Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

ΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΗ... ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΑ. ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΜ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλά μιλάμε λες κι ότι το σιγουρέψαμε..

Οκ, ναι, πολλές κοπέλες είμαστε σίγουρες εδώ και καιρό (το διαπιστώνω τώρα) αλλά μέχρι να αποδειχτεί μήπως να το παγώναμε το θέμα?

Περνιέμαι και για έξυπνη πανάθεμά με!!! :laugh:

Τι λες τώρα..........

Υποκλίνομαι!!! ;) Ιφιγένεια, Franita, Αφροδίτη, δεν παίζεστε!!!

Μόνο ένα κενό είχα βρει εγώ σ' αυτή την ιστορία....... :dry:

Αλλά δεν έδωσα σημασία... :blush:

ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΟΕΙΤΕ ΑΥΤΗ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΦΟΥΛ ΚΑΡΜΑ

Ifigeneia έγραψε:

Καλά μιλάμε λες κι ότι το σιγουρέψαμε..

Οκ, ναι, πολλές κοπέλες είμαστε σίγουρες εδώ και καιρό (το διαπιστώνω τώρα) αλλά μέχρι να αποδειχτεί μήπως να το παγώναμε το θέμα?

Αυτό είναι το φοβερό... Δεν είστε μία, είστε πολλές!!! :blink:

Συμφωνώ, αλλά απάντα μου στο πμ!!! :laugh:

και τι σημασια εχει το καρμα κοριτσακι μου!! καποιες εχουνε υποψιαστει καιρο αλλα δεν εχουνε κατι χειροπιαστω εντελως και γιαυτο δεν το εχουνε αποκαλυψει, και οι οιπολοιπες δεν ειχαν παρει χαμπαρι, οποτε γιατι να μην εχει μεγαλο καρμα;

Με όλα αυτά που διαβάζω είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ :S

Και αν.. αν...1 στο 1000000 κάνουμε λάθος δεν είναι κρίμα??? Έχει κάποια κοπέλα στοιχεία που να "ενοχοποιούν" το συγκεκριμένο άτομο???? Στείλτε ΠΜ

kelly77 έγραψε:

Έχω κι εγώ κάποια στο μυαλό αλλά δεν είμαι σίγουρη.Η ηλικία της είναι μικρή;Κάτω από 25 χρονών;Εγώ αρχίζω και υποψιάζομαι πως "κάποιες" μπορεί να είναι τελικά και άντρες...

Η μία αποκαλύφθηκε μόνη της χθες! Είναι η Ζαχαρένια - Παναής :lol::lol:

βρε κοριτσια ας μου στειλει κι εμενα το φτωχο καποια ενα πμ να ξερω να μην ανοιγομαι!ηδη την πατησα με την ελβιρα μην την ξαναπατησω!please!!!

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΜ.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΛΑΘΟΣ?

δεν μπορω να δεχτω οτι καποιοι παιζουν με τον πονο ατομων σαν εμενα που εχουν χασει 2 παιδια...λυπαμαι αλλα το σκεφτομαι πολυ να ξανα αναφερω το πως παει η εγκυμοσυνη μου απο δω και περα...μπηκα σ'αυτο την σελλιδα με την ελπιδα οτι θα εβρισκα γυναικες να με βοηθησουν να συνελθω απο τις απωλειες μου,και οχι να γελοιοποιουν τον πονο μου..κριμα,ο πονος μας και η αγωνια μας δεν ειναι παιχνιδι.

Αλλη ειναι αυτη με την αποβολη???ελεος ποσες/σοι ειναι ποια????αν ξερω καποια ας μου στειλει και εμενα πμ...σημερα εμαθα για την ελβιρα κ επαθα κριση...ειναι δυνατον να πλασει ολοκληρο παραμυθι???ελεος δηλαδη..

ΕΔΩ ΠΑΝΑΗΣ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΥΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΣΩΒΡΑΚΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑ!!!!

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΟΡΝΙΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ;);)

ΕΛΑΤΕ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

κορίτσια όπως μας βλέπω λέω οτι μπορούμε άνετα να γυρίσουμε μια ταινία

ή και σήριαλ ακόμη. Καλύτερη είναι η τολμη κ γοητεία δηλαδή?

Να το ονομάσουμε "Χαμένοι στην Ελπίδα"

Εγω να σας πω την αληθεια δεν εχω ιδεα ποια λετε πως ειναι fake user παρολα οσα γραφτηκαν!!!:blush:

Απλα επειδη εγινε το θεμα με την Ελβιρα μου εκανε εντυπωση ο λογος που εμπαιναν μεσα αυτα τα ατομα στο φορουμ απλα για να ενοχλησουν

πριν το διαβασω δεν θα μπορουσα να φανταστω καν κατι αναλογο!!! :blink: απλα για να σπασουν πλακα????το ειδαμε ομως και αυτο

αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο για εμενα ενταξει μπαινουν να περασουν την ωρα τους σαν καλοι αργοσχολοι

καποιες φορες μπορεις με αυτους να γελασεις και με τις φανταστικες ιστοριες που λενε

εμενα μονο οι ανωμαλοι που μπαινουν στα φορουμ για να ρωτησουν πραγματα για τα παιδια μας με ανυσηχουν και να πετυχουν και καμοια γυμνη φωτογραφια

μερικα μελη εντελως ανυποψιαστα εχει τυχει να βαλουν φωτο των παιδιων τους μετα το μπανιο και κατα την διαρκεια

Στο αλλο φορουμ ηταν ενα μελος με λιγοστες δημοσιευσεις και ρωτουσε αν το σωματακι του μωρου μας εχει τριχες στα γεννητικα του οργανα και υποτιθετε το εβρισκε και περιεργο και εκανε και ειδικες εξετασεις :ohmy::dry::S:S:S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...