Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κατα πασα πιθανοτητα θα γεννησω με καισαρικη απο επιλογη μου.λογω φοβου του φυσιολογικου τοκετου.ποσο ποναει μετα η καισαρικη και ποσες μερες κραταει? επειδη σαν λεχωνα δεν το βλεπω να καθομαι μεσα 40 μερες θα μπορεσω να βοηθαω τον αντρα μου λιγο στην δουλεια του? (καθιστικη δουλεια).ευχαριστω πολυ. :):):)

Δημοσίευση

3 μερες θα πονας κ μετα θα ισιωσεις..οταν με το καλο πας σπιτι σου θα εχεις δυσκολια μονο στον υπνο..κατα τα αλλα δεν θα εχεις αλλο προβλημα..

βεβαια οι κοπελες που γεννανε φυσιολογικα αν ολα πανε καλα & δεν κανουν πολλα ραμματα απο ...κατω...το ιδιο βραδυ σηκωνονται κ κανουν μπανιο..

εσενα σε σηκωνουν με το ζορι το επομενο πρωι για να κανεις 5 βηματα.κ χρειαζεσαι καποιον μαζι στο δωματιο τα 2 πρωτα βραδια οπωσδηποτε.

οσο για τον αντρα σου,αν εχεις κουραγιο με το μωρο,μπορεις να τον βοηθησεις..

Δημοσίευση

Μαρακι με το καλο κουκλα μου

κοιτα να δεις κι εγω με καισαρικη γεννησα λογω διδυμων

η τομη δεν ποναει καθολου τουλαχισοτν σε εμενα

για κανα 5 μερες που θα εισαι μεσα στην κλινικη πονας αλλα ειναι υποφερτο εαν σου δωσουν παυσιπονα

μετα οταν γυρισεις στο σπιτι

δεν θα ελεγα οτι ποναει μαλλον νιωθεις ενα μικρο τραβηγμα

θελει ομως προσοχη

εμενα εκανε αντιδραση ενα ραμμα και εκανα να συνελθω απο την βλακεια 2,5 μηνες

εβγαζε πυον συνεχεια απο μια μικρη τρυπουλα και δεν ελεγε να σταματησει

ειναι πολυ συχνο φαινομενο εμεθα τελικα αυτο

σε αλλες κραταει πιο πολυ σε αλλες λιγο σε αλλες δεν συμβαινει και καθολου

μην ξεχνας οτι η καισαρικη ειναι χειρουγρειο

εγω ασχετως το τι εγινε μετα παντως την ευχαριστηθηκα την γεννα

δεν πονεσα κατα την διαρκεια καθολου

ειδα τα μωρακια μου

τα ακουσα

τα φιλησα

μακαρι ολες οι γυναικες να ζησουν αυτη την ημερα τοσο ομορφα οσο κι εγω

με το καλο κουκλα μου

Δημοσίευση

μαρακι καλησπερα.

