Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Lenaki26 έγραψε:

Βάλε καμιά φατσούλα να καταλάβουμε ότι κάνεις πλάκα ρε γλύκα!

:cheer:;):P[/quote:2tfsrt9t]

thes apanthsh e nai lipon mas enoxloune kiria mou :P

kai na pas apo to petvil na taiseis to zoo sou giati psofolisaei ...kai mazepse kai kamia kaltsa hmarton pantou tis petas .!!!!

ante gia na mhn anarotiese h afrodith eimai :):P

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Τinkerbell θα βγάλουμε λεφτά!!! πολλά λεφτά με αυτην την ιστορία!

Θα μας ζηλεύουν΄΄ολοι! ήδη στο Παρίσι μας έχουν ετοιμασει ΄΄ενα μικρό χωριό! με ένα μεγάλο παλάτι! να! δες: disney.jpg

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Καλά ο ΧΟυκ δεν είναι γκέι;; Μήπως γι αυτό κυνηγάει τον άντρα σου;; Πρόσεξε γιατί έτσι και τον πιάσει....έχει κι έναν γάτζο στο χέρι και από ότι έμαθα τον χρησιμοποιεί στα κολπα του...ξέρεις!!!!

Όσο για σένα Bell..είναι τόσο καλά με 7 νάνους;; Όσο μποι τους λείπει τοσο......έχουν;;;;;;

Δημοσίευση

Η πλακα ειναι πως θεωρουν καμενους οσους γραφουν σε φορουμ τυπου parents και δεν βλεπουν τα χαλια τους που για να διασκεδασουν χρειαζεται να μπουν σαυτα τα φορουμ και να παριστανουν κατι αλλο απο αυτο που ειναι...

ΕΝΤΕΛΩΣ οτι ναναι οι τυποι...και δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το αστειο???σε τετοια φορουμ μπαινουν και ανθρωποι που εχουν πραγματικα προβληματα και χρειαζονται στηριξη.τι να πω?αν αυτο τους κανει να χαιρονται και να νιωθουν ανωτεροι???

Δημοσίευση

Αργυρώ μου δε θα ασχοληθουμε με τέτοιου είδους ανθρώπους..άλλωστε δεν υπάρχουν μονο στο διαδίκτυο αλλά και στην πραγματική ζωή. Είναι ανώριμοι τινα κάνουμε; Άλλωστε εκείνοι το έχουν κάψει το μυαλό τους από το πολύ το ίντερνετ και διαδίκτυο που ψάχνουν ηλιθιους και ακόμη πιο καμένους τρόπους να περάσουν καλα..φαντάσου ποσες ώρες κλείνουν μπροστά στον υπολογιστή και ποσο άδεια ζωή έχουν που για να περάσουν όμορφα κάθονται με τις ώρες να φτιάχνουν σενάρια..ελα τώρα..μυαλό θέλει για να το καταλάβεις κάτι τέτοιο ή επιβεβαίωση ότι εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΧΙ;;; Απο κει και πέρα ο κθένας με τα βιτσια του...ο ένας φτιάχνεται να φαντάζεται και να γράφει ότι έιναι εγκυουλα και λέει τα προβλήματά του σε ένα τσουρμο γυναίκες ομοιοπαθουσες..άλλος να φαντάζεται ότι είναι παππους κι έχει ζάχαρο και ζητάει βοήθεια στο προβλημά του..ψυχολογικά βίτσια είναι αυτά...εμείς θα τα λύσουμε;; Ασε τους ανθρώπους να φτιαχτουν..τι σε χαλάει εσένα;; Εσύ είσαι μια σουπερ έγκυος μανουλα, σέξυ που μονο ό άντρας της ξέρει ποσο καλά περνάει μαζί της,και έχεις μια αληθινά όμορφη ζωή χωρίς να χρειάζεσαι να προσποιηθείς τίποτα για να σπάσεις πλάκα στη ζωή σου...η ζωή η δική σου έχει απο μονη της πλάκα!!!!! ;)

