Μετάβαση σε περιεχόμενο

1η σπερματέγχυση


Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα σας!!!

ο λογος που γραφτηκα στο site ηταν γιατι αντιμετωπιζω και εγω με τον αντρα μου θεμα υπογονιμοτητας και αποφασισαμε να ξεκινησουμε προσπαθειες σπερματεγχυσης σε φυσικο κυκλο, τη Δευτερα που μας ερχεται! Το πρόβλημα ειναι ολιγοσπερμία και ασθενοσπερμια του συζυγου. Από την πλευρά μου δεν εχω κάνει σαλπιγγογραφία για έλεγχο διαβατότητας σαλπιγγων ακ και σε απλό υπέρηχο ο γιατρός μου είναι ικανοποιημένος. γνωρίζω οτι τα ποσοστα επιτυχιας ειναι χαμηλα και δεν ειμαι και στην πρωτη νιοτη!!!!35 και ανω :kiss:.... υπάρχει κάποια κοπέλα να με ενημερώσει σχετικά; είχε παρόμοιο θέμα να αντιμετωπίσει;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα Καρκινακι. Καλως ηρθες στο site. Αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα, ο συζυγος μου εχει λιγο και αδυναμο σπερμα αλλα δεν εχουμε προχωρησει σε δραστικα μετρα οπως εσεις. Ο συζυγος μου εκανε επεμβαση γιατι διαγνωστηκε κιρσοκηλη 3ου βαθμου, πρεπει να περιμενουμε 6 μηνες για την ανανεωση του σπερματος-αν υπαρξει. Ειμαι και εγω 35 και ανω- 38 για την ακριβεια-και το ονειρο για ενα μωρο δεν εχει πραγματοποιηθει.

Σου απαντησα για να σου ευχηθω καλη επιτυχια, ευχομαι να επιτευχθει η εγκυμοσυνη και να μην χρειαστει να κανεις τιποτα αλλο.Μακαρι να σου απαντησουν κι αλλες κοπελες με ενθαρρυντικες συμβουλες!!

Α... ειμαι και Καρκινος στο ζωδιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καρκινακι μου εγω εχω κανει τρεις σπερματεγχυσεις για το ιδιο προβλημα που εχετε κι εσεις, ειχα κανει και σαλπιγγογραφια η οποια ηταν καθαρη αλλα δεν τις εκανα σε φυσικο κυκλο αλλα πηρα ορμονες για να εχω περισσοτερα ωαρια και να αυξησουμε τις πιθανοτητες. Δυστυχως δεν τα καταφεραμε κι ετσι τωρα ειμαστε σε προγραμμα εξωσωματικης. Τα ποσοστα επιτυχιας με σπερματεγχυση ειναι μικρα και ειδικα οταν υπαρχει προβλημα με το σπερμα, δεν θελω να σε απογοητευσω, ευχομαι να εισαι τυχερη και να μην ταλαιπορηθεις παραπανω. εγω ειμαι 33. Τις σπερματεγχυσεις τις καναμε το καλοκαιρι.

Απο τον υπερυχο δεν μπορει να δει ο γιατρος την διαβατοτητα των σαλπιγγων. Ειναι βασικο να κανεις σαλπιγγοφραφια. εχει λιγο πονο οπως ο πονος περιοδου κατα τα αλλα δεν ειναι τιποτα. Στην αθηνα μενεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια,

σας ευχαριστω πολυ πολυ για τη γρηγορη ανταποκριση σας!

Αβα ειμαι απο Θεσσαλονικη και θα υποβληθω σε σπερ-χυση την επομενη εβδομαδα. Αν δω οτι δε προχωραει με την 1η θα κανω και τη σαλπιγγογραφια για να μη ταλαιπωρουμαι τζαμπα!(πολυ αισιοδοξη ειμαι ;;;;)

οσο για την κιρσοκηλη Βασιλικη εχω μαθει οτι αν δεν ανταποκριθει ο συζυγος αρκετοι ουρολογοι δινουν και βιταμινες και ορμονη για να ανεβασουν τα ποσοστα τοσο της κινητικοτητας, οσο και ποσοτητας.Αυτη τη στιγμη και ο συζυγος μου εχει κιρσοκηλη α-β βαθμου και του χορηγησαν καρνιτινη-εβιολ και μια ορμονη (αν και οι ενδοκρινολογικες ηταν οκ)

ευχομαι να μας πανε ολα καλα...ε ρε τι τραβαμε και εμεις οι καρκινοι...δυσκολο το 2010 αλλα δραστικων αποφασεων!!

καλη επιτυχια κοριτσια !!

