Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

οσον αφορα αυτο που γραφετε ..οτι το ατομο αυτο εχει πολλους φιλους ..αιτηση επαφης εκανε αυτο το ατομο ...μεσα σε μια μερα ειχε περιπου 15 επαφες κουλο κι αυτο ..εχω μιλησει με αυτο το ατομο ...εχω παθει πλακα με αυτα που γραφονται ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΦΡΑΝΙΤΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!1ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΘΙΞΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΜΟΥΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ....ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ BELL ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ...ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ... ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΑΨΑΝ ΤΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΡΕΧΑΝ (ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ) ΣΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ....

δεν γινεται να ριχνονται φυτιλια και ξαφνικα να λεμε να παγωσει το θεμα ...θελω να μαθω ποια ειναι ..ειμαι μελος κατι χρονια εχω γραψει ποσα πραγματα για μενα και καποιοι καλοθελητες επαιζαν με τα προβληματα μου ..ε,λοιπον εχω καθε δικαιωμα να μαθω !!!!!!!οχι ποια ειναι το ξαναγραφω ..τον λογο πειτε μου!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΠΩΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ?ΚΡΑΤΑΝΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ?ΕΓΩ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΕΦΑΓΑ ΕΧΤΕΣ.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΑΝΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΑΙ Η..........ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ;;ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΠΛΕΑ!ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!ΛΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ :woohoo:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ... ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΤΙ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Franita έγραψε:

κοριτσια οχι δεν προκειται για καποιο αρρωστο ατομο η καποιον παιδοφιλο..ενας παιδοφιλος θα βρει πολυ καλυτερη ιστορια χωρις να μπαζει νερα απο παντου και θα επιδιωξει συναντησεις..προκειται για ατομα που θελουν οι αλλοι να ασχολουνται μαζι τους, να τους λενε ωραια λογια, να δημιουργουν συμπαθειες, να γραφουν για τη (φανταστικη)ζωη τους και οι αλλοι να τα διαβαζουν...καπως σαν ολους αυτους που για 5 λεπτα δημοσιοτητας βγαινουν στα καναλια και λενε απιθανα πραγματα... εγω πιστευω οτι η συγκεκριμενη ειναι γυναικα οντως, ισως και στην ιδια ηλικια που γραφει, αλλα η ιστορια ειχε πολλες ανακριβειες, πολλες ασαφειες, σε πολλα σημεια αυτοαναιρουνταν, αλλα επισης δεν εστεκαν, ιδιως για τη χωρα στην οποια υποτιθεται οτι ζουσε...ας μην ασχοληθουμε αλλο ομως...νομιζω τα ειπαμε ολα και τα αναλυσαμε εκτενως...

συμφωνω απόλυτα. Όπως προείπα, σίγουρα υπάρχει κάποια δόση

αλήθειας και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δεν πρόκειται ούτε για κανέναν ανώμαλο ουτε για παιδόφιλο. απλά θέκει να τραβήξει την

προσοχή μας. Όπως και έκανε άλλωστε

Franita έγραψε:

προκειται για ατομα που θελουν οι αλλοι να ασχολουνται μαζι τους, να τους λενε ωραια λογια, να δημιουργουν συμπαθειες, να γραφουν για τη (φανταστικη)ζωη τους και οι αλλοι να τα διαβαζουν...καπως σαν ολους αυτους που για 5 λεπτα δημοσιοτητας βγαινουν στα καναλια και λενε απιθανα πραγματα..

Και έχω αντιληφθεί ότι υπάρχουν κι άλλα τέτοια άτομα....

απο τα λεγόμενα κάτι εχω καταλάβει κ εγω όποια έχει τη καλή διαθεσή κ μπορεί ας μου στείλει να μην ψάχνομαι τσάμπα ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!!!1

κοριτσια προσπαθω να μπω στις σελιδες που εχετε βαλει...δεν ανοιγει καμια...πειτε μου τι εγινε?

παντως αυτα με τα 15χρονα....που θελουν να κανουν εκτρωση ειναι πολλα...ουτε καν απανταω...

κοριτσια δεν καταλαβα για ποια κοπελα λετε παντως διαβαζοντας την αρχικη σελ εφριξα...ολα αυτα με τρομαζουν και με αφηνουν εκπληκτη..ξερωοτι δεν ειναι δυνατον ναξερουμεμε ποιον μιλαμε αλλα εδωλεμε τν πονο μας τετοια κοροιδια..κριμα :(:angry:

Ειναι πολυ πιθανο οποιαδηποτε κοπελα από όσες απκαλυπτονται σιγα σιγα να διατηρει κανονικο λογαριασμο στο φορουμ με τα κανονικα της στοιχεια..ειναι οντως λυπηρο...

δεν αξιζει... :(:(

Koριτσια...

Σας παρακαλω....

Αν εχετε κατι να πειτε να το λετε φανερα κ με αποδειξεις οπως η Ολιβια....

