Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σημερα βρηκα αυτο το αρθρο στο facebook κ πραγματικα οσο διαβαζα κρατουσα την αναπνοη μου...δεν μπορω να το πιστεψω οτι ζουμε σε τετοιο κοσμο...

λυπαμαι παρα μα παρα πολυ...

κ το χειροτερο ειναι οτι κανεις δεν κανει τιποτα για να σταματησουν αυτα τα βασανιστηρια στις αθωες ψυχουλες...

ευχομαι ο θεος να απαλυνει την ψυχουλα αυτου του κοριτσιου κ ολων των παιδιων που κακοποιουνται... :(

http://www.espressonews.gr/default.asp? ... 09235&pg=6

Δημοσίευση

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ....

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ....

ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Δημοσίευση

Λιθοβολισμο θελουν ολοι τους Πρωτα η "μανα" και μετα ο παππας και οι υπολλοιποι... Αυτη θα ηταν παραδιγματικη τιμωρια...

Ουτε δικαστηρια ουτε φυλακη... Κατευθειαν στην κολαση ολοι τους...

Δημοσίευση

Θα θελα να παθουν αυτα που καναν με 10000000000000 μεγαλυτερη αγριοτητα. Αυτο τους αξιζει. Η φυλακη ειναι για "μαλακη πτωση" Αν και ευτυχως υπαρχουν αγραφοι νομοι εκει μεσα και σιγουρα θα παθουν αυτο που τους αξιζει!! :angry::angry::angry::angry: Εμετο μου προκαλουν. Αηδια.. :x Σκατομανα... Να ψωφησουν ολοι τους με τον πιο φρικτο τροπο. Γινετε?

Δημοσίευση

Μάνα σου λέει ο άλλος!! Ήμαρτον!! Με τι καρδιά έκανε κάτι τέτοιο στο ίδιο της το παιδί;; Αν είναι δυνατόν!! Ισόβια.. κι εκεί θα περάσουν καλά!! Θυμηθείτε πως αυτοκτονήσαν τον Δουρή πρι αρκετά χρόνια που ασέλγησε στο ίδιο του το παιδί!

Δημοσίευση

ΟΧΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗ "ΓΛΤΩΣΟΥΝ"!!!!ΦΥΛΑΚΗ 13 ΧΡΟΝΙΑ..ΟΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΤΛ..ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ 10 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ " ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ" ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ!!!

ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ!!

Κ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ!!

ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Δημοσίευση

ntina.ef. έγραψε:

ΟΧΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗ "ΓΛΤΩΣΟΥΝ"!!!!ΦΥΛΑΚΗ 13 ΧΡΟΝΙΑ..ΟΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΤΛ..ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ 10 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ " ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ" ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ!!!

ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ!!

Κ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ!!

ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

συμφωνω!

δεν μπορω να καταλαβω πως καποια γυναικα που γενναει ενα πλασματακι μπορει να του φερθει τοσο απανθρωπα και να του προκαλεσει τετοιες πληγες που δεν κλεινουν ποτε! :angry: ενω υπαρχουν τοσες και μαμαδες που αγαπουν οχι μονο τα δικα τους τα παιδια αλλα και τα ξενα.

ευχομαι απο δω και περα να καλυτερεψει η ζωη αυτων των παιδιων και οσο γινεται να γιατρευτουν οι πληγες τους.......

Δημοσίευση

Μακάρι να βρισκόταν κάποιος και να τους βίαζε με τον ίδιο τρόπο που βίασαν αυτοί το κορίτσι. Λύτρωση βέβαια για το κορίτσι δεν θα υπάρξει ποτέ,οι πληγές δεν ξέρω αν θα για-τρευτούν και αν θα μπορέσει ποτέ να βιώσει συναισθήματα απλά και ανθρώπινα. Γονείς τέρατα και να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν μια ζωή για να απο-κτήσουν παιδιά και δεν τα καταφέρνουν. Άδικη η φύση, άδικη γενικά η ζωή......

Δημοσίευση

Ναι ωραια και τωρα θα πανε φυλακη...και? τζαμπα φαι και κρεβατι! και αμα τον παπα τον απαυτωσει και κανενας, σιγα που θα του κακοπεσει! Αυτοι δεν θελανε κρεμασμα, γδαρσιμο και στο αλατι μετα!

Δημοσίευση

δεν νομιζω να περνουν καλα στη φυλακη τετοιου ειδους κρατουμενοι .... τους αναλαμβανουν οι αλλοι συγκρατουμενοι και νομιζω και οι φυλακες να τους φερθουν αναλογως. ειδικα αν εχουν παιδια

Δημοσίευση

ο θανατος γι αυτους θα ειναι λυτρωση!βασανισμα και βιασμα θελουν!αυτο με το αλατι το βρισκω πολυ καλο!

