Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ

Δημοσίευση

Λιδα αν θυμαμαι καλα θηλαζεις ετσι;

Αν θηλαζεις και αλλαξαν χρωμα συνηθως λενε ειναι επειδη δινεις και τα δυο στηθη η εχεις υπερπαραγωγη.

Ας σου πει καλυτερα και μια κοπελα που ξερει καλυτερα πει θηλασμου γιατι εμενα δεν μου εχει τυχει.

Δημοσίευση

ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΝΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΘΗΑΛΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ

Δημοσίευση

Εμεις θηλασαμε αποκλειστικα πολυ λιγο. Μετα αρχισα να δινω και ξενο και απο τοτε αρχισαν τα πρασινα κακακια. Ομως εσυ ακομη θηλαζεις αποκλειστικα αρα ρωτα και τον παιδιατρο σου. Ισως ειναι απο το σιδηρο που παιρνεις και εσυ.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα σας διαβαζω συνεχως .Ειχαμε και μια περιπετεια με τον μπεμπη επαθε ουρολοιμωξη και ημασταν 10 μερες στο νοσοκομειο.

Λοιπον οσο θηλαζα δηλαδη και εκανε πρασινα κακακια ητανε απο υπερπαραγωγη.Τωρα που του δινω ξενο κανει πρασινα εγω νομιζω ειναι απο το γαλα του δινω το ΝΑΝ ΗΑ1 ο γιατρος λεει οτι ειναι απο την ιωσουλα που περναει.Καλα ακομη ιωσουλα περναει αφου ολο πρασινα κανει.....

Ποσες φορες την μερα βρε κοριτσια τα κανουνε εμενα ο μπεμπης ειναι 3 μηνων και τα κανει 2 .

Δημοσίευση

lida** έγραψε:

thilazw apokleistika den tou dinw allo gala apo kei kai meta xanaeginan pali opws htan prin!!mhpws na rwthsv ton paidiatro??mhpws epeidh pernw egv sidhro????

Δεν έχω καταλάβει τώρα είναι πράσινα ή όχι?

Δώσε μας περισσότερα στοιχεία για να σε βοηθήσουμε.

Όλες οι κενώσεις είναι πράσινα?

Πόσες μέρες?

Τα πράσινα κακάκια μπορεί να είναι μια απλή ίωση

αλλά μπορεί να είναι και υπερπαραγωγή

Δημοσίευση

εννοείται να ρωτήσεις το γιατρό σου πρώτα,

απο την εμπειρία μου μιας και θηλάζω ακόμα και ο μικρός μου πριν ξεκινήσει στερεές τροφές έκανε πράσινα κακάκια και το είχα ψάξει το θέμα νομίζω οτι είναι ή απο υπερπαραγωγή ή δεν θηλάζει αρκετή ώρα απο το στήθος τόσο όσο πρέπει ώστε να πάρει και το πιο "λιπαρό" γάλα, για να καταλάβεις στην αρχή του θηλασμου το γάλα είναι πιο ελαφρύ κι όσο θηλάζει το μωράκι έρχεται και το πιο λιπαρό γαλατάκι, αν αλλάζεις στήθος πιο γρήγορα πίνει μόνο το ελαφρύ και τα κακάκια γίνονται πράσινα, οπότε άν κρίνεις οτι δεν έφαγε πολύ απο το στήθος την επόμενη φορά που θα θηλάσει βάλτο στο ίδιο στήθος μέχρι να το αδειάσει αρκετά, κάνε το και θα δεις και πάλι μουσταρδή κακάκια, αν όχι ρώτα το γιατρό.

Δημοσίευση

lida** έγραψε:

KORITSIA EUXARISTW POLU GIA THN SUMETOXH SAS STO THEMA!!!DEN RWTHSA TO GIATRO GIATI TA KAKAKIA TOU EINAI MOUSTADI OPWS STHN ARXH..AN TA XANA DW PANTWS PRASINA THA RWTHSW TO GIATRO MOU KAI THA SAS PW KAI TI MOU EIPE!!!

Μην μας πεις , ξέρουμε :P

Συνηθως ειναι ίωση ή υπερπαραγωγή .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...