Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια καλημέρα!!! είπα να ανολίξω αυτό το θεματάκι γιατί τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να πώ ότι κοιμάμαι άνετα!!! ξυπνάω συνέχεια το βράδυ και δεν βολεύομαι.. έχω πάρει το μαξιλάρι αλλά κοιμόμουν πάντα στην αριστερή πλευρά αλλά έχω ακούσει ότι στην εγκυμοσύνη δεν κάνει!!! στην αριστερή όμως δεν βολευομαι, με πιάνουν τα χέρια μου και ο αυχένας μου!!! αχ τι ωραία ήταν το 1ο τρίμηνο που κοιμόμουν συνέχεια :blush::blush:

εσείς τα έχετε αυτά τα προβληματάκια???? και να φανταστήτε ότι ακόμα δεν με έχει κλωτσήσει ο μπέμπης!!! φαντάσου να αρχίσει και τις κλωτσιες!!!!

Δημοσίευση

ρενα μου κι εγω είμαι 18 εβδομάδων και 3 ημερών!έχω αυτό το πρόβλημα εδω και μέρες, όχι τόσο με τη στάση του ύπνου αλλά γιατί ξυπνάω στη μέση της νύχτας λόγω συχνοουρίας και με ξαναπαίρνει ύπνος μετά από 2-3 ώρες! δράμα, όλη τη νύχτα ξύπνια την περνάω!

αλήθεια, τί μαξιλάρι πήρες?υπάρχει κάποιο ειδικό?πώς είναι,βολεύει?

Δημοσίευση

με μπερδεύεις, ποια πλευρά δεν επιτρέπεται? η δεξιά ή η αριστερή, γιατί εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες, κοιμόμουν και κοιμάμαι αριστερά. Όσο για την ερώτησή σου, δεν είχα κανένα προβλήμα με τον ύπνο, έβαζα κι ένα μαξιλάρι, στη μέση μου και τελείωνε η υπόθεση. Αλλο που σηκωνόμουν μέσα στη νύχτα από διάφορα όνειρα που έβλεπα.Μόνο τη μέρα πριν γεννήσω με πονούσε τόσο πολύ η πλάτη που νόμιζα ότι πέφτανε κοτρόνες.

Δημοσίευση

τωρα μπερδεύτηκα και εγώ!!! κάπου διάβασα ότι από τα αριστερά περνάει η άνω κοιλη φλέβα και αν κοιμόμαστε προς εκείνη την μεριά δυσκολευουμε την ροη αίματος στον πλακούντα!!! HELP αν ξέρει καλύτερα καμμιά κοπέλα ας μας ενημερώσει!!!!

Δημοσίευση

aliky έγραψε:

ρενα μου κι εγω είμαι 18 εβδομάδων και 3 ημερών!έχω αυτό το πρόβλημα εδω και μέρες, όχι τόσο με τη στάση του ύπνου αλλά γιατί ξυπνάω στη μέση της νύχτας λόγω συχνοουρίας και με ξαναπαίρνει ύπνος μετά από 2-3 ώρες! δράμα, όλη τη νύχτα ξύπνια την περνάω!

αλήθεια, τί μαξιλάρι πήρες?υπάρχει κάποιο ειδικό?πώς είναι,βολεύει?

εγώ το πήρα από το Λητώ, δεν θυμάμαι τι μάρκα είναι, αλλά .εχει μέσα μικροπέρλες και με έχει βολέψει πολύ!!! απλά γενικά πονάνε η πλα΄τη μου και πιάνονται τα χέρια μου!!!

Δημοσίευση

Είμαι στην 26η βδομάδα και ο ύπνος όσο πάει και δυσκολεύει!!

Ο μπέμπης με το που ξαπλώνω βρίσκει χώρο,απλώνεται και κλοτσάει περισσότερο.Πολλά βράδια κοιμάμαι στις μισές ώρες.Εχω δοκιμάσει και αριστερά που λένε οτι είναι καλύτερα και ανάσκελα (που νιώθω απίστευτη δυσφορία γιατί πιέζει το διάφραγμα) και αριστερά.

Δεν υπάρχει σωτηρία!!Μάλλον θα πρέπει να περιμένω να κοιμηθώ αφου γεννηθεί και ξεπεταχθεί αρκετά..

Δημοσίευση

ANNA1503 έγραψε:

Είμαι στην 26η βδομάδα και ο ύπνος όσο πάει και δυσκολεύει!!

Ο μπέμπης με το που ξαπλώνω βρίσκει χώρο,απλώνεται και κλοτσάει περισσότερο.Πολλά βράδια κοιμάμαι στις μισές ώρες.Εχω δοκιμάσει και αριστερά που λένε οτι είναι καλύτερα και ανάσκελα (που νιώθω απίστευτη δυσφορία γιατί πιέζει το διάφραγμα) και αριστερά.

Δεν υπάρχει σωτηρία!!Μάλλον θα πρέπει να περιμένω να κοιμηθώ αφου γεννηθεί και ξεπεταχθεί αρκετά..

