Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δηλωση Ελενης Πετρουλακης....αληθευει???

μαρινιω

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!!

χθες στο καφε με την Ελενη,η Ελενη μας ρωτησε την Πετρουλακη

''ειχες φανταστει σε ποιον θα μοιαζουν τα παιδια σου οταν γεννηθουν??''

Απαντησε η Ελενη Πετρουλακη:''φυσικα,αλλωστε πριν γεννηθει καθε παιδι μου και ειδικα η πρωτη ηξερα ακριβως πως θα ηταν οταν θα γεννηθει,την ειχα δει και οταν την γεννησα την περιμενα ετσι ακριβως οπως την ειχα δει!!

κοριτσια ισχυει?????????

οι μητερεσ που γεννησαν μπορουν να μας πουν????????

μου φανηκε κουφο!!!πως την ειχε δει? :blink::blink: :silly: :silly: :silly:

πειτε....θα σκασω!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα όταν κάνεις υπέρηχο 3D ή ακόμη και 4D βλέπεις πολλές λεπτομέρειες από το παιδί, αν αυτό είναι σε καλή θέση, εγώ είχα δει τον γιο μου και είχα πει ότι έχει την μύτη μου κ.λπ.......βλέπεις πολλά χαρακτηριστικά, βλέπεις το πρόσωπο κανονικά!!!!

Μάλλον τον τρισδιάστατο θα εννοούσε!!! Και εγώ έκανα,αν και ο μπέμπης ήταν ζόρικος και δεν μας άφηνε να τον δούμε καλά! Είδα ότι η μύτη του είναι ίδια με του μπαμπά του και ότι έχει χείλη και μάτια από μένα!

Τώρα Θα περιμένουμε να δούμε πόσο θα μοιάζει όταν πρώτα ο Θεός γεννηθεί!! ;):):)

και εγω τον ειδα..και μαλιστα στους τελευταιους υπερηχουν ειχα δει οτι η μιτη του ειναι σαν του μπαμπα μου.

Φυσικα στον τριαδιαστατο ηταν αλλη φαση..αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσο ασχημο οταν γεννηθηκε..κλαψ!!

οχι κοριτσια!!δεν εννουσε αυτο!!ειπε οτι τους ειχε δει ,τους ειχε φανταστει με το μυαλο της και ηταν ετσι πραγματικα... :blink:

mipos enoouse oti tin eixe oneireuti??? egw pros to telos tis egkumosinis tin eblepa sto oneiro mou san ena melaxrino koritsaki..kati san tin DORA :)...telika otan bgeike kamia sxesi!

Auto pou mou ekane entuposi einai poso poly emoiaze me to profil tou mwrou pou eblepa ston uperhxo....einai katapliktiko!!

xx

Κοιτα εγω φανταζομου οτι θα ειναι στρουμπουλο με σγουρα μαλλακια ζωηρο και ομορφο.

Βεβαια η πραγματικοτητα με ξεπερασε καθοτι ειναι υπερβολικα ομορφος- τωρα οχι οταν γεννηθηκε..τοτε ηταν ενα μικρο ασχημουλικο- υπερβολικα στρουμπουλος και φυσικα υπερβολικα ζωηρος

και εγω τον ειχα φανταστει!αν εχεις κοινα χαρακτηριστικα με τον πατερα πανω κατω ξερεις τι να περιμενεις!

αλλα ελα τωρα να βγει ακριβως ποτε δε γινεται!!!

την ανηψια μου απο τον υπερηχο την περιμεναμε τελειως διαφορετικη αποτι μας βγηκε!

Τι εννοούσε ο ποιητης δεν ξέρω αλλα

όταν γεννήθηκε ο γιος μου δεν έμοιαζε καθόλου με το μωράκι

που είχαμε δει στον τρισδιάστατο υπέρηχο πέρα από κάποια σημεία...

πχ είχε και έχει μαγουλάκια.

