κοπέλες να έχουν σε αυτή την περιοχή.

Πως χώρεσω ολόκληρο το "Ελευθερία" στον καρπό σου;

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

εγω εχω κανει και το εχω σκυλομετανιωσει! Τωρα θελω να παω να το αφαιρεσω! ρωτησα εναν φιλο γιατρο για λειζερ και μου ειπε οτι δεν εχει καλο αποτελεσμα και οτι ειναι πολυ χρονοβορο...η καλυτερη λυση ειναι η πλαστικη(κοψιμο,ραψιμο...). Στην κοιλια το εχω , μια πεταλουδα αλλα μου τη δινει στα νευρα! Το χαρηκα οσο ημουνα πιτσιρικα αλλα οσο σκεφτομαι να βγαινω στην παραλια με το τατουαζ με μωρο παιδι..με πιανει κατι σε αναγουλα!

Αλλα επειδη περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αν θες να κανεις σκεψου το πρωτα πολυ καλα και σε βαθος χρονου!Χωρια αν δεν σου βγει οπως ακριβως το ονειρευοσουνα

Πως αποφάσισες να κάνεις την πεταλουδίτσα κ τώρα δεν σου αρέσει πια;Το "μαμά" με τατουαζ δεν το βρίσκω κακό παρόλο αυτά κ η δικιά μου η μαμά θα φώναζε αν το έβλεπε.Μήπως σου πέρασε κανείς αυτές τις σκέψεις η απλά το βαρέθηκες;Πόσα χρόνια το έχεις;Να πω την αλήθεια,στην κοιλιά δεν θα έκανα εύκολα,διότι ποτέ δεν ξέρεις ως που μπορεί να φτάσει μια κοιλιά..γιατί τώρα καλά είμαι 23 αλλά στα 33 ή στα 43;Πω..πω δεν ξέρω βρε κορίτσια,μου αρέσει αλλά ψιλοφοβάμαι κιόλας να το τολμήσω!

dimitroula29 έγραψε:

Ναι εχω και εγω και ευχαριστως θα ξανακανα!

Εχω ενα μεγαλο ξωτικο στη μεση μου. Το μονο που θα σου ελεγα να προσεξεις ειναι το σχεδιο για να μην το μετανιωσεις καποια στιγμη.

Δημητρούλα,σε ευχαριστώ κοπέλα μου για την συμβουλή σου.Ειλικρινά με βοηθάτε πάρα πολύ με την κουβέντα σας.Σε τι ηλικία το έκανες;

ΣΩΣΩ έγραψε:

ifiγενεια τα ημιμονιμα ειναι και καρκινογονα..τι εννοω..το ημιμονιμο φευγει μετα απο 2-3 χρονια τμηματικα..ασε που σου χαλαει το σχεδιο..και μετα που παει αυτο που φευγει;;αποραφφαται απο τον αργανισμο..και τα υλικα δεν ειναι οτι καλυτερο..το εχω ψαξει το θεμα..το θελμα ειναι να κανεισ τατοο μεγαλη σε ηλικια..αφου θα το εχεισ σκεφτει..και σε καμια περιπτωση δεν ειναι βρωμια..\

και επεισης τι σημαινει η μανα με τατοο;;κακια μανα;;τι λες ρε κατ κατ;;υπαρχουν και σημεια που δε φαινονται..

Εννοείται ότι δεν σκέφτηκα ποτέ σε καμιά περίπτωση πως είναι βρωμιά ένα tatoo.Aν σκεφτόμουν κάτι τέτοιο φυσικά κ δεν θα το έκανα.Ούτε καν θα το συζητούσα.Δεν ξέρω,ίσως πρέπει να το σκεφτώ ακόμη λίγο πριν το κάνω κ να καταλήξω.

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

Οχι ρε Σωσω κακια μανα...ημαρτον!!! Απλως εμενα δεν μου κολλαει η εικονα,δεν ξερω που το ψωνισα αυτο το ψυχολογικο...απο την πεθερα μου μαλλον!!! χωρια που θα εχει και πατημα η μικρη στο μελλον να μου ζηταει τατουαζ!!

αχ..αυτές οι πεθερές καλή τους ώρα..να κοιτάνε τα δικά τους παιδιά καλύτερα..μα ήμαρτον που θα ακούσω την πεθερά μου,εδώ δεν ακούω την μαμά μου...

AthinaK έγραψε:

Δημητρούλα το έχω δει το δικό σου και είναι πολύ ωραίο.

Εγώ ήθελα να κάνω τατουάζ από τα 20 χρόνια. Ήθελα μια πυξίδα. Τελικά την έκανα στα 30 μου για να γιορτάσω την νέα μου 10ετία. Την έχω κάτω από τον αυχένα. Δεν φαίνεται πάντα. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ο άντρας μου δε, έχει ξετρελαθεί. Δεν είναι μεγάλο, 8Χ8εκ.

Το έκανα ενώ είχα ένα παιδί. Όταν το πρωτο έκανα, πριν ακόμα φυγουν οι κρούστες, το είδε η μικρή (τότε ήταν 16 μηνών), πήρε μια πετσέτα και το έτριβε για να φύγει.

Κ εγώ σχεδόν από τα 20 άρχισα να το σκέφτομαι.Είμαι 23 και μισό τώρα.Ωραία η πυξίδα,εντυπωσιακό κ ασυνήθιστο.Οι κρούστες τι είναι ακριβώς;Πόσο κοστίζει ένα τέτοιο περίπου σε μέγεθος ταττού;

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.Να χαίρεσαι τις κοράκλες σου!

vaster έγραψε:

το τατουαζ πρεπει να γινεται σε σημειο που δεν θα το βλεπεις,ετσι μετα απο καιρο θα ξεχνας οτι το χεις και δεν θα περασεις την φαση να σου την δινει και να θες να το αφαιρεσεις,εγω εχω στην μεση ενα καβουρι,απο το ζωδιο μου,υποτιθεται εκανα ημιμινιμο που φευγευ σε 2-3 χρονια,το εχω 10!και ειναι οπως ηταν ,το πιστευεται δεν το πιστευεται,παιζει ρολο το σημειο,εκει που το χω δεν τριβεται γι'αυτο!μια φιλη μου που καναμε μαζι το ειχε στην κοιλια και εφυγε σε δυο χρονια,τριβοταν απο την ζωνη και τα παντελονια..

Vaster σωστό κ αυτό,πάντως έχει κρατήσει πάρα πολύ για ημιμόνιμο.Καλή η συμβουλή για σημείο που δεν φαίνεται τόσο πολύ.Ευχαριστώ!

Mamoli έγραψε:

vaster έγραψε:

Δεν συμφωνώ με αυτή τη θεωρία!! Το τατού το κάνεις επειδή σε εκφράζει και επειδή το γουστάρεις... Αν είναι να το σκέφτεσαι διπλά και τριπλά ή να βασανίζεσαι επί χρόνια για το σωστό σχέδιο και το σωστό σημείο, τότε καλύτερα να μην το κάνεις!!

Εγώ έχω δύο και μόλις γεννήσω θα κάνω και τρίτο! Τα λατρεύω και τρελαίνομαι να τα βλέπω!!![/quote:3tgs5g2r]

Ο καθένας με τις απόψεις του κορίτσια,όλα να ακούγονται!Με το καλό το κοριτσάκι σου!Κ με έναν πόνο!

Φιλιά πολλά!!

zaxarenia έγραψε:

ΤΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΕΙΑ...

ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Zαχαρένια εσύ θα έκανες tatoo??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...