Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σου Μαράκι! :)

Γίνεται 26-28 εβδομάδα...

Είχα 1 παθολογική τιμή και ήμουν σε αυστηρότατη δίαιτα...

Τελικώς γέννησα 37+1...

Να προσέχεις τη διατροφή σου, γιατί το αυξημένο σάκχαρο φέρει καταστάσεις...

Καλή συνέχεια!!! :) :):)

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΝ Κ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑ..ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ :dry::blush:

ΝΟΜΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ :blink: Κ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!!

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ...

ΚΥΜΑΙΝΟΜΟΥΝ ΣΤΟ 110 Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΓΛΥΚΑ(ΖΑΧΑΡΗ ΓΕΝΙΚΩΣ),ΨΩΜΙ,ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΤΛ..

ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ Κ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ.. ;)

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ..

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!! :)

Δημοσίευση

μακαρονια και γλυκα ε? απ τα αγαπημενα μου.ποπο τι θα κανω.μακαρι να μπορεσω να τα κοψω η αλλιωσ να τα ελλατωσω πραγμα δυσκολο για μενα αλλα θα προσπαθησω

ευχαριστω κοριτσακια.

Δημοσίευση

Εγω γεννησα προσφατα και ο γιατρος μου εκανε μια εξεταση γλυκοζηλιωμενης αιμοσφαιρινης απο τον πρωτο μηνα

(ειναι ενας δεικτης που απεικονιζει τον μ.ο. του ζακχαρεως στο αιμα του 3 τελ. μηνες)

για να ειναι σιγουρος. Οντως ειχε δικιο γιατι στην πορεια απεκτησα διαβητη κθησης.

Πηγα σε ενδοκρινολογο μετρουσα το σαχαρο το πρωι (εως 95)νηστικη και το μεσημερι μια ωρα μετα το φαγητο(εως 145)

Φυσικα εκανα συγκεκριμενη διατροφη και ενεσεις ινσουλινης στο τελος οταν πια οι τιμες ανεβαιναν αρκετα .

Οτι θελεις ρωταμε .

Δημοσίευση

Μαρακι καταρχην μην αγχωνεσαι! η αναλυση αυτη γινεται μεταξυ 27-29η βδομαδα...

οταν την εκανα ειχα ψηλα ποσοστα μεν, αλλα μεσα στα ορια(για εγκυουλα) δε...

πηγα σε διαβητολογο, οπου μου'πε πως ημουν στα προθυρα για διαβητη κυησης, ΑΝ συνεχιζα να τρωω αυτα που ετρωγα...βεβαια μπορει και οχι...

ετρωγα λοιπον πολλες σοκολατες και υδατανθρακες(ψωμι, μακαρονια, πατατα) που συγκεκριμενα ΑΥΤΕΣ οι τροφες ψηλωνουν τη ζαχαρη...

πηρα και ενα μηχανακι, για να ελεγχω προληπτικα τη ζαχαρη μου, ΔΕΝ τα εκοψα τα "απαγορευμενα" φαγητα, απλα τα ετρωγα σε μιση ποσοτητα...πχ αντι 1 κιτ-κατ τετραπλη, ετρωγα 1 κιτ-κατ διπλη κτλ κτλ κτλ...

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ επεσε η ζαχαρη!!! ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ! δεν το περιμενα τοοοσο ευκολα να πεσει!

οποτε πλεον, τη μετραω σπανια τη ζαχαρη...ετσι προληπτικα, αν και δεν χρειαζομαι το μηχανακι πλεον...

οποτε μην αγχωνεσαι!

Δημοσίευση

Λοιπον κοριτσια ο γιατρος μου μου ειπε οτι για αυτη την εξεταση δεν παιζει ρολο το αν τρως γλυκα.Αλλιως θα ειχαν σπασει τα μηχανηματα με την περιπτωση μου.Χε χε...Αηδιασα μονο πολυ με την γλυκοζη.Παροτι δεν ειμαι εγκυος μου την εβαλε λεει προληπτικα.Ξερεται.. σε δουλεια και αγχος να βρισκομαστε!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...