εγω εχω γεννησει με καισαρικη και η αληθεια ειναι οτι ποναει λιγο. το μεγαλυτερο σπασιμο ειναι οτι δεν μπορεις να βυξεις, ουτε να γελασεις πολυ γιατι πρεπει να σφυχτεις και ποναει εκει που ειναι η τομη. πολλες κοπελες κιολας κανουν εμετο μολις ξυπνησουν απο την ολικη και πονανε πολυ στην εγχειρηση. θα νιωσεις και λιγο δυσφορια οταν ξυπνησεις γιατι θα ειναι πολυ στεγνο το στομα σου και αυτο απο την ολικη. το μεγαλο σπασιμο δε, ειναι οταν ερχονται τη 2η μερα που σου ξεκολλανε τη γαζα για να σε καθαρισουνε να σου βαλουν καθαρη, βεβαια κραταει 1 λεπτακι μονο. οταν ξυπνας απο την εγχειρηση σου πιεζουν τη μητρα για να την κατεβασουν? αν θυμαμαι καλα, και αυτο ποναει λιγο. θα σε βαλουν το ιδιο βραδυ να σταθεις για λιγη ωρα ορθια για να κατεβει το πολυ αιμα (τα λοχια) και να σε αλλαξουν. απο το κρεβατι δεν θα μπορεις να σηκωθεις απο μονη σου θα χρειαζεσε βοηθεια γιατι θα ποναει λιγο η τομουλα την πρωτη μερα. εγω παντως τη 2η μερα στο νοσοκομειο ημουν πολυ καλυτερα η πρωτη μερα ειναι που εχει τα περισσοτερα πονακια. σηκωνομουν μονη απο το κρεβατι ενταξει με ελαχιστη βοηθεια, οταν μου εβγαλαν τον καθετηρα περπατησα και πηγα τουαλετα αλλα με εκαιγε το σημειο αρκετα. και ετσι θα ειναι για λιγες μερες. στη βδομαδα πανω ημουν πολυ πιο ανετα αλλα για δουλεια τωρα δεν ξερω γιατι ανα τακτα χρονικα διαστηματα θελεις να ξαπλωνεις και λιγη ωρα να ηρεμεις. επισης δεν θα μπορεις τα τρανταγματα, οπως πχ να εισαι στο αυτοκινητο και να πεφτει σε λακουβες θα πονας λιγο. εγω την ιδια βδομαδα μαλιστα οταν πηγα σπιτι ξεκινησα να κοιμαμαι και μπρουμητα γιατι ανασκελα δεν μπορουσα. και γενικως τους πρωτους 2-3 μηνες οταν κουραζεσε θα νιωθεις μια ενοχλησουλα στην εγχειρηση. και θα πρεπει να προσεχεις παρα πολυ ουτε βαρια πραγματα να σηκωνεις, ουτε πολλες δουλειες να κανεις.

παντως απο οτι εχω διαβασει τα θεματα που εχουν ανεβασει οι κοπελες που γεννανε φυσιολογικα, και αυτες πονανε πολυ απο κατω και δεν μπορουν να κατσουν μεχρι να κλεισουν τα ραμματα.

ευχομαι να μη σε ζαλισα :blush::blush: και να σου ελησα αρκετες απορειες. αν εχεις καποια ερωτηση θα χαρω πολυ να βοηθησω.

Δημοσίευση

Εγώ γέννησα τον γιό μου φυσιολογικά και την κόρη μου με καισαρική και θα σου πω κάτι..

Δεν συγκρίνεται με τίποτα ο φυσιολογικός τοκετός!

Είναι κρίμα να ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ το χειρουργείο ενώ μπορείς να γενήσεις φυσιολογικά...

Είναι απίστευτο το συναίσθημα του να γλυστράει το μωρό από μέσα σου..

Αυτή είναι η εμπειρία μου..εσύ αποφασίζεις..

Εύχομαι όλα καλά να πάνε

Δημοσίευση

Με το καλό το μωράκι σου! Έχω κάνει δυο καισαρικές και στην πρώτη πονούσα πάρα πολύ στην δευτερη όχι και τόσο. Μπορείς να πάρεις παυσίπονα τα οπόία είναι ενέσιμα και πρέπει να σου πω ότι στην περιοχή που μου έκαναν τις ενέσεις ακόμα αισθάνομαι ένα μουδιασμα. Εγώ πονούσα για καμμιά εβδομάδα. δεν ήθελα να γέννήσω με καισαρική αλλά στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε τυλιχτεί ο ομφάλιος λώρος στο λαιμό του μωρού και δεν υπήρχε άλλη λύση. Μην επιλέξεις την καισαρική, γέννα φυσιολόγικά και στην τελική κάνε επισκληρίδιο, κατά τη γνώμη μου δε συγκρίνεται αυτή η εμπειρία με τίποτα και λυπάμαι που δεν τη βίωσα. :(

Δημοσίευση

και γω για τον ιδιο λογο εκανα καισαρικη.Και τωρα θα κανω παλι -λογω αυτης που προηγηθηκε. Ο πονος ηταν ηπιος,σηκωθηκα σε λιγοτερο απο μερα,σηκωνα το μωρο μου επισης απο την αρχη και οσο περνουσαν οι μερες ημουν πιο ανετη.Οταν βγηκα απο το μαιευτηριο δεν ειχα πονο,περπατουσα κανονικα.Περιμενα οτι θα υπεφερα αλλα δεν ηταν ετσι. Ισως να εξαρταται και απο την φυσικη μου κατασταση ,δεν ξερω.Αλλα ειλικρινα ηταν ανετα τα πραγματα.Και σπιτι μετα ημουν μονη τις περισσοτερες ωρες,μια χαρα τα καταφερα.

