Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πως γνωρίσατε το σύζυγο?

Recommended Posts

Πως έγινε η γνωριμία με τον άντρα σας;ποιος έκανε το πρώτο βήμα;εμείς σε διπλανές δουλειές γνωρίστηκαμε κ έκανα εγώ το πρώτο βήμα που ποτέ δεν το είχα ξανάκάνει!Λες κ το ήξερα μέσα μου!Από τότε γίναμε αχώριστοι κ 6 μήνες μετά κάναμε το κοριτσάκι μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω τον δικο μου τον γνωρισα μεσω ιντερνετ!!! ημουν 18 και ζουσα στην αμερικη και επειδη δεν με αφηναν οι δικοι μου να βγω με τιποτα εξω ειπα και εγω να μπω μπας και γνωρισω κανα ανθρωπο να μιλαω. ε και ενας απ αυτους ηταν ο αντρας μου!!! το καλοκαιρι εκεινο που ηρθα Ελλαδα την τριτη μερα διαμονης μου κλεφτηκαμε!!! :laugh: και απο τοτε ειμαστε αχωριστοι και τωρα περιμενουμε το πρωτο μας μωρακι!!! :silly:

Αχ εμεις γνωριστηκαμε στα μπουζουκια!!!! Ειχαμε παει με κοινη παρεα στον Κιαμο! Δε μου αρεσε ουτε του αρεσα καθολου! Ειχε αρεσει παρα πολυ σε μια φιλη μου. Μετα απο αυτο τυχαινε να συναντιομαστε καποιες φορες (μια κ ειχαμε κοινη παρεα), μετα απο 7-8 μηνες αλλαξαμε τηλεφωνα και οταν βγηκαμε μου την επεσε κανονικοτατα παρολο που ακομα κ σημερα δεν το παραδεχεται!! Λεει οτι ηταν απλα φιλικος! χαχαχαχαχα Απο τοτε, 7.5 χρονια πριν, ειμαστε πολυ πολυ αγαπημενοι και αχωριστοι!

ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΗΜΟΥΝΑ 17ΧΡ.ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ....ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ....Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΦΟΥΝΤΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΕΓΩ 17 ΕΚΕΙΝΟΣ 21..ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΑ 22(ΧΑΧΑΧ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΣ 26)ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙΣΤΑ 25 ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ε ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ Ε?ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ

ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ! ΑΥΤΟΣ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΓΩ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ! (4/5/1993)

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 11 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ!

aaaaaaxxxxx τι μου θυμισες ...

Ειχα παει στην εταιρεια που διευθυνει για να πιασει δουλεια μια φίλη και καταληξαμε στο να μου προτεινει να δουλεψω εκει μαζι του , με τα χρονια ανακαλυψαμε οτι για 4 χρονια δουλευαμε στις ιδιες εταιρειες (αλλαξαμε 3) αλλα σε διαφορετικα υποκαταστηματα :ohmy:

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ TIMING !!! ;)

7 XRONIA MAZI !

Πολύ ωραίο θεματάκι!!!

Εμείς δουλεύαμε στην ίδια εταιρεία. Τότε ήμουν σε σχέση κ εκείνος το ίδιο. Μετά χώρισε αλλά εγώ ήμουν ακόμα με τον πρώην.

Ώσπου χώρισα και μετά από 8 μήνες χωρισμού ένα πρωί του είπα ότι τον είχα δει στο όνειρο μου κ μέσω msn μιλήσαμε, βγήκαμε την μεθεπόμενη κ καταλήξαμε να με φιλήσει στο αμάξι λίγο μετά που ξεκινήσαμε για το ραντεβού μας... Είμαστε μαζί από τον Απρίλιο του 2004, παντρευτήκαμε τον Αύγουστο του 2007 και πέρυσι τον Φεβρουάριο αποκτήσαμε την κορούλα μας, την Μαριλένα...:)

Τι ωραία θέματα που συζητάμε....

