Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπόν να σας πω και εγώ τη δικη μου εμπειρια.

Ξεκινήσαμε τροφες 5 μιση μηνών και μέχρι 7 μιση μηνών είχαμε αντικαταστησει πλήρως 3 γευματα.

Δηλαδη τον θηλαζα πρωί, μεσημερι ελαχιστα για να κοιμηθει ,το βραδυ πριν τον ύπνο και κατα τη διαρκεια του βραδιού όποτε ήθελε.

Οταν έγινε 8 μηνών(ειχε κλεισει τους 8 μηνες και ειχε μπει στον 9ο) πήρα την αποφαση να αποθηλασω.

Ξεκινησα αντικαθιστώντας το βραδινό γευμα.

Τον έπαιρνα αγκαλιτσα ,του βάζαμε με τον άντρα μου τραγουδακια και του έδινα το μπιμπερό. Οσο ήθελε. Δεν τον πίεζα και σε καμια περιπτωση

δεν τον αφησα νηστικο.

Στην αρχή έπινε ελαχιστο και μετα τον θηλαζα αλλα σιγα σιγα ήπιε 210 με 260 μλ.

Ηταν ήδη 9 μιση μηνών όταν αρχισα να του δίνω και το πρωί μπιμπερο.

Εν τω μεταξυ καθολη τη διαρκεια του βραδιού θηλαζα.

Οταν εγινε 10 μηνών και κάτι μερες αντικατεστησα και το ολοβραδυνο.

Δηλαδή πίνει γάλα

23:30

γύρω στις 4

και τώρα το πρωι πότε τον θηλάζω και πότε του δίνω μπιμπερό.

Αναλογα πως νοιωθω το στηθος μου και αν με ενοχλει μπορει να τον θηλάσω και λίγο πριν τον μεσημεριανό ύπνο.

Πάντως έγινε πολύ ομαλά χωρία κλάματα, δόξα το Θεό, γιατί το είχα πολύ άγχος.

Είναι μια διαδικασια που σε μενα πήρε 2 μήνες και κάτι και έχει λιγο ακόμη μέχρι να ελαττωθεί το γάλα.

• Απαντήσεις 248
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Νομίζω στη δική μου περίπτωση ο αποθηλασμός θα είναι πιο δύσκολος για 'μένα παρά για τη μικρή.

Πρώτος στόχος ήταν οι τρείς μήνες, οι έξη, ο χρόνος.

Σε λίγες μερες κλείνουμε χρόνο και μάλλον ο θηλασμός θα παραταθεί...

Βέβαια η μικρή δείχνει ακόμα ενδιαφέρον για το στήθος και αρνείται να πιεί απο μπουκάλι, ποτηράκι.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν έχω επιμείνει μάλλον γιατι εγώ δεν είμαι έτοιμη ακόμα.

Έχω κουραστεί αρκετά με τα ξενύχτια αν και απ' ότι έχω διαβάσει και απο άλλες μητέρες παίρνοντας ξένο γάλα δεν σημαίνει οτι τα βράδυα δεν θα ξυπνά.

Μάλλον ακόμα δεν ξέρω τί θέλω...

Θα επιστρέψω στο θέμα μόλις αποθηλάσουμε να σας διηγηθώ και εγώ την ιστορία μου.

Δημοσίευση

το καταφερα!

τα διαβασα ολα!

ΛΑΛΑ χαιρομαι που αποθηλαζεται ομαλα!

καποια μανουλα ειπε οτι πρεπει να πιεζουμε τα παιδια με τις στερεες , οχι, οταν ενα παιδια νοιωσει ετοιμο για στερεη τροφη θα την φαει!

μπορει να ειναι στο χρονο!

γιατι πρεπει να ειναι στους 6 μηνες?

Αθηνα θα τα καταφερετε να φατε κια εσεις στερεες!

οσο για το ξενυχτι?

δεν μπορω να μιλησω....

22+ και ξυπνα το βραδυ!

εγω δεν νοιωθω ετοιμη να αποθηλασω!

πολλες φορες η κορη μου , μου εχει πει ¨οκι μαμα γαλα¨

στεναχωρηθηκα αλλα το ξεπερασα!

την επομενη ηπιε κανονικα!

δεν υπαρχει λογος το μωρο μας να παρει αλλο γαλα απο την στιγμη που θηλαζει!

εμεις αφου νοσηλευτικαμε με αλλεργια και καναμε τεστ βρηκαμε οτι εχει αλλεργις στο αγελαδινο!

