Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τον βαρέθηκα το γάμο...

Recommended Posts

με τις δυσκολίες που έχει..ειλικρίνα αυτές τις μέρες είμαι να σκάσω.Σας έχω πρήξει εν τω μεταξύ τελευταία με τα θέματα που ανοιγω αλλά το θέμα είναι πως δεν ανοιγομαι σε κανέναν άλλο..προτιμώ να μην αναφέρω σε καμια γνωστή μου ότι αισθάνομαι..νιώθω ότι θα σκεφτεί κάπως για μένα κι έτσι δεν ανοιγω το στόμα μου.Όμως μέσα μου πάω να σκάσω..

Κοριτσια ο γάμος με έχει απογοητευσει...δεν περίμενα ότι΄καταντάει έτσι το ζευγάρι μετά από τοσα χρόνια σχέσης..είμαστε 7 χρόνια..κι εγώ προσωπικά ειμαι απογοητευμένη απο τη φάση στην οποία βρισκόμαστε..τέτοια ψύχρα, τέτοια αποσταση, τέτοια αδιαφορία..δεν την περίμενα..που πήγε ο άνθρωπος που ερωτευτηκα;Όλη μέρα στη δουλειά και μετά το βράδυ τηλεόραση; Που πήγαν τα χάδια, το φλέρτ το σκίρτημα; Δεν υπάρχει τίποτα πλέον που να με τραβάει..μονο αγάπη έχει μείνει...ότι δηλαδή δε θες το κακό του άλλου, να τον πληγώσεις και τέτοια..απο κει και πέρα;;; :unsure: Δεν ξέρω..έχει ανοιχτεί ξανά το θέμα απο άλλη κοπέλα όμως ο τρόπος με τον οποίο το βιώνω εγώ με πνίγει..ποσες φορές του έχω πετάξει μπηχτη για χωρισμό, για απογοητευση , για αδιαφορία κτλ ...τα εννοω..δεν θέλω να τον αφήνω στον κόσμο του..θέλω να ξέρει πως νιώθω..δε βγαίνουμε καθόλου, έχουμε ο καθένας σχεδόν τη δική του ξεχωριστή ζωή και επικοινωνια καμία..δε θέλω να κουβεντιάσω..θέλω να βρω αυτό που μου λείπει..και δεν ξέρω τι είναι..κι αν κάποιες πείτε να κάνουμε πράματα να φλερτάρουμε ξανά κτλ ένα έχω να πω..θα πάμε πχ. για φαί, θα φάμε σαν τα γουρουνια και μετά σπίτι να πέσουμε για ύπνο μπς και χωνέψουμε..μυστηριο και σασπένς πουθενά..θέλω βοηθεια να καταλάβω τι μου συμβαίνει..δεν αντέχω άλλο το γάμο και ότι αυτός συνεπάγεται...όχι στις υποχρεώσεις αλλά στην καταστροφη της σχέσης.. :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φανουλα εγω με τον αντρα μου ειμαστε 9 χρονια μαζι απο τα οποια 4 παντρεμενοι...εχουμε αποκτησει εναν γιο κ πιστευω οτι ο γιος μας, μας ενωσε ακομα ποιο πολυ....κ τωρα παμε για το δευτερο....ελπιζω να κολλησουμε μετα...χαχαχα....

Βολτες μονοι δεν βγαινουμε σχεδον καθολου...τωρα ειδικα που ηρθαμε Ροδο κ δεν εχω κ κανεναν να κρατησει τον ζουζουνο μου...καταλαβες.Γενικα ειμαστε σπιτι, αλλα προσπαθουμε να περναμε καλα.

Παρε τον αντρα σου να βγειτε μια βολτα κ προσπαθησε εσυ η ιδια να το δεις διαφορετικα...κ να φας σαν γουρουνι οπως λες δεν πειραζει...απλα πρεπει κ η δικη σου ψυχολογια να αλλαξει.Πατε ενα 2μερο αν σου ειναι ευκολο.Φτιαξε του ενα πρωινο την κυριακη κ φατε το στο κρεβατι, βαλε ενα ωραιο νυχτικο κ τριγυρνα μες το σπιτι ετσι, κ δεν εννοω για σεξ απλα να φτιαχνεις την διαθεση σου...προσπαθησε να αλλαξεις εσυ την καθημερινοτητα σου κ ισως αλλαξει κ ο συζηγος μετα.

