Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

mikro mou pony έγραψε:

εγώ θίχτηκα που αντέδρασες έτσι για ο μανωλησ!! :(

ακόμα και παππού να μην είχαμε πάλι θα το επέλεγα για όνομα στο παιδιού ,μου αρέσει πολύ και δεν το έχω καθόλου ούτε το σοι μου ούτε σον τόπο καταγωγής μου .

αντιθέτως κάτι άλλα τα εχει βαρεθεί η ψυχή μου ....

αλλά εντάξει δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη .... :P

πολύ μου αρέσει το Μιχάλης το Λουκάς ,το Αρτεμης εχει πολύ πλάκα (ματσασ :laugh: ) ,Ηλίας ,Στέργιος .

εγώ ξέρω πως θα βγάλω το δεύτερο αν ειναι αγόρι ...εχουμε παππού .....Παναγιώτη (και δεν κόβω και φλέβες) :kiss:

Αρτέμης Μάτσας! χε χε! ρουφιάνος!

"Το λοχαγό Εric Fon Auer να παντρευτείς! Να έχουμε λάδι και ψωμί για το χειμώνα! Έρχονται δύσκολοι καιροί! "

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

mikro mou pony έγραψε:

xaxaxaxaa mono esei to katalabes xaxaxa

exei minei to onoma orosimo tou katadoth xaxaxaxa

To κατάλαβα Αφροδίτη μου γιατι τα χρονια μου εχουν περασει! 34 και πλεον! Είμαι παλια εγω! :P

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ...ΠΟΛΥΒΙΟΣ?ΑΧΙΛΛΕΑΣ?ΟΡΕΣΤΗΣ?ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ?ΡΕΝΟΣ?ΛΕΩΝΙΔΑΣ?ΠΕΡΙΚΛΗΣ-ΠΕΡΗΣ?ΣΟΛΩΝ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.. :):)

Δημοσίευση

Λόττο (τυρογαριδάκι) αποφάσισες?!?!?

Πάρε άλλα δύο που μου κάνουν πολύ εύηχα:

Παύλος

Λουκάς

Στέφανος Στέφανος Στέφανος!!!!!!!!!! Αχαχαχαχαχαχαχα

Καλέ τα ονόματα τα δοκιμάζεις με το επίθετο του παιδιού?!?!

Αν όχι, κακώς!! Έτσι να διαλέξεις! Να λες τα ονόματα μαζί με το επίθετο. Μόλις το βρεις θα το καταλάβεις!

Δημοσίευση

Συμφωνω οτι το Αλεξανδρος ειναι πολυ ωραιο ονομα ..αλλα εγω προσωπικα εχω πηξει στους Αλεξανδρους!!!

Οποτε θα προτεινω επισης αρχαια,η μεγαλων μορφων ονοματα!Τα αγαπημενα μου

Λεωνιδας

Λεοναρδος

Οθων

Εκτωρ

Παρης

Ορεστης ;)

;);););););)

υγεια να εχει...πανω απολα!

Δημοσίευση

Να σου πω..στην αρχή της εγκυμοσύνης και εξ αιτίας της ατυχους προηγουμενης ήθελα να το βγάλω Αγγελο. Ξέρεις ήρθε πολύ γρήγορα η νέα εγκυμοσύνη και σε μέρες που ουτε καν φανταζόμουν ότι θα είχα ωορρηξία και επιπλέον ήταν και εκείνο αλλά και αυτό αγοράκι που είπα πως ήταν θεόσταλτο..και πως το προηγουμενο μωράκι μου ήρθε ξανά...:) ναι το Άγγελλος λέει πολλά για μένα..

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Το σκέφτηκες πολύ αυτό το όνομα ζαχαρένια;;;;;;;; χαχαχαχαχαχαχα

γιατι καλε συ...ωραιοτατο...η αληθεια ειναι οτι δεν το σκεφτηκα και

πολυ γιατι το λεω καθε μερα αυτο το ονομα οποτε μου ρθε αυθορμητα!!!

Μια φορα απαντησα σοβαρα & εγω!!!! τσ τσ τσ

:P

• Προσθήκη...