δεν εχει εμφανησει κατι μια και θηλαζει αλλα εχει φαει τροφες που περιεχουν αγελαδινο

αλλα τι θα ειχε γινει αν δεν θηλαζα απο την αρχη??

ισως για αυτο η κορη μου δεν ηθελε στερεες τροφες στον 6ο αλλα κοντασ στο χρονο....προστευε το εαυτο της!

εγω θελω να θηλαζω παρα πολυ ακομα!

Δημοσίευση

Τωρα ουτε καν θελω να σκεφτομαι τις στιγμες του αποθηλασμου!!!!!!θελω να κλαιω!!!!καποια στιγμη θα το κανει ελπιζω να αρχισει μετα τους 15 μηνες θα εχει αρχισει να τρωει και μαζι μας και θα μου ειναι πιο ευκολο να το συνιθισω

Σιγουρα ομως εγω εχω πιο πολυ αναγκη αυτη την επαφη με την κορη μου παρα η μικρη με εμενα :(

μεγαλωνουν ομως και φευγουν σιγα σιγα απο κοντα μας

Δημοσίευση

καλησπερα μανουλες !! ο θηλασμος ειναι κοματι της ζωης μου πια της καθημερινοτητας μου !! κακα τα ψεματα με ευχαριστει και για αυτο το κανω εδω και περιπου 4 χρονια ετσι παιρνω το θαρος να πω οτι πρεπει να αποθηλαζει μια μαμα οταν πλεον δεν την ευχαριστει αυτο που κανει !! οταν το θεωρει κουραστικο ανουσιο ακομα και δυσαρεστο !! τοτε πρεπει να το κανει !!! εμαθα προσφατα πως μια κοπελα που θηλαζε για 13 μηνες αποφασισε να σταματησει πια γιατι δεν θελει αλλο και εστειλε το παιδι ........................ στην πεθερα της !! πηγαινει κανα 2 φορες την ημερα το βλεπει καθεται λιγο μαζι του αλλα το αφηνει εκει ακομα και τη νυχτα !! δεν προσπαθω να το παιξω καλυτερη μανα αλλα θεωρω οτι εχει αντικτυπο στο παιδι αυτος ο τροπος αποθηλασμου !! επρεπε να γινει πολυ ομαλα και οχι εξοριζοντας το !! τελος παντων τα συμπερασματα δικα σας !!

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Λαλα με ενδιαφερει πολυ η περιπτωση της Αθηνας!

Αν δλδ ενα μωρακι δεν τρωει πολυ στερεες πως θα αποθηλασει???

δεν νομιζω πωςη τσαχπινα δεν θα φαει αλλα..ποτε δεν ξερεις!!!

επισης αν επιμενει μια μαμα σε αντικατασταση γευματων απο την αρχη των στερεων δεν οδηγειται σε αποθηλασμο???

κ αν το μωρο αντικαταστησει γευματα γρηγορα...πως διατηρειται η γαλουχια κ για ποσο με θηλασμους πχ μονο πρωι-βραδυ???

Οταν λεμε οτι αποθηλάζουμε με αγάπη αυτο σημαινει οτι σεβομαστε τις ανάγκες του μωρου . Αν για τον Χ Ψ λογο (δοντια , ιωση , προσκόλληση κλπ) το μωρο στη δεδομένη χρονικη περιοδο (πχ η μικρη της ΑΘηνας περναει ιωση αυτο το διαστημα γιαυτο δεν τρωει )δεν τρωει αλλες τροφες και αντιθέτως εχει αυξήσει τους θηλασμους , τοτε περιμένουμε λιγο καιρο μεχρι να ειναι μια πιο ευνοική κατάσταση .

Απο τη στιγμη που το μωρο τρωει μια κουταλια φρουτο , απο τοτε ξεκιναει ο φυσικος αποθηλασμος . Ειπαμε οτι αλλα μωρα ειναι πιο δεκτικα στις τροφες και αλλα θελουν το χρονο τους .

Ενα "φυσιολογικο" (καταλαβαινετε με ποια εννοια το λεω) μωρο που θηλάζει σπανια κανει μονο 2 θηλασμους την ημερα . Παρολο που μπορει να αντικαταστησει τα γευματα , σιγουρα θα θελει λιγο γαλατακι πριν κοιμηθει το μεσημέρι ή ισως οταν ξυπνησει ή το πρωι ενδιαμεσα μετα τα φρουτα κλπ . Για να μην αναφέρω οτι τα περισσοτερα μωρα θηλάζουν αρκετες φορες και κατα τη διαρκεια της νυχτας .