Δεν ξερω τι αλλο να σου πω...ειναι δυσκολο το θεμα...

tirogaridaki μου καλησπερα!σαν γυναικα σε καταλαβαινω απολυτα,αλλα οι αντρες δεν το καταλαβαινουν αυτο διοτι θεωρουν οτι η αγαπη απο μονη της φτανει...λειτουργουν διαφορετικα απο εμας αν και πιστευω οτι και εκεινοι χρειαζονται επιβεβαιωση.θεωρω οτι η φλογα για να μην σβησει πρεπει να διατηρηθει και απο τους δυο...κανε εσυ την αρχη,ζητησε του να σου ανοιξει την καρδια του γιατι νιωθει ετσι και επειτα δρας αναλογος ;) ισως και εκεινος να νιωθει οπως και εσυ,μπορει να θελει οτι και εσυ απλα να μην το εκφραζει..μην παραιτηθεις οσο ασχημα και να νιωθεις αυτη την στιγμη.ειμαι της αποψης οτι την μαχη θα την χασω αφου πρωτα παλεψω μεχρι τελος και αν την χασω θα ειμαι ηρεμη γιατι απλα προσπαθησα με ολες μου τις δυναμεις :):) φιλια

egw tirogaridaki mou tha elega na miliseis ston antra sou kai na vreite mia lisi...sigoura tha to exei proseksei kai autos...ola auta pou les esy...kai mporei na exei kai ta idia parapona...alla afou den to exete sizitisei ''den gnwrizei o enas tin apopsi tou allou'''

filakia! :kiss:

EΧΕΙΣ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΤΛ.ΤΟ ΜΟΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΧΕΙΣ...ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ?ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΤΛ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΤΟ ΙΔΙ Ο ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΤΝΑΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΑΦΗΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟΙ....

Και εγώ νομίζω ότι εχω πάθει κατάθλιψη με αυτό το θέμα.Δε βλεπόμαστε, δε συζητάμε, φίλες με παιδιά δεν εχω.Δεν εχω που να τα πω.Καλά αυτόν τον έρωτα με την τηλεόραση που τον πας που έχουν όλοι???Έχουμε κ γλυκές στιγμές βέβαια αλλά....Ώρες ώρες αναρωτιέμαι ποια ζωή είναι η καλύτερη!Να είσαι ελεύθερη, να φλερτάρεις,να βγαίνεις κ όταν βαριέσαι να κάνεις καινούριες γνωριμίες η να παντρευτείς να κάνεις παιδιά κ να μείνεις με έναν για παντα?(να σε πρήζει κ η πεθερά)!Ακόμα δεν εχω βρει την απάντηση!Για ένα όμως είμαι σίγουρη!Για να υπάρχει πάντα πάθος θα πρέπει κάθε χρόνο κ πολύ είπα να αλλάζουμε σύντροφο.Γιατί σ εξιταρει να τον γνωρίσεις να μάθεις γι αυτόν!Κ μόλις γνωρίστητε καλά καλά πάει το πάθος!Αλλιώς είναι να κάνεις έρωτα 15η φορά με κάποιον κ αλλιώς 361η!Αλλά με αυτην τη ζωή δεν αποκτάς παιδιά.Γερνας μόνη με μια ιστορία 500 γκόμενων!Ουφ...Μου βγήκαν τα φιλοσοφικά μου!Πείτε κ εσείς βρε κορίτσια!Να πω κάτι τρελό!Φανταστείτε τη ζωή χωρίς γάμο να κάνουμε ότι θέλουμε αλλά να μπορούσαμε να κάναμε παιδιά με ένα τρόπο μαγικό πχ χωρίς να έπρεπε να παντρευτούμε κ να μένουμε μαζί με τον άλλον!Καλέ σταματήστε με!! θα γράφω ως το πρωί τα φιλοσοφικά μου....

ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ.....ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ....ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ....ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...

Κατ' αρχάς, πιστεύω πως θα πρέπει να το συζητήσετε το θέμα!! Χτύπα του καμπανάκι... πές του πώς αισθάνεσαι!! Είναι πολύ πιθανό εκείνος να ζει στον κόσμο του. Ολα να είναι καλά για εκείνον! Αφού του γνωστοποιήσεις το πρόβλημα ανάλαβε δράση! Σου είπαν παραπάνω παραδείγματα!! Αλλαξε τη διάθεσή σου και κατόπιν, τη δική του! Με τον τρόπο σου!!! Καλή τύχη!! :kiss:

Τυρογαριδάκι μου,Επειδή διαπιστώνω πως αυτό δεν είναι το μόνο σου πρόβλημα,αλλά υπάρχει και το θέμα της ανύπαρκτης υπομονής σου με το παιδί,έχω να πω το εξής: γέννησα το 2ο παιδί όταν το πρώτο ήταν 2 ετών.Τα νεύρα μου κρόσια σαν τα δικά σου,τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και μετά.Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου.Δεν τολμούσε να μου μιλήσει άνθρωπος,γινόμουν μπαρούτι.ένιωθα πάντα καταπιεσμένη,αδικημένη,όλοι είχαν άδικο εκτός από μένα.Το να δω τη σκοπιά του άλλου δεν μου περνούσε καν από το μυαλό. Φυσικά η μπάλα των αρνητικών συναισθημάτων μου είχε πάρει και τον άντρα μου.Μου ήταν αδύνατο να εστιάσω στα όσα προσέφερε,έβλεπα μόνο τα λάθη του. Ήταν το μωρό 2,5 μηνών όταν πλάκωσα σε ξύλο με μανία το μεγάλο,(που λέει ο λόγος μεγάλο) γιατί δεν έφαγε μια μπανάνα που είχε ζητήσει!Μόλις τέλειωσε το συμβάν,και συνήλθα από την τύφλωση του θυμού, για πρώτη φορά συνειδητοποίησα πως το πρόβλημα ήμουν εγώ και χρειαζόμουν βοήθεια.Να έχω καταντήσει επικίνδυνη ακόμα και για το παιδί μου;

