Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γκρίνια, γκρίνια,γκρίνια!!

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω........

Όλη αυτη η ιστορία με την προσπάθεια για μπεμπέ με έχει κάνει ράκος.

Να τα πάρω απο την αρχή.

Τον αντρούλη μου τον λατρεύω, παντρευτήκαμε απο έρωτα τρελό και ακόμα αισθάνομαι οτι είναι το "μισό μου πορτοκάλι", αλλά βρε κορίτσια γκρίνια πολύ γκρίνια.Απο την πλευρά μου όλη η γκρίνια 15 μέρες το μηνα είμαστε καλά και τις άλλες 15 χάλια. Οι 15 πρίν τη ωορρηξία είναι πολύ όμορφες μέρες , είμαι πολύ γλυκούλα :blush: και του κάνω όλα τα χατήρια.Το σπίτι είναι στην τρίχα και μοσχοβολάει φαγητά και γλυκά....

Όταν αρχίζω και καταλαβαίνω οτι έρχετε η ακατανόμαστη θαρρείς και κατεβαίνει ένας διακόπτης off....δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα!!! :dry:

Δεν έχω κουράγιο να σιδερώσω, να μαγειρέψω , να κάνω τίποτα και το χειρότερο δεν έχω όρεξη για αγκαλίτσες. Έχω παααααρα πολλά νεύρα και δεν ακούω κανέναν. Ο αντρούλης μου βέβαια καταλαβαίνει κ δεν μιλάει (αλλιώς θα ξεσπούσε πόλεμος) αλλά και αυτός άνθρωπος είναι πόσο θα αντέξει.Μόνο εγώ αισθάνομαι έτσι?

Τον αγαπάω πάρα πολύ και τον ταλαιπωρώ, το καταλαβαίνω , αλλά οι ορμόνες μου χορεύουν τσιφτετέλι και σε συνδιασμό με την απογοήτευση της περιόδου γίνεται τρελό παρτάκι μέσα μου :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ααααχ, και να ηξερες ποσο σε καταλαβαινω!!!

Και εγω ακριβως μια απο τα ιδια, περνουσαν οι μηνες ετσι μεχρι να μεινω εγκυος, με γκρινια, κλαμματα, και να μην εχω ορεξη να κανω τιποτα, αφου ελεγα οτι αφου δεν ειμαι εγκυος, τιποτα αλλο δεν αξιζει, τιποτα αλλο δεν ειχε νοημα...Ωσπου εμεινα και ολα αλλαξαν! Μεσα στην τρελη χαρα!!! (Ωσπου ηθελα και 2ο παιδακι και περασαμε μια απο τα ιδια, τωρα ειμαι και παλι εγκυος και ολα αυτα περασαν). Μην ανυσηχεις, μπορα ειναι, θα περασει. Μολις μαθεις για την εγκυμοσυνη σου, ολα αυτα θα ανηκουν στο παρελθον...Βεβαια, προσπαθησε οσο μπορεις να το περιορισεις αυτο, γιατι δεν φταει και σε τιποτα ο καημενος ο αντρας σου να σε βλεπει ετσι, και εκεινος στενοχωριεται, μια για εκεινον και μια για εσενα...

ΑΧ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΣΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΜΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

μου αρεσει που το καταλαβαινεις οτι η συμπεριφορα σου μονο καλο δεν θα σας κανει αλλα εκει ΕΣΥ!!!!!ασ την ακατανομαστη να ερθει...καποια στιγμη δεν θα ερθει...καλα θα ειναι να χαρεις ελευθερα το ... σας τωρα γιατι μετα γιοκ.......απο οτι βλεπω δεν ειστε και τα τρελα χρονια παντρεμενοι για να αγχωνεσαι.....ολα καλα θα πανε γλικεια μου...κανε το σταυρο σου και να δεις που σε λιγο καιρο θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα

Αχ jovanna εχεις απόλυτο δίκιο και προσπαθώ αλήθεια. Αφού ώρες ώρες αισθάνομαι σαν τρελή, εκεί που είμαι νταουν εκεί ζορίζομαι να μην είμαι μίζερη αλλά αυτό κρατάει πολύ λίγο. Μια έτσι μιά γιουβέτσι Και ΝΑ το κλάμμα να τρέχει :(

Πιο πολύ με στεναχωρεί που δεν μπορώ πραγματικά να χαρώ το "κρεβάτι" μου. :blush:

Ααααααααααααχ κ απο μενα....ποσο σε καταλαβαινω δεν ξερεις....δεν ειναι μονο το ορμονικο συστημα, που χορευει πριν την αναμενομενη περιοδο...αλλα κ η μεγαλη αυτη επιθυμια...να μην ερθει.....