Ακομα και ετσι ομως να ειναι η μητέρα που δεν θελει να αποθηλασει θα προσφέρει και καποιες ακομα φορες στηθος και σιγουρα το μωρο θα το δεχτει . Αν ομως θελει να αποθηλασει μειωνει σιγα σιγα και αυτα τα γευματα και αποθηλάζει .

Σας καλυψα ?

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

λαλα στεναχοριθικα τωρα :( ...πραγματικά αποθηλάζει η μικρή ? :(:(

Γιατι βρε Αφροδιτουλα ? Ετσι ειναι τα μωράκια , εκει που νομιζεις οτι εχει γινει ενα με σενα και ειναι κολλημενο πανω σου , το βλεπεις που ανοιγει τα φτερακια του για νεους δρομους . Αποθηλαζει μονη της και ξερει οτι οποτε το ζητησει θα ειναι εκει , οποτε με ζητησει θα ειμαι εκει για εκεινη ..ΠΑΝΤΑ ! :)

Δημοσίευση

4 χρονια!!!!!!!Χαρα στο κουραγιο σου

θα προσπαθησω να το κρατησω μονο οσο θελει το παιδι και εχω την εντυποση οτι τελικα αυτη θα αποφασισει να αποθηλασει πιο γρηγορα απο οσο θελω εγω :blush: !!!!!καλα να ειναι ομως και ολα συνιθιζονται!!! :P

Δημοσίευση

Νανούκα έγραψε:

Πολύ όμορφο θεματάκι...

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, με τη σειρά μου;

Όταν μειώνει τους θηλασμούς, σημαίνει οτι πίνει λιγότερο γάλα.

Πότε θα δώσουμε το γάλα (σκόνη ή φρέσκο);

Οταν μειωνει τους θηλασμους απο μονο του , δηλ κανουμε φυσικο αποθηλασμο που γινετε μεταξυ 2-4 ετων ? Τοτε δεν δινουμε τιποτα αλλο .

Αν ομως το μωρο ειναι κατω του ετους που ο αποθηλασμος γινετε με πρωτοβουλια της μητέρας , τοτε αντικαταστουμε και τα γευματα γαλακτος με ξενο γαλα .

Δημοσίευση

θηλαζα στην δευτερη εγκυμοσυνη το πρωτο μου παιδι για να το διευκρινησω !! αλλα για πες μου γιατι ολοι μου λενε για το κουραγιο ;;;; ειναι οι μαγικες στιγμες μες στην ημερα μου !!δεν κανω κατι που χρειαζεται κουραγιο δεν το βλεπω ετσι !! το απολαμβανω γιατι ξερω οτι καποτε θα τελειωσει και δεν θα ερθω τοσο κοντα με τα μωρακια μου !!μακαρι να βλεπαμε τα παντα γυρω μας ετσι οτι καποτε θα τελειωσουν και θα ηταν καλυτερη η ζωη μας !!

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

καλησπερα μανουλες !! ο θηλασμος ειναι κοματι της ζωης μου πια της καθημερινοτητας μου !! κακα τα ψεματα με ευχαριστει και για αυτο το κανω εδω και περιπου 4 χρονια ετσι παιρνω το θαρος να πω οτι πρεπει να αποθηλαζει μια μαμα οταν πλεον δεν την ευχαριστει αυτο που κανει !! οταν το θεωρει κουραστικο ανουσιο ακομα και δυσαρεστο !! τοτε πρεπει να το κανει !!! εμαθα προσφατα πως μια κοπελα που θηλαζε για 13 μηνες αποφασισε να σταματησει πια γιατι δεν θελει αλλο και εστειλε το παιδι ........................ στην πεθερα της !! πηγαινει κανα 2 φορες την ημερα το βλεπει καθεται λιγο μαζι του αλλα το αφηνει εκει ακομα και τη νυχτα !! δεν προσπαθω να το παιξω καλυτερη μανα αλλα θεωρω οτι εχει αντικτυπο στο παιδι αυτος ο τροπος αποθηλασμου !! επρεπε να γινει πολυ ομαλα και οχι εξοριζοντας το !! τελος παντων τα συμπερασματα δικα σας !!
:(:(
Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Γιατι βρε Αφροδιτουλα ? Ετσι ειναι τα μωράκια , εκει που νομιζεις οτι εχει γινει ενα με σενα και ειναι κολλημενο πανω σου , το βλεπεις που ανοιγει τα φτερακια του για νεους δρομους . Αποθηλαζει μονη της και ξερει οτι οποτε το ζητησει θα ειναι εκει , οποτε με ζητησει θα ειμαι εκει για εκεινη ..ΠΑΝΤΑ ! :)

