Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?

Recommended Posts

Κοριτσακια καλησπερα.

Ηθελα να ανοιξω αυτο το θεματακι ανταλλασοντας γνωμες για το που μοιαζουν τα παιδακια μας. Εγω εχω ενα αγορακι το οποιο ειναι ΚΛΩΝΟΣ ο μπαμπας του! Απο την πρωτη στιγμη που το ειδα οταν γεννηθηκε καταλαβα αμεσως την απολυτη ομοιοτητα!!! Και φυσικα η επιβεβαιωση οτι ολοι συμφωνουν μαζι μου...

Τωρα ειμαι εγκυος στο 2ο μωρακι μου, που ελπιζω κατι να παρει και απο εμενα! :woohoo: :woohoo: :woohoo: (Ενα και ενα, δικαια πραγματα !!! :kiss: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EMAS OI APPOCEIS DYISTANTE..DLD OI MISOI LEN ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΟΣΟΙ ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ.ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΘΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.... :)

Η μικρη μοιαζει πιο πολυ σε εμενα αλλα κατι εχει παρει και απο τον μπαμπα τα μαλλια εχουν αρχισει να γινονται ξανθα Και μυτουλα νομιζω

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΓΕΡΝΕΙ...ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ

εμενα ο Κωνσταντιντος μου ειναι ιδιος με μενα.....απο μιλια μακρια...αλλα και στον αντρουλη μου να εμοιαζε δεν θα ειχα προβλημα...η αληθεια ομως ειναι οτι [ερηφανευομαι που μοιαζει σε μενα....η κουκουβαγια....τωρα για το 2 που ερχεται ....γερο να βγει και ας μοιαζει οποιον θελει...

Αχ κοριτσια ο δικος μου ειναι ΦΤΥΣΤΟΣ ο πατερας του!!! Αν δει καποιος φωτο του αντρα μου στην ιδια ηλικια με τον μικρο δεν καταλαβαινει οτι ειναι αλλο μωρο!! Ολοι την πατανε, νομιζουν οτι ειναι ο Αναστασακος!!!!!! Τουλαχιστον γλυτωσαμε το DNA!!!

BIKY MOY SYGNVMH ALLA AXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXA

ΟΤΣΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ.?... ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΕΡΑ ΝΑΝΑΙ... :)

YUKI ΜΟΥ ΕΣΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΔΕ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΣ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΕΣ..ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΝΙΝΙ....ΜΑΜΑΚΑΚΟΣ.... :)

ΕΜΕΝΑ ΟΛΟΟΟΟΟΟΟ....ΤΟ ΣΟΙ(Κ ΟΙ ΜΕΝ Κ ΟΙ ΔΕ) ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!!!ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑ ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" :P;) ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ :woohoo: :)

ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ??

YUKI...ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ!!!Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΣΕΝΑ ;);):kiss:

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΕΡΑ Κ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΑ!!

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

η μονη καμενη ειμαι εγω εδω μεσααααααα !! και τα δυο μοιαζουν στην πεθερα μου !! γελαστε οοοοοοοοσο θελετε !!
:ohmy::ohmy::huh::blink: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλημερα εμας ο παναγιωτης εχει παρει κ απο του δυο ευτηχως :laugh: αλλα οι πιο πολλοι λενε πως μοιαζει σε μενα, κ ο πατερας του συμφωνει τονιζει κιολας πως μου πηρε κ τα χουγια.... ;):P

BΙΚΥ 2 ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΑΑΑ.....ΕΕΕ..ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΗΚΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ...ΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

ΕΛΠΙΖΩ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ.

ΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ,ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ...

YUKI ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΡΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!

Kαλημέρα κ απ μένα!!!

Κ σε μας οι απόψει διίστανται...Οι δικοί του λένε οτι η μπουμπου μου μοιάζει στον αντρούλη μου,στα ανίψια του,στην αδερφή του,στον μπαμπά του....Οι δικοί μου λένε οτι μοιάζει σ εμένα,στον αδερφό μου κ κυρίως στον μπαμπά μου...Εγώ έτσι όπως τη βλέπω μου φαίνεται οτι λόγω χρώματος ματιών(έχει σχεδόν μαύρα μάτια σαν του μπαμπά της-εγώ έχω μπλε)θυμίζει τον μπαμπά της αλλα τα χαρακτηριστικά είναι δικά μου..

Θα δείξει,ούτως η άλλως τα μωράκια αλλάζουν μορφή απο μέρα σε μέρα!!!

Γερά να είναι κ τα λατρεύουμε ΟΠΩΣ κ να χει!!!!!!!

Μάκιαααααααααα!!!!!!!!!

Αργυρω 27 έγραψε:

BΙΚΥ 2 ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΑΑΑ.....ΕΕΕ..ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΗΚΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ...ΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

ΕΛΠΙΖΩ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ.

ΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ,ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ...

YUKI ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΡΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!

εμενα η πεθερα μου ειναι σαν την στρουμφητα χαχαχαχα !!! κοντη ξανθια φυσικη ενοειτε με καταγαλανα ματια !!! εγω μελαχροινη καστανοματα οποτε οκοσμος οταν θα με βλεπει θα νομιζει η οτι τα εχω υοθετησει η οτι ειναι τα ανηψακια μου !! χαχαχαχα ζωη να εχουν βεβαια και θα τους τα βαψω τα μαλλια χαχαχα

καλημερα κι απο εμενα κοριτσακια μου.

ο χρηστακος μου ειναι ΦΤΥΣΤΟΣ ΕΓΩ

φατσα χουγια τα παντα δεν υπαρχει αμφιβολία.αφου ο αντρας μου παρακαλαει να κανουμε και δευτερο μηπως και του μοιαζει τουλαχιστον αυτο.

ΤΕΣΠΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ!!!

ΚΙΜΟΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ

ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ!!

Αντε να μιλησω κ εγω η περηφανη,ψωναρα χαζομαμα :P:P !!!

Με τη μικρη ειμαστε ιδιες χωρις υπερβολη!Αν δει καποιος φωτογραφια δικια μου μωρο,νομιζει οτι βλεπει τη μικρουλα μου!

Εχουμε ομως τα χειλακια του μπαμπα κ ελπιζω να παρει κ πολλα στοιχεια του χαρακτηρα του :)

Καλα να ειμαστε...θα κανουμε ενα γιο του λεω ,που θα ειναι κλωνος του :P

ΕλένηΧ έγραψε:

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

:ohmy::ohmy::huh::blink: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:t1z1mkt9]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...