Πήγα σε ψυχίατρο,διέγνωσε επιλόχειο κατάθλιψη,πήρα τα χαπάκια μου,τα οποία σταδιακά έκοψα με την καθοδήγηση του γιατρού στους 6 μήνες,και συνήλθα ο άνθρωπος.Πλέον διαπιστώνω πως η κατάθλιψη μας προκαλεί πολύ εγωιστικές σκέψεις και αντιδράσεις.Τώρα,που περιμένω το 3ο παιδί,νιώθω

πως κατά εκεί το πάω πάλι,αλλά δεν είναι πια το ίδιο.Τώρα ξέρω και το χειρίζομαι συνειδητά.Γι' αυτό σε συμβουλεύω, κανε υπομονή,κοριτσάκι.Συζήτησε με τον αντρούλη σου αυτό που νιώθεις και ζήτα την υποστήριξή του και πάψε τις απειλές για χωρισμούς που είναι λόγια που πικραίνουν και δεν σβήνουν από την καρδιά. Κάνε υπομονή,να γεννήσεις, να θηλάσεις αν μπορείς,όσο αντέχεις,και ζήτα και μια ιατρική φροντίδα,αν το κρίνεις απαραίτητο,μετά το θηλασμό (γιατί φάρμακα δεν μπορείς να πάρεις κατά το θηλασμό).Φυσικά να σημειώσω,πως δεν είμαι υπέρ των ψυχαναλύσεων που προτείνουν όλοι αυτοί οι ψυχογιατροί,γιατί αντί να μας κανουν να ταπεινωθούμε και να δούμε τα λάθη μας,συνήθως μας υψώνουν περισσότερο τον εγωισμό.Αλλά όταν πρόκειται για παθολογικής φύσεως καταστάσεις, όπως αυτή των ορμονικών μας διαταραχών,λίγο φαρμακάκι βοηθαει.Από κει και πέρα όλα λύνονται αν τα αντιμετωπίζουμε με τρόπο αγαπητικό.Χρειάστηκαν δύο μηνύματα για να ολοκληρώσω,αλλά νομίζω,πως άξιζε τον κόπο.Καλή σου δύναμη.

tirogaridaki έγραψε:

με τις δυσκολίες που έχει..ειλικρίνα αυτές τις μέρες είμαι να σκάσω.Σας έχω πρήξει εν τω μεταξύ τελευταία με τα θέματα που ανοιγω αλλά το θέμα είναι πως δεν ανοιγομαι σε κανέναν άλλο..προτιμώ να μην αναφέρω σε καμια γνωστή μου ότι αισθάνομαι..νιώθω ότι θα σκεφτεί κάπως για μένα κι έτσι δεν ανοιγω το στόμα μου.Όμως μέσα μου πάω να σκάσω..

Κοριτσια ο γάμος με έχει απογοητευσει...δεν περίμενα ότι΄καταντάει έτσι το ζευγάρι μετά από τοσα χρόνια σχέσης..είμαστε 7 χρόνια..κι εγώ προσωπικά ειμαι απογοητευμένη απο τη φάση στην οποία βρισκόμαστε..τέτοια ψύχρα, τέτοια αποσταση, τέτοια αδιαφορία..δεν την περίμενα..που πήγε ο άνθρωπος που ερωτευτηκα;Όλη μέρα στη δουλειά και μετά το βράδυ τηλεόραση; Που πήγαν τα χάδια, το φλέρτ το σκίρτημα; Δεν υπάρχει τίποτα πλέον που να με τραβάει..μονο αγάπη έχει μείνει...ότι δηλαδή δε θες το κακό του άλλου, να τον πληγώσεις και τέτοια..απο κει και πέρα;;; :unsure: Δεν ξέρω..έχει ανοιχτεί ξανά το θέμα απο άλλη κοπέλα όμως ο τρόπος με τον οποίο το βιώνω εγώ με πνίγει..ποσες φορές του έχω πετάξει μπηχτη για χωρισμό, για απογοητευση , για αδιαφορία κτλ ...τα εννοω..δεν θέλω να τον αφήνω στον κόσμο του..θέλω να ξέρει πως νιώθω..δε βγαίνουμε καθόλου, έχουμε ο καθένας σχεδόν τη δική του ξεχωριστή ζωή και επικοινωνια καμία..δε θέλω να κουβεντιάσω..θέλω να βρω αυτό που μου λείπει..και δεν ξέρω τι είναι..κι αν κάποιες πείτε να κάνουμε πράματα να φλερτάρουμε ξανά κτλ ένα έχω να πω..θα πάμε πχ. για φαί, θα φάμε σαν τα γουρουνια και μετά σπίτι να πέσουμε για ύπνο μπς και χωνέψουμε..μυστηριο και σασπένς πουθενά..θέλω βοηθεια να καταλάβω τι μου συμβαίνει..δεν αντέχω άλλο το γάμο και ότι αυτός συνεπάγεται...όχι στις υποχρεώσεις αλλά στην καταστροφη της σχέσης.. :dry:

ΝΑ Κ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.... ;);)

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ(ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΛΥΣΗ..ΑΝ Κ ΛΙΓΑΚΙ ΕΧΟΥΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ..

ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΜΟΝΟ 2 ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ "ΠΕΤΑΞΕΙ"ΜΙΑ ΜΕΡΑ..

-ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ..

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ Κ ΕΣΥ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΕΙΣ :(

Κ ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ..ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΦΑΣΗ,Κ ΑΣ ΑΡΓΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ..

Φανη μου, πανω κατω το εχω νιωσει και εγω αυτο!

Μια απογοητευση!

Δεν εχει να κανει με τον αντρα μας πιστευω αλλα με τις ορμονες!

Εγω μετα απο ενα χρονο αφοτου εχω γεννησει τωρα μπορω να πω οτι εχω συνελθει καπως!

Πιστευω οτι οτι δινεις αυτο παιρνεις!

Αναρρωτηθηκες ποτε μηπως και ο αντρας σου νιωθει το ιδιο?

Μηπως και εσυ φταιες καπου και ετσι εχει αφεθει η κατασταση στην μοιρα της?

Δεν θελω να νιωσεις οτι εσυ φταις αλλα να σκεφτεις μηπως αυτην την απογοητευση την εχει νιωσει και ο ιδιος!

Μηπως αυτη η σταση του ειναι αποτελεσμα καποιου σπασηματος!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας..ειλικρινά νιώθω πως χρειάζομαι μια σωστή συμβουλη..νιώθω ότι είμαι σε αδιέξοδο και μονη μου δεν μπορώ να βρω τη λυση..ο λόγος που αναφέρω ξανά το θέμα είναι ένας..η ιστορία επαναλαμβάνεται συνέχεια εδώ και 7 χρόνια που είμαστε μαζί...άντε να ξεκίνησε το όλο θέμα μετά τα 3-4 χρόνια σχέσης περίπου...μολις αρχίσαμε δηλαδή να είμαστε σίγουροι ο ένας για τον άλλο...και πάντα μα πάντα τέτοιες εκπληξουλες έκανα..συνέχεια! Να γεμίζω μπανιέρες, να ανάβω κεριά, να το ένα να το άλλο κι εκείνος μια φορά δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο..ξενερώνεις μετά..περιμένεις να δεις κι εσύ ότι ο άλλος προσπαθεί να σε ενθουσιάσει,να σου κρατήσειτο ενδιαφέρον ..τίποτα..η ζωή μας πλέον είναι τόσο μονοτονη..του τα έχω πει όλα..τα ξέρει..αλλά τον έχει φάει η δουλειά..όλη μέρα λείπει..έρχεται-φευγει...όσο είναι σπίρι δε δινουμε ιδιαίτερη σημασία ο ένας στον άλλο...δεν καθόμαστε να αγκαλιαστουμε και να δώσουμε τρυφερότητα ο ένας στον άλλο..το παιδί δεν είναι πάντα εμπόδιο...τις ώρες που είναι σπίτι εκείνος πάντα βάζουμε το παιδί για ύπνο γιατί έρχεται μεσημέρι και βράδυ. Εν ολίγοις ήταν που ήταν πριν το γάμο..μολις ηρθε το παιδί και ξεκίνησε και τη δουλειά..απογινε το κακό...ειλικρινά αναρωτιέμαι αν μπορώ κι αν πρέπει να χωρίσω. Αν σκέφτομαι παράλογα και αν θα καταστραφεί η ζωή μου με ένα τέτοιο γεγονος..δεν μπορώ να πω με απολυτη σιγουριά ότι με περιμένει ο τέλειος άντρας στη γωνια αλλά και τι ; Να μένω σε μια σχέση που δε με γεμιζει πια; Σκέφτομαι να δω συμβουλο γάμου ότι ψυχιατροΓεωργία μου...μέχρι στιγμής απέναντι στο γιο μου άλλαξα στάση και μπορω και τα βγάζω πέρα και χωρίς φωνές και υστερίες..παίρνω πολλές ανάσες βλέπεις..:) αλλά σίγουρα νιώθω πολύ πιο ήρεμη παρόλο που με χαλάνε όλα αυτά..δεν τσακώνομαι και δεν κανω καυγα..πιο πολύ μέσα μου τα κρατάω και θέλω να δω που θα με οδηγήσει...εκείνος τα ξέρει όλα αυτά..αλλά δε λέει τίποτα το ιδιαίτερο..

