Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΟΥ ΣΒΟΛΙΑΖΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια

ειμαι και εγω νεα μανουλα αν και παρακολουθουσα το site σε όλη την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου. τοτε που ειχα και περισσοτερο ελευθερο χρονο....... το μωρακι μου τωρα είναι 7 μηνων.

θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας από την εμπειρια σας σχετικα με την κρεμα βανιλια.

οταν την κανω στο πιατακι μου σβολιάζει και μια φορά το πουλακι μου, μου την εκανε όλη εμετο. φοβηθηκα ότι θα το έπνιγα.............

η παιδιατρος μου επιμενει να μην την χτυπαω στο μπλεντερ, μου λεει καλυτερα να μάθει να καταπίνει και οχι αλεσμενες στο μπλέντερ τροφες.

τι να κανω.φοβαμαι μην του κανω κακο.

σας έχει τύχει κατι τέτοιο?

πως θα εξαφανιστουν οι σβολοι οεοοοοοο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ !!!

7 ΜΗΝΩΝ ΤΡΩΕΙ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ???

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ Κ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ. ΕΓΩ ΑΦΗΝΩ Κ 2 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απλά μη βράζεις πάρα πολύ το νερό, γι'αυτό σβολιάζει.

Ή άφησέ το λιγάκι και έπειτα ρίξε και ανακάτεψε.

Καλή συνέχεια! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω κοριτσια πρωτη φορα εφτιαξα μπισκοτοκρεμα την Τριτη....επειδη εχει αλλεγια στο αγελαδινο γαλα μεχρι τωρα δεν ειχε φαει...φανταστειτε 22 μηνων γομαρακι πια....την τσακισε κ σβολιασμενη....βλεπει ο αντρας μου την λαλακια που ετρωγε το μωρο κ μου ειπε...να βαζεις λιγοτερη κρεμα...ε σημερα κοριτσια την πετυχα...ειχα ζεστο το νερακι οχι χλιαρο κ εβαζα λιγη λιγη κ ανακατευα με πιρουνι...εγινε τελεια....ε ο αντρας μου τρωει παιδικες κρεμες κ ξερει καλα...ελπιζω να μην τον πειραξει γιατι του αρεσε κ παει ο κακομοιρης στο ντουλαπι κ φωναζει....κεμα γιωτης γλυκια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι τρωμε την κρεμα βανιλια με ριζαλευρο και γαλα της νουνου για απογευματινο.

την αρχισαμε απο τον πεμπτο μήνα μαζί με τα φρουτα και στον εκτο βαλαμε και χορτοσουπα και κρεατοσουπα. τον επομενο μηνα μπισκοτοκρεμα.

εκει που στην αρχη της τσακιζε (ετρωγε 200 ml) τωρα τρωει με το ζορι 100.

ευτυχως δεν εχουμε θεμα με τα αλλα φαγητα. βλεπετε εχουμε ενα φυσημα και ολη την ωρα είμαι στην ζυγαριά και τον ζυγιζω (εχω γραψει σχετικα στον παιδιατρο του site)

να σας ζησουν και εσας τα μωρακια σας και ευχαριστω για τις απαντησεις.

θα το δοκιμασω σημερα κιόλας. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, να αφήνεις το νερό σε θερμοκρασία δωματίου,να ρίχνεις

μια-μια τις κουταλίτσες και ανακάτεμα με το πιρούνι..

Όσο για τον εμετό μπορεί να του ήρθε απλά αηδία απο τα σβολάκια

(μέσα κρύβουν αναλοίωτη κρέμα δλδ σκόνη)

Για τις τροφές, είναι ανάλογα με το παιδί, η δική μου αηδιάζει

το πολύ λιωμένο, δεν τρώει, το φτύνει και κλαίει.Δεν της έχω λιώσει

στο μπλέντερ ούτε το κρεατάκι, πολύ καλό βράσιμο και πολύ-πολύ

ψιλά κομματάκια με το μαχαίρι.

τεσπα..η κάθε μαμά διαλέγει ποιο είναι το καλύτερο γιατί κάθε παιδάκι

είναι διαφορετικό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα !!! για να μην σβολιαζει η κρεμα πρεπει να ειναι πολυ ζεστο νερο !! οχι να εχει βρασει αλλα να ειναι ζεστο για να λιωσει !! εσυ πιθανως βιαζεσαι να την φιαξεις και δεν το ζεστενεις πολυ το νερακι !! καλυτερα νατην φιαξεις και να την αφησεις λιγη ωρα να κρυωσει κανα 3λεπτο και θα δεις οτι θα ειναι πολυ καλυτερη ! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο μενα!

να σου ζησει το παιδακι σου!

Βρασε νερ'ακι και αφησε το να "απαλαχάνει"(όπως το λεμε εμεις εδω..χιχι,δηλαση να παρει θερμοκρασια δωματιου)γυρω στα 5 λεπτά.Βάλε τη σκονη και ανακατευε και θα δεις ποσο ωραια θα γινει..

οσο για το μπλέντερ πρωτη φορά το ακουω να χτυπάνε κρεμα...

φιλια ευχομαι να πετυχει και να τη φαει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑλημερα κ απο μενα κ να σου ζησει το μωρακι σου...η κρεμα βανιλια σβολιαζει πολυπερισσοτερο απο τις αλλες,η μονη λυση ειναι να αφησεις το νερο ννα χλιαρωσει αρκετα,παντως μην χρησιμοποιησεις μπλεντερ για την κρεμα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

την δοκιμασα σημερα και πετυχε.

αφησα το νερο σε θερμοκρασία δωματιου

εγω απο τον βραστήρα το έβαζα κατευθειαν στο πιατακι και μετα εβαζα αμεσως την κρεμα και περιμενα να κρυωσει.

τωρα αφησα να κρυωσει το νερο στο πιατακι και μετα εβαλα την σκονη. ευχαριστω!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...