Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησ΄πέρα κορίτσια,

Τι ώρα κοιμούνται τα βλαστάρια σας? Εμένα παρόλο που τρώει τελευταίο γευμα 10.30-11.00 δεν κοιμάται ποτέ πριν της 12.00. Και την έχω μάθει κακώς βεβαια με κούνημα στην καλαθουνα της...

Δημοσίευση

kαλησπερα ,εμενα ο μπεμπης μου σε λιγο θα κλεισει τον 7 οταν ηταν περιπου 3 μηνων γυρω στις 7 με 8 το απογευμα εβαζε τα κλαματα και αν μεσα σε ενα μισαωρο δεν τον βαζαμε για υπνο δεν σταματαγε να κλαει.Μεχρι και σημερα συνεχιζει αυτο το ωραριο το αργοτερο 9 εχει κοιμηθει και ενω τα μεσημερια κοιμαται με κουνημα στο καροτσακι το βραδυ τον κανω μπανιο τον ταιζω και τον βαζω στην κουνια και σιγα σιγα αποκοιμιεται.θα τον βαλω 8 για υπνο 8 και δεκα παω και εγω γιατι το βραδυ δεν ξερω ποσες φορες θα ξυπνησει.Αυτα ελπιζω να πηρες μια ιδεα

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου...

Εμένα η μπουμπού μου αρχίζει τη γκρίνια απο τις 8...Οπότε κάνουμε μπανάκι,ενυδατωνόμαστε,αρωματιζόμαστε,κ μέχρι τις 9 έχει πιει το γαλατάκι,τη βάζω στην κούνια της κ σε 5 λεπτάκια την παίρνει αγκαλίτσα ο Μορφέας!!!Ξυπνάει γύρω στις 9 με 9μιση το πρωί.

Μεγάάάλη υπναρού!!!!!!Κ αυτό το ωράριο το χουμε απο 3 μηνών..

Βέβαια να διευκρινίσω οτι απο τότε ξεκίνησε κ το ξένο γαλατάκι-σημαντικός παράγοντας!!

Καλή συνέχεια σε όλες!!

Φιλάκια πολλάάάάά.....

Δημοσίευση

Ανυπομονώ και εγώ να ξεκινήσει να κοιμάται νωρίτερα. Ο γιος μου κοιμάται κατά της 10 μπορεί και νωρίτερα αν είχε κουραστική μέρα. Την μικρή τη θηλάζω ακόμα, πιστευω όταν ξεκινήσω το ξένο γάλα να κοιμάται νωρίτερα και πιο βαρια! τωρα ξυπνάει τρεις τεσσερις φορές, της δίνω πιπίλα και ξανακοιμάται μέχρι της 7 όταν θα πιει το πρωινό γάλα.

Δημοσίευση

ο γιος μου που είναι σχεδόν 5 ετών - και πάει προνήπιο - πάει για ύπνο μεταξύ 20.15-21.00 και η κόρη μου που είναι 17 μηνών στις 19.30...τα παιδιά που πάνε σχολείο πρέπει να κοιμούνται ένα 12ωρο για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο σχολείο την επόμενη μέρα!

Δημοσίευση

η μικρη μου ειναι 5 μηνων και κοιμαται το αργοτερο 9. απο τον πρωτο κιολας μηνα κοιμοταν στις 8.30 και τωρα μας το εκανε 9. ελπιζω να το συνεχισει ετσι... και να μην αρχισει τα ξυπνηματα αργοτερα γιατι πολλα ακουω τελευταια...

Δημοσίευση

ο πρωτος μου γιος απο 3 μηνων μεχρι ενος ετους κοιμοτανε απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 8 το πρωι...και μεχρι το απογευμα κοιμοτανε 3 ωρες...τωρα κοιμαται απο τις 7 και 30 μεχρι τις 9 και 30 το πρωι...υπναρας μεγαλος....

ο μικρουλης κοιμαται δεκα ωρες το βραδυ...αλλα δεν εχουμε προγραμμα ακομα

Δημοσίευση

γεια σας κι απο μενα.κοιμαται απο της 8 με 8,30 το απογευμα και ξυπναει 10 το πρωι,ενδιαμεσα ομως εγω παντα τον ταιζω στις 12 το βραδυ ενω κοιμαται,τον αλλαζω.κατα τις 6 με 7 θα μισοξυπνησει θα πιει το γαλα του θα τον αλλαξω και θα ξανακοιμηθει στο καπακι και θα ξυπνησει 10 με 11 το πρωι.μετα τθα ξανακοιμηθει για μια με δυο ωριτσες κατα τις 2 το μεσημερι και μετα το απογευμα μια και μια για βραδυ.ο μικρος μου ειναι τωρα 4 μηνων.βσαικα σημερα κοιμηθηκε απο της 7 οπως κι εχθες και δεν μπορεσα να τον κανω μπανακι.κατα τις 8 τον κανω μπανιο και κοιμαται.

