Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ???

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ , Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙ ΗΜΕΡΩΝ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΚΙΑ..Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΑΡΑΘΡΟ Η ΧΑΜΟΜΗΛΙ!!!ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΝΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμένα έχει πονάκια αλλά τα αντιμετωπίζουμε με μασαζάκι στην κοιλίτσα, ασκησούλες και αγκαλιές.

Δε νομίζω ότι είναι καλό να του δώσεις χαμομήλια κτλ... φουσκώνεις το στομαχάκι του -που είναι πολύ μικρούλι- με ένα σωρό υγρά και χάνει γεύματα... Άλλωστε δε νομίζω ότι κάνουν και θαύματα...

Η μαία μου , μου χει πει τπτ απολύτως από συσκευάσματα!Μασαζάκι στην κοιλίτσα με λαδάκι και αν έχεις πολύ καλό είναι αυτό το μαξιλαράκι με τα κουκουτσάκια κερασιάς...το ζεσταίνεις στο φουρνό και το βάζεις πάνω να τον ζεσταίνει...και όλα θα πάνε καλά....... :)

Γεια σου. Να σου ζήσει το παιδάκι σου.

Αφού θηλάζεις αποκλειστικά καλό θα ήταν να αποφύγεις τα σκευασματα.

Γενικώς συμβουλευουν να πίνει η μαμά χαμομηλάκι και μετά να θηλάζει.

Επίσης πρόσεξε και τη διατροφή σου λίγο.

Τα άλλα είναι γνωστα. Μασαζάκι και λαδακια.

Ευχομαι να περασουν όλα αυτα συντομα.

Αχ κοριτσια τώρα το είδα.

Βασικά αυτα που λέει η Ολυμπια.Βλέπεις τι φαγητα πειράζουν το μωράκι και τα αποφευγεις.

Κυρίως όσπρια, τσιγαριστά ,γαλακτομικα, χυμό πορτοκαλιού, κεράσια,διάφορα χορταρικά (ε αν θυμηθώ και άλλα θα επανέλθω).

Βέβαια όλα αυτά είναι σχετικά. Εξαρτάται από το μωράκι. Εγώ ας πούμε δεν έκοψα τίποτα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
    • Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
    • @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...