δυστυχως οι ψυχουλες αυτων των παιδιων θα ειναι πολυ δυσκολο να γιατρευτουν!το ευχομαι ομως μεσα απο την καρδια μου να μπορεσουν να τα αφησουν πισω ολα αυτα,αρκει ποτε ξανα να μην εχουν καμια επαφη με τα τερατα για να μπορεσουν να ξεχασουν!

κριμα παντως και αδικο που αυτο το τερας ακουσε να την αποκαλουν μανα!ολα ομως εδω πληρωνονται!ο θεος δεν την θελει την αδικια!

Δημοσίευση

Λυπάμαι που θα τα γράψω αυτά, αλλά πιστεύω, όπως λέχθηκε και σε παλιότερο σχετικό ποστ, να μη δημοσιεύονται τέτοια ποστ, γιατί το μόνο που μας κάνουν είναι να μας αναστατώνουν.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ ανατρίχιασα πολύ περισσότερο διαβάζοντας τις απαντήσεις, παρά το άρθρο (όχι ότι αυτό δεν είναι ανατριχιαστικό, κυρίως τα σκίτσα). Αλλά διαβάζοντας όλες αυτές τις απαντήσεις, φορτωμένες με ένα φρικτό μίσος και μια τυφλή οργή, όλες αυτές τις ευχές για φρικιαστικά βασανιστήρια, για θάνατο, δεν μπορώ παρά να απορήσω, πώς ανθρώπινες ψυχές, και μάλιστα μητέρες, μπορούν να εύχονται κάτι τέτοιο για τους συνανθρώπους τους, ό,τι κι αν έχουν πράξει αυτοί. Η βία, το μίσος, ο θάνατος, δε νομιμοποιούνται από την αμαρτία: η παράβαση, το έγκλημα αυτών των ανθρώπων, δεν επιτρέπουν το δικό μας έγκλημα, καθώς ευχή για έγκλημα αποτελούν όλες οι απαντήσεις.

Μακάρι το παιδάκι αυτό να μπορέσει κάποια στιγμή να χαμογελάσει, αλλά αυτό σίγουρα δεν πρόκειται να γίνει αν οι ένοχοι θανατωθούν, βιαστούν ή βασανιστούν. Κάτι τέτοιο, απλά θα πολλαπλασιάσει το κακό που βρίσκεται στον κόσμο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχεις απόλυτο δίκιο… αλλά νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων… είχα δουλέψει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, κάναμε όνειρα… κι έχω ερωτήματα.. Στην πραγματικότητα δε θα έπρεπε να έχω καμία επαφή, τουλάχιστον για ένα διάστημα… Ακριβώς… φαίνεται να έχει αποφασίσει μόνος του… Ακριβώς, νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων, σε αυτά στέκομαι. Δε ξέρω πως μπορεί να του γύρισε το μυαλό και ζητάω απαντήσεις… μάλλον όμως δε θα έπρεπε… Μου φαίνεται δύσκολο το να υπάρχει άλλο πρόσωπο. Είμαστε σε μια μικρή κοινωνία, ποιο να είναι το άλλο πρόσωπο όταν αυτός όλη μέρα είναι στα χωράφια; Δε θα τον είχε δει κάποιος ; Μου έχει περάσει σαφώς από το μυαλό αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί.. εάν υπάρχει άλλο πρόσωπο γιατί έκανα πρόκληση ωορρηξία; Γιατί πήρα φάρμακα; Γιατί προσπαθούσαμε για μωράκι;   Κοριτσια, γνωρίζετε εάν είναι φυσιολογικό να έχω τόσο έντονη ροή και να πονάω τόσο πολύ; Νιώθω γενικά αδύναμη κι έχω αρκετό αίμα…  
    • @KateriniooΘα σου πω τι μου είχε πει ο παιδίατρος μας .Βραζεις νερό για 7’ και έχεις πλύνει το θερμό και ρίχνεις το καυτό νερό για να το αποστειρώσεις και μετά ρίχνεις το φρέσκο νερό.   @Diwni Δώσε μας ελπίδα ..Γιατί εγώ σήμερα τα έχω δει όλα .Εκανε δυο διάρροιες είχε πάλι να δυσκοιλιότητα για 2 ημέρες .Νομιζω πρέπει να αλλάξουμε το γάλα αν κ οι παιδίατροι είναι πολύ αυστηροί στο να αλλάξουν γάλα .Περαν του γεγονότος ότι δεινοπαθήσαμε να φάει .   @ΜαρίαΔημήτρης πως είστε;
    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...