εσύ τελικά τι έχεις ακούσει για αριστερά ή για δεξιά ότι είναι καλύτερα???

Δημοσίευση
τωρα μπερδεύτηκα και εγώ!!! κάπου διάβασα ότι από τα αριστερά περνάει η άνω κοιλη φλέβα και αν κοιμόμαστε προς εκείνη την μεριά δυσκολευουμε την ροη αίματος στον πλακούντα!!! HELP αν ξέρει καλύτερα καμμιά κοπέλα ας μας ενημερώσει!!!!

η φλέβα αυτή περνά από δεξιά, οπότε συστήνεται να κοιμόμαστε στο αριστερό πλευρό. γενικά, μπορούμε να κοιμόμαστε και στο δεξί, αλλά αποφεύγουμε να ξαπλώνουμε ή να κοιμόμαστε ανάσκελα, γιατί εκεί πιέζεται πιο πολύ η φλέβα από το βάρος της μήτρας και μπορεί να μας κάνει υπόταση ή να μειωθεί η ποσότητα οξυγόνου στο έμβρυο...

κι εγώ υποφέρω κορίτσια, αφού μείνω λίγη ώρα στο αριστερό πλευρό με πονάει το αυτί μου :huh: και μετά η δεξιά πλευρά της λεκάνης... αφού αποτυχαίνουν όλες οι στάσεις που δοκιμάζω να βολευτώ, γυρνάω δεξιά... με το που γυρίσω δεξιά, ΑΜΕΣΩΣ με πιάνει τουαλέτα!!! είναι απίστευτο!! στην αρχή το αγνοώ, μετά αναγκάζομαι και σηκώνομαι και μετά ο ύπνος έχει πάει περίπατο.. και είμαι ακόμα στον 5ο!!! δλδ στον 8ο τι θα κάνω;;;;

Δημοσίευση

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ!!ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΟΥΝ!!ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΥΑΝΥΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!1ον ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΞΕΣΤΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!2ον Μ'ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ!!3ον ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ 15η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ!!!ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Δημοσίευση

koritsia kai egw exw akousei pws prepei na koimomaste sthn aristerh pleura..egw koimamai sxetika kala akoma..eimai sthn 15 evdomada,apla tis teleutaies meres ksupnaw mia fora, sunh8ws 5-6 to prwi gia tsisakia.ksupnaw tetoia wra giati prin koimh8w stis 2-3 paw gia tsisa mou.ti mas perimenei?? :blink::blink:

upomonh koritsia!!!upomonh!exoume akoma polu dromo! ;):)

Δημοσίευση

Κι εγώ έχω μπουρδουκλωθεί με την στάση του ύπνου!!!

Η μαμά μου μου λέει όχι ανάσκελα, η πεθερά μου όχι δεξια, τελικά μάλλον πρέπει να κοιμάμαι στο ένα πόδι και με τα αυτιά στο πάτωμα!

Λοιπόν εγω κοιμάμαι τόοοοοσο πολύ τώρα, είμαι 26 εβδ., ούτε στο 1ο 3μηνο τόσο δεν κοιμόμουν, που δεν ξέρω τι γίνεται στον ύπνο μου! Φαντάζομαι όμως οτι όταν δεν με βολεύει κάποια στάση αλλάζω αυτόματα...

πάντως αν ενοχλούσε κάποια στάση τα μωράκια μας δεν θα μας "ειδοποιούσα" με κάποιο τρόπο να αλλάξουμε? Δεν θα ήμασταν άβολα?

Δώστε τα φώτα σας και σ'εμένα please!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια! ειπα να απαντησω στα ερωτηματα σας!

-μπρουμυτα απαγορευεται εννοειται!

-ανασκελα απαγορευεται γιατι δεν οξυγωνονεται καλα το μωρακι αλλα επισης θα προκαλεσουμε πονο στη μεση λογω του οτι η μητρα μεγαλωνει και φυσικα γινεται πιο βαρια, και το βαρος της "πεφτει" πανω στη μεση και μας προκαλει πονους. αν σας ξεκουραζει ομως αυτη η σταση δικαιουστε ΜΟΝΟ 5-10 λεπτα ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ!

-αριστερα ειναι η καλυτερη σταση γιατι δεν πιεζεται κανενα νευρο και οξυγονωνεται καλα το μωρακι αλλα και τρεφεται καλυτερα.

εμενα ομως με βολευει μονο η δεξια πλευρα... στην αριστερη δεν μπορω, νιωθω να πιεζονται οι πνευμονες μου...το'πα του γιατρου και ειπε οκ...

σας ευχομαι καλη υπολοιπη εγκυμοσυνη!

και καλη γεννα(Μ'ΕΝΑ ΠΟΝΟ!) σε ολες μας!

Δημοσίευση

Γλυκά μου κοριτσάκια αγοράστε μαξιλάρι θηλασμού...Το πόόόόόσο βολικό είναι στον ύπνο όταν ζορίζει η κοιλίτσα δε λέγεται!!!Το βάζεται ανάμεσα στα γόνατα κ το παίρνετε αγκαλίτσα κ νάνι σαν πουλάκιααααα!!!Δείτε κ σε σχετικές σελίδες στο internet..

