Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγώ το παράπονό μου θα το πω...

Recommended Posts

κι ας ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν το κάνουν επιτηδες..

Ημασταν στη γιαγια μου και στον παππου μου να φάμε .Ημασταν ξαδέρφια, θείες κτλ και φυσικά ο μικρός μου μαζί με την ξαδερφουλα του, λιγουςμηνες μικρότερη.γενικά αδυναμία έδειχναν στη μικρή..είναι και η μάνα της λίγο παραπάνω κουκουβάγια από μένα..από μάκρια φουσκώνει για την κόρη της..ανέβηκαν σε κάποια στιγμή τα δυο ξαδερφάκια να χορέψουν στο τραπέζι και όλοι χειροκροτουσαν και κοιτουσαν τη μικρή..ο δικός μου έψαχνε γυρω γύρω στο τραπέζι να βρει κάποιον να του δώσει σημασία..κανένας..μονο εγώ..κι έβλεπες το αμήχανο χαμογελο στα χειλάκια του και το βλέμμα του να ψάχνει κάποιον να του πει μπράβο εκτός απο τη μαμά..τόσα άτομα..κανένας..πόνεσε η ψυχή μου..δεν άντεξα..το είπα δυνατά..δώστε του κι εκείνου καλέ λίγη προσοχή..εν τω μεταξύ φώναζε ο μικρός τη θεία του να κάνει παλαμάκια αλλα εκείνη στον κόσμο της..(χάζευε την κόρη της..)και του έλεγα εγώ ..μπράβο Δημητράκη..μπράβο..αλλά δεν έπαιρνε ευχαρίστηση..

Λυπήθηκα πολύ..εγώ δεν το κάνω ποτέ..όταν είνι κι άλλο παιδάκι στο δωμάτιο πάντα λέω όμορφα πράγματα και για το άλλο παιδάκι..ποτέ δε θα παινέψω μονο το δικό μου..ξέρω πως νιώθουν οι παιδικές ψυχουλες και ποτέ δε θα ήθελα να πληγώσω κανένα..εδώ ολόκληρη οικογένεια δεν ενδιαφέρθηκε κανείς νακάνει παλαμάκια γι αυτον..κρίμα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φαντάσου πως ένιωθε εκείνος..αλλά και πως ένιωθα εγώ..τι να του πεις για να γλυκάνεις την καρδουλα του..;;;

ax mwre tirogaridaki mou dakrusa gia to mikraki sou!!!poso anais8htoi mporei na einai merikoi an8rwpoi?pwpw!polu stenaxwrh8hka!!!fernw sto mualo mou thn eikona auth kai trelainomai..den exw paidaki akoma,exw vasika ena alla einai akoma sth koilitsa mou!exw omws anhpsakia kai kserw pws einai..h psuxh mou ponese..kala vre tirogaridaki mou,oute h giagia?o pappous?tosos kosmos htan ekei..kaneis?ouf!auto einai h upermetrh kakia sto megaleio ths!!suggnwmh pou milaw sklhra alla den mporoun na ferontai etsi se mia paidikh psuxoula pou prospa8ei na apodeiksei pws aksizei k auto na to koitaksoun.. :(

Αν-ν..ειναι οι δικοι μου παππουδες και γιαγιάδες, οι προπαππουδες δηλαδή οπότε μάλλον ήδη έχουν κάνει στην καρδιά τους μια μικρή διάκριση..αν ήταν η μάνα μου ή η μάνα του άντρα μου δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνουν αυτό!! Τι να πεις σε ανθρώπους 80 και χρόνων;; Όμως η ίδια η μανα της ξαδερφουλας του; Η θεία μου;; Τα ξαδέρφια μου που υποτίθεται είναι νέοι άνθρωποι; Γιατί; Προφανώς επειδή είναι <<πιο>.δικό τους παιδάκι να το έκαναν αυτό αλλά και πάλι..τόσο πολυ; Λιγο σεβασμό στην ψυχολογία ενός άλλου μικρού παιδιου που πασχίζει κι αυτό να ακουσει μπράβο..μου έχει μεινει η σκηνή στο μυαλό και με πληγώνει..και δε θέλω να νιώθω άσχημα απέναντι στην ανηψουλα μου όμως τέτοιες συμπεριφορές βγάζουν το ένστικτο της μάνας απο μέσα μου και με κάνουν να θέλω να φωνάξω γι αυτόν..ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!! Και δεν είμαι τέτοιος άνρθρωπος..(΄θέλω να πιστεύω δηλαδή..)

πω πω στεναχωρεθηκα κι εγω,τον καημενουλη....ειναι πολυ ασχημο αυτο που εκαναν,να το αναφερεις..εγω δε θα το αφηνα ετσι..ενταξει η αδυναμια καμια φορα κατανταει εκτος απο κουραστικη,και παραλογη!!!μου τη δινει να βλεπω ανθρωπους να το κανουν αυτο!!!

ΑΧ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΜΤ...ΜΕ ΑΥΤΑ...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΜΤ...

ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...ΓΙΑΤΙ

ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ (4 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ)ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ!

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟ

(ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ)

Κρίμα μωρέ το παιδάκι,

τόοοοοση αναισθησία πια...

Έπρεπε να σκουντήξεις τη θεία και να της πεις χαριτολογώντας "Δεν σου ζητάει δανεικά... κάντου 2 παλαμάκια!"

ΑΧ ΒΡΕ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ,ΛΕΣ Κ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΣ ΔΥΝΑΤΑ!!

