Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα! η δική μου ειναι 4.5 και πιανει τα πάντα και τα οδηγει σε ανύποπτο χρόνο στο στόμα της. επιπλεον εδω και λιγεσ μέρες κανει τούμπα οταν την ξαπλώνω σε κρεβατι.ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ! τι αλλο? α καο πρρρρρ με το στόμα και φτύνει σάλια. τωρα αυτο το σμπεριλαμβανεις στα κατορθώματα? τελος παντων. στο πρώτο μωρό όλα σου φαινονται καταπληκτικα!!!

Δημοσίευση

βασικα ο μικρος μου πιανει παιχνιδακια,τα βαζει στο στομα και αυτο που κανει συνεχεια ειναι να βαζει τα χερια του μεσα στο στομα.βγαζει με το χερακι του την πιπιλα την κραταει καιτην παιζει και μετα την ξαναβαζει.γυρναει μπρουμητα και απο μπρουμητα ανασκελα,σπαει τον κορμο του σαν σηγμα τελικο και ουρλιαζει ααααααα,οοοοοοοοο,μααααααα,μπαααααα.θελει να καθεται και ο παιδιατρος μας μας ειπε να μην τον αφηνω μονο του ακομα να καθετε,απλωνει τα χερακια οταν τον κανει καποιος ελε ελα,γελαει ξεκαρδιζεται.οταν κοιταει καπου και δεν τον πηγενω εκει νευριαζει.οταν τον εχω στα γονατα μου κουνιεται θαρρεις και θελει να τον χορευω,καλα ο χορος του αρεσει πολυ.καθε μερα κανει και διαφορα.ο γιατρος προχθες που τον ειδε μου ειπε οτι θα τα κανει ολα γρηγορα.οταν του λες κολατο γελαει και σηκωνει το χερακι του.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...