Φιλεναδα...τι να σου πω...τα ξερεις ηδη.....θα πρεπει να το αποβαλλεις απο το μυαλο σου....μη σου γινει εμμονη το παιδι.....κ απλα να χαιρεσε την καθημερινοτητα κ φυσικα, τις αγκαλιτσες με τον αντρουλη σου.....

Τα λεω σε σενα, να τα ακουω κ εγω.....

joulaki εγω δεν περσα απο τετοια φαση αλλα την εζησα μεσα απο μια φιλη μου εντονα και το συμπερασμα που εβγαλα ειναι:ΜΗΝ ΑΝΧΟΝΕΣΤΕ ΚΟΡΤΣΙΑ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΚΑΛΟ και προτα απο ολα στους εαυτους σας.Κοιτα να εισαι χαλαρη και να χαιρεσει και να απολαμβανεις με τον αντρα σου την επαφη σας και ολα θα γινουν.Αυτη η φιλη μου που σας λεω ειχαν και αυτοι το ιδιο προβλημα αφου η κοπελα ειχε αρχισει να νιωθει σαν ρομποτ μονο γι΄αυτο ειχαν επαφη μπας και μινει εγκυος αλλα τιποτα λογο του ανχους και τις στεναχωριας και μολις το πηρε αποφαση να μην σκαει αλλο πια και θυμαμαι χαρακτιριστικα μας ειχε πει ΄΄βαρεθικα πια σαν ρομποτ καταντισα,το αφινω και αν ειναι να ρθει ας ερθει΄΄ και μετα απο 2-3 μηνες που χαλαρωσαν και αυτη και ο συζηγος της τσουπ ο μπεμπης και τωρα εχει ενα υγιες αγορακι.

γι'αυτο σας λεω αποβαλετε το ανχος σας και θα δειτε πως θα με θυμιθητε... ;);););):):):kiss::kiss:

joulaki εγω δεν περσα απο τετοια φαση αλλα την εζησα μεσα απο μια φιλη μου εντονα και το συμπερασμα που εβγαλα ειναι:ΜΗΝ ΑΝΧΟΝΕΣΤΕ ΚΟΡΤΣΙΑ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΚΑΛΟ και προτα απο ολα στους εαυτους σας.Κοιτα να εισαι χαλαρη και να χαιρεσει και να απολαμβανεις με τον αντρα σου την επαφη σας και ολα θα γινουν.Αυτη η φιλη μου που σας λεω ειχαν και αυτοι το ιδιο προβλημα αφου η κοπελα ειχε αρχισει να νιωθει σαν ρομποτ μονο γι΄αυτο ειχαν επαφη μπας και μινει εγκυος αλλα τιποτα λογο του ανχους και τις στεναχωριας και μολις το πηρε αποφαση να μην σκαει αλλο πια και θυμαμαι χαρακτιριστικα μας ειχε πει ΄΄βαρεθικα πια σαν ρομποτ καταντισα,το αφινω και αν ειναι να ρθει ας ερθει΄΄ και μετα απο 2-3 μηνες που χαλαρωσαν και αυτη και ο συζηγος της τσουπ ο μπεμπης και τωρα εχει ενα υγιες αγορακι.

γι'αυτο σας λεω αποβαλετε το ανχος σας και θα δειτε πως θα με θυμιθητε... ;);););):):):kiss::kiss:

debbie871 έγραψε:

μολις το πηρε αποφαση να μην σκαει αλλο πια και θυμαμαι χαρακτιριστικα μας ειχε πει ΄΄βαρεθικα πια σαν ρομποτ καταντισα,το αφινω και αν ειναι να ρθει ας ερθει΄΄ και μετα απο 2-3 μηνες που χαλαρωσαν και αυτη και ο συζηγος της τσουπ ο μπεμπης και τωρα εχει ενα υγιες αγορακι.

γι'αυτο σας λεω αποβαλετε το ανχος σας και θα δειτε πως θα με θυμιθητε... ;);););):):):kiss::kiss:dev149pr___-20100209-5.png

Και πώς αποβάλλεται αυτό?? :blush: Εκδρομές πηγαίνουμε και υπολογίζω τις μέρες μου, αν δεν είναι σε γόνιμες δεν έχω όρεξη για τίποτα :(

Εγώ δεν περνάω κάτι τέτοιο. Ούτε μέρες μετράω, ούτε θερμοκρασίες, ούτε τίποτα. Σήμερα δεν έχω ιδέα σε ποια μέρα του κύκλου είμαι. Βέβαια, έχουμε σταματήσει προσωρινά τις προσπάθειες, λόγω σπασμένου χεριού. Αλλά έτσι όπως εσύ σκεφτόμουν τους πρώτους 2 μήνες. Μετά σταμάτησα τελείως να ασχολούμαι. Ούτε καν το σκέφτομαι. Αλλά και όταν αγχωνόμουν, πάλι δεν επηρέαζε αυτό τη ζωή μου. Απλά το είχα λίγο στο μυαλό μου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...