Δημοσίευση

Το Μαράκι ποτέ δεν είχε πρόγραμμα αυστηρό με τον ύπνο (ούτε με το φαγητό, αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα).

Τώρα 18 μηνών κοιμάται πότε 23.00, πότε 23.30, πότε 22.00 και ξυπνάει σχεδόν πάντα 09.00. Ανάλογα με το πόσες ώρες κοιμήθηκε τη νύχτα, κοιμάται και το μεσημέρι. Πότε 1,5 ώρα, πότε 2, ακόμα και 3 ώρες!

Από τον μεσημεριανό ύπνο ξυπνάει όταν επιστρέφω από τη δουλειά! :huh:

Δημοσίευση

θα διαφωνησω οτι σημαντικος παραγοντας ειναι το ξενο γαλα,η δικια μου πινει σκονη απο 40 ημερων αλλα αρχισε να κοιμαται μετα τον 9ο μηνα,εως τοτε καθε δυομιση ωρες σηκωνοταν γ μαμ...

εμεισ ειχαμε προγραμμα 20.30 με 21.00 κοιμοταν ,τελευταια ομως μειωσε κατα πολυ τον υπνο της και εαν κοιμηθει μεσημερι τοτε κοιμαται στις δεκα κ κατι κ αυτο με κλαμματα,τωρα ειναι αυπνη ολη μερα απο τις 6.00 το πρωι που σηκωθηκαμε κ καθεται κ παιζει...

Δημοσίευση

Εμένα δεν έχει σταθερό πρόγραμμα. Είναι ανάλογα πόσο κουρασμένος είναι. Σήμερα ας πούμε κοιμήθηκε στις 9 και ξυπνάει 6-7 φορές μέχρι τις 9 που θα σηκωθεί. Τα σκ μπορεί και να κοιμηθεί και 12! Το βράδυ όμως πάντα ξυπνάει άπειρες φορές για μαμ και καλά αλλά πιο πολύ για να νιώσει τη μαμά.

Δημοσίευση

Εμενα η μπεμπα μου ειναι 10 μηνων και κοιμαται 21.00 περιπου, μεχρι τις 7.30 το πρωι.Τη νυχτα ξυπναει 1 - 2 φορες για την πιπιλα της. Κατα τις 10.00 ξανακοιμαται μεχρι τις 11.00. Μετα κοιμαται παλι κατα τις 16.00 μεχρι τις 17.30. Μια χαρα με εχει βολεψει το ωραριο της!

Δημοσίευση

Ενα σχετικο προγραμμα ειχε και ο δικος μου απο μονος απο 3ων μηνων περιπου... Αρχισε να κοιμαται γυρω στις 8 και λιγο - λιγο το φτασαμε τωρα στις 10.30! Το καλο ειναι οτι αναλογα παει και το πρωινο ξυπνημα. Τωρα ξυπναει πια στις 9 και...

Το θεμα ειναι ποσες φορες θα ξυπνησει μεσα στη νυχτα, για διαφορους λογους... Ποτε δοντο-πονοι, ποτε για να ειδωθουμε απλα, ποτε για... ξερω κι εγω? Παντως ποτε δεν ξυπνουσε για γαλα τη νυχτα απο τοτε που γεννηθηκε, ουτε καν στην αρχη που θηλαζε και δεν επινε ξενο γαλα...

Δημοσίευση

εμας σχεδον απο τον 3ο κοιμουνται κατα τις 10 γιατι τρωνε το γαυμα κατα τις 9:30 και τους σηκωνουμε κοιμισμενους κατα τις 6:30-7:00 να πιουν το γαλατακι τους (αλλιως δεν το πινουν) και ξυπνανε νομοι τους κατα τις 8:30

ενδιαμεσα δεν τους περνουμε χαμπαρι

δεν ξυπανε καθολου :laugh:

Δημοσίευση

Γειά σας,

Εμένα και τα 2 παιδια κοιμόταν 11 η 12 και ξύπναγαν 10 η 11 το πρωί.

Ο γιός μοθ ειναι 7/12 χρονών και με το ζόρι κοιμάται της 10 και μετά καμιά φορα κοιμάται και η κόρη μου της 10 αλλιώσ θα κοιμηθεί κατα της 12 και ξυπνάει της 11 το πρωί

Δημοσίευση

Eμείς μόλις κοιμηθήκαμε...Κάθε βράδυ τέτοια ώρα κοιμάτε ξυπνάει δύο φορές για πιπίλα και ξανακοιμάτε. Πίνει γάλα κατά τις 8 το πρωί και ξανακοιμάτε μέχρι εννιάμιση και απο εκείνη την ώρα δεν ξανακοιμάτε παρά μόνο κανα δυό μισάωρα κατά τη διάρκεια της μέρας. Γενικά είναι καλός στον ύπνο αν κοιμόταν και μια ωρίτσα το μεσημέρι θα ήταν τέλειος...

