Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 291
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΜΕΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΙΑ.ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ..ΑΠΕΙΡΟΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ.ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΥΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ..ΟΝΤΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΞΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.:cheer:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΜΕΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΙΑ.ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ..ΑΠΕΙΡΟΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ.ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΥΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ..ΟΝΤΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΞΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.:cheer:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

:( Λυπαμαι πολυ Καρμεν μου για ολο αυτο που σου συμβαινει.Ζουμε ομως στην Ελλαδα με ολα τα ηθη και εθιμα ,που μας στοιχειωνουν στην κυριολεξια.

Ειναι τραγικη ειρωνεια να εισαι θυμωμενη στεναχωρημενη η οτι αλλο αρνητικο σου προκαλει ενας ανθρωπος και να ακους ή να φωναζεις με το ιδιο ονομα το αγγελουδι σου που λαχταρουσες καιρο και υπεραγαπας.Ειναι συγκλονιστικο!!

Δεν εισαι η μονη ομως !

Εγω πολλες φορες σκεφτομαι μηπως μπερδευομαι και νιωθω ιδια συναισθηματα ασυνηδειτα και για το ιδιο μου το παιδι χωρις να φταιει...Γιατι ετσι απλα κουβαλαει λογω ονοματος ολο αυτο το βαρος στις πλατες του.

Ουτε ονομα θανοντως θα μου αρεζε να βγαλω στον αγγελο μου.Μεγαλο βαρος και αυτο για το παιδι μου να ανταγωνιζετε ενα πεθαμενο(πως του μοιαζει ,το μυαλο του ιδιο και χιλιες αλλες δυο ομοιοτητες που βρισκουν και λενε.)

Αλλα θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες ,πως ειναι καλο να υποχωρεις σε τετοιου ειδους προβληματα για να εχεις ψυχικη ηρεμια....

Εμενα ο συζυγος ειναι και μοναχοπαιδι.........

Ειμαι εγκυος και το μονο που ξεστομιζω ειναι η μπεμπα μου και η μπεμπα μου........

Οταν με ρωτουν για το ονομα :Να γεννηθει γερο το αγγελουδι μου και ας μην εχει και ονομα.........

χααχχα

Σου ευχομαι να πανε ολα κατ΄έυχην..........

Δημοσίευση

:( Λυπαμαι πολυ Καρμεν μου για ολο αυτο που σου συμβαινει.Ζουμε ομως στην Ελλαδα με ολα τα ηθη και εθιμα ,που μας στοιχειωνουν στην κυριολεξια.

Ειναι τραγικη ειρωνεια να εισαι θυμωμενη στεναχωρημενη η οτι αλλο αρνητικο σου προκαλει ενας ανθρωπος και να ακους ή να φωναζεις με το ιδιο ονομα το αγγελουδι σου που λαχταρουσες καιρο και υπεραγαπας.Ειναι συγκλονιστικο!!

Δεν εισαι η μονη ομως !

Εγω πολλες φορες σκεφτομαι μηπως μπερδευομαι και νιωθω ιδια συναισθηματα ασυνηδειτα και για το ιδιο μου το παιδι χωρις να φταιει...Γιατι ετσι απλα κουβαλαει λογω ονοματος ολο αυτο το βαρος στις πλατες του.

Ουτε ονομα θανοντως θα μου αρεζε να βγαλω στον αγγελο μου.Μεγαλο βαρος και αυτο για το παιδι μου να ανταγωνιζετε ενα πεθαμενο(πως του μοιαζει ,το μυαλο του ιδιο και χιλιες αλλες δυο ομοιοτητες που βρισκουν και λενε.)

Αλλα θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες ,πως ειναι καλο να υποχωρεις σε τετοιου ειδους προβληματα για να εχεις ψυχικη ηρεμια....

Ειμαι εγκυος και το μονο που ξεστομιζω ειναι η μπεμπα μου και η μπεμπα μου........

Οταν με ρωτουν για το ονομα :Να γεννηθει γερο το αγγελουδι μου και ας μην εχει και ονομα.........

χααχχα

Δημοσίευση

Δεν εισαι η μονη ομως !

χααχχα

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΡΜΕΝ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΩΓΩ! ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΓΩΓΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΦΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΙ ΤΖΙΝΑ! ΑΥΤΑ! ;)

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΡΜΕΝ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΩΓΩ! ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΓΩΓΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΦΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΙ ΤΖΙΝΑ! ΑΥΤΑ! ;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γειά σου Κάρμεν με τα βάσανά σου!

Αν το παιδί βαφτιστεί Γεωργία, πολύ απλά μπορείς να το φωνάζεις... ΓΕΩΡΓΙΑ! Τι θα σου πει μετά η άλλη; Αφου έτσι βαφτίστηκε. Το πως θα φωνάζεις το παιδί σου μπροστά της; Αγάπη μου, καρδούλα μου, κουκλίτσα μου και τέτοια. Έτσι, την τιμάς με το όνομα αλλά δεν το παρακάνεις.

Μια άλλη λύση είναι το Γεωργιάννα.

Μη τρελαινεσαι. Εσύ το γέννησες, εσύ πόνεσες, δικό σας παιδί είναι. Γίνε στριμμένη τώρα γιατί αλλιώς θα χάσεις το παιχνίδι. Είδες πως κοντεύει να γίνει το δικό της επειδή επιμένει και δεν αλλάζει γνώμη. Κάνε και εσύ το ίδιο. Αν υποχωρήσεις τώρα, θα ανακατεύεται στα πάντα. Μην την αφήνετε να σας εκβιάζει. Σε τελική εκείνη θα χάσει το εγγόνι και τον γιό της.

Δημοσίευση

Αν το παιδί βαφτιστεί Γεωργία, πολύ απλά μπορείς να το φωνάζεις... ΓΕΩΡΓΙΑ! Τι θα σου πει μετά η άλλη; Αφου έτσι βαφτίστηκε. Το πως θα φωνάζεις το παιδί σου μπροστά της; Αγάπη μου, καρδούλα μου, κουκλίτσα μου και τέτοια. Έτσι, την τιμάς με το όνομα αλλά δεν το παρακάνεις.

Μη τρελαινεσαι. Εσύ το γέννησες, εσύ πόνεσες, δικό σας παιδί είναι. Γίνε στριμμένη τώρα γιατί αλλιώς θα χάσεις το παιχνίδι. Είδες πως κοντεύει να γίνει το δικό της επειδή επιμένει και δεν αλλάζει γνώμη. Κάνε και εσύ το ίδιο. Αν υποχωρήσεις τώρα, θα ανακατεύεται στα πάντα. Μην την αφήνετε να σας εκβιάζει. Σε τελική εκείνη θα χάσει το εγγόνι και τον γιό της.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

να στε καλά κοριτσια σας ευχαριστω. Ελπιζω να τα καταφερω οχι τιποτα αλλο απλα δεν θελω να περασει παλι το δικο της κ να νομιζει οτι μπορει να μας κάνει οτι θέλει γιατι αρκετα χωνεται. Ανακατευεται σε όλα κ θελει να κανει συνεχεια κουμαντο. Αν δεν ηταν τοσο ενοχλητική θα συμφωνουσα στο τελος να την βγαλω εστω Γιωργια αν και εγω ηθελα να την βγαλω Δαναη η Νεφελη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...