Αυτο ομως που δεν ειχα σκεφτει καλα (παρολο που ο γιατρος μου μου το τονισε) ηταν οτι αν προεκυπτε εγκυμοσυνη πολυ κοντα στην πρωτη (οπως και εγινε) θα επρεπε να ειμαι αρκετα προσεκτικη,παραπανω απο το αν ειχα γενησει φυσιολογικα. Αλλα την επιλογη την εκανα.

Δημοσίευση

και εγω συμφωνω με την ISMHNH και την mariagl.επελεξε τον φυσιολογικο και κανε επισκληριδιο.τον γιο μου τον γεννησα με καισαρικη λογω προωροτητας και τωρα σε αυτο παλευω να βρω γιατρο στην αλεξανδρουπολη μηπως και τον πεισω να γεννησω φυσιολογικα.πονουσα τις 2 πρωτες μερες αλλα ηταν υποφερτος ο πονος.την 2η μερα σηκωθηκα και ημουν πολυ καλυτερα αλλα οπως λενε και οι φιλες μας ειναι αναλογα τον οργανισμο.μετο καλο σου ευχομαι σε οτι αποφασισεις!!!

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα!εγω εκανα 2 γεννες και τις δυο με καισαρικη τομη!(αναγκαστικα βεβαια γιατι δεν επερνε θεση ο γιος μου οποτε κ τη δευτερη (ενω ειχε παρει θεση ο μικρος)παλι καισαρικη.λοιπον εκανα επισκληριδιο και καταλαβαινα την ολη διαδικασια φυσικα δεν πονουσα οταν περασε η ναρκωση πονουσα λιγο σηκωθηκα το ιδιο απογευμα και γενικα ημουν πολυ καλα ενιωθα μονο τραβηγμα απο τα ραμματα!!!!βεβαια παιζει ρολο πως θα αντριδασει ο οργανισμος σου σε ολη την διαδικασια!οτι και να επιλεξεις ευχομαι τα καλυτερα!!!!!

Δημοσίευση

Ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά.

Εγώ γέννησα με καισαρική αναγκαστηκά και έκανα επισκληρίδιο. Είχα έναν υπέροχο τοκετό που δεν τον αλλάζω με τίποτα.

Μπορούσα να κινηθώ με άνεση μετά από 2 εβδομάδες.

Υπάρχουν άλλες κοπέλες που μέσα σε 5 μέρες είναι μια χαρά. Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο γρήγορα θα αναρώσεις.

Ακόμα και ο ίδιος οργανισμός που κάνει 2 καισαρικές μπορεί στη μια να αναρώσει πολύ γρήγορα και στην άλλη πιο αργά!

Δημοσίευση

καλησπερα !! να τοποθετηθω και εγω λοιπον που εκανα καισαρικες λογω προεκλαμψιας :( !!! η πρωτη με ολικη ναρκωση και σηκωθηκα μετα απο 10 ωρες !!!!!!!!!!!! και η δευτερη με επισκλειρηδιο και σηκωθηκα την επομενη μερα !!!!!! μπανιο κανεις την ιδια μερα αν θες και ο πονος ειναι κατι το υποκειμενικο !!

γιατι ομως να μην κανεις μια ωραια φυσιολογικη γεννα ;;;; υπαρχουν πλεον τα μεσα για να μην πονας και τοσο !! αν ημουν στην θεση σου θα επελεγα φυσιολογικο τοκετο !!! κακα τα ψεματα ειναι μοναδικος !! βεβαια εσυ ξερεις τον εαυτο σου καλυτερα οπως και να χει παντως με το καλο και να εχεις ενα γερο και καλο μωρακι !!! :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΕΕΕΕ..... :huh:

ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!! :huh:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ Φ.Τ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ....ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ.... :ohmy::unsure:

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Ο Φ.Τ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!! ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ,ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ :P:P

ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ... :huh:

Δημοσίευση

εγώ προσωπικά γεννησα την κόρη μου φυσιολογικά με επισλυριδιο. Δεν την αλλαζω την αναμνηση. Τωρα που ειμαι εγκυος παλι οταν με το καλό ερθει η ώρα θα γεννησω με καισαρική κ οχι επειδη το θέλω αλλα επειδή εχω διδυμα.

