Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πηγα στην γυναικολογο σημερα για να τις δειξω κατι που εβγαλα και μου ειπε οτι ειναι κονδυλωματα, μου ειπε να παω ξανα σε δυο εβδομαδες που θα εχει μεγαλωσει και λιγο το μπεμπακι να τα κανουμε καυτηριαση. Εχω αγχοθει.... Ειναι εξωτερικα και δεν ειναι πολλα, 2-3 περιπου. Ετυχε κατι σε καποια απο εσας? και αν ναι τι εγινε??? Ανησυχω..... :S:S:S:(:(:unsure:

Δημοσίευση

είχε τύχει στον αδερφό μου,έκανε καυτηρίαση και μετά ακολούθησε αγωγή με μια σκόνη.οσο αφορά την περίοδο της εγκυμοσύνης δεν γνωρίζω..θυμάμαι όμως που του είχε πει να μην έχει επαφές με την κοπέλα του, να αλλάζει συχνά σεντόνια και πετσέτες.μπες σε κάνα ιατρικό site να διαβάσεις για λεπτομέριες...εμενα αυτές οι ιστοσελίδες μου λύνουν πολλές απορίες!!!μην ανησυχείς πάντως ο δόκτορας σου..ξέρει!!!

Δημοσίευση

beboula1 δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς, κάνε ότι σου πει ο γιατρός σου και μην αγχώνεσαι. Αυτό που λέει η land το ξέρω κι εγώ, τα καίς και φεύγουν. Μπορεί να ήσουν φορέας (να είχες τον ιό μέσα σου) από πρίν και να σου εκδηλώθηκε τώρα. Δές σε ιστοσελίδες, θα σου λυθούν απορίες. ;)

Δημοσίευση

beboula1 h filh ths kollhths mou eixe kata th diarkeia ths egkumosunhs kai ths eipe o giatros na ta afhsei ws exoun, giati den mporoun kata th diarkeia ths egkumosunhs na ta kauthriasoun.fusika ths eixe pei pws 8a gennhsei me kaisarikh.otan omws eftase o kairos na gennhsei ths eixan eksaafanistei kai gennhse fusiologika!pws 8a ta kauthriaseis?einai epikinduno kata th diarkeia ths egkumosunhs giati 8a prepei na sou kanei kapoia topikh anais8hsia h opoia antedeiknuntai sthn egkumosunh.den nomizw pws 8a se upovalei sthn diadikasia ths kauthriashs xwris anais8hsia.einai polu epwduno.mhn anhsuxeis!isws upoxwrhsoun opws ths kopelas pou sou anefera.

Δημοσίευση

τι να σου... δεν ξερω, ισως επειδη ειναι μικρο ακομα να μην το πηραξει η καυτηριαση... νομιζω υπαρχουν 2 τροποι καυτηριασης η μια ειναι με λειζερ και η αλλη να το παγωσει με αζωτο, ισως καποια απο τις 2 να μην ενοχλει το εμβρυο ευτυχως ειναι εντελως εξωτερικα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...