Ντίνα...δε νομίζω ότι ειναι φάση..το ξέρω..ουτε ορμόνες Ελένη μου..εκείνος έχει αφήσει τη σχέση μας χρόνια τώρα στα δικά μου χέρια...και αυτό είναι που βαρέθηκα...δεν μπορείτε να φανταστείτε...δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ!!!! απολύτως τίποτα..δε βγαίνουμε, δεν φέρνει σπιτι φίλους, δεν πάμε σε φίλους κτλ..εγώ βέβαια αφου είμαι μονη όλη μέρα κανονιζω συναντήσεις με δικές μου φίλες αλλά απο κει και πέρα είμαστε ολοι μέρα κάθε μέρα αποκομμένοι και χωρίς δραστηριοτητες που θα μας κάνουν να ανάψουν λίγο τη φλόγα..έχω και ένα βίτσιο χεχεχεχε΄θέλω να τον βλέπω να γίνεται ποθητός , να αρέσει όταν είμαστε έξω ..και όταν δεν υπάρχει έξω,δεν υπάρχουν φίλοι να βγουμε , δεν υπάρχει ΟΡΕΞΗ να κάνουμε κάτι..πως να βοηθήσω; Πόσες φορές του είπα..<<Έλα τσικνοπέμπτη κανονισε κάτι..>>ήρθε η τσικνοπέμπητη και όταν του το ξαναείπα μου λέει <<τι θες να κάνουμε;>> η αγαπημένη του ατάκα και η χειρότερη η δική μου!!!Εσύ ιδέες δεν έχεις;;; Δεν ξέρεις τι θέλεις;; Το κάνει συνέχεια..η διασκέδαση μας εξαρτάται πάντα μα πάντα από το τι θέλω εγω..και πάντα τελευταία στιγμή γιατί πολύ απλά ως τότε δεν έχει καν μπει στον κόπο να σκεφτεί αν θα βγουμε ή όχι..ή μάλλον το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να κάτσουμε σπίτι..να κάνουμε και οικονομια!!

Ντίνα...δε νομίζω ότι ειναι φάση..το ξέρω..ουτε ορμόνες Ελένη μου..εκείνος έχει αφήσει τη σχέση μας χρόνια τώρα στα δικά μου χέρια...και αυτό είναι που βαρέθηκα...δεν μπορείτε να φανταστείτε...δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ!!!! απολύτως τίποτα..δε βγαίνουμε, δεν φέρνει σπιτι φίλους, δεν πάμε σε φίλους κτλ..εγώ βέβαια αφου είμαι μονη όλη μέρα κανονιζω συναντήσεις με δικές μου φίλες αλλά απο κει και πέρα είμαστε ολοι μέρα κάθε μέρα αποκομμένοι και χωρίς δραστηριοτητες που θα μας κάνουν να ανάψουν λίγο τη φλόγα..έχω και ένα βίτσιο χεχεχεχε΄θέλω να τον βλέπω να γίνεται ποθητός , να αρέσει όταν είμαστε έξω ..και όταν δεν υπάρχει έξω,δεν υπάρχουν φίλοι να βγουμε , δεν υπάρχει ΟΡΕΞΗ να κάνουμε κάτι..πως να βοηθήσω; Πόσες φορές του είπα..<<Έλα τσικνοπέμπτη κανονισε κάτι..>>ήρθε η τσικνοπέμπητη και όταν του το ξαναείπα μου λέει <<τι θες να κάνουμε;>> η αγαπημένη του ατάκα και η χειρότερη η δική μου!!!Εσύ ιδέες δεν έχεις;;; Δεν ξέρεις τι θέλεις;; Το κάνει συνέχεια..η διασκέδαση μας εξαρτάται πάντα μα πάντα από το τι θέλω εγω..και πάντα τελευταία στιγμή γιατί πολύ απλά ως τότε δεν έχει καν μπει στον κόπο να σκεφτεί αν θα βγουμε ή όχι..ή μάλλον το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να κάτσουμε σπίτι..να κάνουμε και οικονομια!!

Το ότι παντρευτήκαμε και γίναμε γονείς δε μας αλλάζει τη ζωή!!!Στο Δημητράκη ενώ ήτανε 4-5 μηνών τον έσερνα στα κλάμπ..πάλι εγώ ε;; Μη φανταστείτε ότι έγινε καμια σπουδαία αλλαγη...ήταν καλοκαιράκι, δεν το χόρταινα εγώ κλεισμένη στο σπίτι και τον έσερνα (εχμ...2-3 φορές σε κλαμπάκι ε;;; Μην φανταστείτε!!! και περισσότερες βέβαια σε καφετέρια)...Δεν ξέρω αν είναι φάση...κι ουτε μου αρέσει να λέω τα προσωπικά μου γενικά..αλλά μονη μου δεν μπορεσα να δώσω λύση...σωστή και με λογική...δεν ξέρω αν μπορώ να δω καθαρά ή η δυναμη της συνήθειας με εμποδίζει...θέλω να καταλάβω σε τι φάση, στάδιο βρίσκεται ο γάμος μου...που οδηγεί και να το προλάβω με κάποιον τρόπο..ακόμη και με χωρισμό..δε με νοιάζει..θέλω να είμαι χαρουμενη και ευτυχισμένη , να νιώθω γυναίκα και όχι ένα τίποτα στα μάτια του άντρα μου..και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω το σώμα μου να χαλάσει με τη γέννα..με περιμένει σκληρή δουλειά μολις γεννήσω...γυμναστήριο και τέτοια...

