Μετάβαση σε περιεχόμενο

βοηθεια αρχισαμε φρουτοκρεμα

ANGEL

Recommended Posts

Εμένα μου έβαλε ο παιδίατρος μήλο- αχλάδι-μπανάνα! Ξεκινήσαμε με μήλο και κάθε τρεις μέρες πρόσθετα ένα φρούτο! Είναι εύκολο παιδάκι σχετικά τρώει καλά! Ακόμα βέβαια δεν ξέρω πως θα αντιδράσει με τα υπόλοιπα! Για περίπου μιάμιση βδομάδα του έδινα γάλα μετά! Κάθε μέρα και λιγότερα κι όσο αργότερα από την κρέμα, μέχρι που έγινε 3ωρο! Πολλές φορές δεν τρώει, το φτύνει, γυρίζει το κεφάλι δεξιά κι αριστερά... Οπότε αναλαμβάνω δράση! Έχω 3 τραγουδάκια που του τραγουδάω, χαζογελάει όλη την ώρα και τρώει όλη την κρέμα εύκολα! Κι όταν τελειώνει το ένα τραγούδι αρχίζω το άλλο .. κι όταν τα πω.. πάλι από την αρχή!! Έχει πολύ φάση!! Μην αγχώνεσαι! Απόλαυσε το όσο περισσότερο μπορείς! Αυτές οι μέρες δεν ξαναγυρίζουν!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σορρυ αλλα η δικη μας παιδιατρος που κ εμας μας ξεκινησε 5 μηνων φρουτοκρεμα (γ την ακριβεια 4,5 ειμασταν) μας ειπε οτι το πορτοκαλι μπαινει πολυ αργοτερα.......κανε οτι πιστευεις εσυ οτι ειναι καλυτερο ..

η μικρη μου δεν βλεπει καθολου τηλεοραση μονο οταν την εχει ομπαμπας της κανα 15 λεπτο την ημερα ειμαι πολυ κατα της τηλεορασης αλλα πραγματικα εχω τρελαθει με το φαγητο της ισως επειδη ηταν πρωορη ισως επειδη περασα πολλα για να την κανω δεν ξερω φοβαμαι ομως παρα παρα πολυ και τον τελευταιο καιρο τα εχω παιξει τελειως επειδη ο μπαμπας μας δουλευει παρα πολυ και την βλεπει 1 ωρα την ημερα δεν ξερω θα προσπαθησω να εφαρμοσω ολα οσα μου ειπατε σας ευχαριστω ολες

Αχ φρουτοκρεμα....δυσκολη υποθεση!!!

δυσκολευτηκαμε πολυ στην αρχη αλλα τωρα μετα απο σχεδον 2 μηνες παμε πολυ καλα!!!

Εμεις στην αρχη ειχαμε μονο μηλο,μετα κ αχλαδι,μετα κ πορτοκαλι κ τωρα κ μπανανα(η μπανανα οντως βελτιωνει πολυ την κατασταση,ειναι παντα γλυκια ;) )

Την 1η μερα(που ειχαμε μονο μηλο) η γιατρος μου ειπε να δινω μονο 2 κουταλακια,την επομενη 4 κτλ!Κ οταν ειχαν μπει κ τα 3 φουτα κ ειχε φτασει να τρωει μια ικανοποιητικη ποσοτητα(αφου ειζε περασει αρκετο διαστημα),τοτε αντικαταστησαμε τελειως το 1 γαλα!Δε βιαστηκαμε καθολου κ νομιζω πως κ εσυ πρεπει να κανεις το ιδιοΔε χρειαζεται κ deadline :P !!!!Σιγα σιγα με υπομονη κ χωρις πιεση!

Η μιαμιση ωρα μου φαινεται κ μενα πολυ,χανονται κ οι βιταμινες αλλωστε!Εγω ειχα βαλει οριο τα 45 λεπτα περιπου!Τον 1ο καιρο αυτο που με ενvοιαζε ηταν να συνηθισει το κουταλι(!!!) κ την καινουρια γευση,οχι να φαει ποσοτητα!

Δοκιμασε κ διαφορετικες ποικιλιες μηλων,αλλα ειναι πιο γλυκια αλλα οχι τοσο!

Εμενα αν εχει τα κεφια της tην τρωει γρηγορα κ ολη!Αλλες φορες παλευουμε για ωρα κ φερνω ενα σωρο παιχνιδια με μουσικη κτλ!Βαζει ενα στο στομα,το τραβαω μετα απο λιγο εγω,της βαζω το κουταλι κ μετα της ξαναδινω το παιχνιδι!Ετσι σιγα σιγα κατι γινεται!

Μην αγχωνεσαι!Κ εγω αγχωνομουν πολυ κ δε πιστευα οτι θα την φαει ΠΟΤΕ!!Ομως ειναι δυκολα τον 1ο καιρο κ πραγματικα ειναι μεγαλη αλλαγη για τα μικρα μας οι στερεες,οι νεες γευσεις κ το κουταλι!!Απο τη ευκολια του γαλατος σου λεει τωρα τι ειναι ολα αυτα :P

Υπομονη!Ολα καλα θα πανε μερα με τη μερα :)

κοριτσια μου γεια σας

διαβαζω οτι ειναι δυσκολο να αντικαστησετε γευμα απο τοσο νωρις

να σας πω την δικη μου εμπειρια αν και ειμαι μονο λιγους μηνες μανουλα

και αυτο για να σας πω οτι το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο

εμενα λογο παρα πολυ μεγαλης παλλινδρόμμησης και τα δυο μωρακια μου

οταν εκοψα τον θηλασμο καθε μερα ηταν ενα μαρτυριο για να πιουν το γαλα

κλαμματα

νευρα

πανικος στο σπιτι

εγω σε κατασταση αμοκ

αυτα να μην τρωνε

τρελλα σας λεω

αποφασισαμε με τον γιατρο 4μηνων και 1 εβδομαδα να αρχισουμε κρεμα βανιλια

η πεθερα μου που θα με βοηθουσε και εχει μεγαλωσει κυριολοκτηκα τα αλλα 3 εγγονια μου ειχε πει οτι αποκλειεται τοσο μικρα να φανε με κουταλι και να μην απογοητευτω

με μεγαλη εκληψη μου

οχι μονο φαγανε

το κουταλι το ευχαριστηθηκαν παρα πολυ

το στοματακι το ανοιγουν αμεσως και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα

πλεον 3η εβδομαδα εχουμε καταφερει να τρωμε 150-170γρ κρεμα μεσα το πολυ σε 30λεπτα

το γαλα ομως ουτε που να το δουν

δεν ξερω γιατι ενω εχουμε αλλαξει και γαλατα και εξετασεις καναμε δεν το θελουν καθολου

φανταστειτε οτι πρέπει να τα κοιμησω και να κλαψουν κιολας για να το πιουν

εχουμε αντικατσησει χωρις να χρειαστει να συμπληρωσουμε με γαλα 2 γευματα και σχεδον το μεσημερι εαν δεν πιουν καθολου γαλα τους δινω κρεμα(λιγες φορες εχει συμβει)

απο την αλλη βδομαδα θα αντικαστησουμε και αλλο ενα

βεβαια να πω την μαυρη αληθεια στεναχοριεμαι νοιωθω οτι θελουν να μεγαλωσουν γρηγορα τα μαναρια μου

φιλια σε ολες

μην απογοητευεστε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...