Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΝΙΑ

Recommended Posts

Sissio έγραψε:

Ενιωθε ανασφαλεια και ξύπναγε πολλές φορές μέσα στην νύχτα, πήγαινα και ξάπλωνα δίπλα της, αυτή στην κούνια, εγώ στο πάτωμα (και το πρωί στο γραφείο). Το μαρτύριο κράτησε 2 εβδομάδες.

!

στο πατωμα ε?θα κανες κορμι λαμπαδα φανταζομαι! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρω 27 έγραψε:

Εγω αυτο που εχω να πω και συγνωμη αν θιχτουν μερικες κοπελες αλλα ελεος,εσεις φταιτε που τα παιδια σας γινονται κακομαθημενα,εσεις φταιτε που αργοτερα ισως αποξενωθειτε με τους αντρες σας και εσεις φταιτε που τα παιδια σας θα μαθουν οτι κερδιζουν αυτο που ζητανε με το κλαμα.Οταν αυριο μεθαυριο δεν θα μπορειτε να τα κουμανταρετε δεν ξερω αν θα καταλαβετε οτι φταιτε εσεις για οσα τραβατε :dry:

Θα συμφωνησω λοιπον με την συμβουλη που σου δοθηκε :ασε το παιδι να κλαιει γι να μαθει το σωστο και απλα πηγαινε ανα τακτα χρονικα διαστηματα και ελεγχε το.μην φοβασαι πως θα κρατησει καιρο και θα πεσεις κατω απο την κουραση.σε καταλαβαινω αλλα σε 1 εβδομαδα το αργοτερο θα εχεις καταφερει να επιβληθεις στο μικρο ζουζουνι σου και θα μαθει πως πρεπει να ακουει τη μαμα!αυτο που εσυ πρεπει να κανεις ειναι να μαθαινεις στο παιδακι σου το σωστο και οχι να το κανεις κακομαθημενο και γκρινιαρικο.Διοτι αν "παρεις μεγαλο κρεβατι" τοτε θα εχει μαθει πως ολα τα κερδιζει αν γκρινιαξει και κλαψει! ;)

Φιλακια πολλα και καλη τυχη !!!

δεν υπαρχει λογος να θιχτει καμια μας,εξαλλου ολες κανουμε αυτο που νιωθουμε. θα μου επιτρεψεις να κανω ενα σχολιο για την "αποξενωση απο τον αντρα μας" που ανεφερες...δεν μας φταιει το παιδι αν δεν τα παμε καλα ως ζευγαρι.Να το πω και πιο χυμα,σεξ μπορεις να κανεις αν θελεις να κανεις,επισης τρυφερη απεναντι στο συντροφο σου μπορεις να εισαι αν θελεις να εισαι.Αλοιμονο αν περιμεναμε να ξαπλωσουμε στο κρεβαι μας το βραδυ για να ειμαστε ζευγαρι.Ετσι δεν ειναι?Η αγαπη και η πληροτητα που νιωθουμε (και οι δυο συντροφοι) οταν ικανοποιουμε τις αναγκες του παιδιου μας μας δινει ακομη περισσοτερο feedback για μας τους ιδιους.Το παιδι προσθετει στην ολοκληρωση της ευτυχιας,δεν αφαιρει.

Ο καθενας μας εχει ενα "μοντελο" και το ακολουθει,αν αυτο τον γεμιζει τοτε αυτο ειναι και το "σωστο". Συμφωνω και με την Ανθη ,στο παιδι δινεις οση αγαπη εχεις και οση σου ζηταει. Η στερηση δημιουργει εξαρτηση,οπως εχει πει και μια κοπελα εδω μεσα -που δυστυχως δεν θυμαμαι ποια ειναι- "ο χορτατος απομακρυνεται απο το τραπεζι,ο πεινασμενος γυρναει παντα γυρω -γυρω".

να συμπληρωσω οτι το παιδι μου δεν κλαιει οταν μας ζηταει,απλα φωναζει "μαμακα,μαμπακα". Και δεν αισθανομαι ταλαιπωρεια ουτε οτι τραβαω ζορι που τον εχουμε μαζι μας οποτε μας ζητησει,το αντιθετο καποιες φορες μας λειπει κιολας :) ειμαστε μια χαρουμενη οικογενεια.

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις συμβουλές σας.

