Μετάβαση σε περιεχόμενο

ποσο την εχω ψωνισει!!

Recommended Posts

συμμετειχα μεχρι σημερα σε αλλο φορουμ με γονεις και σημερα την ψωνισα βλεποντας ποσο κακεντρεχεις ειναι μερικοι ανθρωποι!εκανα ερωτηση αν υπαρχει καποιος νομος για το δημοσιο που να διευκολυνει τις νεες μητερες οσο αφορα το ωραριο(θελω πρωινο ωραριο και μου το αρνηθηκαν χωρις λογο,ενω οι αναγκες το πρωι ειναι μεγαλυτερες)και μου απαντανε κατι βλακειες του στυλ "αντι να χαιρεσαι που δουλευεις στο δημοσιο ζητας και τα ρεστα".λες και εκει που ειμαι καθομαι και δεν δουλευω.λες και η δουλεια στο δημοσιο μου χαριστηκε...τι να πω.μου εκανε μεγαλη εντυπωση..σορυ για την αγανακτηση,αλλα ηθελα καπου να εκφραστω! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ε καλα τωρα...στην Ελλαδα ειμαστε,θα ακουγες κατι καλυτερο;ψαξτο παντως,ολο και κατι θα υπαρχει πιστευω.λογικα πρεπει να υπαρχει...

Peggysue σίγουρα υπάρχει κάτι! Το είχε πάρει το αυτί μου χθες προχθές στην τηλεόραση, αλλά επειδή δεν με αφορούσε δεν έδωσα πολύ σημασία!

Πάντως ψάξτο!!

Τι περίμενες..να βρεις κατανοηση; Κι εγώ του δημοσίου είμαι....έχουμε δικαιώματα όπως κάθε εργαζόμενος και ακόμη περισσότερα προνομια κι αυτό κάποιες δεν το αντέχουν..άλλωστε δε ζήτησες να πάρεις θέση όπου θα ξύνεσαι όλη μέρα!!Απο τη στιγμή που μπορείς και δικαιουσαι κάτι τέτοιο ψάξε το και κάνε το!

ευχαριστω πολυ tirogaridaki. :) τη δευτερα θα παω στον διευθυντη γιατι ο προισταμενος ειναι τελειως μ@λ@κ@ς και μαζι του δεν θα βγαλω ακρη.ο αντρας μου μου λεει να παρω και το μωρο μαζι.μου φαινεται λιγο ξεφτυλα.εσεις τι λετε?

Παρ'το το μωρό! Μαζί σου κι εγώ! Κι εγώ του δημοσίου, κι εγώ με ευνοϊκό ωράριο (δεν έχω παράπονο) και μία φορά που με πιάσανε στο φιλότιμο και άφησα το παιδί στη γειτόνισσα για να κατέβω 2 ώρες για δουλειά Σάββατο πρωί (κανονικά εγώ για 4 μήνες ακόμα δε δουλεύω ΣΚ) γιατί δούλευε κι ό άντρας μου και αναγκάστηκα να φύγω 20 λεπτά νωρίτερα γιατί το παιδί ήταν μέσα στη γκρίνια, σχολιάστηκε αρνητικά! Έπρεπε να το πάρω μαζί μου!

Εε...μην το πάρεις καλύτερα..λέω τώρα εγώ...αν είναι να σου κάνει την χάρη θα στην κάνει έτσι κι αλλιώς..το να πας το παιδί εκεί είναι κάπως..

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΔΕΙΑ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΞΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ! ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΚΥΡΟ....

ευχαριστω κοριτσια.θα το σκεφτω...το θεμα ειναι οτι η δουλεια μου ειναι κ μακρια απο το σπιτι μου(θελω 1,5 ωρα να παω κ 1,5 να γυρισω)και αν δεν μπορεσω να αποφυγω το απογευματινο,αφενος θα βλεπω το μωρο μου πολυ λιγες ωρες,αφετερου θα δινω πανω απο το μισο μισθο μου σε κοπελα να το προσεχει.εχω προβληματιστει.ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας.καλο βραδυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...