Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μιλάει η κούραση κορίτσια μου, γι' αυτό και οι εντάσεις με τον σύζυγο! Χθες βέβαια πάλι ήρθαμε κοντά! Είμαστε μια του ύψους, μια του βάθους!  Κατιάνα μου είναι αυτό που είχαμε πει και πιο παλιά άλλους μήνες θα παίρνουν πολύ και άλλους λίγο! Εγώ πλέον δε στέκομαι στα σκαμπανεβάσματα της καμπύλης! Και οι δύο γονείς είμασταν πολύ αδύνατα παιδιά, όπως έχεις πει και για σας! Θα είσαι δίπλα στη μικρή σου να τη βοηθήσεις να τα κάνει όλα όταν εκείνη θέλει!
    • Έτσι ήμουν κι εγώ όταν έμαθα ότι έχουμε πρόβλημα υπογονιμότητας. Δεν έμπαινα καν στον κόπο, το θεωρούσα χαμένο χρόνο και αγγαρεία.. μόνο όταν ο σύζυγος ήθελε του έκανα τη χάρη. Γενικά με είχε κουράσει αυτό το θέμα και είχε και αντίκτυπο και στο σύζυγο. Μια μέρα μου είπε ότι δεν νιώθει καθόλου καλά στο ερωτικό κομμάτι γιατί δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά. Οπότε και δεν ήθελε ούτε αυτός να έχουμε επαφές.. γι' αυτό κίνησα τις διαδικασίες μια ώρα αρχύτερα για την εξωσωματική. Από τότε βέβαια δεν έχουμε επαφές αλλά δεν τον βλέπω πεσμένο όπως πριν ίσως γιατί ξέρει ότι έχουμε ακόμη ευκαιρία για κάποιες προσπάθειες για παιδάκι, και ειδικά τώρα που είδε ότι πιάνω κι όλας.! Αλλά δεν παίζει ρόλο μόνο αυτό, σημασία έχει να είναι υγιή το έμβρυο και να το κρατάει ο οργανισμός μου. Εύχομαι η επόμενη να είναι και η τυχερή. Την Παρασκευή έχω το πρώτο μου ραντεβού με τον αιματολόγο. Άντε να δούμε τι θα δούμε και από αυτό το θέμα. Πάντως τώρα είμαι πιο άνετη σε ότι αφορά την επαφή γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μου ξέρω ότι θα το πάω τεχνητά και "σίγουρα". Το σίγουρα το λέω με την άποψη ότι ξέρω πως το ωάριο είναι γονιμοποιημένο και απλά περιμένω αν πιάσει η όχι, αλλιώς είσαι τελείως στα τυφλά.. Δύο χρόνια δεν είχα καν φυσική ένωση ωαρίου σπερματοζωαρίου από μόνο του, τώρα τουλάχιστον έστω και τεχνικά έχω.
    • Καλημέρα κορίτσια μου, αν και είμαι φαν της μουνταδας και του κρύου, πόσο ανεβαίνει η διάθεση όταν είναι ηλιόλουστη η μέρα.. Εύχομαι όπως ανθίζουν οι αμυγδαλιές, να ανθίσει και το μπουμπούκι μέσα μας ❤️❤️.  @melitiniღκορίτσι μου πολύ χαίρομαι που φτιάχνει η διάθεση σου, συνέχισε έτσι ❤️ @Evaki- σε νιώθω τόσο πολύ ως προς την απογοήτευση σου και την διάθεση που δεν έχεις, αλλά μην το αφήνεις να σε παίρνει τόσο από κάτω.. Σε άλλα νέα κορίτσια εγώ τελείωσα με περίοδο από την Πέμπτη και σήμερα έχουν ξεκινήσει τα κολλώδη υγρά.. Ας ελπίσουμε να έχουμε επαφές σε αυτό τον κύκλο.. 🙏
    • Οχι κορίτσι μου δεν έχω παιδάκια...δεν έχω μείνει ποτε έγκυος ,και 4 ετ που έχω κάνει δεν ξέρω αν έπιασαν ή όχι..οι χοριακες μ πάντως ήταν αρνητικές . Και εγώ έτσι κάνω πλεον, ζω την καθημερινότητα μου απλά ξέρω περίπου πότε είναι οι γόνιμες, έχω και πονακια ωορρηξίας οπότε καταλαβαίνω ποτε είναι και απλά κάνω προσπάθειες.   Απλά πλέον νιώθω τόσο απογοήτευμενη ,ξενερωμενη , που δεν θέλω να μπω καν στο παιχνίδι.  Κάποτε με το που καθάριζα ,ετοιμαζόμουν για την αποπλάνηση των γονιμων ημερών  και τωρα ουτε θελω ,σκεφτομαι πως ότι κ να κάνω αποτέλεσμα δεν θα έχω οπότε ποιο το νόημα..🙄
    • @Evaki- πόσο σε καταλαβαίνω κορίτσι μου.. είναι απόλυτα λογικό αυτό που λες. Το ίδιο νιώθω. Πόσο μάλλον αν έχεις μπει και σε διαδικασία εξωσωματικής. Δεν θυμάμαι αν έχεις κι άλλα παιδάκια. Όπως και να χει, αυτό που κάνω εγώ τωρα είναι απλά να μην μετράω τίποτα, ξέρω πάνω κάτω πότε έχω ωορρηξία η τελοσπαντων τις γόνιμες μέρες και ζω την καθημερινότητα χωρίς να είναι όλη μου η σκέψη στο να μείνω έγκυος. Δεν ξέρω πως λειτουργούσες το περασμένο διάστημα ίσως αυτό, το να χαλαρώσεις κάπως σε βοηθήσει κυρίως για την ψυχολογία σου 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...