έχει τη δική του όμορφη μυτούλα και δεν αντέγραψε- ευτυχως :woohoo: -

ούτε τη δική μου,αλλα ούτε και του μπαμπα του.

και το δευτερο δαχτυλάκι στα ποδαράκια του είναι λίγο πιο ψηλό από το πρωτο όπως το δικό μου!!!!Κουφό???

Καταλήγω λοιπόν πως γενικά απέχει η τελική εικόνα αλλα πολλά

χαρακτηριστικα τα βλέπεις από νωρίς!!!!!!!

καλέ γερα να είναι και ας είναι όπως θέλουν!

Α!Και να μοιάζουν τις μαμάδες τους!!!!! :P:P:P:P

Εγώ δεν ξέρω να σας απαντήσω διότι δεν είμαι μανούλα ακόμη..

αλλά επειδή θα πάω στο γιατρό της...μήπως είπε κάτι για τον γιατρό

της, για τις προσπάθειες..γενικά κάτι που να έχει ενδιαφέρον???

Ευχαριστώ!!!

μιλινακι μου λες ο γιατρος της να της εδειξε το πως θα ειναι το μωρο?χιχι κοιταξε να κανεις γερο παιδι και ας μην βγει οπως το φανταστηκες!αυτη ειναι η μαγεια!!!

λογικα καλος θα ειναι για να τον εμπιστευτηκε αυτη που εχει τρελα με τα παιδια της!!!

ευχομαι τα καλυτερα !!!!!!

Κι εγώ το είχα δει το Μαράκι πριν γεννηθεί...

Σε μία βρεφική δική μου φωτογραφία. :lol:

Κι έλεγα... Να, έτσι θα είναι και η μπουμπουλίνα μου! (Ήθελα να μου μοιάζει).

Στον τρισδιάστατο ήταν ένα γκρέμλιν και μισό, Παναγίτσα μου, σκέφτηκα, εγώ είμαι όμορφη :P , αυτή πως είναι έτσι? :huh:

Γεννήθηκε, μου τη βάλανε στο στήθος και το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι έχει τα μάτια της ανοιχτά (περίμενα να τα έχει κλειστά σαν τα γατάκια :cheer: ) και ότι μοιάζει του μπαμπά της! Γκρρρρ.... :x

mama_xina έγραψε:

μιλινακι μου λες ο γιατρος της να της εδειξε το πως θα ειναι το μωρο?χιχι κοιταξε να κανεις γερο παιδι και ας μην βγει οπως το φανταστηκες!αυτη ειναι η μαγεια!!!

λογικα καλος θα ειναι για να τον εμπιστευτηκε αυτη που εχει τρελα με τα παιδια της!!!

ευχομαι τα καλυτερα !!!!!!

Εννοείται γερό παιδί!! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα είναι και πως! (ας μην έχει μεγάλα αυτάκια) :P:P

Αυτό μας έλειπε τώρα... :woohoo:

Αναρωτήθηκα αν αναφέρθηκε στο γιατρό της. Έχω αγωνία τι πουλιά θα πιάσουμε και μ' αυτόν...

Τα φιλιά μου και ευχαριστώ για τις ευχούλεεεεεες!!

milina έγραψε:

Εγώ δεν ξέρω να σας απαντήσω διότι δεν είμαι μανούλα ακόμη..

αλλά επειδή θα πάω στο γιατρό της...μήπως είπε κάτι για τον γιατρό

της, για τις προσπάθειες..γενικά κάτι που να έχει ενδιαφέρον???