Δημοσίευση

Θεε μου τι ευλογημενες που ειστε εσεις με τα μωρακια σας που κοιμουνται τοσο νωρις και τοσες πολλες ωρες!!!Εχω απελπιστει με τον γιοκα μου....την ημερα κοιμαται απο λιγο,20λεπτο το πολυ,και αυτο με χιλια ζορια και αφου μου ξερενονται τα χερια μου :( το βραδυ?μετα τις 22:30,και κατα την διαρκεια της νυχτας ξυπναει 4 φορες στανταρ ωρες...ουτε ξυπνητηρι να εβαζε!μου λειπει υπνος...δεν αντεχεται αυτο το πραγμα(διοτι οταν κοιμαται τρεχω σαν τον Βεγγο να προλαβω τις δουλειες που ποτε δεν τελειωνουν)Ελπιζω να στρωσει καποια στιγμη :(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου σταμάτα να το εσωτερικευεις και να μαζεύεις ενοχές. Ήσουν σε μία μακροχρονια σχέση που έληξε, γιατί ο φίλος σου έφυγε χωρίς εξήγηση και ήταν καθοδηγουμενος απ τους γονείς του. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Θα έπρεπε όλοι σας να αισθάνεστε ανακούφιση που γλιτώσατε από αυτόν τον άνθρωπο και το περιβαλλον του, που μόνο προβλήματα σου δημιουργούσε. Και οι γονεις σου, δεν καταλαβαινω γιατι απογοητευτηκαν, αντί να φτυνουν τον κορφο τους που το κοριτσι τους γλιτωσε απο ολα αυτα; Θα έπρεπε να είναι κοντά σου να σε στηρίζουν, κι οχι να αναρωτιουνται το γιατί και να νιωθουν στενοχώρια και ντροπη που δεν τους μιλούν οι απαράδεκτοι "συμπεθεροι". Λίγο εγωισμό δεν εχουν;  Τωρα, σ αυτα που ρωτάς, όλα τα έχουμε δει, όλα έχουν συμβεί. Για τους άντρες είναι το πιο απλό να χωρίσουν και να το ρίξουν στην γυναίκα. Ο πιο ανέντιμος και ανωδυνος τρόπος. Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι ψεύτες, η ζωή το έχει αποδείξει πολλές φορές. Μόλις δουν τα σκούρα ή τα ζόρια, την κανουν μ ελαφρα. Σε σχέση χρονων, σε εγκυμοσύνη, με μωρά παιδιά...αν καθεμια μας αρχίσει να εξιστορεί, δεν μας φτάνει το φόρουμ. Το ξέρουν ότι σε πονουν,  αλλά δεν έχουν κότσια να πάρουν την ευθύνη. Ο τύπος λοιπόν τώρα δεν σήκωσε το τηλέφωνο, επειδή δε μπορεί τα δράματα. Τον ξεβολευεις. Ξέρει τι θα του πεις και δεν θέλει ούτε να σε παρηγόρησει, ούτε να εξηγήσει, ούτε να ξαναγυρίσει. Είναι πολύ λίγος γι αυτό που σου έχει κάνει. Ή έχει πέσει μεγάλη πλύση εγκεφάλου απ την οικογένεια του που δεν σε θελει ή αποφάσισε κάλλιο αργά παρά ποτέ οτι δεν θέλει να πάρει ευθύνες οικογένειας και παιδιού ή υπαρχει άλλη. Κατά την πολύ ταπεινή μου άποψη, κάτι απ τα τρία συμβαίνει.  Θα το μάθεις αργά ή γρήγορα. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ηλιον, ιδιαίτερα στη μικρή κοινωνία που ζείτε. Και θα ρθει η μέρα που θα πάρεις την μικρή σου "εκδικηση" με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να είσαι σίγουρη. Αν όμως τολμήσει να σε ξαναπλησιασει, δεν πρέπει να είσαι εκεί γι αυτόν. Αυτό είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις. Και θα το κερδίσεις με ψυχοθεραπεία κι ενδυνάμωση του εαυτού σου ( μπράβο, μπράβο και παλι μπράβο που ξεκίνησες να μιλάς!). Οταν πια δεν θα τον εχεις αναγκη. Οι άντρες το ξέρουν πως οι γυναίκες είμαστε ευάλωτες, επειδή ακριβώς μεγαλώνουμε μ αυτή την απίστευτη κοινωνική πίεση για αντρα- αποκατάσταση - οικογένεια. Και λόγω αυτού φορτωνομαστε και ολα τα άγχη να κρατησουμε την στραβή σχέση με οποιο προσωπικό κόστος.  