Γενικά πιστεύω οτι τα πάντα πρεέπει να γίνονται με μέτρο και αν αυτό ξεπεραστεί πρέπει κάτι να κάνεις.

Θα προσπαθήσω να βρώ την ισσοροπία που χρειάζεται.

Σας ευχαριστώ

:)

βρε αργυρουλα να σε ρωτησω..εχεις παιδακι ή περιμενεις το πρωτο σου με το καλο?

και εγω τα ιδια ελεγα πριν γεννησω αλλα δεν μπορω να του το κανω τωρα αυτο που λες..

δεν αποξενωνεσαι εαν παρεις καποια βραδυα το μικρο σου να ηρεμησει στο κρεββατι σου..θα συμφωνησω απολυτα με την bebadomamma.σε οσα λεει..

δεν γινονται γκρινιαρικα οταν τους φερεσαι ομορφα..οταν νιωθουν ασφαλεια και θαλπωρη

π.χ. εμενα αυτες τις μερες κλαιει τα βραδυα για κανενα 2ωρο.. 3-5 περιπου ηρεμει στην αγκαλια με το που τον αφηνω σπαραζει..προφανως εχει πονακια απο δοντακια..τον εχω παρει και στο κρεββατι..και κοιμηθηκε λιγο ακομα..

τι επρεπε να κανω? να τον αφησω μονο του σαν εγκαταλελημενο ενω αυτος ποναει?

τα μωρα κλαινε γιατι δεν μπορουν να εκφραστουν αλλιως και εμεις πρεπει να ειμαστε διπλα τους να νιωθουν ασφαλεια..

κακομαθημενα γινονται οταν τα εχουν ολα χωρις μετρο και δεν ακουνε ποτε οχι..

αλλα οχι στα σωστα πραγματα να τους λεμε βρε κοπελα μου.

οχι αμα κλαιει γιατι ποναει ,φοβαται εχει δει εφιαλτη κτλ. να τους λεμε οχι στην αγκαλια και φροντιδα :)

bebadomama έγραψε:

Sissio έγραψε:

στο πατωμα ε? θα κανες κορμι λαμπαδα φανταζομαι! :P[/quote:qi2jufi2]

Λαμπάδα?!?! Αφού πλέον το χαϊδευτικό μου είναι λυγερόκορμη!! :P:P

Εμπειρικά Θα πω αυτό που θα πω τώρα: Η πιο άχρηστη συμβουλή που άκουσα 19 μήνες που είμαι μάνα είναι το "Άστο να κλαίει να μην κακομάθει"

ΤΡΙΧΕΣ!!

Την άφησα να κλαίει για 2,5 ώρες παρακαλώ στην κούνια της για να μην "κακομάθει", μετά πήγα και τη μάλωσα με φωνές! Το αποτέλεσμα?? Εκείνη έκλαιγε ακόμα πιο πολύ, εγώ ένιωσα άχρηστη και "λίγη" και δεν ξέρω και γω τί άλλο κατάλοιπο μπορεί να της άφησα.

Το κλάμα δε ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ "εκπαιδευτικό".-

Στο δικό μου παιδί δε λειτούργησε και εμένα προσωπικά η "εύκολη" λύση του "άστο να κλαίει" δε με καλύπτει!

Δηλαδή τώρα που το κατάλαβε χωρίς λυγμούς με ποιό τρόπο την κακόμαθα?

Απλά της αφιέρωσα λίγο χρόνο, έτσι κι αλλιώς αυτό χρειάζονται τα παιδιά μας. Το χρόνο μας!

Θα συμφωνησω με τη Veni και με τη Sissio...!!!

Καλο ειναι το μετρο αλλα παν μετρον αριστον... ναι, να βαζουμε μετρο στο κρεβατι μας αλλα να βαζουμε μετρο και στο κλαμα του μωρου μας και στον σπαραγμο του...!!!

Οπως ειπαν τα κοριτσια ενα μωρακι δεν εχει αλλο τροπο να μας δειξει τους πονους του και τις ανασφαλειες του εκτος απο το κλαμα...!!!

Κι'εγω τον αφησα ενα βραδυ να κλαψει στην κουνια... εκλεγε 2 ωρες κι'εκλαιγα κι'εγω μαζι του... απο την κουραση κοιμηθηκε... το αλλο βραδυ παλι εκλαιγε...!!!