Με τον φυσιολογικό τοκετό μετα απο 3-4 ωρίτσες σηκώθηκα κ πηγα τουαλέτα κ το απογευμα πηγα βολτα στον διαδρομο ενώ εβλεπα τις διπλανές μου με την καισαρική που υποφέρανε κ το σκεφτομαι κ τρεμωωωωωωωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

Έκανα καισαρική 20:00, η νύχτα που ακολούθησε ήταν πολύ δύσκολη, το επόμενο πρωί στις 8 σηκώθηκα, την επόμενη μέρα έκανα και μπάνιο, έβγαλα καθετήρα και ορό και έκοβα βόλτες στο μαιευτήριο. Πονούσα ελάχιστα και την 5η μέρα που επιστρέψαμε σπίτι, ήμουν περδίκι.

Ανάρρωσα εύκολα και γρήγορα.

Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός όμως... Ένας γυμναστής μου είπε ότι η γυναίκα του 4 μηνών και δεν ανάρρωσε, είχε συνέχεια επιπλοκές.

Η κολλητή μου που γέννησε φυσιολογικά είχε 20 ράμματα και δεν μπορούσε να καθίσει για 1 μήνα.

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ που απαντησατε κοριτσακια μου.το θεμα ειναι ναι θελω το φυσιολογικο τοκετο αλλα ΦΟΒΑΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ παρα πολυ.και δε νομιζω να αλλαξω και γνωμη.καισαρικη θα κανω αλλα λεμε τωρα.ευχομαι ολα να πανε καλα σε ολες μασ.και παλι ευχαριστω πολυ.

Δημοσίευση

μαρακι μου εγω θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεισ.

Γιατι και εγω εκανα καισαρικη και παρολο που ειχα πολυ καλη αναρρωση αν και πονουσα αρκετα, χωρις καμια επιπλοκη και 9 μηνες μετα η τομη σχεδον ειναι αορατη και αο γυναικολογικης αποψης ειμαι σουπερ...θα ηθελα οσο τιποτα στον κοσμονα ειχα γεννησει φυσιολογικα.

Δεν κριβω οτι προς στιγμης κοντεψα να παθω καταθληψη και οταν με ρωτουσα ελεγα οτι δεν γεννησα..αλλα εκανα εγχειρηση.

Ειχα παθει κριση πανικου απο την επισκληρηδιο και με καναν μεθη, ειδα το μωρακι μου αρκετες ωρες αργοτερα, εκανα εμετο με το που με πηγαν στο δοματιο..και οταν μου φερανε το τσαι το εκανα και αυτο εμετο. Δεν μπορουσα να σηκοθω, να κοιμηθω, να κρατησω το μωρο οπως ηθελα.

βεβαι στον θαλαμο μου ηταν μια η οποια με το που εβγαλε ορους και καθετηρες, ζωστηκε την βρακοζωνα και κατεβηκε για καφε..Χριστο δεν καταλαβε.

Εμενα παντως μου επιρρεασε πολυ ασχημα την ψηχολογια εκλεγα που δεν ειδα αμεσως το μωρο μου που δεν το πηρα αγκαλια που παντα ελεγα οτι θα μου το βαλλουν ετσι με τα αιματα καιτις βλενες μπλιαχ και αυτο θα με κοιταξει με τα ματακια του και θα καταλαβει οτι ειμαι η μαμα του..τιποτα...ακουσα το κλαμα του μεσα σε ομιχλη ειδα να τον βαζουν στο πυρεξακι του και εκλεγα..ακομα και στην αιθουσα ανανυψης- δεν καταλαβα ποση ωρα ημουν εκει, και μεχρι να με πανε στον θαλαμο.

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Έκανα καισαρική 20:00, η νύχτα που ακολούθησε ήταν πολύ δύσκολη, το επόμενο πρωί στις 8 σηκώθηκα, την επόμενη μέρα έκανα και μπάνιο, έβγαλα καθετήρα και ορό και έκοβα βόλτες στο μαιευτήριο. Πονούσα ελάχιστα και την 5η μέρα που επιστρέψαμε σπίτι, ήμουν περδίκι.

Ανάρρωσα εύκολα και γρήγορα.

Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός όμως... Ένας γυμναστής μου είπε ότι η γυναίκα του 4 μηνών και δεν ανάρρωσε, είχε συνέχεια επιπλοκές.

