Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ....

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ!

ΠΡΙΝ 19 ΜΕΡΕΣ ΕΠΑΘΑ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΦΟΒΕΡΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ!

ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ!

ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΞΑΠΛΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ...

ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ!

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΣΗ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΞΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΟΧΙ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΗΡΑ ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΑΡ...ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ...Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΑΝΙ Η ΞΑΠΛΑ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΜΑ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ

giwrgia min stenaxoriese glykia mou :)

ego eixa poli aima stin egkymosini ston 2 kai ston 4 mina den eixa apokolisi alla ekatsa poli kairo ksapla pira kai ena tsouvali utrogestan ...:)

ola kala 8a pane min klais kai stenaxoriese opos eipe kai i antroula kanei syspaseis .....:)

ypomoni kai aisiodoksia !!!!

filia polla

3Ha1.png

βρε κοριτσάκι μου τώρα το διαβασα μην ανχώνεσαι θα δεις που ολα θα πάνε καλά. Κανε αυτά που σου λέει ο γιατρός σου κ μην στενοχωριέσαι σκεψου θετικά. Βοηθα με την ψυχολογία σου τον εαυτό σου κ το μωράκι σου

κοριτσάκι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το ξεπεράσεις αυτό που περνάς τώρα. Εγώ δεν έζησα κάτι παρόμοιο αλλά σου γράφω για να σου πω πως θα σε σκέφτομαι και ότι έχεις μια γλυκιά ζεστή αγκαλίτσα από μένα, την αγάπη μου και πολλά πολλά φιλάκια αισιοδοξίας!!! :kiss::kiss::kiss:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ(ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ) Κ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.

AX!ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ.Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΛΙΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΒΑΛΑ.ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ 3ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ.ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ.ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΕΠΑΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΟΥΤΡΟΓΚΕΣΤΑΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝΙΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΕ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ,ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΗΣ ΕΦΤΑΜΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ.ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ?ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 16 ΜΗΝΩΝ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Γιωργία μου πάνω απ'όλα μην αγχώνεσαι! Utrogestan παίρνεις; Είχα κι εγώ αποκόληση στο 1ο τρίμηνο και έπαιρνα 2 το πρωί 2 το βράδυ κολπικά.

Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά. Έχεις βοήθεια για τον μικρό;

γιωργια οσο μπορεις αποβαλε απο το μυαλο σου το αγχος γιατι καλο δεν κανει!!!!

θα πας στην γιατρο σου και το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα.

υπαρχουν απειρες περιπτωσεις που ειχαν αιμα και μια χαρα τα καταφεραν!!!!

εσυ συνεχισε να εισαι ξαπλα και προπαντον οχι ΑΓΧΟΣ.

Καλε μην ανυσηχεις..εγω ειχα απανωτες αποκολλησεις και το μωρο ηταν μια χαρα

Απλα να προσεχεις να εισαι ξαπλα και να μην ξεθαρρεψεις ως το τελος της εγκυμοσυνης σου

Ολα καλα θα πανε Να μην ανυσηχεις

Κοριτσι μου ολα καλα θα πανε.. Προσπαθησε να μην αγχωνεσαι και μεινε στο κρεβατι. Βλεπω πωςεχεις αλλο ενα παιδακι. Ελπιζω να εχεις βοηθεια και να μην κουραζεσαι πολυ

Γιωργια μου μη στεναχωριεσαι κουκλα μου..

ειχα δυο αποβολες με λιγο αιμα...στον πρωτο μου το γιο...δε σταματουσε!!μερα κ νυχτα..και να σκεφτεις οτι δεν πηγαινα ουτε τουαλετα!!παπια μου εφερναν...και ντρεπομουν που γεμιζε κοκκινο κ την πετουσε η μαμα μου ή ο αντρας μου..

φυσικα ξαπλωνα κ επαιρνα γιουτοπαρ...

Καποια στιγμη μου εφυγε ενα πολυ μεγαλο κομματι κ νομιζα οτι ειναι το μωρο...το πηραμε σε κουτακι κ το πηγαμε στο γιατρο...καναμε κολπικο υπερηχο με το αιμα κανονικα...κ το μωρο ηταν εκει!!το κομματι ηταν πηγμα αιματος!!