Το μεγαλωμα ενος παιδιου θελει πολλα πραγματα μαζι: αυστηροτητα και μετρο αλλα και υπομονη, κατανοηση, αγαπη και τρυφεροτητα...!!! ;)

Αργυρω 27 έγραψε:

Εγω αυτο που εχω να πω και συγνωμη αν θιχτουν μερικες κοπελες αλλα ελεος,εσεις φταιτε που τα παιδια σας γινονται κακομαθημενα,εσεις φταιτε που αργοτερα ισως αποξενωθειτε με τους αντρες σας και εσεις φταιτε που τα παιδια σας θα μαθουν οτι κερδιζουν αυτο που ζητανε με το κλαμα.Οταν αυριο μεθαυριο δεν θα μπορειτε να τα κουμανταρετε δεν ξερω αν θα καταλαβετε οτι φταιτε εσεις για οσα τραβατε :dry:

Θα συμφωνησω λοιπον με την συμβουλη που σου δοθηκε :ασε το παιδι να κλαιει γι να μαθει το σωστο και απλα πηγαινε ανα τακτα χρονικα διαστηματα και ελεγχε το.μην φοβασαι πως θα κρατησει καιρο και θα πεσεις κατω απο την κουραση.σε καταλαβαινω αλλα σε 1 εβδομαδα το αργοτερο θα εχεις καταφερει να επιβληθεις στο μικρο ζουζουνι σου και θα μαθει πως πρεπει να ακουει τη μαμα!αυτο που εσυ πρεπει να κανεις ειναι να μαθαινεις στο παιδακι σου το σωστο και οχι να το κανεις κακομαθημενο και γκρινιαρικο.Διοτι αν "παρεις μεγαλο κρεβατι" τοτε θα εχει μαθει πως ολα τα κερδιζει αν γκρινιαξει και κλαψει! ;)

Φιλακια πολλα και καλη τυχη !!!

Γιατί τέτοια υπερβολή βρε Αργυρώ μου;; Κάτσε πρώτα να γεννήσεις με το καλό και ύστερα να μας τα ξαναπεις αυτά. Επίσης γνώμη μου είναι να μην είσαι τόσο απόλυτη και αυστηρή όταν το μωράκι σου είναι πολύ μικρούλι. Τα παιδιά κακομαθαίνουν όταν αρχίζουν να καταλαβαίνουν και να συνεννοούνται. Τότε εννοείται πως δε λέμε σε όλα ναι. Όταν όμως ένα μωράκι μικρό κλαίει, σημαίνει πως κάτι έχει, κάτι θέλει. Δε νομίζω λοιπόν πως θα κακομάθει αν μια μαμά το ηρεμήσει με κάποιο τρόπο (πχ παίρνοντάς το στο κραβάτι της..).Όταν ο γιος μου κλαίει και τον παίρνω αγκαλίτσα ηρεμεί η ψυχούλα του. Αργότερα που θα μεγαλώσει θα καταλάβει ότι το όχι είναι όχι. Π.χ δε θα παίρνει ό,τι ζητάει, θα μάθει να σέβεται κλπ. Αργότερα όμως. Τα μωρά έχουν μεγάλη ανάγκη να νιώθουν αγάπη και σφάλεια.

Όσο για τη σχέση με το σύζυγο, δε νομίζω πως υπονομεύεται αν το παιδί κοιμάται κάποιες φορές με τη μαμά και το μπαμπά ή μόνο με τη μαμά. Αν είναι δυνατόν..Αντίθετα, γίνεται πιο δυνατή. Όσο για το σεξ, γίνεται οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε χώρο..Έτσι δεν είναι;;

Εννοείται φυσικά πως όλα πρέπει να γίνονατι με μέτρο. Η υπερβολή πουθενά δεν είναι καλή.

Με το καλό να γεννήσεις το παιδάκι σου :)

VENI έγραψε:

βρε αργυρουλα να σε ρωτησω..εχεις παιδακι ή περιμενεις το πρωτο σου με το καλο?

και εγω τα ιδια ελεγα πριν γεννησω αλλα δεν μπορω να του το κανω τωρα αυτο που λες..

δεν αποξενωνεσαι εαν παρεις καποια βραδυα το μικρο σου να ηρεμησει στο κρεββατι σου..θα συμφωνησω απολυτα με την bebadomamma.σε οσα λεει..

