Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

Ifigeneia έγραψε:

Lenaki26 έγραψε:

Βάλε καμιά φατσούλα να καταλάβουμε ότι κάνεις πλάκα ρε γλύκα!

:cheer:;):P[/quote:2tfsrt9t]

thes apanthsh e nai lipon mas enoxloune kiria mou :P

kai na pas apo to petvil na taiseis to zoo sou giati psofolisaei ...kai mazepse kai kamia kaltsa hmarton pantou tis petas .!!!!

ante gia na mhn anarotiese h afrodith eimai :):P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

bell έγραψε:

Τinkerbell θα βγάλουμε λεφτά!!! πολλά λεφτά με αυτην την ιστορία!

Θα μας ζηλεύουν΄΄ολοι! ήδη στο Παρίσι μας έχουν ετοιμασει ΄΄ενα μικρό χωριό! με ένα μεγάλο παλάτι! να! δες: disney.jpg

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ifigeneia έγραψε:

Lenaki26 έγραψε:

Βάλε καμιά φατσούλα να καταλάβουμε ότι κάνεις πλάκα ρε γλύκα!

:cheer:;):P[/quote:2zxk4lyb]

Dystyxws Ifigeneia mou den kanw plaka! Exw poly kairo pou

to vlepw ayto alla den asxoloume poly.E shmera ematha kai

to giati. Den peirazei...

Καλά ο ΧΟυκ δεν είναι γκέι;; Μήπως γι αυτό κυνηγάει τον άντρα σου;; Πρόσεξε γιατί έτσι και τον πιάσει....έχει κι έναν γάτζο στο χέρι και από ότι έμαθα τον χρησιμοποιεί στα κολπα του...ξέρεις!!!!

Όσο για σένα Bell..είναι τόσο καλά με 7 νάνους;; Όσο μποι τους λείπει τοσο......έχουν;;;;;;

tirogaridaki έγραψε:

Εγώ Ελενάκι μου πάντα σου απαντάω και σε έχω φίλη!!!! ε;;;; :)

Esy eisai mia glyka!! Ksereis na ksexwrizeis to kalo krasi! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ksereis oti se paw poly!! :kiss::kiss::kiss:

Η πλακα ειναι πως θεωρουν καμενους οσους γραφουν σε φορουμ τυπου parents και δεν βλεπουν τα χαλια τους που για να διασκεδασουν χρειαζεται να μπουν σαυτα τα φορουμ και να παριστανουν κατι αλλο απο αυτο που ειναι...

ΕΝΤΕΛΩΣ οτι ναναι οι τυποι...και δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το αστειο???σε τετοια φορουμ μπαινουν και ανθρωποι που εχουν πραγματικα προβληματα και χρειαζονται στηριξη.τι να πω?αν αυτο τους κανει να χαιρονται και να νιωθουν ανωτεροι???

Αργυρώ μου δε θα ασχοληθουμε με τέτοιου είδους ανθρώπους..άλλωστε δεν υπάρχουν μονο στο διαδίκτυο αλλά και στην πραγματική ζωή. Είναι ανώριμοι τινα κάνουμε; Άλλωστε εκείνοι το έχουν κάψει το μυαλό τους από το πολύ το ίντερνετ και διαδίκτυο που ψάχνουν ηλιθιους και ακόμη πιο καμένους τρόπους να περάσουν καλα..φαντάσου ποσες ώρες κλείνουν μπροστά στον υπολογιστή και ποσο άδεια ζωή έχουν που για να περάσουν όμορφα κάθονται με τις ώρες να φτιάχνουν σενάρια..ελα τώρα..μυαλό θέλει για να το καταλάβεις κάτι τέτοιο ή επιβεβαίωση ότι εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΧΙ;;; Απο κει και πέρα ο κθένας με τα βιτσια του...ο ένας φτιάχνεται να φαντάζεται και να γράφει ότι έιναι εγκυουλα και λέει τα προβλήματά του σε ένα τσουρμο γυναίκες ομοιοπαθουσες..άλλος να φαντάζεται ότι είναι παππους κι έχει ζάχαρο και ζητάει βοήθεια στο προβλημά του..ψυχολογικά βίτσια είναι αυτά...εμείς θα τα λύσουμε;; Ασε τους ανθρώπους να φτιαχτουν..τι σε χαλάει εσένα;; Εσύ είσαι μια σουπερ έγκυος μανουλα, σέξυ που μονο ό άντρας της ξέρει ποσο καλά περνάει μαζί της,και έχεις μια αληθινά όμορφη ζωή χωρίς να χρειάζεσαι να προσποιηθείς τίποτα για να σπάσεις πλάκα στη ζωή σου...η ζωή η δική σου έχει απο μονη της πλάκα!!!!! ;)