Για να ρθω και στο τελευταίο που ρώτησες κάποια στιγμή, πού ήσουν εσυ; Ήσουν μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση που δεν έδειχνε σημάδια ή που κακώς τα αγνοούσες. Τώρα λοιπόν, θα μάθεις να μην αγνοείς τα σημάδια, αν υπάρχουν, και να μην δένεις την ύπαρξη σου με έναν άντρα. Παντα θα πρεπει να εχεις μια αυτονομια. Θα προσπαθήσεις να αποφυγεις άτομα που δεν είναι κοντα σου με τον τροπο που σου ταιριαζει. Θέλει δουλειά με τον εαυτό σου κ εσωτερικό ψάξιμο. Το λέω κ για μένα και για όλους. Κανεις μας δεν είναι πανσοφος ούτε εχει το αλαθητο. Ουτε φυσικα ειμαστε στο μυαλο των συντροφων μας. Βγάλε λοιπόν απ το νου σου ότι πέταξες στα σκουπίδια τον κόπο τόσων χρόνων, γιατί εσύ ήσουν εκεί και προσπαθούσες με όλες σου τις δυνάμεις. Κάποιος άλλος εγκατέλειψε το πλοίο νομίζω, ανεξηγητα. Συνέχισε την προσπάθεια σου, προσπάθησε να μην τον ξανακαλεσεις ούτε αυτόν, ούτε κοινούς φίλους. Δεν σε βοηθάει να πας παρακάτω. Όσο μπορείς. Σιγά σιγά. Πονάει. Η συνηθεια έχει μεγάλη δύναμη. Αλλά θα έρθουν καλύτερες μέρες. Κάνε τα σχέδια της επόμενης μέρας στη ζωή σου, στο σχολειο σου, στον νέο τόπο που θα σε καλέσουν. Εύχομαι να προσληφθεις απ την Α φάση!!;) και να τα αφήσεις όλα πίσω σου. Συγγνώμη για το κατεβατό...
    • Και εγω με προγεστερονη και 2 μερες μετα ου την ξεκινησα, αδιαθετησα! Τι γινεται ρε κοριτσια; Εχει συμβει σε καμια;  Ο γιατρος μου ειπε να τα κόψω, αλλά τελικα τι θα γινει με την κυστη; Σιγα μην εφυγε με 2 μερες χαπια ωστε να ξεκινησω ενεσεις..
    • Κοριτσια μου γλυκα καλησπερα ελπιζω να ειστε καλα. Τι κανουν τα μπεμπακια σας;; Δεν προλαβα να σας διαβασω με την ησυχια μου γιατι ηρθαμε Θεσσαλονικη για να συμμετασχω σε εναν διαγωνισμο για δικαστικους υπαλληλους. Σημερα γυριζουμε Πατρα. Καναμε το πρωτο μας ταξιδι με τον μπεμπακο ειναι τοσο καλος. Ειδα για το θερμος που λεγατε και γω ακριβως το ιδιο με εσας κανω και καθε δευτερη μερα βαζω νερο με ξυδι για μαζευει αλατα καμια φορα. Και απο την πολλη απολυμανση που ριχνω σε ολα βραστο νερο εχω χιλιοκαψει τα χερια μου γιατι ολο και λιγο νερο πεφτει πανω μου σαν χαζη και γω. 
    • @Naty_Ναι το ξερω με εχει πιάσει ανυπομονησία πάλι ενω έλεγα δε θα κάνω νωρίτερα. Εκει ναι Πέμπτη Παρασκευή θα κάνω ενα!
    • Δεν ξέρω αν πρέπει να παίζουμε με τις λέξεις τύπου εξαρτημένη..ας πουμε ότι ήσουν δεμένη, έχασες την παρέα σου, το στήριγμα σου, άνθρωπος έφυγε μέσα από το σπίτι κ ποιος δεν θα ένιωθε την απουσία.  Είναι πολλά τα γιατί και μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.  Μήπως είναι απλά ανωριμος? Μπήκε σε μια διαδικασία για παιδί επειδή είναι ας πούμε η φυσική εξέλιξη μιας σχέσης αλλά δεν το είχε κ καημό? Τεσπα.  Είπαμε υποθέσεις.  Εσύ τώρα προσπάθησε όσο μπορείς  να κάνεις πραγματάκια. Ο Σεπτέμβρης δεν ειναι μακριά θα αλλάξεις πόλη παραστάσεις θα εργάζεσαι κ θα ξεχνιέσαι.  Τώρα πάρε το χρόνο σου! Καλό είναι όμως να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο,να μη κάθεσαι μέσα κ τα σκέφτεσαι συνέχεια δε βοηθάει. Αντε κορίτσι μου θα περάσει που θα πάει!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...