Εμείς γνωριστήκαμε πριν 6 χρόνια, 14/12/2003, ήταν τα γενέθλιά του και έτυχε να βρίσκομαι κι εγώ στο κλαμπ που είχε βγει να γιορτάσει....μου έδωσε το τηλ του και τον πήρα μετά 2μήνες γιατί δε μου είχε κάνει και πολύ εντύπωση με την πρώτη....Βέβαια αυτός λέει οτι από τη 1η στιγμή ήξερε οτι ήμουν η γυναίκα της ζωής του!!ήμαστε αχώριστοι από εκείνο τον Ιανουάριο και είναι τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μας....

xe xe...

gelaw kai mono pou to skeftomai...

gnwristikame sto palio datingclub.gr ...mou steile munhma epeidh eimaste geitonakia...

milagame kairo mesw msn (kana mhna) kai ena vradu vghkame, phgame cinema kai apo tote kathe mera pou exei perasei eimaste axwristoi....

kalo???

ug: sto cinema den mporousa na kratithw, tou eglufa ta daxtula apo to alati tou pop corn! erwtas... pantreuthkame meta apo 5 xronia sxeshs, eimaste pleon mazi sxedon 8 xronia kai exoume mia korh 13 mhnwn

Αχ εμεις γνωριστήκαμε στη παραλία. Είχε ερθει μια φίλη μου με τον άντρα της και μας είπα να βρούμε 2 ξαπλώστρες εξτρα για κάτι γνωστούς τους.

Ε ενας απο αυτούς ήταν ο άντρας μου, ξανασηναντηθήκαμε μετα απο 4 μήνες στο γάμο αυτών των παιδιών και απο τότε είμαστε μαζι!!! ;)

Πρίν απο 100 χρόνια(15 για την ακρίβεια), στο γυμνάσιο εγω-λύκειο αυτός τα είχα εγω με έναν φίλο του κι αυτός με μια φίλη μου, έτσι πρωτογνωριστήκαμε. Μετα απο 2 χρονια (μωρούλια μωρε...) διακοπές στο Λουτράκι συναντιόμαστε σε ενα club με βουτάει απο το χέρι με τραβάει στην παραλία και τσουπ με φιλάει...χωρίς λόγια!

Ααααχ ακολούθησαν μεγάααλες καψούρες, χωρισμοί, άλλοι-άλλες...χαμός!

Είμαστε παντρεμένοι απο το 2004 κι ερωτευμένοι όσο ποτε!!!

ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!

TO MAΡΤΙΟ ΤΟΥ 2008 ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΟΝΕΥΑ ΚΑΘΟΛΟΥ......ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ.....ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟΣ!!!!ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΗΡΘΑΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΙΑ!!!ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2009 ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ....ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ Κ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Κ Ο ΓΙΟΣ ΜΑΣ!!!

Μαρία1982 με το καλό να γεννήσεις!Βλέπω είναι υπέροχες όλες οι ιστορίες σας!Εγώ στο γυμνάσιο λύκειο δυστυχώς όποιον ήθελα πολύ με έφτυνε!Είχα τον άντροδιώχτη! έκλαιγα πολύ θυμάμαι τότε!Εχω κ εγώ φίλες που παντρεύτηκαν τον παιδικό έρωτα τους κ τις ζηλεύω!Με την καλή έννοια!

maria1982 έγραψε:

TO MAΡΤΙΟ ΤΟΥ 2008 ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΟΝΕΥΑ ΚΑΘΟΛΟΥ......ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ.....ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟΣ!!!!ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΗΡΘΑΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΙΑ!!!ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2009 ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ....ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ Κ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Κ Ο ΓΙΟΣ ΜΑΣ!!!

να ζησετε!! και με το καλο να παρεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σας!!! :woohoo:

στη δουλειά τον γνώρισα το 2004...και επειδή δεν επιτρέποταν να κάνουν σχέσεις οι υπάλληλοι μεταξύ τους..κρυβόμασταν!!!ξέρετε τι είναι το προηγούμενο βράδυ να "βγάζεις τα μάτια σου" με τον άλλο και το πρωϊ να του λες απλά "καλημέρα σας"...ασε!!!πολυ γέλιο!!!μετα..χωρίσαμε..μετά τα ξαναβρήκαμε...τα χριστούγεννα του 2007 αρραβωνιαστήκαμε και το καλοκαίρι του 2009 παντρευτήκαμε!!

ΑΧ!!!!ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΤΕ!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΩ!!

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΗΛΟΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ <<ΚΟΥΚΛΟΣ!!>>ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΘΩΣ ΕΦΕΥΓΕ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΔΙΑ -ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΥ!!!!- ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΓΕΝΝΑΕΙ ΓΕΝΝΑΕΙ!!!!" ΡΙΧΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!!!ΡΩΤΑΩ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝΝΑΕΙ???ΟΧΙ ΚΑΛΕ,Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ!!ΟΥΦ!!!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΛΕΩ!!!! :):) ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΠΟΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!! ;);) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΣΠΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ..ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ!!!ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΑΔΙΑ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙ!!!!ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ,ΣΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΜΑΣ!!!!!

ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΟΛΕΣ ΣΤΙΜΕΣ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΤΕ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!!!!

στον δρομο κοριτσια χαχαχχαχα μας μαζεψε......

ηταν νομιζω λιγο μετα το πασχα το 2000

ημασταν με μια φιλη στην σταση για να παμε σε ραντεβου ....

περναει αυτος με εναν φιλο σταματαει κ λεει

που πανε τα κοριτσια ....πουθενα του λεω να σας παμε καπου???/

ΟΟΟΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙ του λεω πεταγετε η φιλη κ λεει ναι τεσπα μετα απο μανουρα με χωνει στο αμαξι

μας πανε στο ραντεβου αλλαζουν τηλ(εγω δ ειχα τοτε)

κ βγηκαμε ...αυτος ηταν να τα φιαξει με την φιλη κ εμεν αμε γουσταρε

ο φιλος του τελικα δ εκατσε σε κανεναν 2 φορες βγηκαμε κ χαθηκαμε...

μετα απο μηνες το βλεπω εξω απο το σπιτι μου με τον φιλο του

...αλλαζουμε τηλ.βγηκαμεολοι μαζι προσπαθουσα βλεπετε να τους τα φτιαξω η χαζη με την φιλη ....τεσπα μιλαγαμε με μνμ κ μου λεει μια μερα θελω να βγουμε οι 2 μας κοκαλο εγω αυτο ηταν 27/9/2000 τα φτιαξαμε

(η αλλη αφρους εβγαζε χεχεχεχε)χωριζω απο την σχεση μου χωριζει κ αυτος

απο την την δικη του....κ αυτο ηταν

μετα απο τοσα χρονια Κ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ :P:D

17 εγω 24 εκεινος...

31/12/05 καναμε πολιτικο νινακι ακομα δ εχουμε!!!!

Ωραίο θέμα!

Εμείς γνωριστήκαμε στο facebook! με πέρασε για κάποια γνωστή του (είχαμε και κοινούς φίλους ) και κατά λάθος αρχίσαμε να μιλάμε με μνμτ συνέχεια! Με τα πολλά βγήκαμε. Στη πρώτη συνάντηση εμένα μου φάνηκε πολύ κυριλέ για τα γούστα μου (ο κύριος απο πάνω μέχρι κάτω στις φίρμες) και σίγουρα εγώ του φάνηκα πολύ χίπισσα για τα δικά του! (μόνο all star που δε φορούσα) :laugh: Με είχε κερδίσει με την ευγένεια και τους τρόπους του και διασκέδαζα που είμασταν τόσο διαφορετικοί. Στο 2ο ραντεβού αφού είχαμε πάει για φγητο ή καφέ με γυρνούσε σπίτι 2-3 η ώρα τη νύχτα από Βάρης και εγώ κοντευα να τα κάνω πάνω μου (ήθελα απεγνωσμένα πιπί) δε κρατήθηκα και του είπα να σταματήσει στα χωράφια! :laugh: :laugh: Φυσικά την άλλη μέρα δε περίμενα τηλέφωνο, είχα ξεγράψει τη γνωριμία, θα με είχε περάσει για χωριάτα και κατρουλού! :laugh: :laugh: κι όμως πήρε το καλό μου!

Περάσαμε από πολλές φάσεις (μια μου έκανε κονξες αυτός μια εγώ) αλλά στο τέλος καταλήξαμε μαζί και φουλ ερωτευμένοι!

Πραγματικά όταν τον γνώρισα ήταν το αστειάκι μας οτι ήταν ο άντρας που ποτέ δεν ονειρευόμουν! και τώρα μέ έχει τυλίξει για τα κάλά ο κύριος και δε κουνάω ρούπι χωρίς αυτόν! Βέβαια με έχει στα πούπουλα κι εγώ τον θαυμάζω πολυ :blush:

Στους 6 μήνες συγκατοικίσαμε,τώρα 2 χρόνια σχεδόν μαζί περιμένουμε το μωρό μας με το καλό και Μάιο θα παντρευτούμε! Είναι ο άντρας της ζωής μου και είμαι in love!!!! :blush::blush:

Ωραιο θεματακι κοριτσακια μπραβοοοο!!!!