Δημοσίευση

Βικυ συμφωνω απολυτα μαζι σου ! Ο θηλασμος το εχω πει ειναι μια σχεση αγαπης και οπως σε ολες τις σχεσεις αγαπης , πρεπει να το θελουν και οι δυο .

Οσο για την γνωστη σου τι να πω ... Ο πιο απαραδεκτος ,απαισιος και βιαιος τροπος αποθηλασμου .

Μιτσακι :kiss:

Δημοσίευση

οταν εμεινα εγκυος,δεν ηξερα καν τον ορο "αποκλειστικος θηλασμος"

κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου ανακαλυψα το mammyland κ περνωντας πολυ χρονο εδω,εμαθα,ενημερωθηκα,αλλα δε σκεφτηκα ποτε να αποφασισω κατι..

όταν γεννησα,δεν ηταν η πρωτη μου σκεψη το αν θα θηλάσω..αφου ειχα ζητησει να μου φερουν σπιτι μπιμπερο,αποστειρωτη..

οταν βγηκα απο την κλινική το ΜΟΝΟ που ηξερα ηταν πως δε χρειαζομουν ΚΑΝΕΝΑ κουτι ξενου γαλακτος..

πολύ απλά κ φυσιολογικά,αποφασισα,ή μαλλον,ανακοινωσα,πως θα θηλασω αποκλειστικα..

μαλλλον ηταν μια αποφαση που την ειχα παρει καιρο πριν,αλλα δε το ηξερα!

στην αρχη ελεγα για 6 μηνες..η αληθεια ειναι πως δυσκολευτηκα πολύ,εκλαψα πολύ,εφτασα στα ορια καταθλιψης,λυγισα,αλλα ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΑ!

Τα καταφερα κ την ημερα που το στολιδακι μου εκλεινε 6 μηνες ημουν τοσο υπερηφανη κ ευτυχισμενη..τότε καταλαβα πως ειχα αποφασισει να συνεχισω το θηλασμο!

συνεχιζουμε λοιπον κ ολα ειναι πιο ευκολα!τρωμε κ φαγακι,πινουμε κ γαλατακι μαμας,μεχρι τον χρονο εχω πει..

ίσως ομως μεσα μου να εχω αποφασισει να συνεχισω κ επειτα..θα το μάθω ομως μονο οταν η ζωουλα μου κλεισει τον ενα χρονο!

ως τοτε θα συνεχισω να απολαμβανω τις στιγμες μαζι του..

συγγνωμη που ξεφυγα λιγάκι..

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλα σκεφτειτε οτι πριν γεννησω την πρωτη μου κορη πηγα το ζωον και πηρα 12 μπιμπερο και αποστειρωτη απο τους ακριβωτερους γιατι :blink: ημουν σιγουρη 100 % οτι δεν θα θηλασω λογω των ανυπαρκτων ( ακομα και σημερα υστερα απο 4 χρονια ) θηλων μου !!αλλα βρεθηκε ο καταλληλος ανθρωπος την καταλληλη ωρα ! μια μαια στο ελενα που γεννησα την πρωτη μου κορη που σταθηκε διπλα μου μου εξηγησε καποια πραγματα και τον τροπο να κρατησω το μικρακι μου και ολα κυλησαν οπως επρεπε !!!για αυτο λεω σε πολλες φιλες μου να μην ζητησουν απο την μαμα τους η την πεθερα τους να τους βοηθησει αλλα καποιον ειδικο οπως καποιες μαιες και να μην ακουν κανεναν!! μονο την καρδια τους και το μωρο τους !!

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

εμαθα προσφατα πως μια κοπελα που θηλαζε για 13 μηνες αποφασισε να σταματησει πια γιατι δεν θελει αλλο και εστειλε το παιδι ........................ στην πεθερα της !! πηγαινει κανα 2 φορες την ημερα το βλεπει καθεται λιγο μαζι του αλλα το αφηνει εκει ακομα και τη νυχτα !!