Ευχαριστώ!!!

mpaaa den anaferthike!!!alla ola ths ta koritsia!!!!kouklessss!!!

poly omorfes!!!!

koritsia elege kante paidia!!!ta paidia einai eytyxia!!!na kanete kai 3 kai 4 kai 5 paidia!!

tin koitaw kai lew!!!den exoume oles gia antra ton ΙΒΙΤΣ(PODOSFAIRISTIS) 500.OOOEURO TO XRONO PERNEI APO OTI AKOUSA!!!EGW THA KANA 15 PAIDIA ETSI!!!!!!!ELEOOOOSSS :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω οταν εμαθα οτι ημουν εγκυος ηθελα να ειναι κοριτσι και να μου μοιαζει και απο πανω!!!!τελικα οντως ετσι βγηκε!!!!μετα το ξανασκεφτηκα και ηθελα το μονο που να παρει απο τον μπαμπα ηταν τα μαλλια του!!

οταν γεννηθηκε ηταν ετσι εκτος απο τα μαλλια που ομως εδω και 3 μηνες εχουν βγει ξανθες ανταυγιες οπως και τα μαλλια του μπαμα!!!!!!Συμπτωση??????????δεν εχω ιδεα αλλα τρελενομαι!!!!!!!!

μαρινιω ναι καλα...σιγουρα....

χαχαχα μπορω να γελαω μεχρι να πεθανω απο τα γελια.....τι να πω...

εγω στον γιο μου το φανταζομουν κορη....τελικα στην β επιπεδου μαθαμε οτι ηταν αγορι....σκεφτομουν οτι θα ηταν ξανθος κ γεννηθηκε ξανθος...αααα κ ηθελα να μου μοιαζει...κ οταν γεννηθηκε γιατι εκανα ολικη ναρκωση μου ελεγε η μαια...ξυπνα καλη μου γεννησες ενα αγορακι ξανθο κ ομορφο....οταν τον αντικρυσα επαθα σοκ γιατι ηταν ιδιος εγω....αχ το μουτρακι που λατρευω...θα το δαγκωσω το φατσονι μου...

οταν ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ ΙΔΙΟΣ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ....ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΨΗΛΟΣ ΑΔΥΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ

ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΙΙΙΓΟ ΠΕΤΑΧΤΟΥΤΣΙΚΑ...

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΙΙΙΙΔΙΟ ΕΓΩ ΛΕΣ

Κ ΕΙΧΕΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ

ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Κ

ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΣΟΥΛΟΥΠΙ ΤΟΥ!!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΩΡΟΥ Κ ΤΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ????

ΠΑΛΙ ΑΛΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

Η Πετρουλάκη ή έχει καλό ένστικτο ή κατά τύχη γέννησε το μωρό που φανταζόταν!!! Εγώ πάλι νόμιζα οτι θα κάνω κοριτσάκι και ούτε σε αυτό επεσα μέσα, το μωρό μου δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα είναι και το είχα μεγάλη απορία γιατί με τον άντρα μου έχουμε τελείως αντίθετα χαρακτηριστικά κι έλεγα αν πάρει κι απο τους δύο θα βγεί ασχημούλικο,

επίσης όταν τον είδαμε στη β επιπέδου έπαθα μικροκατάθλιψη :unsure:

έλεγα στον άντρα μου "δεν πειράζει που θα ναι ασχημούλι, θα το ντύνουμε όμορφα και δεν θα φαίνεται!!!!" :woohoo: ευτυχώς η γιατρός μου γελούσε και μου λεγε οτι είναι απο τις καλύτερες φάτσες που είδε!

Και επιβεβαιώθηκε νομίζω όταν γεννήθηκε ήταν ένας στρουμπουλός κούκλος κι έχει εξελιχθεί σε κουκλοφατσούλα για δάγκωμα (μαμά κουκουβάγια, κανονικά :) ) τελικά πήρε και απο τους δύο αλλά η μαμά φύση προνόησε και διάλεξε τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας!!! (είπαμε, μαμά κουκουβάγια!)

Κακά τα ψέματα το παιδί σου όπως και να χει το βλέπεις το ομορφότερο του κόσμου και πάνω από όλα εύχεσαι να είναι γερό φυσικά!