Λοιπον εγω το 2000 μετα απο μια ερωτικη απογοητευση παραιτηθηκα απο τη δουλεια μου και σε ενα μηνα ειχα ηδη φυγει και απο Αθηνα και πηγα Ναξο για δουλεια που την ειχα βρει σε αγγελια...πηρα τηλ ειπαν θα με ειδοποιησουν σε δεκα λεπτα με ειχαν παρει τηλ και μου λενε..αυριο μπορειτε να ειστε εδω..ΝΑΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ!!!!Για ποτε εφτιαξα βαλιτσες δεν φανταζεστε ,ηρθαν οι γονεις μου απο τη δουλεια κ επαθαν πλακα!!!Την αλλη μερα το πρωι ημουν στο πλοιο για Ναξο...(οι γονεις μου πρωτη φορα με αφηναν να φυγω...ειχα τα μαυρα μου τα χαλια)..Τελος παντων εμεινα 5 μηνες απο Μαιο εως Σεπτεμβριο...

Το 2001 ηταν σιγουρο οτι θα ξαναφευγα για Ναξο με περιμενε η δουλεια εκει και ειχα κανει και φιλους...Ενας απο αυτους που μου την επεφτε ειχε λυσαξει να παω για δουλεια σε εκεινον εγω με τροπο το απεφευγα..Το 2001 λοιπον ξαναπηγα Ναξο και πηγα απο εκει για καφε..Ειχε ηδη βρει υπαλληλο...τον αντρα μου!!Παρολα αυτα με επρηζε να παω για δουλεια εγω βραχος οχι!!Δεν τον προσεξα αμεσως ομως το μπουζουκακι μου...μετα απο κανα 15νθημερο που πηγαινα καθε μρα για καφε φαγητο μπανια και τον ειχα περα δωθε με το φερε μου εκεινο κ το αλλο...Ετσι μια μρα σαν να τον κοιταξα καλυτερα...και λεω εδω ειμαστεεεε!!!!Εμαθα με τροπο πως δεν ειχε σχεση και αυτος απογοητευση...Εγω 22.5 εκεινος 20!!Λεω απο μεσα μου αχ που πας ν αμπλεξεις παλι Κατερινα...Ανταλλασουμε τηλ παλι με τροπο και καλα εικονομηνυματα και κρατησα το τηλ του...Λιγες μερες μετα κ ενω ημουν στη δουλεια λιγο πριν το σχολασμα 23.00 το βραδυ ανταλασαμε μνμ με το υπολοιπο πρωσοπικο..και μου στελνουν ενα που ελεγε..

Γεια σου, μου ηρθε μια επιθυμια...

Θα ηθελα να σου κλεισω τα ματια

να σε δεσω

να σε αλειψω παντου με μελι

και μετα....

Να σε αφησω να σε φανε οι μυγες!!!!!!

Και του το στειλα!!Επαθε πλακα...καθοτι ηταν και ντροπαλο το μωρο μου...

Κανονισαμε στο σχολασμα να παμε για ποτο...πηγαμε για ποτο μιλησαμε για τους πρωην μας κλπ και μετα πηγα με βολτα στην παραλια..14.06.2001

Το πως με φιλησε ουτε που το θυμαμαι ρε κοριτσια...καταληξαμε στο σπιτι του που μειναμε μεχρι τις 6.30 το πρωι ξυπνιοι και μιλαγαμε μιλαγαμε αγκαλιες και φιλια..μεχρι εκει....εκεινος εφυγε για δουλεια αυπνος και εγω εκει να κοιμαμαι στο κρεββατι του...

Μετα απο λιγες μερες μετακομισα σπιτι του,στο δικο μου πηγαινα μονο να παρω ρουχα...Το οποιο σπιτι που ειχανοικιασε ηταν ενος Παπα..οταν η παπαδια ειδε τον αντρα μου μου ειπε...

Με τον Αρη θα παντρευτειτε...

Μολις το αφεντικο του εμαθε πως τα χαμε...του σπασε τα νευρα..παρατησαμε την Ναξο και τη δουλεια και γυρισαμε Αθηνα...