ο γιος μου γεννηθηκε στον ογδοο ,ειναι μια χαρα κ συνεχιζει να με τρελλαινει με αλλους τροπους!! :)

καλη δυναμη γλυκια μου...υπομονη κ προπαντων πιστη!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ! ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗΣ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ? ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΠΛΑ? ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΗΜΙΚΑΘΙΣΤΗ ΘΕΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ?

Γιωργία μου η κάθε αποκόληση διαφέρει.. Εγώ είχα αποκόληση χωρίς να δω αίμα, μου είπε ο γιατρός κρεβάτι για 1 βδομάδα αλλά δεν ήμουν ξάπλα συνέχεια. Απλά πρόσεχα να μην σηκώνω τίποτα και να μην είμαι όρθια πάνω άπό μισή ώρα. Τις πρισσότερες ώρες τις έβγαλα στον καναπέ. Έχω ακούσει όμως και περιπτώσεις που σηκωνόταν μόνο για κατούρημα! Μήπως θα ήταν καλύτερα να ρωτούσες τον γιατρό σου;

ολη μερα ξαπλα.........πολλες μερες!!!

οταν ενιωθα οτι η ροη μειωνεται καθομουν λιγακι...

φυσικα ανασκελα..κ καποιες φορες σε πλαγια θεση!

η ουριτσα μου κ ο πωπος μου..ξερουν...μουδιαζα ολοκληρη!!

δεν ηξερα οτι ειναι κουραστικη κ η ξαπλα!! :P

αλλά κανει δουλεια...οποτε κουραγιο!!!Διαβαζε,ακουγε μουσικη,πες παραμυθακια στο μικρουλη σου...

δεν ξερω αν φταιει το λιγο περπατημα..δε το νομιζω...Παντως οσο μπορεις ακινησια...εμενα με ελουζαν ξαπλωμενη να φανταστεις!!!!

αχχ με το καλο!! μετα..θα σου λειπει η ξαπλα!!!!

ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ? ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑ ΦΑΓΗΤΟ! ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ! ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΑΚΟΥΝΗΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΑΙΜΑ! ΙΣΩΣ ΚΑΚΩΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ!

Καλά είμαι κοπέλα μου! Σήμερα μπήκα στον μήνα μου!

Το να είσαι καθιστή στο κρεβάτι σε βοηθάει; Μήπως αν έβαζες κανένα μαξιλάρι στην μέση;

Καταλαβαίνω την ψυχολογία σου για την αδελφή σου αλλά έχει το μωρό σου προτεραιότητα τώρα. Σκέψου ότι κι εσύ στην θέση της το ίδιο θα έκανες. Υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να βοηθήσει; αν όχι, μην κάνεις αρνητικές σκέψεις και να σκέφτεσαι μόνο ότι τώρα το μωράκι σου σε έχει ανάγκη! Αυτό δεν ξαναγυρίζει..ενώ τα πτυχία και οι εξεταστικές υπάρχουν 2-3 φορές τον χρόνο.

Πρόσεχε σε παρακαλώ και εύχομαι την Τετάρτη που θα πας στον γιατρό να είναι όλα τέλεια!

Φιλιά πολλά

Γεωργία μου όλα καλά θα πάνε. Μην ανησυχείς..Να κάνεις ό,τι σου λέι η γιατρός σου και σε λίγους μήνες θα έχεις και ένα δεύτερο αγγελουδάκι στην αγκαλίτσα σου!! Να προσέχεις και να μου φιλήσεις το Νικόλα σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωχ τι λες ρε! Πωπω η κοπέλα... Πάλι καλά που είναι καλά και οι δύο! Ο μικρούλης λογικά θα μείνει μέρες στη ΜΕΝΝ και μπράβο στην κοπέλα που είναι ψύχραιμη!! Εύχομαι να τους πάνε όλα καλά!!  Καλά, ούτε κι εγώ την ήξερα την ένεση για το αμνιακό... Κάθε γέννα και διαφορετική! Σε κάθε ιστορία μαθαίνεις και νέα πράγματα!! 
    • Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...