δεν γινονται γκρινιαρικα οταν τους φερεσαι ομορφα..οταν νιωθουν ασφαλεια και θαλπωρη

π.χ. εμενα αυτες τις μερες κλαιει τα βραδυα για κανενα 2ωρο.. 3-5 περιπου ηρεμει στην αγκαλια με το που τον αφηνω σπαραζει..προφανως εχει πονακια απο δοντακια..τον εχω παρει και στο κρεββατι..και κοιμηθηκε λιγο ακομα..

τι επρεπε να κανω? να τον αφησω μονο του σαν εγκαταλελημενο ενω αυτος ποναει?

τα μωρα κλαινε γιατι δεν μπορουν να εκφραστουν αλλιως και εμεις πρεπει να ειμαστε διπλα τους να νιωθουν ασφαλεια..

κακομαθημενα γινονται οταν τα εχουν ολα χωρις μετρο και δεν ακουνε ποτε οχι..

αλλα οχι στα σωστα πραγματα να τους λεμε βρε κοπελα μου.

οχι αμα κλαιει γιατι ποναει ,φοβαται εχει δει εφιαλτη κτλ. να τους λεμε οχι στην αγκαλια και φροντιδα :)

Κοπελα μου καλη,μαλλον δεν καταλαβες αυτα που ειπα η δεν τα διευκρινησα κι εγω καλα!αυτο που λεω ειναι οτι στο παιδι δεν πρεπει να γινονται ολα επειδη κλαιει.δεν μιλαω για νεογνα και μωρα 6 μηνων που βγαζουν δοντακια.δεν ειμαι καμια κακουργα. :P επισης ειπα πως το αφηνουμε να κλαιει αλλα ελεγχουμε το νινι ανα τακτα χρονικα διαστηματα(δηλαδη κοιταμε αναπνοη,εκφραση προσωπου και χρωμα του παιδιου),δεν το παραταμε στο ελεος!

Ομως πιστεψε με εχω δει πολλες περιπτωσεις που τα παιδια τους εφτασαν 4 χρονων και ακομη κοιμονταν με τους γονεις τους.αυτο ναι ,δεν το θεωρω φυσιολογικο!

Τωρα να απαντησω και στην ερωτηση σου:ειναι το πρωτο παιδι που θα γεννησω αλλα οχι το πρωτο παιδι που μεγαλωνω!φιλακια πολλα και ελπιζω να μην μου θυμωσες. :kiss:

καλε γιατι να σου θυμωσω??

εχω δει και εγω μαμα με παιδι να κοιμουνται ακομα μαζι (10χρονων κοντα το αγορακι)

και δεν μου αρεσει...

εχει φυγει η μαμα απο το κρεββατι το συζηγικο απο τοτε που γεννησε...ε,αυτο ειναι καπως..και βασικα πιστευω πως πλεον ειναι προβλημα δικο της και οχι του παιδιου!

και εννοειται πως και εγω δεν του κανω ολα τα χατηρια επειδη κλαιε..

αν το εκανα αυτο ολο το σπιτι θα ητανε κατεστραμενο!!κλαιει γιατι δεν τον αφηνω να ριξει τις κατσαρολες να βγαλει τα μακαρονια να ριξει το playstation να σπασει τα ηχεια(ταλιμπαν!)-το ενα παει εχθες-αλλα τον μαλωνω(οσο μπορω)και δεν αντιδρω οταν ξερω πως κλαιει απο πεισμα...

απλα το θεμα υπνος το νιωθω καπως..για να κλαιει στον υπνο του κατι θα εχει...κατι θα νιωθει..κατι θα φοβαται... :(

τελοσπαντων!! με το καλο!!!! :)

ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΟ..ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ...ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑ ΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑ..ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΥΕΠΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΑ!!!!

• 2 weeks later...

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!

ΕΜΕΝΑ ΕΜΑΘΕ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΟΨΩ..ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ..

ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΚΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ.. ;)

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ??!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ..ΗΔΗ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ :(

ΕΧΩ 2-3 ΒΡΑΔΥΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΕΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΣΤΑ ΔΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ..

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ???!!!

Επειδή επανήλθε το θέμα θα σας πω την εμπειρία μου.

Ο δικός μου από ενός έτους κοιμόταν στο δωμάτιο του με πολλά ξυπνήματα βέβαια αλλά με λίγο χάιδεμα ή αγκαλιά ξανακοιμόταν αμέσως.