Μολις δε ειπα στους δικους μου οτι ειναι 20 χρονων με επρηξαν...θα ξαναπληγωθεις ειναι μικρος κλπ (Βλεπετε δεν με ειχαν ξαναδει τοσο χαλια οσο ημουν με την προηγ σχεση και φοβοντουσαν0Τι μουρμουρα ειχα φαει αχ οσο το θυμαμαι...τι κλαμα εχωω ριξει....

Αποφασισαμε 1/7/2006 να αρραβωνιαστουμε για να μην μας πρηζουν...

Και το καναμε..βλεπετε νωριτερα δεν συμφωνουσε κ ηπεθερα μου διοτι ηταν μικρος και με το δικιο της..

11/9/2006 στα γενεθλια μου πηραμε τα χαρτια για το σπιτι μας...

11/10/2006 παντευτηκαμε με πολιτικο για το σπιτι

3/3/2007 Μπηκαμε επιτελους στο σπιτι μας(μεχρι τοτε ο καθενας εμενε σπιτι του)

14/7/2007 Παντρευτηκαμε και με τον θρησκευτικο!!!

Μωρακι ακομη δεν εχουμε...ελπιζω φετος να αποκτησουμε!!!

Μωρο μου αγαπη μου μπουζουκακι μου ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ !!!!!

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς συναντηθήκαμε στην περίφημη disco Figaro στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζαμε στις 12/11/1998!

Εκείνο το βράδι ήταν Πέμπτη, και ως γνωστόν είχε ladies night. Εγώ δεν τρελαινόμουν, αλλά μια συμφοιτήτριά μου με έπρηξε να πάμε! Μαζευτήκαμε, λοιπόν, μια μεγάλη παρέα, αγόρια κορίτσια, και πήγαμε. Εκεί συναντήσαμε κάποια παιδιά απ' τις φοιτητικές εστίες που τα γνώριζε αυτή η συμφοιτήτριά μου, καθώς τα είχε με ένα παιδί που έμενε κι αυτό εκεί. Ανάμεσά τους, κι ο δικός μου! Μόλις με είδε αμέσως ξετρελλάθηκε (θα φταίει που είμαι θεογκομενάρα). Εμένα πάλι δε μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση (θα φταίει που τότε χτένιζε τα μαλλιά του με μια τεράστια χωρίστρα στη μέση, λες και ζούσε στο 1952). Την επόμενη μέρα έφυγε για Πάτρα, έλειψε μια βδομάδα, και με το που γύρισε, πήρε το τηλέφωνό μου απ' τη φίλη μου και με πήρε για να βγούμε. Πήγαμε μια φορά για καφέ και μετά εκδρομή στην Έδεσσα, στις 28/11, όπου δώσαμε τα πρώτα μας φιλάκια, κάτω απ' τη βροχή (ξέχασε την ομπρέλα στο σιδηροδρομικό σταθμό). Έκτοτε είμαστε μαζί, με κάποια μικρά, χαζά διαλείμματα, τα πρώτα χρόνια της σχέσης μας.

Εμενα ειναι μουσικος. Κι ο μπαμπας μου επισης. Ετσι εκλεισε ο μπαμπας μου μια δουλεια στην μυτηλινη. Πηγα κι εγω με την κολλητη μου. Ε και το πρωτο απογευμα ανοιξε η πορτα και ειδα τον αντρα μου. Δεν ηξερε οτι ειχαμε παει κι εμεις και μπηκε για να δει τον μπαμπα μου, κι οταν μας ειδε ντραπηκε κοκκινησε και ρωτησε - ωχ! Ο μαεστρος? Οταν τελειωσε η δουλεια εκει ηρθανε αθηνα και ο Παναγιωτης ερχοταν καθε μερα σπιτι μου. Αυτος 21 εγω 14 παρακαλω!!! Και 15-10-96 με φιλησε!!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ!!!! Κι ας εχουμε προβληματα, κι ας τσακωνομαστε, ειμαστε κ...ος και βρακι που λενε! :laugh: :laugh: Παντου μαζι σαν σιαμαια...

κοριτσια κοριτσια να σας πω και εγω το στορυ μιας και θα το γιορτασουμε τωρα το τριημερο?

