Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαράκι μου, να μην στεναχωριέσαι καθόλου που νιώθεις έτσι.... Είναι απολύτως φυσιολογικό. Πέρασες και περνάς ακόμη πολύ δύσκολες στιγμές και κανένας δεν πρόκειται να παρεξηγήσει το πώς νιώθεις... Να κλάψεις καλή μου, αν το έχεις ανάγκη. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις από μέσα σου τη θλίψη που νιώθεις.

Είμαι σίγουρη ότι νιώθεις χαρά για τη φίλη σου. Απλώς τα νέα που έμαθες σου έξυσαν πληγές. Πληγές πολύ φρέσκιες ακόμα.

Υπομονή καλή μου και όλα θα πάνε καλά!!! Σύντομα θα ανακοινώσεις κι εσύ στους δικούς σου ανθρώπους (και σε μας εννοείται :) ) τα ευχάριστα.

Σ'αγαπάμε όλες μας και είμαστε κοντά σου.

Φιλάκια πολλά!!!

• Απαντήσεις 105
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαράκι μου ΜΗΝ στεναχωριέσαι και χαλάς την υγεία σου.............

Σε 2 μήνες θα είσαι πάλι έγκυος και θα γεννήσετε μαζί με τη φίλη σου..........Μη χαλιέσαι..........Δε σου λέω να είσαι χαρούμενη αλλά να δεις σε λίγους μήνες θα είσαι και πάλι ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!

Κάνε υπομονή και θα περάσουν όλα...........

Δημοσίευση

Βρε Μαράκι μου μη στενοχωριέσαι... είναι απολύτως λογικό να αισθάνεσαι κάπως περίεργα... είναι πολύ φρέσκο ακόμη για να το αντιμετωπίσεις πιο λογικά... όλα θα γίνουν όμως... ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός... φυσικά δεν τίθεται θέμα για το πως νιώθεις για τη φίλη σου.. και από την άλλη και η ίδια ακόμη μπορεί να καταλάβει μέχρις ενός σημείου πως εσύ νιώθεις... υπομονή! Μόνο αυτό μπορώ να σου πω... υπομονή... και άσε τον χρόνο να κυλίσει να γιατρέψει τις πληγές... είναι νωρίς ακόμη!

Για ότι χρειαστείς είμαστε κοντά σου!

Μια μεγάλη αγκαλιά και όλες τις θετικές μας σκέψεις!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για όα κορίτσια μου, μου δίνεται δύναμη και κουράγιο. Νιώθω ότι μόνο εσείς με καταλαβαίνετε.

Σήμερα νιώθω κάπως καλύερα. Με πήραν οι φίλες μου να δούμε το νυφικό μου γιατί δεν μπορούσα προηγουμένως να το φορέσω και ξεχάστηκα λίγο.

Σας θεωρώ φίλες μου και δικοί μου άνθρωποι...ευχαριστώ και πάλι..

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Ευχαριστώ για όα κορίτσια μου, μου δίνεται δύναμη και κουράγιο. Νιώθω ότι μόνο εσείς με καταλαβαίνετε.

Σήμερα νιώθω κάπως καλύερα. Με πήραν οι φίλες μου να δούμε το νυφικό μου γιατί δεν μπορούσα προηγουμένως να το φορέσω και ξεχάστηκα λίγο.

Σας θεωρώ φίλες μου και δικοί μου άνθρωποι...ευχαριστώ και πάλι..

Μπραβο Μαρακι ! Υπομονη και δυναμη και ολα θα γινουν :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...