Από ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό από μια "κακή φάση". Υποθέτω πως έχετε βαρεθεί ο ένας τον άλλον. Εσύ ωστόσο του προσάπτεις αδιαφορία, εκείνος σου προσάπτει κάτι; και τι; σε ρωτάω για να καταλάβω καλύτερα μπας και δώσω καμιά καλή συμβουλή... Εσύ πιστεύεις ότι εντοπίζεις ακόμα πάνω του τα χαρακτηριστικά που τον κάναν κάποτε ερωτεύσιμο; Ή τον έχεις απαξιώσει και πιστεύεις ότι δεν αξίζει;

κοπελιες συγνωμη αλλα ειμαστε πολυ εγωιστριες τελικα :silly: !!!ειμαι με τον αντρα μου 19 χρονια !! τον γνωρισα οταν πηγαινα στο γυμνασιο και αυτος στο λυκειο !!! οποτε καταλαβαινετε οτι φασεις τετοιου ειδους εχουμε περασει καθως και με τον ερχομο των 2 μας παιδιων ζωη να χουν η απομακρυνση ειχε κορυφωθει !!! το κακο ειναι οτι εχουμε κακομαθει στον κυνηγο !! να ερθει να τρεξει να πας παρει αγκαλια να μας κανει εκπληξεις κλπ!! οταν γερνει η βαρκα κοριτσια μου πρεπει να σηκωσουμε και εμεις τον πισινο μας για να μην βουλιαξουμε και να παμε στην αλλη πλευρα !! παρτε πρωτοβουλιες !! κλειστε τον υπολογιστη και πριν ερθει φιαχτειτε ντυθητε και πειτε του να βγειτε εξω για βολτα ποτο φαγητο σκετη βολτα δεν εχει σημασια !! σημασια εχει να κανετε πραγματα ΜΑΖΙ ακομα και με παιδια (οπως εγω )φιαξτε ενα ρομαντικο δειπνο για 3 , 4, 5 χαχαχα οσοι ειστε μεσα στο σπιτι τελος παντων !! η παρτε τα παιδια και πειτε παμε βολτα να περπατησουμε η να δουμε ενα εργο !! υπαρχουν πολλα μερη που μπορειτε να πατε μαζι με τα παιδακια οπως το mall το village στο ζαπειο στο κοπακοπανα δεν μπορει καποιο απο αυτα ειναι κοντα σας !! αλαξτε την διαθεση σας !! η ζωη ειναι μικρη για να μιζεριζουμε !! ειδικα τωρα που εχουμε παιδακια που θελουν χαμογελα και ευτυχια να ξεχειλιζει μεσα στο απιτι και απο τους δυο γονεις !!! :kiss:;)

παιδια σε ξερω για σας..αλλα εγω δε μπορω νασας καταλαβω..εμεισ ειμαστες 1 χαραπαντως..και με το που ηρθε το παιδι ακομα καλυτερα..αλλα και χωρισ αυτο παλι καλα ειμασταν..

δε βλεπετε τι γινεται στο κοσμο;;χωρισε η μενεγακη με 3 παιδια..ποοιοσ θα την παρει;;μου λετε;;οποτε προσοχη στην οικεγενεια σας..

Kοριτσάκι μου δε θέλω να ακούω τέτοια...Κ εμείς θα κλείσουμε 7 χρόνια αυτό το καλοκαίρι,αλλα κάθε μέρα που περνάει είμαστε κ πιο δεμένοι,πιο αγαπημένοι,πιο ερωτευμένοι..!!

Αλλα αυτό εξαρτάται απο εμάς...

Μην αφήνεις να περνάνε μέρες έτσι,αδιάφορα,η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαραμίζουμε έστω κ 1 λεπτό της..!Βγείτε μαζί,περάστε καλά,γελάστε,προσπάθησε να του φτιάχνεις τη διάθεση,το βράδυ βάλε ωραία εσωρουχάκια,φτιάξε μια ρομαντική ατμόσφαιρα κ αφέσου στο όλο κλίμα....

Κάντε τελοσπάντων μια καινούρια αρχή!!!!Ερωτευτείτε ξανά!!!!