;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα είμαι και εγώ 38 και έκανα την πρώτη μου σπερματέγχυση την περασμένη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, σε φυσικό κύκλο, μόνο με μια pregnyl και τίποτα άλλο.Το σπέρμα του συζύγου μου είναι πολύ καλό και εγώ δεν έχω τίποτα ορατό τουλάχιστον.Τώρα είμαι στην αναμονή αλλά δεν ελπίζω σε πολλά.Το θέμα παιδάκι μου έχει γίνει τρελό άγχος μιας και δεν έχει έρθει ακόμη, είχα μια αποβολή το 2008 τον Μάιο και έκτοτε δεν μένω έγκυος όσο και αν προσπαθώ.Ελπίζω όμως πως κάποια στιγμή πρίν γεράσω πολύ θα έρθει....Καρκινάκι και Βασιλικούλα μην απελπίζεστε είμαι σίγουρη πως κάποια στιγμή θα έρθει...Καλή τύχη σε όλες μας!Καρκινάκι όλα να πάνε καλά ολόψυχα στο εύχομαι. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμένα!

Είμαστε όλες λίγο πολύ στην ίδια κατάσταση.

Τον άλλο μήνα θα ξεκινήσω και εγώ.

Άντε καλή καλή επιτυχία σε όλες και με την 1η!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eyeore μου μην εισαι απαισιοδοξη, να εισαι θετικη, εχεις κανει καποιες εξετασεις για να δεις αν υπαρχει καποιο προβλημα? Μπορει να μην υπαρχει τιποτα και να φταιει μονο το αγχος... Σε ευχαριστω για τις ευχες σου!

καρκινακι καλη επιτυχια!!! Ολα να ρθουνε δεξια!!!

Και σε ολες τις κοπελες που προσπαθουνε ευχομαι τα καλυτερα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia σας κοριτσια σημερα θα παω να κανω την πρωτη μου σπερματεγχυση στις 5,30 εχω ραντεβου......εχω ακουσει και εχω μαθει πολλες περιπτωσεις που εμειναν με την πρωτη....ας ελπισουμε οτι θα εχουμε και εμεις αυτη την τυχη των αλλων και θα μπει επιτελόυς ενα τελος στην αγωνια μας στην στεναχωρια και σε πολλα αλλα....προσπαθουμε εδω και 3,5 χρονια με μια αποβολη πριν 2,5 χρονια εμεινα φυσιολογικα και απο τοτε πανε 2,5 χρονια προσπαθειων και τιποτα δεν μπορεσαμε να συλλαβουμε φυσιολογικα....σημερα κανουμε την πρωτη σπερματεγχυση,ας με βοηθησει ο θεος να ειναι διπλα μου εκεινη τη στιγμη και να πανε ολα καλα......καλη επιτυχια και σε σας κοριτσια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

IreneValadia ευχαριστω παρα πολυ,μακαρι να πανε ολα καλα γιατι εχω αρεκετες ελπιδες...........εσυ,τι κανεις???εισαι στην προσπαθεια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ μια ανεξήγητη αποβολή πριν 16 περίπου μήνες.

Όλες οι εξετάσεις από γυναικολόγους και γενετιστές καλές.

Αλλά επειδή είμαι 31 και είναι 35 είπαμε να μη το αφήσουμε άλλο.

Θα κάνουμε τον άλλο μήνα την σπερματέγχυσή και αν δεν … μετά εξωσωματική.

Όλα καλά!

Θα τα καταφέρουμε όλες!

ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Καλή επιτυχία να έχουμε όλες και να μακάρι αυτός ο μήνας να είναι τυχερός και να μεινουμε ολες εγκυούλες!!! :cheer:

Εγω έκανα την πρώτη μου σπερματέγχυση την Παρασκεύη 12/2....

και να πω την αλήθεια δεν βλέπω την ώρα να περάσουν οι μέρες και να δούμε τι έγινε..!!

Μετα την σπερματεγχυση ο γιατρος μου έδωσε αντιβίωση vibramycin για 4 μέρες και χάπια utrogestan να τα πάρω για 14 μέρες μέχρι την ημέρα που περιμένω να αδιαθέτήσω δηλαδη.....

Και εγώ δεν σας κρύβω ότι ενώ όλο λέω αισιοδοξία και να μην μας παίρνει απο κάτω είναι στιγμές που βλέπω τόση μαυρίλα μπροστά μου που δεν περιγράφεται..... :(

αλλα τι να γίνει όταν προσπαθείς δυομιση χρόνια για παιδάκι και με μία αποβολή πριν απο ενα μιση χρόνο και δεν γίνεται τίποτα φυσικό είναι... :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια SoS!!!!Σήμερα ανακάλυψα κάτι πολύ σημαντικό. Ο λόγος που απέβαλα πριν από 21 μήνες είναι γιατί είμαι θρομβοφιλική!

Δυστυχώς, οι γιατροί το παραβλέπουν συχνά και οι εξετάσεις που δίνουν για θρομβοφιλία είναι κάτι απλές αιματολογικές. Κορίτσια δεν είναι αρκετές!!!Χρειάζονται εξειδικευμένες ανοσολογικές και μοριακές.Είναι λίγο δαπανηρές αλλά αξίζουν τον κόπο ανακαλύπτεις πολλά που αφορούν στο Dna σου, αλλά αξίζουν τον κόπο σώζουν από αποβολές!!!

Εγώ έκανα σπερματέγχυση στις 08/02 την Δευτέρα θα κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης, αν δεν έχω αδιαθετήσει μέχρι την Κυριακή.

