Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!!!!

Για άλλη μια φορά χρειάζομαι την βοήθειά σας.

Στις 5 Απριλίου θα βαφτίσουμε το μικρό μας αγοράκι και όπως καταλαβαίνεται πρέπει να αρχίσουμε το ψάξιμο για τα σχετικά (αργίσαμε λιγάκι...).Τ βαφτιστικά(ρούχα κ.λ.π.) που τα πήρατε???φιλακια!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα και σε 'σένα! Ωραία βαφτιστικά έχει το lapin, αν και όχι οικονομικά. Αν όμως θέλεις casual (χωρίς γραβατούλες, σακάκια και παπιγιον) με ωραία μπουφανάκια, παντελονάκια και δεν σε ενδιαφέρει να είναι οικονομικά, πήγαινε να τα δεις. Κι εμείς βαφτίζουμε τον Φοιβάκο μας 5 Απριλη και μας είπαν στο lapin οτι φέρνουν τα βαφτιστικά τα καινούρια αρχές Μάρτη και οτι έχουμε πολύ χρόνο. Μην αγχώνεσαι! Με το καλό, σου εύχομαι!!! ;)

Δημοσίευση

και εμεις απο το λαπιν τα πηραμε και οταν βαφτισαμε την βαφτισιμουλα μας και οταν βαφτισαμε το δικο μας αγορακι. ειναι πολυ ομορφα και το σημαντικο ειναι πως μπορεις να τα χιλιοφορεσεις...

πολυ ωραια υφασματα..εχει ωραια παπουτσακια..τα λαδοπανα ειαν ιακριβα,εχω βρει και πιο οικονομικα σε αλλα μαγαζια με βαφτιστικα αλλα βγαζοντας καρα λαπιν εχεις εκπτωση 30ε σε καθε 300ή 400 που αγοραζεις οποτε ειναι καποιο κερδος...να το πεις ομως..εμας μας το ειπανε επειδη τσινισαμε στα λαδοπανα..οταν εγινα εγω νονα δεν μου ειπανε τιποτα γιατι δεν ενδιαφερθηκα για τα λαδοπανα.. ;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ "ΠΑΡΑΘΕΣΗ" ΣΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΙ2.. :blush:

ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ,ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Κ ΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ??

ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΠΑΡΟΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ-ΛΑΔΟΠΑΝΑ Κ ΛΟΙΠΑ...ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ?? :dry:

Δημοσίευση

ο νονος παιρνει λαμπαδα,σταυρο,λαδοπανα,ρουχα, παπουτσια

τα υπολοιπα οι γονεις + δωρο για τον νονο

απλα εαν εχεις καλη σχεση με τους γονεις συννενοεισαι και λιγο γαι τα ρουχα.

π.χ. εγω σεβαστηκα το γουστο της κουμπαρας μου και βρηκα 3 φορεματακια..την εστειλα τα ειδε και αποφασισαμε μαζι. θα πηγαιναμε και μαζι αλλα δουλευε πολλες ωρες και δεν γινοτανε.

με την νονα μας πηγαμε μαζι. :)

ολα γινονται κατοπιν συννενοησης

Δημοσίευση

πολυ ωραία βαφτιστικά έχει και το allouette!κ είναι πιο οικονομικά απο το lapin.αλλα μιας και είσαι γονιος και όχι νονά θα σου πρότεινα να δεις αν θες και για πολύ καλόγουστες μπομπονιέρες στο mytree.έκανα του γάμου απο εκει και είχα κολλήσει και με αυτές της βαπτισης...