Είμαστε ολοι μέρα κάθε μέρα αποκομμένοι και χωρίς δραστηριοτητες που θα μας κάνουν να ανάψουν λίγο τη φλόγα..έχω και ένα βίτσιο χεχεχεχε΄θέλω να τον βλέπω να γίνεται ποθητός , να αρέσει όταν είμαστε έξω ..και όταν δεν υπάρχει έξω,δεν υπάρχουν φίλοι να βγουμε , δεν υπάρχει ΟΡΕΞΗ να κάνουμε κάτι..πως να βοηθήσω; Πόσες φορές του είπα..<<Έλα τσικνοπέμπτη κανονισε κάτι..>>ήρθε η τσικνοπέμπητη και όταν του το ξαναείπα μου λέει <<τι θες να κάνουμε;>> η αγαπημένη του ατάκα και η χειρότερη η δική μου!!!Εσύ ιδέες δεν έχεις;;; Δεν ξέρεις τι θέλεις;; Το κάνει συνέχεια..η διασκέδαση μας εξαρτάται πάντα μα πάντα από το τι θέλω εγω.

ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΕΝΤΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ????

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φανη μου δυστυχως οταν τα φωτα σβηνυν το εργο αλλαει σεναριο.λες οταν ειμαστε στην αρχη μιας σχεσης εχουμε αυτο το κατι κανουριο που θελουε να εξερευνυησουμε και ολο αυτο μας δημιουργει ενα ωραιο συναισθημα .Πριν ερθουν τα παιδια εμεις οι ιδιες ειμαστε πιο χαλαρεςμπορομε να κοιμομαστε οτι ωρα θελουμε να ξυπναμε οτι ωρα θελουμε αν δνε εργαζομαστε ειναι η επιλογη μας να δουλευουμε η οχι και ολα ειναι καλα .Μετα απο ενα παιδιτα πραγματα αλλαζουν και αν πεις στον αντρα σουελα κλεισε την τηλεοραση να παμε σε ενα φιλο θα σου απαντησει :καλα οταν εσυ βλεπεις το αγαπημενο σου σηριαλ δενσηκωνεσε και οταν του πεις ελα να παμε στο Γιαννη το Τακη την Μαρια θα σου πει ελα μωρε αγαπη μου που να τρεχουμε τωρα ξερεις τι κινηση θα εχει !δεν ειναικαλυτερα νακατσομε σπιτικακι μας και να δουμε τηλεοραση αντε να παραγγειλε και σουβλακια :woohoo: και εκει εεχομαστε εσυ εγω και θελοε να σκισουμε τη σαρκα μας ενω κανονικα θα επρεπε να σκισουμε αυτους :angry: Πολλες φορες αναρωτιεμε που ειναι οαντρας που με ετρεχε στις παραλιες; που καθμασταν μεσα στο αμαξι και μιλαγαμε ωρες ολοκληρες; Εν τω μεταξυ το κακο της ιστοριας ειναι οτι εχουν αποψη για ολα τι εννοω ; εμεις φταιμε που εχουμε ρουτινιασει εμις που εοιμαστεν ολο νευρα και ξεσπαμε στα παιδια ενω εκεινη πανε στη δουλεια γυρνανε καιμετα καθοντε η στην τηλεοραση η στν υπολογστη οπως λεει η Ρουμπελα και εμενα αυτο το κακο με εχει βρει εχει μπλεξει με ενα παιχνιδι με κατι χωρια και στρατους και δνε σηκωνετε και αν εγω φωναξω επειδη το σαλονι εχει μετατραπει σε βομβαρδισμεν χωροαπο παιχνιδια με λεει παραλογη επειδη θεωρει οτι το παιδι εκει παιζει δηλαδη δνε ειναι λογικο το παιδι να παει να παιξει στο παιδοτοπο η στο παρκο και ξερετε τι μου λεει :ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΝ και βεβαια εγω δνε μιλαω να βγουμε εξω για διασκεδαση επειδη δεν εχω κανεναν να κρατησει το Σταυρο η μαμα μου τοσα χρονια φροντιζε το μπαμπα μου και η πεθερα μου αφηστε την αυτη :silly: ειναι σε άλλη φαση .

Να σου πω φανη σκηνικο προσφατο :ειμαι σε ασχημη κατσταταση που εχει πεθανει ο μπαμπαε μου δνε μπορω να κλαψω αλλα ξερεις ειμαι στην τσιτα και οαλ εμ ενοχλουν , ο Σταυρος εχει τρελαθει στη γκρινια να τον παω στο δημοτικο που εκανν παρτυ μασκε εμενα παει νηπιο αλαλ ειναι διπλα εγω δεν ειχα καμια ορεξη και εκεινο ομως ειναι παιδακι και προτεραιοτητα εχει αυτο εν τω μεταξυ ηθελα να μαζεψω το τσαντηρι καινα το κανω σπιτι επειδη περιμενα το βραδυ και το νονο του μιλαγα στο μικρο εκεινο χαζευε του ελεγα να μαζεψει κατι εκεινο το χαα του ο αντρας μου σε ολ τη διαρκεια με ακουγε αλαλ δνε ελεγε τιποτα ηταν απασχολημενος με το παιχνιδακι του καποια στιγμη εντυνα τον μικρο του λεω γυρνα το ποδι σου να σου βαλω καλτσα και ρε κοριτσια εκεινο ηταν αλλου τα παιρνω στο κρανιο και του λεω δνε παμε πουθενα εκεινο αρχιζε να σκουζει και του βαζω μια φωνη καιτ οτε ξαφνικα ξυπνησε ο αντρεας μου και αντι να παρει θεση να βοηθησει αρχιζε να φωαζει καινα μου λεει οτι εγω τους εχω τρελλανει οτι δεν τα παω καλα τα πηρα και εω και του ειπα το εξης :μετα απο τη κινηση αυτη τελειωσες για εμνα εννουσα οτι δνε υπαρχει λογος να μιλησω μαζι του αφου τοση ωρα ηταν στο υπολογιστη και δνε εκανε κατι πριν και εκεινος αμεσωβ ςτοπηρε στο στυλ :α ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ; λΕς ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΤΟ ΕΞΗΣ :εγω δεν ειπα κατι τετοιο αλλα εδω χωρισε ολοκληγρη Μμενεγακη λες να κολλησω εγω ; καλα ξεραθηκε στο γελιο αλλα το θεμα ειναι αλλου και σε θεωρουν δεδομενη και σε θεωρουν παραλογη αν ταραξεις λιγο τα νερα .