Ειλικρινα δεν το πιστευω..ειδικα για μια μητερα που θηλαζει και βιωνει ολο αυτο το θαυμα...να μπορει να το κανει αυτο..... :dry:

μου φαινεται απιστευτο..ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...

Θεωρω οτι ΚΑΜΙΑ μαμα που θηλαζει για 13 μηνες δεν μπορει να το κανει αυτο...Ουτε μια.....

Εγω θηλαζω το 2ο μου παιδακι..Δυστυχως τον πρωτο μου γιο απο φοβο,αγχος,οχι καλη πληροφορηση,ανωριμοτητα κ.α δε τον θηλασα....

Σκεφτομαι κ γω τη στιγμη που θα αρχισω να αποθηλαζω...την τρεμω...

μου φαινεται πολυ δυσκολο να του το στερησω..

Ευχομαι να το κανει μονος του οταν το θελησει ο ιδιος.....

Δημοσίευση

κοριτσια οντος ο αποθιλασμος ειναι πολυ δυσκολο κομματι το πιστευω αυτο,εγω βεβαια εχω μεχρι να φτασω εκει :laugh: :laugh: :laugh: ,αλλα οταν με το καλο γεννισω ευχομαι να εχω γαλα αρκετο ωστε η μικρη μου να χωρταινει.Πιστευω και νιωθω οτι καλο ειναι να θηλαζουμε οσο περισοτερο γινετε,καλο για τα αγγελουδια μας ειναι εξαλου,σκευτομαι και γω να την αφησω μονη της να παρει την αποφαση για απογαλακτισμο,αν ολα ειναι καλα,οποτε και να ειναι αυτο και θα κοιταξω να απολαυσω τις στιμες με την πριγκηπισα μου. :):):)

Δημοσίευση

καιεμενα δεν μου αρεσε καθολου αυτη η μεθοδος αλλα δεν μπορω να κανω και κατι !!! ειναι δικαιωμα της και αν εκεινη δεν νοιαζεται για το αντικτυπο του μωρου της ......??????? αυτο που ξερω εγω ειναι οτι δεν θα μπορουσα να το κανω εγω σε καποιο απο τα παιδια μου και της ειπα καποια πραγματα για το πως θα νιωθει το παιδακι της σε σημειο να καταντησω γραφικη αλλα δεν ημαστε ολες το ιδιο !! και για αυτο που λες υπαρχει κοριτσια μεγαλη αγνοια γυρω απο το θεμα πολυ μεγαλη αγνοια κα παραπληροφορηση !!

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

καλα σκεφτειτε οτι πριν γεννησω την πρωτη μου κορη πηγα το ζωον και πηρα 12 μπιμπερο και αποστειρωτη απο τους ακριβωτερους γιατι :blink: ημουν σιγουρη 100 % οτι δεν θα θηλασω λογω των ανυπαρκτων ( !!

Και γω το ιδιο εκανα ..αλλα χαλαλι....

Εγω ως μεγαλυτερη κ ..ωριμοτερη ημουν αποφασισμενη να θηλασω...αλλά ειχα κ συμπαρασταση ...δυο μικρα κοριτσια-συν οδοιποροι απο εδω..το μαμμυ..την Αναστασια(μικρη Λαλα τη φωναζω)που μου επαιρνε τα αυτια οταν παραπονιομουν για το ΄΄λιγο΄΄γαλα ή τον πονο στις θηλες..κ το μαριμαρακι το γλυκο!

μαλλον ομως εγω με βλεπω να αποθηλαζω πρωτη...γιατι αυτες σκεφτονται να θηλασουν μεχρι να πανε τα παιδια στο νηπιαγωγειο!! :):)

Δημοσίευση

debbie871 έγραψε:

κοριτσια οντος ο αποθιλασμος ειναι πολυ δυσκολο κομματι το πιστευω αυτο,εγω βεβαια εχω μεχρι να φτασω εκει :laugh: :laugh: :laugh: ,αλλα οταν με το καλο γεννισω ευχομαι να εχω γαλα αρκετο ωστε η μικρη μου να χωρταινει.Πιστευω και νιωθω οτι καλο ειναι να θηλαζουμε οσο περισοτερο γινετε,καλο για τα αγγελουδια μας ειναι εξαλου,σκευτομαι και γω να την αφησω μονη της να παρει την αποφαση για απογαλακτισμο,αν ολα ειναι καλα,οποτε και να ειναι αυτο και θα κοιταξω να απολαυσω τις στιμες με την πριγκηπισα μου. :):):)dev149pr___-20100209-2.png