ανυπομονώ να έρθει εκεινη η ώρα.... :)

Δημοσίευση

στη Νικαια στη πλατεια Κρηνης ειναι εα μαγαζι με βαπτιστικα τα οποια κοστιζουν ολο το σετ γυρω στα 400 ευρω περιλαμβανει ρουχαλαια εσωρουχα -λαμπαδα - λαδοπανα πετσετες σετ λαδακι κερακι μαρτυρικα ακομα και οτι θελεις να τα βαλεις μεσα εγω ειχα διαλεξει ενα αυτοκινητο με τροχοσπιτο.εχει και μπουμπουνιερες αλλα εμενα δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα καιθεωρω οτι στις μπουμπουνιερες ειναι ακριβω .Αν θελεις μεγαλη ποικιλια στις μπουμπουνιερες εχει στΟ Αιγαλεω ο Κρεκουκης και ξεκινανε και απο 70 λεπτα αν θυμαμαι καλα . αν ενδιαφερεσε για το μαγαζι με τα βαπτστικα πες μου ν σου πω πως λεγετε να πας .

Δημοσίευση

Γειά σου Elli2. Εγώ βαπτίζω την κόρη μου τέλος του μήνα (εύχομαι να μη μας κάνει τον χθεσινο καιρο :unsure: )και τα βαπτιστικά τα πήραμε απο lapin. είναι όντως τσιμπημένα αλλά πολύ γουστόζικα.Σε περίοδο εκπτώσεων να ξέρεις ότι δεν περνάνε τπτ στην κάρτα, πραγμα που με τσάντισε γιατι μας το παν αφου είχαμε κάνει την παραγγελία :angry:

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

ο νονος παιρνει λαμπαδα,σταυρο,λαδοπανα,ρουχα, παπουτσια

τα υπολοιπα οι γονεις + δωρο για τον νονο

απλα εαν εχεις καλη σχεση με τους γονεις συννενοεισαι και λιγο γαι τα ρουχα.

π.χ. εγω σεβαστηκα το γουστο της κουμπαρας μου και βρηκα 3 φορεματακια..την εστειλα τα ειδε και αποφασισαμε μαζι. θα πηγαιναμε και μαζι αλλα δουλευε πολλες ωρες και δεν γινοτανε.

με την νονα μας πηγαμε μαζι. :)

ολα γινονται κατοπιν συννενοησης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ VENI!!ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ..

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

Η νουνά του μικρού μου δεν με άφησε να πάω μαζί της.Όχι από παραξενιά ή τσιγκουνιά (γιατί είναι κολλητή μου φίλη) αλλά μου είπε ότι όλο τον χρόνο θα τον ντύνεις όπως θέλεις εσύ,αυτή την μέρα θα είναι δικός μου και θα σου κάνουμε έκπληξη.Ευτυχώς συμφωνούσαμε και οι δύο ότι δεν θέλουμε πολύ επίσημα ρούχα,γραβάτες, κλπ.

Τα ρούχα του ήταν marasil σπορ λινά(ήταν καλοκαίρι),μου άρεσαν πολύ και τα φόρεσε αρκετά.Κι επειδή ήταν εκπτώσεις και τα ρούχα τα πρώτα δεν βγήκαν πολύ ακριβά η νουνά μας πήρε και δεύτερα και μπουφάν χειμωνιάτικο για την επόμενη χρονιά,ζακέτα,2 παπούτσια,μπιτζάμες,καλοκαιρινό μπουφάν και δεν θυμάμαι αν είχε τίποτα άλλο.Όλα τα ευχαριστηθήκαμε.

Εμένα η προσωπική μου γνώμη είναι τα ρούχα να είναι απλά και να φοριούνται μετά εύκολα.Αν είναι επίσημο κοστούμι με σακάκι για τα αγόρια ή πολύ φουσκωτά φορέματα για τα κορίτσια δεν μπορείς να το ξαναφορέσεις σε μια απλή βόλτα ή επίσκεψη.Θα το φορέσεις ξανά σε κάποιο γάμο ή άλλο επίσημο γεγονός.Ή καθόλου όπως η ανηψιά μου.Και είναι κρίμα γιατί δίνονται αρκετά χρήματα για μια ώρα που θα φορεθούν.