Τωρα οσο αφορα εσενα επειδη βρισκεσε σε ιδιαιτερη φαση και προτεραιοτητα εχει το μωρακι καισαφως εσυ οατν εσυ νιωσεις τη καταλληλη στιγμη πατρον στη δουελια του τηλ. ενα πρωι και πες του το μεσημερι μολις ερθεις θελω να μιλησουμε .Και κλεισε του το τλεφωνο μην του πεις τιποτα αστον να καει να τσουρφλιστει δνε επαθαινει τιποτα και μολις ερθει μην του βαλεις να φαει πες του επειδη αυτα που θα ακουσεις ενδεχετε να σου κατσουν στο στομαχι κρινεις εσυ ποτε θα φας και κατσε και πες του οτι εισαι ανικανοποιητη μεσα σε αυτο το γαμο οτι νιωθεις εγλωβισμενη και οτι υπευθυνος ειναι εκεινος γιατι καποια φιλη ειπε να ταραξουεμ εμεις τη βαρκα αν ομως η βαρκα εχει ριξι αγκυρα ειναι δυσκολο ενα ςναθρωπος πρπει να θελει για αν κινηθει , και μιλα του φανουλα χωστουτα ας ειναικαι αυτος μια φορα σε εκρεμη καταστασηεσυ μολις του τα πεις πες του δν εθελω λογια αλαλ εργα και σκηκω φυγε

mummydi έγραψε:

Kοριτσάκι μου δε θέλω να ακούω τέτοια...Κ εμείς θα κλείσουμε 7 χρόνια αυτό το καλοκαίρι,αλλα κάθε μέρα που περνάει είμαστε κ πιο δεμένοι,πιο αγαπημένοι,πιο ερωτευμένοι..!!

Αλλα αυτό εξαρτάται απο εμάς...

Μην αφήνεις να περνάνε μέρες έτσι,αδιάφορα,η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαραμίζουμε έστω κ 1 λεπτό της..!Βγείτε μαζί,περάστε καλά,γελάστε,προσπάθησε να του φτιάχνεις τη διάθεση,το βράδυ βάλε ωραία εσωρουχάκια,φτιάξε μια ρομαντική ατμόσφαιρα κ αφέσου στο όλο κλίμα....

Κάντε τελοσπάντων μια καινούρια αρχή!!!!Ερωτευτείτε ξανά!!!!

ολα καλ και ωραια αυτα αλλα μια σχεση δνε κρατιτε μοο απο το να κανειο συνενχεια ο ενας κατι και ο άλλος απλα να ακολουθει σαν φιλικη συμμετοχη ο γαμος θελει δυο για να κρατηθει .ΧΩΣΤΟΥΤΑ φΑΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖ ΣΟΥ

tirogaridaki μου και ο αντρας μου τα ίδια........Δεν έχει πάρει ποτέ πρωτοβουλία να κανονίσει μια έξοδο, μια βόλτα, κάτι.........Πάντα κάνουμε ότι κανονίσω εγώ με τη δικαιολογία ότι κουράζεται στη δουλειά και δεν έχει χρόνο...........Κ γω τώρα που είμαι έγκυος και βαριέμαι να κάνω και πολλά πράγματα μένουμε μπροστά στην τηλεόραση...........

Προσπάθησε να του μιλήσεις, να του πεις πως νιώθεις, ότι είστε νέοι και πρέπει να ζείτε τη ζωή σας όμορφα και να δείχνει λίγο ενδιαφέρον!!!!!!!!!!!

Θα προσπαθήσω και γω γιατί τελευταία δεν πάμε πολύ καλά, είναι και τα νεύρα τα δικά μου σπασμένα..........Κανόνισε το βράδυ να πάτε μια βόλτα με φίλους.........ή και μόνοι σας και να μιλήσετε........

ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ?

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΑΜΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ!

ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...