Ο θεός να μας βοηθήσει όλες.Καλή μας τύχη. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

....Και εγώ εχω ελπίδες Ξενιουλάκι αλλά φοβάμαι, τρέμω μην σπάσω τα μούτρα μου....Καλή μας τύχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον κοριτσια πηγα χτες το απογευμα καναμε την πρωτη σπερματεγχυση.........εχω αρκετες ελπιδες γιατι στο μικροβιολογικο που δωσαμε το σπερμα οταν πηγαμε να το παρουμε ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι καλο το δειγμα,ο αντρας μου το καλοκαιρι ειχε κανει επεμβαση για κιρσοκηλη.....υστερα την ωρα που θα το εβαζε μεσα μου η γιατρος μου με κοιοταξε και ειπε πως βρισκομαι σε πολυ καλη φαση της ωορρηξιας και οτι εχουμε ελπιδες.εγω κοριτσια εχω μονο το προβλημα της περιοδου που δεν ειναι σταθερος οποτε ωορρηξια δεν εχω καθε μηνα και ο συζυγος ενα μικρο προβληματακι πολυ μικρο με το σπερμα.αχ δεν ξερω μακαρι να πανε ολα καλα η γιατρος μου μου ειπε πως με αυτην την μεθοδο βοηθαμε και το θεμα της ωορρηξιας και το μικρο προβληματακι στο σπερμα και οτι εχουμε μεγαλο ποσοστο επιτυχιας.τι να πω θα δειξει....β-χοριακη θα κανω 5 μαρτιου,χτες 16 φεβρουαριου καναμε την σπερματεγχυση.καλη επιτυχια σε ολες μας κοριτσια να βαλει ο θεος το χερακι του και να γινουμε ολες μανουλες συντομα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

IreneValandia τις ενέσεις ηπαρίνης θα πρέπει να τις κάνω κατα την διάρκεια όλης της εγκυμοσύνης μου (αν πότε μείνω έγκυος) μια καθημέρινα (Στην κοιλιά :( .Αλλα ας έρχονταν και δεν πειράζει... Μου έκανε ήδη κάποιες τέτοιες ενέσεις πρίν την σπερματέγχυση.

Ξένια σου εύχομαι ότι καλύτερο.

Εσύ καρκινάκι πως είσαι;ηθικό;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia!!

σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια !!!

η αληθεια ειναι οτι ειμαι ολιγον στον κοσμο μου προκειμενου να παραμεινω ψυχραιμη για τη μεγαλη μερα (αρκει να μου δωσει το οκ ο γυναικολογος μου την Παρακευη που θα μου κανει υπερηχο!)

φιλια σε ολες και θετικη σκεψη!!!!!!!

χχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλημερα σας,

πειτε μου σας παρακαλω 3 μερες αποχη για το δειγμα (για σπερματεγχυση)ειναι καλυτερα απ οτι μου πε ο γιατρος.

μηπως ομως πρεπει να μεινει παραπανω ημερες σε αποχη;;4-5;;καθυστερει η ωορηξια μου και μου πε ο γιατρος οτι θα την κανουμε πεμπτη πρωι!

βοηθηστε με !!heeeeelp me!!! :woohoo:

σας ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καρκινακι μου επειδη τα εχω περασει, θα σου πω τι μου ειπε κι εμενα ο γιατρος, μεχρι και την πεμπτη μερα το σπερμα ειναι πολυ καλο, απο την εκτη μερα γινεται νωθρο. φιλακια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΗΠΙΑ ΟΛΙΓΟΣΠΕΡΜΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΣΕΡΠΑΦΑΡ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΜΑΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ(ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ)!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω εκανα την 1ησπερματεγχυση και περιμενω τα αποτελεσμα στις 5 μαρτιου να δω,η σπερματεγχυση εγινε στις 16/2....

επειδη εχω ακουσει πολλα και διαφορα για πειτε απο εδω οσες κανατε και εσεις σπερματ.ειχατε καφε υγρα συνεχεια....εγω μονο οταν εβαλε το σπερμα μεσα μου μετα οταν γυρισα σπιτι ειχα 2-3 σταγονιτσες ροζ αιματακι και υστερα μεχρι και την αλλη μερα το μεσημερι ελαχιστα καφε,αυτα τιποτα αλλο μεχρι και σημερα,ειμαι μια χαρα,εσεις???για πειτε μου.

και κατι αλλο την ενεση pregnil ποτε σας την εκανε η γιατρος???εμενα μια ωρα πριν βαλει το εμπλουτισμενο σπερμα μεσα μου.

πειτε μου και τα δικα σας.........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
    • Εγώ κοριτσάκι μου είχα από την 5η βδομάδα αίμα και καφέ μέχρι τον 4ο μήνα.. Αποκολλησουλες ήταν κ όλα πήγανε καλά!! Ή που το έχασες κ έγινε κάπου εκεί ανάμεσα ή που άλλαξε ο κύκλος σου αυτό το μήνα. Εγώ πχ τους 4-5 τελευταίους μήνες είχα ωορρηξία 11η μέρα βάσει τεστ κ αυτό το μήνα είχα θετικό 14η..  Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάρα μου!!! Με το καλοοοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...