Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα,

μετά από την 1η μου εξωσωματική είμαι έγγυος. Αυτό όμως που με ανησυχεί είναι ότι στις 2 τελευταίες μετρήσεις η χοριακή μου δε διπλασιάστηκε. Τη Δευτέρα ήταν 5.400 και σήμερα, 3 μέρες μετά, είναι 12.100.

Βεβαια προχτες είδαμε το σακο και το λεκιθικό σάκο αλλά ρε γμτ με ανησυχεί πολύ ο τελευταίος ρυθμός αύξησης της χοριακής. Τι λέτε να σημαίνει αυτό; Την πατήσαμε;; :huh::huh:

Έχουν κάποιες κοπέλες ανάλογη εμπειρία και πώς εξελίχτηκε;;

Ευχαριστώ.. ;)

Δημοσίευση

Καταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Απο εξωσωματικη δεν εχω εμειρια αλλα οσο αφορα την χοριακη διπλασιαζεται η τιμη καθε 2 μερες και οχι καθε μερα οποτε οι τιμες νομιζω ειναι τελειες! Ο γιατρος σου τι σου ειπε?

Δημοσίευση

Τι εννοείς δε διπλασιάστηκε;;

5.400*2=10.800

Κι εσύ έχεις 12.100.

Εμένα ο γιατρός μου μου'χε πει ότι κάθε τρεις μέρες η χοριακή πρέπει να υπερδιπλασιάζεται. Δηλαδή να'ναι πάνω από το διπλάσιο. Οπότε πιστεύω πως έχεις καλό ρυθμό αύξησης.

Πέρα από αυτό, σημαντικό είναι να αναπτύσσεται και οπτικά, στον υπέρηχο. Ο γιατρός τι σου είπε μετά τον υπέρηχο; Ήταν επιφυλακτικός;;

Όπως και να'χει, εύχομαι όλα να πάνε καλά και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά.. :)

Δημοσίευση

τέλεια η χοριακή σου, οι τιμές δεν είναι τόσο απόλυτες. εμένα μου είχε πει ο γιατρός ότι πρέπει να διπλασιάζεται κάθε 2-3 μέρες περίπου. γιατί εξακολουθείς και κάνεις?εγω ξερω ότι απ΄οτν δεις σάκο παρακολουθείς πλεον υπερυχογραφικά το έμβρυο και δεν χρειάζεται μέτρηση χοριακής.

απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και μην αγχώνεσαι!

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ :woohoo: ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΜΑΝ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ 12αρι

Κ ΜΕΤΑ ΕΝΑ 40 Κ 70 90 Κ ΚΟΥΤΣΑ ΚΟΥΤΣΑ ΠΗΓΕ 1.000 ΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .

ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΧΟΡΕΙΑΚΕΣ Κ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΤΑ, ΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Κ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΛΑ Κ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ Κ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,

Crazy μου καταλαβαίνω ότι διπλασιασμένη θα ήταν 10800 αλλά αυτό έπρεπε να ισχύει χτες. Σήμερα λογικά δε θα έπρεπε να είναι γύρω στις 15000; Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Σίγουρα παραλογίζομαι κ λίγο γιατί αυτή η εγκυμοσύνη δεν μου ήρθε κ με τον πιο εύκολο τρόπο. Ο γυναικολόγος μου τη δευτέρα μου είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με τον υπέρηχο (άλλωστε το είδαμε κ πάνω από την κοιλιά κ όχι κολπικά) κ μου είπε ότι η επόμενη χοριακή (δηλ η σημερινή πρέπει να είναι ανάμεσα από 12000 και 15000. Το ξέρω ότι είμαι στο όριο γιαυτό ανησυχώ.

Σόρρυ αν σας έπρηξα αλλά τι να κάνω...αν παίρνω συνέχεια το γιατρό θα με βρίσει στο τέλος (όπως κ ο άντρας μου :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: )

Δημοσίευση

Σε καταλαβαίνω απόλυτα...

Πάντως χαλάρωσε... όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Είναι πολύ καλή η αύξηση. Το 12800 από το 12000 δεν θεωρείται όριο. Όριο θα το λέγαμε αν ήταν πχ 12010-12100. Αλλά νομίζω και πάλι δε θα ανησυχούσε ο γιατρός σου.

Και επίσης, πουθενά δε λέει ότι κάθε τρεις μέρες η χοριακή πρέπει να τριπλασιάζεται.

Απ' ότι καταλαβαίνω, δεν τον πήρες το γιατρό σου να του πεις την τιμή. Παρ'τον, να δεις ότι θα σου πει ότι προχωράει καλά! ;):)

Δημοσίευση

Λενίτσα μου μια χαρά ειναι η τιμή της χωριακής σου, στην 1ηεβδομάδα μετά την καθυστέρηση διπλασιάζεται μετά πάει περίπου 70% ανά δύο ημέρες. Τα ίδια περίπου είχα και εγώ και ανησυχήσαμε από 1300 ποθ ήταν η δεύτερη μέτρηση μετά άπό΄4 ημέρες ήταν 3700 ενώ έπρεπε να ειναι 5200 .

Μην ανησυχείς την επόμενη φόρά θα δεις το μικρό σου

Δημοσίευση

emi έγραψε:

Λενίτσα μου μια χαρά ειναι η τιμή της χωριακής σου, στην 1ηεβδομάδα μετά την καθυστέρηση διπλασιάζεται μετά πάει περίπου 70% ανά δύο ημέρες.

Αλήθεια Emi μου;;

Δεν το ήξερα αυτό! Μου δίνεις πολύ θάρρος σε ευχαριστώ. Κ εμένα μέχρι την 3η μέτρηση υπερδιπλασιάζονταν στις 2 μέρες. Τώρα στις 3 και αρχισα να ανησυχω. Μακάρι να ισχύει αυτό που λες!! ;);)

Φιλιά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...