Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσο τελικά οι γονείς στηρίζουν τα παιδιά τους;

Recommended Posts

Το ξαναγράφω γιατί μάλλον δεν ανέβηκε το προηγούμενο μνμα μου. :dry:

Είμαι θυμωμένη :angry:

Το θέμα αφορά μια από τις λίγες καλές φιλές που έχω, αυτές που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.Σκέφτετε μετά από δύο χρόνια να χωρίσει με τον άνδρα της,χωρίς παιδιά,χωρίς δουλειά.Οι γονείς της επιμένουν πως αφού τον παντρεύτηκε πρέπει να τον αγαπήσει!Τι είναι βρε κορίτσια η αγάπη,την αγοράζεις από το market της γειτονιάς;

Εκείνοι την πίεσαν να παντρευτεί χωρίς ούτε καν ένα χρόνο σχέση κ τώρα να τα αποτελέσματα.Την εκβιάζουν πως αν χωρίσει να μην γυρίσει στο πατρικό της.Είμαι 30 χρονών γυναίκα!Αντίθετα,την κάνουν δυστυχισμένη που τις λένε συνέχεια πότε θα αποκτήσει μωρό με τον άνδρα της.Προσωπικά μου λεέι πως δεν θέλει να κάνει ένα παιδί δυστυχισμένο σε ένα γάμο επίσης προβληματικό.Δεν ξέρω τι να της πω.Οι δικοί μου οι γονείς θα στήριζαν οποιαδήποτε απόφσση μου κ δεν θα με άφηναν ξεκρέμαστη.Τελικά αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα;

Θέλω να την κάνω λίγο χαμογελαστή.. :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ Κ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ!!Κ ΟΜΩΣ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ... :(:(

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Κ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ..Κ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ Κ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΤΗ ΡΩΤΑΕΙ..-ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..??Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ...

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..

ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ Κ ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ Κ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ...ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ..

Ακριβώς,δεν ξέρω εγώ στεναχωριέμαι πολύ.Δεν είναι κρίμα μια ζωή οι άνθρωποι να είναι δυστυχισμένοι;Πως να πορευτείς μέσα στη ζωή αν αυτός που έχεις δίπλα σου δεν σε καταλαβαίνει,δεν σε ικανοποιεί;Πως;

Κορίτσια πείτε μου όλες τις εμπειρείες αποψεις σας,είμαι πολύ στεναχωρημένη...

Γιατί φοβούνται τί θα πει ο κόσμος;;;

Μακάρι η φίλη σου να μπορέσει να εργαστεί και έτσι να έχει την ποιότητα ζωής που επιθυμεί και βασικά να επιλέγει όπως και ό,τι θέλει!!!

Κρίμα που υπάρχουν τέτοιοι γονείς...που λακίζουν σε καταστάσεις όχι τόσο ευχάριστες!

Δεν λες κάτι πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Πόλύ συντηρητικοί γονείς με πολύ κακές νοοτροπίες, που δεν καταλαβαίνουν πόσο κακό κάνουν στο παιδί τους. Και μένα οι γονείς μου δεν απέχουν πόλύ απ΄τους δικούς της. Τί κάνεις σ΄αυτή την περίπτωση? Δυστυχώς δεν έχεις πολλά περιθώρια. όσες συζητήσεις κι αν κάνεις μαζί τους θα είναι ανωφελο. Το έχω ζήσει. Να την κάνεις να γελάσει? Δύσκολο! Γνώμη μου είναι να βρει πρώτα μια δουλεια, να σταθεί στα πόδια της και μετά να χωρίσει. Να καταλάβουν επιτέλους κι αυτοί οι γονείς της ότι δεν είναι ένα παθητικό ον που θα υποτάσσεται ή σ΄αυτούς ή στον άντρα της. Όταν καταλάβουν ότι έιναι δυναμική και πατάει στα πόδια της τότε θα την αντιμετωπίσουν αναλόγως, να είσαι σίγουρη γι΄αυτό. Στο λέω εκ πείρας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...