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια, επειδή χτες προχτες μήκα μετά από καιρό, ένεκα μωρομάνα, και έχω πάθει πλάκα στο parents και είναι και πολλές οι σελ. 45 στους κακόβουλους χρήστες και 27 στους ψευτικους λογαριασμούς και μόνο τα μισά πρόλαβα να διαβάσω και να συγχιστώ και να κουφαθώ μιας και σε κάποιες από αυτές έχω απαντήσει κι εγώ, πχ την ανήλικη εγκυο που είχε αποφασίσει να το ρίξει και εμείς της γράφαμε να το ξανασκεφτεί μέχρι που στο τέλος καποια σοφή της είπε ¨¨κοπέλα μου σε λάθος φορουμ μπήκες¨¨, ή την άλλη την twins που την παράτησε ο αρραβωνιαστικός και είχε δίδυμα κι εγώ το ζώον της απάντησα κι αυτηνής και με ευχαρίστησε κιόλας, γράψτε μου σας παρακαλώ σε προσωπικό μήνυμα, αν και καταλαβαίνω ότι έχετε κουραστεί να γράφετε γιατί σας το ζητήσανε πολλές κοπέλες. Ομως για να μη νιώθουμε ηλίθιες, εγώ ήδη νιώθω χαζή, σας παρακαλώ και πάλι να μου πείτε ποιες ή ποιούς έχετε καταλάβει ότι είναι ψευτικοι.

Και να φανταστείτε ότι δεν φβάζω φωτο δικές μου ή του γιόκα μου για να μην το εκμεταλλευτεί κανείς, ωστόσο και μόνο που κάθεσαι και στεναχωριέσαι ή προβλήματιζεσαι ή απαντας σε κάποιον ψευτικο ανθρωπο με ψευτικη ιστορία εκμετάλλευση είναι.Ξερω οτι ζηταω πολλά αλλα αν μπορείτε με δυο λέξεις τι ψευτικη ιστορία μας λεγανε αυτοί για να θυμηθω θα με υποχρεωσετε, φιλια πολλά

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

bell δε μου είπες τελικά..ειναι τόσο καλά τα γεροντάκια ;;;ξέρεις που..γιατί μικρά στο μάτι αλλάααα....ισχύει;

1. Σοφός

2. Συναχωμένος

3. Γκρινιάρης

4. Χαζούλης

5. Υπναράς

6. Ντροπαλός

7. Γελαστός/Καλόκαρδος.

Αυτοί είναι! Ο καθένας έχει τη χάρη του! ;)

Δημοσίευση

ε δεν εχεις ακουσει που λενε ελα στον παππου ;;; ε για να καθεται αυτη με 7 παππουδες ;; **^^??? θα εχουν ολο το πακετακι !!! tiroga :laugh: :laugh: αντε να ευθημησουμε σημερα !! ευχομαι να εισαστε ολες καλα και να μην ξανασχοληθητε με χαζομαρες !!! φιλακια !!! :kiss::kiss::kiss: ridaki έγραψε:

bell δε μου είπες τελικά..ειναι τόσο καλά τα γεροντάκια ;;;ξέρεις που..γιατί μικρά στο μάτι αλλάααα....ισχύει;[/quote δεν εχεις ακουσει που λενε ελε στον παππου ;;;ε για να καθεται αυτη με 7 παππουδες ....... εχουν ολο το πακετακι !! χαχαχαχα αντε να ευθημησουμε σημερα !!!! ελπιζω να εισαστε ολες καλα !! και να μην ξαναασχολοηθητε με χαζομαρες !! φιλακια !! :kiss: :laugh:
Δημοσίευση

VASOMITS έγραψε:

Lenaki26 έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: Siga mhn klapsw kiolas!!! :laugh:

Tespa...kalh kardia kai synexizoume...Xampari den tha parei kamia

oti tha leipw! To exw synithisei pleon!! :kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα κορίτσια!

Βλέπω το διασκεδάζετε!!!

Λενάκι κάνε κι εσύ κανα τρελό να φύγεις να πηδηχτώ απο το παράθυρο... :angry:

Εγώ παντα σε διαβάζω όπως και όλες τις κοπέλες που γράφουν όπως γράφουν!

Δεν είμαι ρατσίστρια εγωωωωω :P

Καλέ μας ματιάξανε...

Για να φτύνουμε όλες μαζί να φύγει το κακό το ματι... ;)

Δημοσίευση

Α ωραιο φορουμ εδω το ξεκατινιασμα της μητερας αχαχαχα

:woohoo: :woohoo: :lol: :laugh: B)

Βρε κοριτσια ποιος ο λογος καποια να ειναι φεικ?

Δεν μπορω να διανοηθω εκτος αν ειναι μυθομανης ..Σαυτην την περιπτωση

της προτινω το εργο αφερεγκυος με την λιντσει λοχαν που το παιζει εγκυος αχαχαχ :P :laugh:

Αλλα νομιζω οτι αν εχετε βασιμες υποψιες που στηριζονται καλυτερα να πειτε ποιες ποιοι ειναι να ξερουμε και εμεις οι νεες :dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...