΄΄Οσο για την πλευρά,ενδείκνυται η αριστερή αλλα μην αγχώνεστε,κοιμηθείτε άφοβα κ βολικά-εγώ κοιμόμουν όπως βόλευε τη μπουμπού-γιατι αν ξάπλωνα κάπως κ δεν ένιωθε οκ,χτυπούσε μέχρι να γυρίσω!!!!!!!!

Να έχετε όλες απολαυστική συνέχεια κοριτσάκια μου......!!!!Κ με το καλό τα νινάκια σας τα γλυκά!!!!

Δημοσίευση

ξεχασα να σας πω πως κι εγω πηρα ενα ΦΟΒΕΡΟ, ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ απο το mothercare! ειναι ενα τεραστιο, στενομακρο, σαν το σκουληκι, και "σκαρφαλωνω" απανω του,...απο το στηθος μου μεχρι τον αστραγαλο μου! ΤΕΛΕΙΟ! ακριβουτσικο αλλα αξιζε με το παραπανω τα λεφτα του!

Δημοσίευση

Καντε νανακια οπως θελετε!

Μια χαρα ειναι τα μωρακια στις κοιλιτσες!!

Εγω μπρουμυτα μεχρι τον 8ο αλλιως υπνος... "γιοκ"...

Στον 9ο λιγο απο δω λιγο απο κει... περασε ο μηνας!... :laugh:

Καλη συνεχεια στις εγκυμοσυνες σας κοριτσια! :kiss:

Δημοσίευση

κορίτσια μαλλον τότε εγώ έχω μπερδευτει!!! αυτό είναι καλό γιατί στα αριστερά γενικά με βολέυει πολυ!!!! θα δοκιμάσω!!! πάντως συστήνω ανεπιφύλακτα το μαξιλάρι εγκυμοσύνης!!! και το δικό μου είναι σαν σκουλήκι και το περνω αγκαλίτσα!!!! αξίζει σίγουρα τα λεφτά του κορίτσια!!!!!

Δημοσίευση

Ρενάκι καλημέρα.Η αδερφή μου γέννησε πρίν 7 μήνες και θυμάμαι της έλεγε ο γυναικολόγος να κοιμάται πάντα από αριστερά γιατί γίνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και αργότερα βοηθάει να πάρει θέση το έμβρυο.

Όποτε προσπαθώ να κοιμάμαι και εγώ αριστερά ,δύσκολο βέβαια γιατί δεν βολεύομαι.

Δημοσίευση

kalimera koritsia kai egw briskome stin 25 ebdomada kai den koimamai kala ta bradia panta aristera koimamai pou einai poio kalitera apo ti mou xei pei giatros mou alla panta xipnaw logo toualetas pou thelw sixna alla kai logo epeidi moudiazw eukola, dexia kai anaskela den mporw katholou me to pou paw na girisw xekinaei mikri kai me tarazei stis klotsies :silly: kai pali to idio.mexri ton 9 exoume na rixoume polu xenixti :laugh: alla xalali tous me to kalo na mas erthoun kai ola ta alla den einai tpt.fisiologika B)

Δημοσίευση

κορίτσια μην γελάσετε και μην με κοροιδέψετε!!!!!!! :blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush: ξαναδιάβασα τα μυνηματακια μου και κατάλαβα ότι έπαθα το γνωστό που παθαίνω πάντα!!!! μπέρδεψα τα αριστερά με τα δεξια!!!! :ohmy::blush::blush::blush::ohmy: ΣΚΟΡΔΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ!!!!!! οπότε κορίτσια και εγώ από τα αριστερά εννούσα ότι είναι καλύτερα!!!! από εκεί κοιμάμαι τώρα, αλλά και εγώ στον υπνο γυρναω δεξιά γιατί από εκει με βολευει!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και απο 'με΄να!!!!!!!

Τώρα με έχετε τρομάξει για τα καλά γιατί καθόλη την εγκυμοσύνη μου μέχρι τώρα ξαπλώνω ατελείωτες ώρες στο κρεβάτι βλέποντας τηλεώραση και είναι ανα΄σκελα!!!!!!!!!!! Δηλαδή έχω κα΄νει κακό στο μωράκι μου αφού δεν οξυγονεται καλά; Όλη σχεδόν την μέρα και την ΄νύχτα την περνάει ανάσκελα με τηλεώραση ή κανα βιβλίο σηκώνομαι μόνο για τα απαράιτητα και ελάχιστα!!!!!!!!!!!!Παναγία μου,δεν το ήξερα βρε κορίτσια και τώρα;λέτε να προκάλεσα βλάβη στο μωράκι μου; Παναγία μου βοήθα το μωράκι μας να είνια καλά!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss :kiss::kiss: :

Δημοσίευση

ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΣΙΑ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕΡΝΟΜΑΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΜΑΤΩΣΗ,ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΔΕΞΙΑ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΤΑΙ.ΩΧ!ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...