Όταν ήταν περίπου 18 μηνών ξυπνούσε εντελώς κατά τις 3-4 και ήθελε αγκαλιά από εμένα.Μόλις τον έπαιρνα κοιμόταν πάνω μου αλλά αν τον άφηνα κάτω ξυπνούσε κι έκλαιγε.

Στην αρχή καθόμουν ξύπνια κι εγώ στον καναπέ καθιστή και μετά από 1-2 ώρες τον πήγαινα στο κρεβάτι του.Με τις μέρες απόκαμα κι εγώ και σκέφτηκα να εφαρμόσω τη μέθοδο να τον αφήσω να κλαίει στην κούνια του.Έκλαιγε 3 ώρες παιδιά και δεν σταμάτησε μέχρι να υποχωρήσω και να τον πάρω αγκαλιά.Ήταν πολύ σκληρό κατά την γνώμη μου και δεν το ξαναέκανα.

Κι επειδή δεν ήθελα να τον πάρω στο κρεβάτι μου κοιμόμουν μετά τις 3 που ξυπνούσε μαζί του στον καναπέ(θεώρησα ότι ήταν καλό το ουδέτερο έδαφος,ούτε δικό μου ούτε δικό του και γι αυτό πιο εύκολο να κοπεί) που τον έστρωνα πριν κοιμηθώ.Δεν τον μάλωνα ούτε του έλεγα τίποτα.Κατά τις 5-6 τον πήγαινα στο κρεβάτι του και επέστρεφα στο δικό μου.

Αυτό κράτησε 1 μήνα περίπου και μετά το σταμάτησε ως δια μαγείας.

Έτσι νομίζω βρήκα μια μέση λύση και ήμασταν όλοι καλυμμένοι.

Κι εγώ δεν τον πήρα στο κρεβάτι μου και αυτός κάλυψε την ανασφάλεια του.

Τώρα όσον αφορά στη ντίνα που τον έμαθε στο καρότσι δεν έχω εμπειρία και δεν ξέρω τι να σου απαντήσω.

ntina.ef. έγραψε:

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!

ΕΜΕΝΑ ΕΜΑΘΕ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΟΨΩ..ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ..

ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΚΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ.. ;)

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ??!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ..ΗΔΗ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ :(

ΕΧΩ 2-3 ΒΡΑΔΥΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΕΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΣΤΑ ΔΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ..

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ???!!!

Προσπαθησε λιγο ακομα με την κουνια και αν δεν γινεται τιποτα προσπαθησε να τον μαθεις να κοιμαται διπλα σου στο κρεβατι... μπορει να του αρεσει περισσοτερο...!!! :)

• 3 months later...

ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΣΙΡΙΖΕ Κ ΕΚΛΑΙΓΕ..

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΡΚΕΤΑ

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ Κ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ. ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ

ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ..

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΧΙΛΙΕς ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟΥ

ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ

ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ..

ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ...

afroditoula mou to thema einai oti me eixe krathsei sfixta aggalia

gia na mhn fugw k opote sukvnomouna anoige ta matakia tou k mou elege

''εντω΄΄ ετσι κοιμηθηκαμε μαζι..μαλλον εγω δεν κοιμηθηκα γιατι δυσκολευομαι με την κοιλουμπα...

ax to blepw na mou erxete se merikous mhnes!!!

ax ti na sou pw .....kapoia bradia kai mena me to pou ton afina sikonotan tsirizontas "agalia,agalia" eixe ta dontakia kai htan xalia .kounousa kounousaton sfina pali ta idia .ton ebala katw kai ton agaliaza apo panw me to pou ton afina pali ta idia ,sto telos ton xaideua kai koimithike siga siga ....

otan ta blepeisetsi den mporeis na ta afiseisna klene .....

partou paramithakia pou lene gia paidakia pou koimounte sto krebataki tous ,ksereis ekpedeutika ,einai megalos esena tha ta katalabei .

den kserw ti alo na sou pw .....egw apo tora to skeutome oti tha koimomaste trio an kaw kialo

NA SOY ΠΩ ΚΑΤΙ???ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ

ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ

ΟΧΙ ΜΕ ΤΥΧΑΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

ΑΓΑΠΗ Κ ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ

ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩΣ ΤΟΥΣ...

ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 23 ΜΗΝΩΝ Κ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ,ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Κ ΔΟΞΑΣΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΠΡΕΠΕΙ΄΄ ΄΄ΠΡΕΠΕΙ΄΄ Ε ΟΧΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ

paliotera eixa anxothei polu pou den koimotan makria mou .ton eixa afisei ,na pw thn alhtheia, kapoies fores na klapsei ....e xirotera ginotan ksipnouse sinexeia !!kai egw eniotha asxhma .

eutixos eixa ton antra mou na mou leei "parton agalia kai koimithite mazi ,den ton blepeis pou thelei thn manoula tou!" .alla kaka ta psemata otan oles sou lene "pwpw ton emethes etsi ,den kanei mpla mpla mpla " niotheis oti kati den kaneis kala ,oti kati kaneis tragiko!!

apo thn alh olo mou to einai fonaze "akou to mwro" .etsi kai ekana ,

den koimame kathe bradu mazi tou ,den me xriazete kathe bradu .uparxoun kai kapoia pou me afinei na koimithw ws ta xaramata sto krebati mou kai meta paw ,uparxoun kai ala pou koimame ekei apo thn arxh .twra bgazei trapezites kai ta bradia tou einai poli perierga .ton katalabenw thelei parigoria .

koimomate pia se mono krebati kai boleuome kai egw mazi tou .

ayto pou prepei na deis einai an ta klamata pou kanei einai thimou h pseftoklamata gia na se xiristei .

an oxi tote se exei anagh pragmatika .

mhn ksexnas oti mporei na niothei apilh apo to neo mwraki pou erxete ,an tora ton pieseis na koimithei monos tou mporei na to parei san aporipsh .

mporei otan gennithei to nini na apofasisei monos tou na paei sto domatio tou gia na mhn ton enoxlei to klama tou

Ωραια στα ειπε η Αφροδιτη... (Αφροδιτη κουκλος ο γιος σου. Τον βλεπω και μου ρχετε να τσιμπησω την οθονη! :woohoo: :woohoo: ) Κι εγω αυτο θα σου λεγαα... Κι εμεις κοιμομαστε αγκαλιτσα τα περισσοτερα βραδυα!! ;)

Πως να αφησεις μωρε ενα παιδακι να κλαιει οταν βλεπεις οτι εχει πραγματικα αναγκη την αγκαλια σου και το χαδι σου?

Ο Νικολης μου κοιμαται πλεον στο "μεγαλο" κρεβατι στο δωματιο του γιατι ετσι κι αλλιως δεν ηθελε τους τελευταιους μηνες την κουνια του και γιατι στην κουνια θα κοιμαται η μπεμπα μας σε λιγο καιρο!

Οταν ειναι κουρασμενος κοιμαται χωρις δευτερη κουβεντα αλλα οταν ειναι ξεκουραστος θελει αγκαλιτσα, παραμυθακι και τραγουδακια! Τις τελευταιες μερες συζηταμε κιολας το τι θα κανουμε την επομενη μερα!

Οχι αυτο δεν μπορω να του το στερησω ουτε εγω ουτε ο μπαμπας του! Τα περισοτερα βραδια τον αφηνω να κοιμηθει και μετα παω στο κρεβατι μου αλλα βραδια παλι με παιρνει ο υπνος και μενα μαζι του! Πολλες φορες ξυπναει τα ξημερωματα και φωναζει μαμα που εισαι? Τρεχω αμεσως κοντα του και του λεω εδω ειναι η μανουλα αντε να κανουμε νανακια, αμεσως γυρναει πλευρο και κοιμαται! Δεν θελω να μεγαλωνω ενα παιδι μεσα στην ανασφαλεια και στο αγχος! Θελω να αισθανεται σιγουρια και ασφαλεια! Οσο για το αν κακομαθαινει καποιος ετσι το παιδι του ας μου ορισει καποιος την εννοια του "κακομαθαινω"!

αχ βρε γεωργια μου ακριβωσ τα ιδια κανουμε....αν ετσι κακομαθαινει το

παιδι μου γουσταρω με χιλια...δεν προκειται να του στερησω αγκαλιες,...

κ μενα τωρα κοιμηθηκε κ αν ξυπνησει θα του πω εδω ειναι η μανουλα ηταν

τουαλετα κ θα τον αγκαλιασω να ξανακοιμηθει.εχτες ομως ηταν ανεξηγητο..

μακαρι σημρα να κοιλησουν ολα ομαλα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...