Εγω παντως τον ειχα φανταστει ακριβως οπως ηταν.Ειχα φανταστει να παρει την μυτη και τα χειλη του μπαμπα και τα δικα μου ματια. Ε ρε παιδια ουτε παραγγελια να τον εκανα!! Βγηκε ακριβως οπως τον περιμενα. Αφου δεν μου εκανε εντυπωση! Ηταν σαν να το ειχα δει!! :)

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Εγω παντως τον ειχα φανταστει ακριβως οπως ηταν.Ειχα φανταστει να παρει την μυτη και τα χειλη του μπαμπα και τα δικα μου ματια. Ε ρε παιδια ουτε παραγγελια να τον εκανα!! Βγηκε ακριβως οπως τον περιμενα. Αφου δεν μου εκανε εντυπωση! Ηταν σαν να το ειχα δει!! :)

na to!!!!!!!!!!!!!san thn PETROULAKH!!ayto akrivws eipe!!!!!!

eksigiseto mas pws to ekanes auto???to eniwses??kai an nai poso kairo prin genniseis?? :blink::blink: :woohoo:

μαρινιω έγραψε:

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

na to!!!!!!!!!!!!!san thn PETROULAKH!!ayto akrivws eipe!!!!!!

eksigiseto mas pws to ekanes auto???to eniwses??kai an nai poso kairo prin genniseis?? :blink::blink: :woohoo:[/quote:24xolz1d] :laugh: :laugh: :laugh: Δεν ξερω καλε! Οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη ηξερα οτι ηταν μπεμπης αν και ολοι μου λεγαν οτι ειχα¨"κοριτσιστικη" κοιλια. Εγω ελεγα ναι καλα λετε εσεις εγω μπεμπη εχω. Οταν μαθαμε οτι ειναι μπεμπης... δεν ξερω... απλα προσευχομουν πολυ να βγει ετσι οπως βγηκε... Δεν ηθελα με τιποτα να παρει την τερατομυτη μου ας πουμε. Οποτε τον φανταζομουν με την μυτη του μπαμπα του. Ε και μαλλον απο το λεγε λεγε μου την εκανε την χαρη και βγηκε οπως το προσευχηθηκα!! :P Τι να σου πω. Απλα τον ονειρευομουν πολυ εντονα και προσπαθουσα απο τους υπερηχους να καταλαβω :blush: που δεν... Κι οταν τελικα τον ειδα ηταν σαν να τον ηξερα..