Η κολλητή μου που γέννησε φυσιολογικά είχε 20 ράμματα και δεν μπορούσε να καθίσει για 1 μήνα.

Να ΄σαι καλά, βρε Ίφι μου και με ηρέμησες κάπως...

Κορίτσια, υπάρχουν και κοπέλες που πάνε αναγκαστικά για καισαρική, ας μην ανοίξουμε πάλι debate για το αν είναι καλύτερος ο φυσιολογικός, pleaaaaaaaase!!!

Kαι φυσικά κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός!!

Δημοσίευση

γεννησα με καισαρικη κ εκανα επισκληριδιο.την ωρα της καισαρικηα δεν πονας αλλα αισθανεσαι ενα εντονο τραβηγμα,,,,,,,,,,,,,,,οσο για μερα κατι πονουσ τουσ εχεις,,το δυσκολο ειναι οταν σε σηκωνουν,,,,,,,παναγια μου!!!!!!!οταν πας σπιτι κατι θα αισθανεσαι οταν σηκωνεσαι,,,,,αλλα οταν θα εχεις αγκαλια το μωρο,,,,,,,,,,,,,ολα ξεχνιουντα κοριτσακι....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Παντα φοβομουνα το Φ.Τ. αλλα ελεγα οτι θα γεννησω φυσιολογικα με επισκληριδιο..Τελικα ηρθε ετσι το πραγμα που γεννησα προωρα την κορη μου με καισαρικη διαφορετηκα θα την χαναμε...

Εκανα καισαρικη με επισκληριδιο δεν μπορω να πω οτι πονουσα με σηκωσανε κατευθειαν την ιδια μερα το απογευμα πηγα και ειδα και το παιδακι μου χωρις καροτσακι γιατι δεν ηθελα να με σερνουνε αλλοι!!και απο την επομενη εκανα συνεχεια βολτες μεσα στο νοσοκομειο!!!Τωρα που ειμαι παλι εγκυος και θα ξανακανω καισαρικη το μονο πραγμα που σκεφτομαι ειναι η επισκληριδιος γιατι στην πρωτη μου επαθα ενα μικρο σοκ μολις δεν αισθανομουνα πια τα ποδια μου!!

Δημοσίευση

Κικιτσα22 έγραψε:

μαρακι καλησπερα.

εγω εχω γεννησει με καισαρικη και η αληθεια ειναι οτι ποναει λιγο. το μεγαλυτερο σπασιμο ειναι οτι δεν μπορεις να βυξεις, ουτε να γελασεις πολυ γιατι πρεπει να σφυχτεις και ποναει εκει που ειναι η τομη. πολλες κοπελες κιολας κανουν εμετο μολις ξυπνησουν απο την ολικη και πονανε πολυ στην εγχειρηση. θα νιωσεις και λιγο δυσφορια οταν ξυπνησεις γιατι θα ειναι πολυ στεγνο το στομα σου και αυτο απο την ολικη. το μεγαλο σπασιμο δε, ειναι οταν ερχονται τη 2η μερα που σου ξεκολλανε τη γαζα για να σε καθαρισουνε να σου βαλουν καθαρη, βεβαια κραταει 1 λεπτακι μονο. οταν ξυπνας απο την εγχειρηση σου πιεζουν τη μητρα για να την κατεβασουν? αν θυμαμαι καλα, και αυτο ποναει λιγο. θα σε βαλουν το ιδιο βραδυ να σταθεις για λιγη ωρα ορθια για να κατεβει το πολυ αιμα (τα λοχια) και να σε αλλαξουν. απο το κρεβατι δεν θα μπορεις να σηκωθεις απο μονη σου θα χρειαζεσε βοηθεια γιατι θα ποναει λιγο η τομουλα την πρωτη μερα. εγω παντως τη 2η μερα στο νοσοκομειο ημουν πολυ καλυτερα η πρωτη μερα ειναι που εχει τα περισσοτερα πονακια. σηκωνομουν μονη απο το κρεβατι ενταξει με ελαχιστη βοηθεια, οταν μου εβγαλαν τον καθετηρα περπατησα και πηγα τουαλετα αλλα με εκαιγε το σημειο αρκετα. και ετσι θα ειναι για λιγες μερες. στη βδομαδα πανω ημουν πολυ πιο ανετα αλλα για δουλεια τωρα δεν ξερω γιατι ανα τακτα χρονικα διαστηματα θελεις να ξαπλωνεις και λιγη ωρα να ηρεμεις. επισης δεν θα μπορεις τα τρανταγματα, οπως πχ να εισαι στο αυτοκινητο και να πεφτει σε λακουβες θα πονας λιγο. εγω την ιδια βδομαδα μαλιστα οταν πηγα σπιτι ξεκινησα να κοιμαμαι και μπρουμητα γιατι ανασκελα δεν μπορουσα. και γενικως τους πρωτους 2-3 μηνες οταν κουραζεσε θα νιωθεις μια ενοχλησουλα στην εγχειρηση. και θα πρεπει να προσεχεις παρα πολυ ουτε βαρια πραγματα να σηκωνεις, ουτε πολλες δουλειες να κανεις.