δεν υπαρχει γυναικα που να μην εχει αρκετο γαλα μην αγχωνεσαι απο τωρα !!! ολες εχουμε οσο το μωρο χρειαζεται για σκεψου αν δεν υπηρχε η εναλακτικη του ξενου γαλακτος τι θα τους διναμε ;;;

Δημοσίευση

Ο θηλασμος εκτος απο σχεση αγαπης ειναι και ευκολια δεν αντιλεγω

Δεν ξερω για σενα ποση υποστηριξη εχεις απο το περιβαλλον σου και απο τον αντρα σου αλλα συνηθως μετα τον χρονο μη σου πω το 6μηνο ολοι αρχιζουν να σου την λενε οτι προσπαθεις να κανεις ενα εξαρτημενο ατομο χωρις πρωτοβουλιες φαντασου να το ακους επι 4 χρονια???? :ohmy:

παντως σε εμενα δεν νομιζω να αντεξει ο αντρας μου παραπανω απο 2 χρονια ηδη του εχω πει οτι θα θηλαζω μεχρι τον χρονο αμα του πω και οτι θελω και δευτερο τον χανω!!!!!οποτε 4 χρονια φαινονται πολλα!!! :blush: θα δουμε

Δημοσίευση

εχω πολυ καιρο μπροστα μου για να φτασω στο σταδιο αποθηλασμου...ετσι θα κανω πολυ καιρο για να σας διηγηθω την ιστορια μου...ομως ανυπομωνω ποτε θα ερθει η ωρα να θηλασω...και παρολο που κανουμε αρκετους θηλασμους υπαρχουν στιγμες που μου λειπει...

εμεις οι γυναικες ειμαστε πλασμενες για να ζουμε τα πιο εντονα συναισθηματα με τον καλυτερο τροπο...

Δημοσίευση

πηρα 5 μπιμπερο και μου φανηκαν χρησιμα!!!!βαζω τις κρεμες και τα φαγητα της μικρης μου εκει(φρουτοκρεμα χορτοσουπα...)!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

συγγνωμη αν αργο λιγο να απαντησω αλλα η μικρη ειναι ξυπνια ακομα!!!!!

Δημοσίευση

ΕλένηΧ έγραψε:

Ο θηλασμος εκτος απο σχεση αγαπης ειναι και ευκολια δεν αντιλεγω

Δεν ξερω για σενα ποση υποστηριξη εχεις απο το περιβαλλον σου και απο τον αντρα σου αλλα συνηθως μετα τον χρονο μη σου πω το 6μηνο ολοι αρχιζουν να σου την λενε οτι προσπαθεις να κανεις ενα εξαρτημενο ατομο χωρις πρωτοβουλιες φαντασου να το ακους επι 4 χρονια???? :ohmy:

παντως σε εμενα δεν νομιζω να αντεξει ο αντρας μου παραπανω απο 2 χρονια ηδη του εχω πει οτι θα θηλαζω μεχρι τον χρονο αμα του πω και οτι θελω και δευτερο τον χανω!!!!!οποτε 4 χρονια φαινονται πολλα!!! :blush: θα δουμε

κοιτα να σου πω δεν εχεις αδικο ξερεις ποσα εχω ακουσει ;;;; και στην διαρκεια της εγκυμοσυνης που θηλαζα ;;; ουκ ολιγα αλλα στην διαπαιδαγωγηση τους και στο μεγαλωμα τους τον πρωτο λογο τον εχω εγω και κανεις αλλος !! αν εχω θελω να τα θηλαζω μεχρι να τα παντρεψω ( χαχαχαχα ) θα το κανω και ας ακουω τα εξ αμαξις !!δεν καταλαβα δηλ ολοι οι αλλοι ειχαν δικαιωμα να μεγαλωσουν τα παιδια τους οπως ηθελαν , εχουν δικαιωμα να επεμβαινουν και να λενε την γνωμη τους στο μεγαλωμα των δικων παιδιων και εγω δεν εχω δικαιωμα να τα μεγαλωσω οπως θελω εγω ;;; κραταω τις συμβουλες που πιστευω ποως θα με βοηθησουν να φιαξω καλα παιδια στην κοινωνια και αυτα που θεωρω λαθος τα πεταω μακρυα μου !! οπως ακριβως κανουμε και εδω αν καποια πραγματα δεν μας αρεσουν δεν τα εφαρμοζουμε !!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...