Ρε κορίτσια, επειδή χτες προχτες μήκα μετά από καιρό, ένεκα μωρομάνα, και έχω πάθει πλάκα στο parents και είναι και πολλές οι σελ. 45 στους κακόβουλους χρήστες και 27 στους ψευτικους λογαριασμούς και μόνο τα μισά πρόλαβα να διαβάσω και να συγχιστώ και να κουφαθώ μιας και σε κάποιες από αυτές έχω απαντήσει κι εγώ, πχ την ανήλικη εγκυο που είχε αποφασίσει να το ρίξει και εμείς της γράφαμε να το ξανασκεφτεί μέχρι που στο τέλος καποια σοφή της είπε ¨¨κοπέλα μου σε λάθος φορουμ μπήκες¨¨, ή την άλλη την twins που την παράτησε ο αρραβωνιαστικός και είχε δίδυμα κι εγώ το ζώον της απάντησα κι αυτηνής και με ευχαρίστησε κιόλας, γράψτε μου σας παρακαλώ σε προσωπικό μήνυμα, αν και καταλαβαίνω ότι έχετε κουραστεί να γράφετε γιατί σας το ζητήσανε πολλές κοπέλες. Ομως για να μη νιώθουμε ηλίθιες, εγώ ήδη νιώθω χαζή, σας παρακαλώ και πάλι να μου πείτε ποιες ή ποιούς έχετε καταλάβει ότι είναι ψευτικοι.

Και να φανταστείτε ότι δεν φβάζω φωτο δικές μου ή του γιόκα μου για να μην το εκμεταλλευτεί κανείς, ωστόσο και μόνο που κάθεσαι και στεναχωριέσαι ή προβλήματιζεσαι ή απαντας σε κάποιον ψευτικο ανθρωπο με ψευτικη ιστορία εκμετάλλευση είναι.Ξερω οτι ζηταω πολλά αλλα αν μπορείτε με δυο λέξεις τι ψευτικη ιστορία μας λεγανε αυτοί για να θυμηθω θα με υποχρεωσετε, φιλια πολλά

tirogaridaki έγραψε:

bell δε μου είπες τελικά..ειναι τόσο καλά τα γεροντάκια ;;;ξέρεις που..γιατί μικρά στο μάτι αλλάααα....ισχύει;

1. Σοφός

2. Συναχωμένος

3. Γκρινιάρης

4. Χαζούλης

5. Υπναράς

6. Ντροπαλός

7. Γελαστός/Καλόκαρδος.

Αυτοί είναι! Ο καθένας έχει τη χάρη του! ;)

ε δεν εχεις ακουσει που λενε ελα στον παππου ;;; ε για να καθεται αυτη με 7 παππουδες ;; **^^??? θα εχουν ολο το πακετακι !!! tiroga :laugh: :laugh: αντε να ευθημησουμε σημερα !! ευχομαι να εισαστε ολες καλα και να μην ξανασχοληθητε με χαζομαρες !!! φιλακια !!! :kiss::kiss::kiss: ridaki έγραψε:

bell δε μου είπες τελικά..ειναι τόσο καλά τα γεροντάκια ;;;ξέρεις που..γιατί μικρά στο μάτι αλλάααα....ισχύει;[/quote δεν εχεις ακουσει που λενε ελε στον παππου ;;;ε για να καθεται αυτη με 7 παππουδες ....... εχουν ολο το πακετακι !! χαχαχαχα αντε να ευθημησουμε σημερα !!!! ελπιζω να εισαστε ολες καλα !! και να μην ξαναασχολοηθητε με χαζομαρες !! φιλακια !! :kiss: :laugh:

VASOMITS έγραψε:

Lenaki26 έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: Siga mhn klapsw kiolas!!! :laugh:

Tespa...kalh kardia kai synexizoume...Xampari den tha parei kamia

oti tha leipw! To exw synithisei pleon!! :kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα κορίτσια!

Βλέπω το διασκεδάζετε!!!

Λενάκι κάνε κι εσύ κανα τρελό να φύγεις να πηδηχτώ απο το παράθυρο... :angry:

Εγώ παντα σε διαβάζω όπως και όλες τις κοπέλες που γράφουν όπως γράφουν!

Δεν είμαι ρατσίστρια εγωωωωω :P

Καλέ μας ματιάξανε...

Για να φτύνουμε όλες μαζί να φύγει το κακό το ματι... ;)

Α ωραιο φορουμ εδω το ξεκατινιασμα της μητερας αχαχαχα

:woohoo: :woohoo: :lol: :laugh: B)

Βρε κοριτσια ποιος ο λογος καποια να ειναι φεικ?

Δεν μπορω να διανοηθω εκτος αν ειναι μυθομανης ..Σαυτην την περιπτωση

της προτινω το εργο αφερεγκυος με την λιντσει λοχαν που το παιζει εγκυος αχαχαχ :P :laugh:

Αλλα νομιζω οτι αν εχετε βασιμες υποψιες που στηριζονται καλυτερα να πειτε ποιες ποιοι ειναι να ξερουμε και εμεις οι νεες :dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...