Εγω ΔΕΝ εχω καμια αμφιβολια ουτε για την κοπελα που λετε ΟΥΤΕ για καμια σας!

Ειστε αυτες που ειστε!

Τοση καχυποψια εμενα θα μου εκανε κακο!

Το να λεει καποια την ιστορια της ζωης της για να κερδισει(?) την συμπονια μου....Δεν με ενοχλει!Κ ας ειναι ψεμα!!!!

Συγνωμη...Αποψη μου,αλλα....Με στενοχωρει πολυ ολο αυτο! :(

ΥΓ.Θα μου πειτε...Μην το διαβαζες το θεμα....ελα που το διαβασα.....

ΥΓ2.Η κοπελα που κατηγορειτε δεν εχει δωσει αφορμη για ολο αυτο...(νομιζω!)

Τωρα αν εγω ειμαι "αλλου"....Το ευχαριστιεμαι!!! ;)

Κοριτσια, συμφωνω με την Αναστασια!

Ειναι πολυ ασχημο αυτο που γινεται διοτι, αν μια στο εκατομοιριο δεν ειναι αληθεια, εχουμε θιξει αδικα μια κοπελα και αυτο γιατι εχουμε φτασει στο σημειο να υποπτευομαστε τους παντες!

Anastacia έγραψε:

Koριτσια...

Σας παρακαλω....

Αν εχετε κατι να πειτε να το λετε φανερα κ με αποδειξεις οπως η Ολιβια....

Εδώ συμφωνώ! Αν δεν είχα ανακαλύψει το φωτογραφικό άλμπουμ του ζευγαριού που το μέλος Elvira χρησιμοποίησε, δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσω, όσο σίγουρη και να ήμουν... Θα έβραζα στο ζουμί μου!

Αντε να πω την εξυπναδα μου και γω ...

Καταρχην διαλυθειτε καλεεεε εχει τοσα θεματα το φορουμ εχετε κολησει ολη μερα στα ιδια και στα ιδια .

Ελπιζω να ταν ενα μαθημα για ολες αυτο που εγινε (γεια σου ντεντεκτιβ πικο Μαμολικο!) και σιγουρα εχει γινει ξανα στο παρελθον και θα γινει και στο μελλον !

Αυριο μεθαυριο θα πρεπει να προφυλάσουμε τα παιδιά μας απο διαφορα , γιαυτο ανοιξτε καλα τα ματια σας !

Α επισης να υπενθυμισω οτι στο αλλο σαιτ εγινε 2-3 φορες παρεξήγηση και κατηγορηθηκαν ατομα χωρις να υπαρχει λογος . Γιαυτο προσοχη ...γενικως ;)

Συμφωνω απολυτα με την Αναστασια οταν υπαρχουν υποψιες για το εαν ειναι μυθομανης ενας ανθρωπος καλο ειναι να υπαρχουν και αποδειξεις...

αντιθετα ομως με τις αμφιβολιες ..θα μπορουσα να εχω πολλες ..και ειχα πολλες κατα καιρους ..απλα δεν ασxοληθηκα με το θεμα οποιου πιστευα οτι ηταν fake ...εγω προσωπικα δεν θελω να κατηγορησω καμια κοπελα ακομα κι αυτην που εμμεσως αναφερετε και ξερετε γιατι ...???? γιατι αν τελικα κανω λαθος θα το εχω βαρος ...ΑΥΤΑ!

Ρε κορίτσια, μου φαίνονται απίστευτα αυτά που λέτε... Η κοπέλα δεν έχει δώσει δικαιώματα. Από γέννες, εγκυμοσύνες και τέτοια δεν ξέρω, γι' αυτό και δε μου φάνηκε τίποτα περίεργο απ' τα λεγόμενά της. Επίσης, θυμάμαι που μια κοπέλα της είχε γράψει πολύ παλιότεαρ κάπου "χτες ήταν που γέννησες και τρέχαμε να σε δούμε". Τι εννοούσε; Γιατί κάτι είπε και η yuki εδώ ότι πολλές το χάψανε και τρέχανε στα μαιευτήρια.

Εντάξει, δε μιλάμε για ένα μέλος που μπήκε για λίγο όπως η μαργιάννα ή τα δεκαπεντάχρονα (προσωπικά δε μπήκα σε κανένα από αυτά τα ποστ, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς λένε). Μιλάμε για μια κοπέλα που κάθε μέρα είναι εδώ μέσα και γράφει συνεχώς περί παντός επιστητού. Την Ελβίρα την κατάλαβε η Ολίβια σε κανένα δίμηνο νομίζω ή και λιγότερο. Αλλά αυτή; Χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να αποδεχτώ τίποτα...

ρε κοριτσια επειδη κατι εχω καταλαβει κι εγω με το φτωχο μυαλο μου δεν μου στελνετε κι εμενα ενα πμ για να μην ονοματα στην φορα και εκτεθουμε????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...