Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια εγκυουλικα..και πεινασμένα!!!:) Αποφάσισα να ανοιξω αυτό το θέμα καθώς παρόλο που τρώμε το καταπέτασμα και λογικά δε θα έπρεπε να λιγουρευόματε τίποτα εφόσον δεν αφήνουμε και τίποτα να μείνει, ολο και ΄κάποιο φαγητό λιγουρευόμαστε και ζητάμε..και χαιδεύοντας την κοιλιά μας λέμε..μιαμ μμιαμμ....να είχαμε ένα....(δεν ξέρω εσείς πείτε!!!) εγώ θα πω ότι μετά από ένα ολόκληρο ψάρι ,σαλάτες ένα σωρό, και τουρτα ενάμισι κομμάτι γουστάρω φρυγανισμένο ψωμι με τριμμένη ντομάτααααααααα!!!!!!!!!μιαμ μιαμμμμμ.........για πειτε εσείς.. για πείτε!!!!!(καλά την επίσκεψη στο ψυγείο τελικά δεν την γλιτώνω!!!!!)

Δημοσίευση

Εγώ παρ όλο που εδώ και 6.5 μήνες δεν είμαι

πλέον έγκυος,έχω να πω οτι το χούι μου έμεινε!!!! :laugh:

Από χθες λιγουρεύομαι λουκουμάδες με σοκολάτα που

φτιάχνει μια καφετέρια εδώ στη Χίο!!!!

Είναι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!

Τελικά χθες για να το ξεχάσω έπεσα για ύπνο :( και σήμερα

έφαγα ένα σακούλι ανάλατα αμύγδαλα!!!! :P:P

Τώρα με πονάει φρικτά το στομάχι μου.......

:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!! :)

Εχω να πω οτι απο τον καιρο που μου χει μπει στο μυαλο ενα φρουτο δεν μου εχει βγει ακομα...αλλα που θα παει θα ερθει και η εποχη του και τοτε θα του αλλαξω τα φωτα...Το θελω κολασμενα και ειναι το ΚΑΡΠΟΥΖΙ!!!

Αν και μολις τωρα χτυπησα σουβλακια που υποτιθεται οτι τα συχαινομαι!!!

Που θα φτασει το χαλι μου δεν ξερω...!!! :(:(

Δημοσίευση

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΦ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!) Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ!!!

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ???

ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ!!!ΑΝΑΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ!!!

ΜΟΛΥ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!

ΠΙΕΣ ΛΙΓΗ ΣΟΔΑ Η ΣΠΡΑΙΤ ΝΑ ΞΕΠΡΗΣΤΕΙΣ ΛΙΓΟ!

Δημοσίευση

Αχ ο μεγαλος καημος το φαγητο αλλααααα και τα γλυκα !!!!!!!Αλλα δεν μπορω να τα τρωω γιατι εχω ζαχαρο κυησεως χμμχχμχμχ πειναω σαν τρελη συνεχεια τρωω και πειναω ακομη περισσοτερο απότι πριν βεβαια με την διΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ πολλα κιλα μονο ενα!

τωρα ανακαλυψα τα sweet balance του ΓΙΩΤΗΣ μολις τσακισα λιγο κεκακι που ειχα να φαω δεν ξερω και εγω ποτε πριν κανα μισαωρο εφαγα ενα φρατζολακι με κασερι και γαλοπουλα και τωρα λεω να φαω ενα activia γιαουρτακι!!!!

αχ τι θα απογινει το χαλι της λαιμαργιας μου !!!!!!!!πειναωωωωωωω

Δημοσίευση

MariaIoanna έγραψε:

Είμαι για Σ-Κ Πάτρα και μόλις έστειλα τον καλό μου να μου πάρει λουκουμάδες που λιγουρεύομαι από το μεσημέρι... :P

Πες του να περάσει κι από Χίο να μου αφήσει μερικούς....

PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

molly έγραψε:

MariaIoanna έγραψε:

Πες του να περάσει κι από Χίο να μου αφήσει μερικούς....

PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:[/quote:rhqd5k2c]

;););) Μη ζηλεύετε βρε!! Θα σας περιγράψω αφού τους φάω πως ήταν. μας είπαν για ένα μαγαζί εδω ότι είναι πάρα πολλοί ωραίοι... αφράτοι...βούτυρο.. :woohoo:

Δημοσίευση

ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΟ.

ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ.

ΝΤΑΚΟ.

ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ.

@$#%^$%&^*&(^%* μου τρέχουν τα σάλια τελείως μιλάμε.

Αλλά αρνούμαι να υποκύψω (είπε και χλαπάκιασε με μια δαγκωνιά το μισό κρουασάν)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗΣ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΝΤΟΝΤΑΤΣ! ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ! ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ BOUNTY ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ! ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΠΙΝΕΤΕ?

Δημοσίευση

ΒΕΛΛ!!!!!!!!1 :x 11!!!!

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙς ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ!!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΟΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!

BELL ΦΑΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕ P.M ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΧΑΧΧΑΧΑ

Δημοσίευση

ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Η ΜΠΕΛΛ ΓΙΑΤΙ

ΠΑΧΑΙΝΟΥΝΕ!

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ....

ΑΠΑΠΑ....

ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ Κ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΔΡΑΜΑ...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΞΠΛΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΠΑΙΖΩ Κ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΠΟΝΑΩ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ??

Δημοσίευση

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 15Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΑΖΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΑΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ! ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΑΙΜΑ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΑ! ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΚΑΚΟΛΙΤΣΑ ΤΗΝ ΗΜΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ!

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ..

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΠΡΑΙΤ ΛΑΙΤ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΩ ΑΡΑΙΑ....

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΧΡΙ Κ ΤΩΡΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..

Δημοσίευση

Εγώ δυστυχώς παρόλο που μπαίνω στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης έχω ένα στομάχι χάλια και παρόλο που σκέφτομαι διάφορα δεν μπορώ να τα φάω. Επίσης δεν μου επιτρέπεται να φάω αλάτι. Παρόλ' αυτά μέρες τώρα θέλω πιπεριές πράσινες, γεμιστές με τυρί και τηγανισμένες, που να τις βρεις όμως τέτοια εποχή?

Δημοσίευση

Αχ αυτοι οι λουκουμάδες με σοκολάτα....σλουρπ!!!!!!!! τι τέλειοοοοο....κί έχω ΄φάει με αναμεικτη δηλαδή και λευκή και καφέ σοκολάτα...κοντευα να φάω και το κεσεδάκι!!!!! τι μου το θυμησες΄τώρα....!!!!

Οσο για το βράδυ..κι εγω΄δεν μπορώ νακρατηθώ αν τρώει ο άντρας μου...πριν λίγο έφερε να φάει δίπλα μου σοκολάτα!!ε δε θα δοκιμάσψ κι εγώ λίγη;;;και πάλι πεινάω...τι θα γίνει;; Πόση θα καταντήσω πια;;;

Αυτα τα νέα της ΓΙΩΤΗΣ είναι τελικά νοστιμα; Και τι βάζουν για να γλυκάνει;;

Δημοσίευση

Αρτεμη μια χαρά σ βρικσω!!Ξέρεις ποσο θα ήθελα να πονουσα κι εγώ το στομάχι μου και να είχα πάρει τα μισά κιλά;;;; Ασε...δε λέω..ωραίο να τρως και να σου τρέχουν τα σάλια αλλά αμα δεν έχεις όρεξη και χάνεις κιλά ακόμη καλύτερα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...