Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ(15 ΜΗΝΩΝ),ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ,ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ.

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΟΓΟ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΡΥΩΜΑ! ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΟΔΕΣ Κ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΖΕΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ!!!ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ??ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ???ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ???????

Δημοσίευση

Θ α το ξεπεράσεις με τα φάρμακα.

δεν ειναι τίποτα,το είχε πάθει και μια φιλη μου,υστερα από διακοπες σε ενα νησί του Ιονιου (ειναι κρυες οι θάλασσες εκει,ειδικα από την μερια της Αδριατικής)και μετα έμεινε και πολύ ευκολα εγκυος όταν το θέλησε.

Δημοσίευση

και εγώ το είχα πάθει αυτό ένα καλοκαίρι από βρεγμένο μαγιό που δεν άλλαξα, επειδή εγώ πονούσα πολύ νοσηλεύτηκα 4 μέρες στο νοσοκομείο για να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση για γρηγορότερη αντιμετώπιση. και όταν έφυγα μου έδωσε αντιβίωση από το στόμα και μετά έπρεπε να προσέχω πολύ να μην κρυώνω την περιοχή εκεί (να αλλάζω το βρεγμένο μαγιό). από όσα γνωρίζω δεν επηρεάζει τη γονιμότητα. :) περαστικαααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...