• Απαντήσεις

• Σόκ!! Μπράβο στη κοπέλα για τη ψυχραιμία της..! Μην ανησυχείς.. ούτε εγώ έχω φτιάξει βαλίτσα.. και δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου 🙈 πρέπει όμως σιγά σιγά.. έχεις δίκιο.. και τα πραγματακια του μωρού να μπουν πλυντήριο σιγά σιγά... Πότε έφτασε ο καιρός ειλικρινά..;! Νοιωθω ότι έχουμε ακόμα χρόνο..😳🤣🤣
    • @MarMar90 μου για το περίνεο που ρωτάς.. Καταρχήν fun fact..! Η θέση που τοποθετούν τις γυναίκες για να γεννήσουν δηλαδή ξαπλωμένες ανάσκελα με τεντωμένα ανοιχτά πόδια, είναι η λιγότερο βολική στάση τοκετού και αυτή που ενέχει το μεγαλύτερο κίνδυνο να σκιστεί μια γυναίκα κατά το τοκετό στο περίνεο! Οι γυναίκες ποτέ δεν γεννούσαν έτσι.. αυτό είναι μια "μόδα" που δημιούργησε ένας Γάλλος βασιλιάς (αν θέλετε να ψάξω να σας πω και πότε και ποιος, δεν θυμάμαι τώρα) ο οποίος ήθελε να βλέπει τα παιδιά του όταν γεννιούνται γιατί μέχρι τότε οι άντρες δεν ήταν ποτέ μπροστά στο τοκετό και οι γυναίκες γεννούσαν όπως τις βόλευε! Έτσι έβαζε τις γυναίκες του να γεννάνε σε αυτή τη στάση κάτι το οποίο κράτησαν από τότε και παραμένει μέχρι και σήμερα!  Στη συγκεκριμένη στάση λοιπόν επειδή τεντώνεται το περίνεο και δεν έχει πολύ περιθώριο ώστε να μπορέσει να διεταθει/ να τεντώσει σωστά δηλαδή ο μυς για να μπορέσει να βγει το μωράκι και έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να σκίζεται η γυναίκα.. αν δη είναι αρκετά μεγάλο μωράκι μπορεί να σκιστεί και άσχημα.. εξού και επιλέγεται η περινεοτομη ώστε να αποφευχθούν αυτά.. βέβαια αν άφηναν τις γυναίκες να γεννήσουν όπως βολεύονται περισσότερο (συνήθως στα 4 ή στο πλάι) θα αποφεύγονταν αυτός ο κίνδυνος ακόμα και σε μεγαλόσωμα μωράκια.. και επίσης αν άφηναν τη γυναίκα να σπρώξει χωρίς να την πιέζουν πότε να σπρώξει και έδιναν λίγο χρόνο ώστε να προλάβει το περίνεο να ανοίξει σιγά σιγά καθώς κατεβαίνει το μωράκι, οι περισσότερες περινεοτομες δεν θα χρειαζόντουσαν! Βέβαια πολλές φορές γίνεται και άσκοπα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο είτε είναι μικρό μωράκι είτε εύκολος τοκετός.. Όσο για το μασάζ.. καταρχήν μέχρι και την 34η βοηθάει να κάνουμε ασκήσεις ενδυνάμωσης του περινέου υπάρχουν μέχρι και βοηθήματα για αυτό ακριβώς το λόγο (sex toys τα λέμε με τον άντρα μου για αστείο αν και δικαιολογημένα!!🤣) και μετά από την 34η ξεκινάμε μασαζακι για να μαλακώσει, ίσως με κάποιο λαδακι ακόμα και ελαιόλαδο! Είναι κάτι πολύ απλό και εύκολο είτε οι ασκήσεις είτε το μασάζ και μπορείτε φυσικά να το κάνετε μαζί με τον άντρα σου ώστε να συμμετέχει και αυτός (άσε που είναι και σα προκαταρκτικά!!😳😅)  Το περίνεο κορίτσια μου είναι μυς!! Και όσο γυμνάζεις ένα μυ τόσο καλύτερα θα μπορέσει να λειτουργήσει για να κάνει αυτό που είναι προγραμματισμένο να κάνει! Όσο πλησιάζουμε στο τοκετό κάνουμε μασάζ για να το μαλακωσουμε και να του δώσουμε ελαστικότητα..! Δεν σημαίνει ότι θα προλάβουμε στο 100% τυχόν σκισιματα στη περιοχή αλλά όλα συνδυαστικά θα βοηθήσουν να μην σκιστουμε υπερβολικά και ατσαλα αλλά και σε πιο γρήγορη ανάρρωση  και ναι σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να μην σκιστουμε και καθόλου.. δεν είναι κανόνας! Πέρα από το ότι θα μπορούσε να αποφύγουμε τη περινεοτομη.. γιατί μη ξεχνάμε, τι γίνεται όταν κόβουμε κάθετα έναν μυ; Δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ στη πρότερη κατάσταση του.. ενώ ένας μυς που θα σκιστεί καθώς τεντώνεται μπορεί να επουλωθεί και να επανέλθει στη κατάσταση που ήταν..! Δεν σημαίνει ότι η περινεοτομη είναι κάτι κακό, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι όντως ενδεδειγμένη και μόνη λύση.. απλά στις περισσότερες περιπτώσεις πλέον γίνεται "προληπτικά" χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο..
    • Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...