Επίσης αυτό που μου είχε πει εξαρχής η νουνά είναι ότι ήθελε να διαθέσει παραπάνω χρήματα για το σταυρό του και όχι για τα ρούχα γιατί ο σταυρός θα του μείνει για πάντα.Άσχετα αν θα φορέσει το σταυρό ή όχι είναι κάτι που έχει αξία διαχρονική ενώ τα ρούχα μπορεί να μη τα ξαναβγάλεις ποτέ από το ντουλάπι.Και αν το μωρό είναι μικρό ούτε στις φωτογραφίες φαίνονται καλά τα ρούχα.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Δημοσίευση

Νεφέλη δεν έχεις άδικο!!!!!Οι νονοί όμως θέλουν κουστουμάκι κι επειδή η νονά θέλει όπωσδηποτε να πάμε μαζί θ απροσπαθήσουμε να είναι όσο πιο μοδάτο και ευκολοφόρετο γίνεται!!!!δεν σας κρύβω ότι όσον αφορά τα αγορίστικα τα περισσότερα δεν μου αρέσουν,μου φαίνονται ΄πολύ σοβαρά σε αντίθεση με τα κοριτσιστικα που είναι φανταστικα!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Περαστικά σας @Maria98. Το πρώτο και το τελευταίο νοσοκομείο σας να ήταν.   
    • @anna_30  κοιτάω κ από τη μια λέω κάτι φαίνεται, από την άλλη μου φαίνεται σας σκια... Αλλά δεν είμαι έμπειρη εγώ να ξες!!! Σου εύχομαι να είναι!!! Θα περιμένουμε μέχρι Παρασκευή τώρα;;; Πφφφ μήπως να κάνεις την Πέμπτη; 😝 Θα μας φάει ή αγωνία 
    • Εγω δεν πήρα ολο το σετ, μόνο το καρότσι και το αυγό, το οποίο κουμπώνει πανω στο καροτσι! Και παλι ακριβά είναι βέβαια, δε λέω. Αν βρεις κάτι σαν αυτα σε μεταχειρισμένο θα είναι τέλεια! Εγώ τα βρήκα προσφορά στα 800 κ τα 2 (το καροτσι με ολα τα εξτρα, ποδοσακο, αδιαβροχο καλυμμα, ανταπτορα για το αυγο) επειδη ήταν σε ένα χρώμα που καταργήθηκε πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μπορω να σου στειλω το κατάστημα, αν βρίσκεσαι Αθήνα, δε ξερω αν επιτρέπεται να το γράψω εδώ.  Καλαθούνα είπαμε να μην πάρουμε γιατί μου φαινεται λίγο άχρηστη. Για υπνο στο σπίτι εχω λίκνο απ τον αδερφό μου, και για βόλτα το καρότσι είναι κατάλληλο για νεογέννητο. Ααν καταφέρουμε να κάνουμε καμια βολτα μες στο καταχείμωνο δηλαδη 😆 Δε ξερω, εσείς τι λετε κορίτσια για καλαθούνα? Οι πιο έμπειρες μαμαδες? 
    • Πώς είστε κορίτσια; Πώς είστε με τα κρυώματα σας; Τα παιδάκια σας; Εγώ ρε γαμωτο δε νιώθω όσο "άσχημα" ήμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να το εκλογικεύω και να μη ζητάω συνέχεια να το βλέπω για να επιβεβαιώνω ότι όλα πηγαίνουν καλά, σκέφτομαι πως αν δεν πηγαίνει καλά δε θα αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να επέμβω, να διορθώσω... Είμαι και control freak και δε μου κάνει καλό η συνεχής ανάγκη για επιβεβαίωση, πρέπει να εμπιστεύομαι λιγάκι... Σαν προετοιμασία για αργότερα που με δύο παιδιά θα είναι όλο και λιγότερα αυτά που θα μπορώ να ελέγχω 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...