Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

θα ηθελα παρα πολυ να κανω τατου μονιμα στα δακτυλα των χεριων μου ενα με κεφασλαια γραμματα το ονομα του αντρα μου και φυσικα το αλλο το ονομα της κορης μου!!!!!!!!!!που θα μου παει δεν θα μου γλιτωσουν!!!!!!!!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 113
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εχω ηδη ενα τατου που ειναι το ζωδιο μου.ο λογος που το εκανα ειναι πολυ...ψυχολογικο θεμα! το οτι ειμαι ταυρος με κανει να νιωθω πολυ δυνατη και οποτε με περνει απο κατω σκεφτομαι "αντεχουμε εμεις οι ταυροι!".μικρη σκεφτομουν αρκετες φορες οτι δεν ηθελα να ζω διοτι δεν ημουν ευτυχισμενη πολλες φορες και (οσο σκληρο και αν σας ακουγεται μερα μεσημερι)ειχα περασει ενα ασχημο σεξουαλικο θεμα και ηθελα να κοψω τις φλεβες μου.οποτε πηγα και εκανα το ζωδιο μου για το οποιο νιωθω περηφανη στο σημειο οπου ηθελα να σταματησω τη ζωη μου. στον αριστερο μου καρπο.

τωρα που τα πραγματα ξανα κυλησαν θα κανω 2ακομη:

1.το αρσενικο συμβολο,στο σημειο οπου ενιωθα συχνοτερα τον γιο μου...στα δεξια πλευρα μου οπου ελεγα οτι μου τα εφαγε!

2.την εξης φραση : tu recuerdo crece en mi A.M.

αυτα!

Και εγω εχω ενα μονιμο ταττου χαμηλα στη μεση και ειναι tripal και επειδη τα λατρευω τα ταττου οταν με το καλο γεννησω θα κανω τα ονοματα των μωρων μου...αλλα δεν ξερω που...εσεις κοριτσια που λετε να τα κανω???θελω να φαινονται εννοειτε και τα θελω με καλιγραφικα ελληνικα γραμματα....

Αχ εγώ έναν ήλιο ήθελα να κάνω στην μέση κάτω κάτω αλλά τελικά έκανα το όνομα του άντρα μου και του γιου μου στα αράβικα. Αν κάνω και αλλο παιδι θα προστεθεί και αυτό.χεχε

Να πω επίσης ότι διάλεξα αυτό το σημείο γιατί είναι το μόνο μέρος που δεν μπορεί να παχύνει πολύ. Δεν ήθελα να το κάνω στην κοιλιά και μετά με τα χρόνια να γίνει από δω ως τα γαυγάμιλα!!! :woohoo: :woohoo: Πάντως εκεί που είναι ξεχνάω ότι έχω τατοο μόνο ο μικρός πάει και τα επεξεργάζεται όταν τα βλεπει. Το όνομα του άντρα μου το έκανα πριν 2 χρόνια και του μωρού 4 μήνες αφού γέννησα. Τρελλαίνομαι για την αράβικη γραφή. Τώρα ψήνομαι να κάνω και ένα μικρό αστεράκι στο αριστερό χέρι στη βάση από το μικρό δαχτυλάκι.

κοριτσια που τα κανατε τα τατου σας;

ξερετε κανεναν καθαρο και καλο;

θελω πολυ να παω να κανω κι εγω τα ονοματα των παιδιων στον καρπο μου

ρωτα εμενασ καλε..χαχα...ξερω...

εγω παλι δε θελω να μπλεξω τα ταττοο με το παιδι..οπως και δε μαρεσει να ειναι σε σημειο που φαινετσαι..τα ταττοο ειναι για σενα και για κανεναν αλλονν...αθηνα πολυ ωραιο...

που κανει ο αντρασ σου ταττοο;;;

Αυτό είναι το πρώτο που έκανα... Εδώ και δύο χρόνια έχω αγορέ μαλλί, οπότε φαίνεται πολύ.... Παλιότερα έπρεπε να τα πιάσω κοτσίδα για να φανεί! Το λατρεύω!!!

tsofi έγραψε:

ΣΩΣΩ έγραψε:

Sorry σ'έχασα....περιμένεις τι ακριβώς??? :woohoo: :kiss::lol:[/quote:3g7hoh7p]

AAA κατάλαβα....χεχεχε...Έξω από την Χαλκίδα ζούμε ΣΩΣΩ. :) Εκεί τα "βαράει" :laugh:

Τα δικά μου tattoo θα σας τα βάλω όταν πάω σπίτι, δεν έχω photo στο γραφείο :P

tsofi έγραψε:

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!

Βέβαια εμένα χτυπάει tattoo ο σύζυγος, οπότε καταλαβαίνετε πως εγώ τον παρακαλάω! χεχεχε

Έχω ήδη 3 και μόλις γεννήσω πάω για το τέταρτο.[/quote:2tuaa44v]

αληθεια??? Ρε συ μηπως εχει υποκαταστημα στην περιοχη μου??? Ν.Αργολιδας?? :laugh:

το θεμα ειναι να μη το μετανιωσεις..και εγω εχω κοριτσια ταττοο και ο φοβος μου πριν το κανω ηταν να μη το μετανιωσω..αυτο δεν εγινε ..ειναι ωραιο

egw exw 4...

diakritika kai ta tessera vevaia, xa xa xa

ena tribal xamhla sthn mesh, ena allo tribal xamhla sthn koilia, to arxiko tou suzugou mou sthn mesa meria tou daxtulou mou alla kai to onoma ths korhs mou ston laimo mou.... ta duo prwta ta ekana sta 18 mou...

to teleutaio to ekana otan htan 6 mhnwn h korh mou kai eixame apofasisei pws tha thn vaftisoume...

tha sas valw kai fwto se ligo

xxxx

to provlhma twra einai me to epomeno mwro otan me to kalo apofasisoume na erthei...

e mhn ftiaksw kai lista...

skeftomouna na dialeksw kati pou na tairiazei na paei katheta, san stauros...

opws katalavainete den eimaste kai polu paradosiakoi me onomata, petherika ktl

πολύ ωραίο το τατουαζ σου annamaria.b !!!!

εχω κ εγώ ένα στην κοιλιά κ όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό μου θα "χτυπήσω" αλλο ένα...δεν ξερω ακόμα "τι" αλλα σίγουρα θα κάνω!

το αγαπάω το τατουαζ μου...its part of my body!!!

βρε κοριτσια ωραια αυτα που γραφετε αλλα με γραψατε κι εμενα την κακομοιρα την μανα

καμια δεν απαντησε

που τα κανετε τα τατου σας;

στην αθηνα μενω ξερετε κανεναν καλο;

εγω neni μου το εχω τολμησει....εχω ενα στον αστραγαλο μου...και ειναι το ζωδιο μου...τοξοτης....ειναι ενα βελος....

δεν το εχω μετανιωσει και η αληθεια ειναι οτι θελω και αλλο αλλα μαλωνω με τον αντρα μου ο οποιοσ δεν θελει να κανω αλλο...ευτυχως το εκανα πριν τον γνωρισω...χιχιχιιχιχ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...