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Κ ΓΩ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ

ΣΠΛΑΧΝΟ ΜΟΥ ΑΜΗΧΑΝΟ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟ.....

ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ Κ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΝΕΥΩ Κ ΤΑ ΔΥΟ..

ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝΕ!!!

:( :( :( :( :(

κριμα κριμα κριμα......

πολυ στεναχωρηθηκα φανουλα μου :( :( :(

αμαρτια ειναι μωρεεεεεεε δ θελω ουτε να φανταστω

πως θα ενιωσε ο δημητρακης :(

γρρρρρρρρ

το φανταζομαι το μικρακι ,ψυχουλα. Αυτα τα κολληματα μου τη δινουν.Να το παινευεις και συ το παιδι σου παραπανω!Καλη η μετριοφροσυνη αλλα μη το χε...με κιολας! Αντε!

Ισως την επομενη φορά γίνω πιο αποτομη ..δε θα αφήσω ξανα να νιώσει έτσι το παιδάκι μου...μπροστά σε τοσο κόσμο..δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος αλλά θα γίνω..σε κάποιες περιπτώσεις αξίζει να τους την μπαίνεις..

ΑΧΧΧΧ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ!!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΗΨΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑΚΙΑ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΣΑΧΠΙΝΕΣ....

ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ!!

:(:(

ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ....

tirogaridaki mou pragmatika kserw pws niw8eis..kai lupamai polu gi'auto!oti k na peis exeis dikio!an 8es th proswpikh mou gnwmh oi propappoudes sou 8a eprepe na agapane pio polu kai apo sena ton mikro sou!h psuxh mou ponaei me kati tetoia,eilikrina!auto pou eniwse oso skeftomai pws 8a fanhke sto proswpaki mou,T R E L A I N O M A I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ta luphmena matakia tou !axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!mou erxetai na ourliaksw kai as mhn to exw dei pote to mwro sou!psuxh mou!

αχ το πουλακι μου...φανταζομαι και συ πως θα αισθανθηκες...εγω μονο στην σκεψη οτι θα δειχνουν την αδυναμια τους αλλου ποναω...να το πεις δεν ειναι σωστο αυτο που κανουν,το χω νιωσει και γω σαν παιδι,παντα ειχαν αδυναμια στο αδερφο μου ,ποσο με πληγωνε..

αχου μωρε η ψυχουλα μου!! τι σπαστικο οταν το κανουν αυτο!!! ποσο εκνευριζομαι οταν ακουω για τετοιες περιπτωσεις νιωθω λες και ηταν το δικο μου παιδακι! ειναι ασχημο να ξεχωριζουν τα μωρακια και ετσι οπως το περιεγραψες ηταν σα να εβλεπα το βλεμματακι του :(

Αχ βρε τυρογαριδακι μου τωρα το ειδα το ποστ σου κ εσκασα πρωι πρωι!!!

Ησουν οντως τοσο περιγραφικη που ηταν σα να το εβλεπα!Καταστεναχωρηθηκα :( !Δε μπορω να βλεπω λυπημενα ματακια..λενε τοσα πολλα...!!

Ακομα κ αν αισθανεσαι μια αδυναμια ή μια προτιμηση περισσοτερο στο ενα παιδακι(ενταξει ανθρωπινο ειναι) γιατι να το δειχνεις???Δεν ειναι σωστο!!Ειναι αδικο κ πολυ κακο!

Φανή έπρεπε να το πεις με ωραίο τρόπο οτι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό.

Έχω νευριάσει πάρα πολύ. Ασχέτως αν δεν είμαι και' γω τέτοια μαμά, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να αφήσω να φέρονται έτσι μπροστά στο παιδί μου.

Όσο περνάει από το χέρι θα προσπαθω να το προστατεύω από τέτοιες συμπεριφορές.

Αι σηχτηρ πια με μερικούς μερικούς...!!

Καλά έκανες κ το είπες δυνατά tirogaridaki μου.Μήπως όλα αυτά έγινα επειδή ήταν κοριτσάκι;;

Κρίμα πάντως..όλα τα παιδάκια αξίζουν την προσοχή μας,εδώ μεγάλα παιδιά(εγώ βλέπω τα ξαδέρφια μου)όχι κ ποιό μικρά.

Απαραδεκτοι ε! εχω πεσει κι εγω σε μια τετοια φαση με την πεθερα μου και τα παιδια του ανιψιου της που τα εχει αδυναμια κι ενα γειτονακι. Του μιλησε τοσο αποτομα και ταυτοχρονα εδειχνε την αδυναμια της στα αλλα, που ενιωσα πολυ ασχημα για το παιδακι! Με νευριασε παρα πολυ! Δηλαδη τα παιδια τα αγαπαμε μονο οταν ειναι μικρα και των συγγενων μας;Οταν εχεις να κανεις με παιδια πρεπει να σκεφτεσαι διπλα να μην τα πληγωσεις! Σε καταλαβαινω τυρογαριδακι... Καντους κι εσυ ενα σαμποταζ και μην τους τον [πηγαινεις για καποιες μερες κι αν ρωτησουν γιατι, τοτε πες τους το.Αμαν πια!νευριαζω...

Κι εγώ στεναχωρέθηκα για τον μικρούλη σου.. Σε αυτή την ηλικία έχουν τόση ανάγκη από προσοχή και επιβράβευση.. Καλά έκανες και το είπες, μπράβο σου! Ένα φιλάκι και πολλά παλαμάκια και από μένα στον Δημητράκη σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...