Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΤΙΓΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ+ΧΑΜΗΛΟΣ ΑΜΑΤΟΚΡΙΤΗ SOS


ran

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ!!ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΄΄26΄΄ :dry: ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΠΑΙΡΝΩ 2 ΦΙΛΛΙΚΟ ΟΞΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ.ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ 2 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ,Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΙ. :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΑΝ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΟΥ. ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ? ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΘΟΝ ΜΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΤΑ,ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΙΔΗΡΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΑ Ή ΟΧΙ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΩ ΠΟΛΥ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκια μου ran ειμαι και εγω ομοιοπαθης..... Βρισκομαι και εγω στην 22η εβδομαδα και εχω το στιγμα. Παροτι δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα με τον αιματοκριτη μου, κυμαινονταν γυρω στο 37 παντα, οταν εκανα 1η φορα εξετασεις κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου ηταν 33,5, μετα 29,8 και πριν απο 2 εβδομαδες επεσε στο 28,8. Δυστυχως μαζι με αυτον εχει παρει την κατηφορα και η αιμοσφαιρινη, την τελευταια φορα ηταν 8,9.

Εγω παιρνω μονο φυλλικο οξυ 3 χαπακια τη μερα (ξεκινησα με 1 την ημερα) και δεν παιρνω καθολου σιδηρο (την τελευταια φορα ειχα σιδηρο 120 και φερριτινη 102. Για καλες τιμες τις βλεπω!!!!)

Ο γιατρος μου απο την αρχη που ηξερε οτι εχω το στιγμα μου ειπε οτι δεν θα μου χορηγησει καθολου σιδηρο, οτι δεν κανει να παιρνουμε σιδηρο εμεις που εχουμε το στιγμα... Ως προς αυτο τι να σου πω....ο καθε γιατρος εχει δικες του μεθοδους.

Εσυ απο αιμοσφαιρινη πως πας???????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΧΑ ΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 32-34 ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΄ΠΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ Β΄ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ 26,7 ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ 8,7 ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ.

ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΙΔΗΡΟ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΙΔΗΡΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟΣΟ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΑΣΑΝΟ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΠΑΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ.ΑΣΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΟΧΙ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επειδη ειμαι εγκυος στο δευτερο μωρακι μου κι εχω κι εγω

το στιγμα και στην πρωτη εγκυμοσυνη αλλα και τωρα παιρνω 2 μπουκαλακια

σιδηρο και ενα φιλισην.

Ισα ισα το φιλισιν βοηθαει τον αιματικριτη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια!

Κι εγώ έχω το στίγμα. Στην εγκυμοσύνη (με αιματοκρίτη 28) έπαιρνα καθημερινά σίδηρο σε χαπάκι (δεν αντέχω τις αμπούλες), πρωί βράδυ και φυσικά φιλισιν.

Πρώτη φορά ακούω ότι δεν ενδείκνυται σίδηρος και φυλικό οξύ! Ούτε ο γυναικολόγος μου , αλλά ούτε και ο αιματολόγος που είχα επισκεφθεί παλαιότερα που είπαν κάτι σχετικό. Αντιθέτως που συνέστησαν σίδηρο ! Πάντως στο τελευταίο τρίμηνο ο αιματοκρίτης ανεβαίνει. Όχι δραματικά, αλλά από τον πάτο που είναι στη μέση της εγκυμοσύνης, πάει ένα σκαλί ποιο πάνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι μαλλον αυτο που εγραψα και πριν, ο καθε γιατρος εχει την δικη του αποψη και οσο εμεις του εχουμε εμπιστοσυνη πιστευω οτι κανουν τον καλυτερο για εμας.

Να ρωτησω κατι ρε κοριτσια.... Μηπως πρεπει εμεις που εχουμε το στιγμα να συμβουλευομαστε και εναν αιματολογο για καλυτερη αντιμετωπιση του "προβληματος"?????? Το λεω γιατι δεν θελω να φτασω σε τοσο χαμηλα επιπεδα ωστε ή να χρειαστω μεταγγιση (κατι που το τρεμω) ή να στασω στον πατο και τοτε να χρειαστει να το αντιμετωπισω δραστικα......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΑ Κ ΕΓΩ..ΣΙΔΗΡΟΣ 28 ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΙΔΗΡΟ ΣΕ ΧΑΠΑΚΙ ΑΛΛΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ :P

ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ)

ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στιγμα μαισογειακης αναιμιας δεν εχω, αλλα πηγα να γεννησω με 24 αιματοκριτη. Επαιρνα 3 φιλικο οξυ και 3 σιδηρο την ημερα αλλα τιποτα... Ειχα καβατζα 2 μπουκαλες αιμα αλλα τελικα δε χρειαστηκαν γιατι δεν εχασα. Αν φτασει στο 22 σου κανουν μεταγγιση. Αυτα ξερω! Με το καλο το μωρακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ran εγω εχω το στιγμα αλλα ευτυχως στην εγκυμοσυνη μου ανεβαινε ο αιματοκριτης μεχρι 42 ευτυχως ξαναλεω !! προσεξε μην παιρνεις την ιδια ωρα σιδηρο ασβεστιο η μην τρως γαλακτοκομικα μαζι με το σιδηρο και πλακωσου στα πρασινα φυλωδη τροφιμα κοκκινο κρεας κλπ που ειναι πιο αποροφησιμος μεσω της διατροφης !!! δεν ξερω τι παιρνεις εγω επερνα τα hemafer foll και fillicine αλλα επερνα διπλη δοση απο το hemafer foll !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εξαρταται και τι τυπο στιγματοσ εχεις σε αλλες ο αιματοκριτης δεν επηρεαζεται και σε αλλες πεφτει και μαζι του και η αιμοσφαιρινη,γενικα felicine και σιδηρος δεν βοηθαει σε μενα τουλαχιστον γιατι τα εφαρμοζω ολα οσα πρεπει να κανω και αποτελεσμα καθολου ισα ισα υπαρχει πτωση.θα κανω ομως ενα πειραματακι κοβοντας το σιδηρο για να δω αν υπαρχει βελτιωση μονο με felicine.