λοιπον ημουν εγκυος 3μηνων και ειχα χωρισει με τον βλακα που ημουν (χωρισαμε με το που εμαθε για το μωρο) και η ψυχολογια μου ηταν χαλιαααααα, ημερα των ερωτευμενων ηταν και ενιωθα τοοοοσο μα τοοοοσο μονη...ωσπου μπηκα σε ενα σαιτ γνωριμιων (το zoo για οσες ξερουν) και αρχισα να μιλαω με διαφορους βλακες για να περασει η ωρα μου...και μεσα στα νευρα μου ειπα "δημοσιος" οτι δεν εχω αναγκη κανεναν αντρα για την ημερα των ερωτευμενων και διαφορα τετοια ομορφα....τοτε μου ηρθε απαντηση..."τι μπορω να κανω για να σου αλλαξω γνωμη?" και ξεκινησαμε να μιλαμε...ηταν τοοοοσο γλυκος και οταν εμαθε για το μωρο χαρηκε και ετσι....εγω ομως το πηρα στη πλακα οπως πρεπει να περνουμε γνωριμιες μεσω νετ....και την αλλη μερα το πρωι ειχαμε δωσει ραντεβου στο μσν....μιλαγαμε ολη τη μερα ωσπου αποφασισαμε να βγουμε για ποτο!

ε λοιπον μετα απο αυτο...15/2/2009...ειμαστε αγαπημενοι και ερωτευμενοι...περασαμε πολλα μαζι και αντεχουμε!

σορρυ αλλα σταζει μελια το πληκτρολογιο και δε μπορω να γραψω!χαχαχαχα

λοιπον............τωρα που εχω χρονο ηρθε η ωρα να σας πω και εγω πως γνωρισα τον αντρα της ζωης μου...

ηταν αυγουστος το 2003...πλησιαζαν τα γενεθλια μου και ο τοτε δεσμος ηταν φανταρος(στην αθηνα)αλλα το σαββατο που ηταν τα γενεθλια μου ειχε υπηρεσια...ετσι λοιπον μετα απο προσκληση της τοτε κολλητης μου παω στο σπιτι της για σκ και για να γιορτασω μαζι της...τελικα καταληξαμε σε ενα σπιτι ενος φιλου της που ολως τυχαιως ειχε και αυτος γενεθλια...ειπιαμε το ποτο μας και ξεκινησαν να ερχονται και καποια αλλα ατομα(γιατι θα πηγαιναμε εξω να το καψουμε :P )...τελευταιος ηρθε αυτος....αυτος που περιμενα να με λυτρωσει απο την τοσο μιζερη και απαισια σχεση που ειχα...μολις ειδωθηκαμε στα ματια ηταν αρκετο για να περασουμε το υπολοιπο της βραδιας κοιτωντας ο ενας το αλλον....

πηγαμε σε ενα κλαμπ...και το μονο που καναμε ηταν και παλι να κοιταζομαστε και να μιλαμε...καποια στιγμη και ενω κοντευε ξημερωμα ξεκινησαν να βαζουν μπλουζ...χορευαμε και αισθανομουν οπως σε καποιες ταινιες που χορευουν και εχει πεσει ο προβολεας πανω τους και ειναι σαν να μην υπαρχει κανενας αλλος...αυτο το βραδυ απλα δεν θελαμε να τελειωσει...και ρουφαγαμε με τοσο ενταση και παθος καθε στιγμη καθε λεπτο που περνουσε....

ενα υπεροχο βραδυ...εφερε μια πολυ δυσκολη μερα και πολλες ακομα χειροτερες...ωσπου μετα απο δυο μηνες καταφεραμε να ενωθουμε και απο τοτε ειμαστε σαν ενα...

ηταν απλα τα πιο ομορφα και ουσιωδη γενεθλια της ζωης μου...που απλα μετα απο χιλιες συμπτωσεις και αντιξοοτητες καταφεραμε και δημιουργησουμε ζωη....τα παιδια μας :)

η απο πανω ^^^^^μπουρικε1983 (βαριεμαι να αλλαζω σε αγγλικα) ειναι ψευτικο προφιλ!

μα ποια σοβαρη γυναικα θα παρατουσε τον δεσμο της και θα εβγαινε με αλλον! απαπαπα σιγουρα ειναι ψευτικη!

ετσι για να ειμαστε και στο κλιμα!

αχ διαβασα ολες τις ιστοριες και κοριτσια μπραβο...ας μπει και εδω ο αγιος βαλεντινος!!!!

ερωτα ω ερωτα μουυυυυυυυυυ

ναι ναι ειμαι χαρουμενο πατρινο καρναβαλι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...