παντως απο οτι εχω διαβασει τα θεματα που εχουν ανεβασει οι κοπελες που γεννανε φυσιολογικα, και αυτες πονανε πολυ απο κατω και δεν μπορουν να κατσουν μεχρι να κλεισουν τα ραμματα.

ευχομαι να μη σε ζαλισα :blush::blush: και να σου ελησα αρκετες απορειες. αν εχεις καποια ερωτηση θα χαρω πολυ να βοηθησω.

Αχ Παναγια μου!!! ησουν τοσο περιγραφικη σε καποια σημεια...γιατι μου τα θυμησες???!!!

Εγω εκανα καισαρικη με επισκληριδιο!Μια χαρα η επισκληριδιος,ολα super!Κοιτα η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!!

Εγω θεωρω οτι οι 4 μερες που μενεις στο νοσοκομειο ειναι ιδανικο χρονικο διαστημα για να επανελθεις!Για μενα τουλαχιστον ηταν!Αυτο που θυμαμαι εντονα ειναι το ζουληγμα στην κοιλια(στην αιθουσα της ανανηψης),μου κοπηκε η ανασα κυριολεκτικα, για να κατεβει το αιμα οπως ειπε και η Κικιτσα κ οτι δε μπορουσα να γελασω!!Δυσκολευτηκα να σηκωθω κ ποναγα αρκετα καποιες στιγμες στο νοσοκομειο αλλα απο τη 3η μερα συνηλθα,απο εκει που δε μορουσα ουτε να σταθω για 1 λεπτο,ξαφνικα το πρωι ημουν μια χαρα κ εκοβα βολτες κ ειδικα οταν πηγα σπιτι ημουν πολυ καλα!!Δε με ενοχλουσε ουτε η τομη ουτε τιποτα,η τομη μαλιστα ηταν κλειστη απο τις πρωτες μερες!

Οτι κ αν κανεις,φυσιολογικο ή καισαρικη,το καθενα εχει κ τα καλα κ τα κακα του!

Δημοσίευση

KALE,DEN FOBASAI TH KAISARIKH K FOBASAI TON FYS.TOKETO??EGV EKANA KAISARIKH DEN MPOROUSA OUTE NA GELASV K OI DIPLANES MOU APO FUSILOGIKO HTAN MIA XARA PERPATOUSAN K TRVGANE.EINAI KRIMA NA KANEIS KAISARIKH APO EPILOGH EINAI XEIROURGEIO KANONIKO,TVRA EPILOGH SOU ALLA ME FYS.TOKETO K EPISKLHRIDEIO EINAI 1000 FORES PIO KALA,OUTE PONAS TIPOTA DEN KATALABAINEIS.DEN KSERV GIA MENA H KAISARIKH EINAI EGXEIRHSH,PONESA POLU, K LUSH EKTAKTHS ANAGKHS..EUXOMAI ME TO KALO SE OTI K AN APOFASISEIS

Δημοσίευση

Καλησπερα Μαρακι, με το καλο να γεννησεις!!Γιατι να γεννησεις με καισαρικη?Ασε τη φυση να επιλεξει!!Με την επισκληριδιο δεν θα καταλαβεις τιποτα!Εγω πραγματικα ηταν το μονο που δεν ηθελα!!Ασε που απο την δευτερη μερα στο δωματιο ανεβαινα μονο για να θηλασω το μπεμπακι μου, ολη την υπολοιπη μερα εκανα βολτες στο μαιευτηριο με τον αντρουλη μου κ τους δικους μας!!Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...