Επισης η αιματολογος μου απο μονη της με ρωτησε τι σιδηρο παιρνω γιατι μπορει να τραβαει απο το felicine και να εχουμε αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που θελουμε.Τελος παντων ελπιζω ολα να μας πανε καλα και να μην χρειαστω αιμα. :S

σας ευχαριστωωωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ran ,εγω παιρνω τα ferofolic,τα οποια ειναι μισο σιδηρο μισο φολικο,πως ειναι δυνατον να τα εχουν μαζι,εαν το ενα δεν επιτρεπει την απορροφηση του αλλου;;;ξαναρωτα γιατι μαλλον καποιος μπερδευτηκε..ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Maria98 θα συμφωνήσω απόλυτα με την @Elk να κάνει εξετάσεις αλλά Σ εξειδικευμένο κέντρο. Το σπερμοδιαγραμμα σ ένα απλό μικροβιολογικό δεν το βγάζουν σωστά. Από τη στιγμή που θέλει ο άνθρωπος να ελεγχθεί γιατί να μην το κάνει;;; Μόνο καλό είναι!!!    Πως είστε κορίτσια μου; Εγώ ακόμα παιδεύομαι με τη γαστρεντερίτιδα κ περιμένω να βγει η καλλιέργεια αύριο. Έχω ανακτήσει δυνάμεις αλλά οι διάρροιες συνεχίζονται😢😢😢. Μη σου τύχει… Τεσπα… Στα δικά μας τώρα, σήμερα θετικό τεστακι ωορρηξίας δε νομίζω να κοκκινίσει περισσότερο.. Είχαμε κ μια επαφή πριν λίγο άντε να δούμε… Για κάτι παραπάνω δε με βλέπω στην κατάσταση που είμαι😞😞😞   
    • Χμ.. είχατε πολύ καλές βλαστοκύστες και τώρα και την πρώτη φορά. Όχι ότι και στις ενδιάμεσες προσπάθειες δεν υπήρχαν καλές προοπτικές. Φαίνεται ότι σε κάθε προσπάθειά σου, κάτι άλλο ευθύνεται. Γιατί και κύηση είχες, και βιοχημικές και μηδενικές χοριακές. Ίσως πράγματι να υπάρχει κάτι στα ωάρια, που οδηγησε στις παλίνδρομες. Άρα, προεμφυτευτικός. Ίσως δεν έγινε σωστά η ΕΤ. Ή μήπως σου δίνει κάποιο φάρμακο που δρα ανασταλτικά στην ετ; Κάποιες φορές τα αιμοδιαλυτικά που δίνουν προληπτικά προκαλούν αποβολές. Δεν ξέρω αν σου έδωσε κάτι τέτοιο, το λέω γιατί μπορεί να υπάρχουν παράγοντες στο αίμα που δεν έχουν ελεγχθεί. Ή κάποιο σύνδρομο; Πού έκανες προσπάθεια; Στο Έλενα; Φαίνεται ότι σε παρακολουθεί καλο τιμ γιατρών και πράγματι τα έχετε ψάξει όλα. Είχα κι εγώ δύο αποτυχημένες ετ στα 41, με άριστες βλαστοκύστες, πέντε συνολικά, όλες 4ΑΑ, 4ΑΒ και 5ΑΒ. Η μία έδωσε βιοχημική με χοριακή στο 45 και η άλλη στη γκριζα ζώνη, ούτε θετική ούτε αρνητική. Καμία δεν προχώρησε. Σ' εμένα το έριξε στην ποιότητα των ωαρίων μου. Παρόλο που αυτά τα ωάρια πάντα φτιάχνουν βλαστοκύστες με πολύ καλές διαιρέσεις. Τι να πω... ότι δεν πιστεύω πια σε ποιότητα βλαστοκύστεων; Είναι να σε θέλει η προσπάθεια... Εύχομαι να γυρίσει και σε σένα και να πετύχεις με τις υπόλοιπες που έχεις!❤️
    • Ναι αυτά τα τεστ με τον σταυρό είναι για να γίνουν με καθυστέρηση. Γιαυτό έκανα σήμερα αυτό που δείχνει 6 ημέρες νωρίτερα. Σκέφτηκα ότι κάτι θα έδειχνε 🤔
    • Θα προσπαθήσω να κρατηθώ μέχρι την Τρίτη 😉 Αντε να δούμε τι θα δούμε 👀
    • Γενικά ναι. Αλλά φέτος που είναι σε έξαρση είναι επικίνδυνο για τα νεογέννητα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...