Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

zaxarenia έγραψε:

little-angel έγραψε:

Εσυ φωκια πραμα...τι να καταλαβεις...ασε μας καημενη!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:3ozwzgl2]

Φτου σου ζαχαρενια!!!!Εγω φταιω που σου ανεβαζω το καρμα κ σε υποστηριζω παρ'ολο που ξερω οτι πισω απο την κιτρινοφατσα σου κρυβεται ο ΠΑΝΑΗΣ :P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Franita έγραψε:

Ifigeneia έγραψε:

Και εγω ειμαι σιγουρη και δεν φοβαμαι μην την εκθεσω απλα οπως πολυ σωστα ειπες Ιφιγενεια, θα εχει χρονο να ξεφουρνισει καινουρια ιστορια και να προετοιμαστει...συντομα ομως θα ξεσκεπαστει η θα εξαφανιστει...ισως ανακαλυψει καποιον μακρινο προπαππου στην Παπουα/Νεα Γουινεα και ανοιξουν κανα μαγαζι εκει...οποτε μετα πως να μπαινει στο ιντερνετ??και θα εχει κανει και 4 γλυκα ησυχα μωρακια μεχρι τοτε....[/quote:16hlmmjz]

Φρανιτα!!!!!!!! :P

Δεν παιζεσαι!

Δεν εννοω να το πιστεψω παντος!

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια? Οκ συμφωνούμε ότι είναι αυτή που φανταζόμαστε. Θεωρούμε ότι είναι μούφα ότι έχει κατά καιρούς πει, ή ότι έχει παρουσιάσει τα πράγματα κάπως αλλιώς απ'ό,τι είναι στην πραγματικότητα! Όχι τίποτα άλλο αλλά μου ρχεται να βάλω τα κλάματα τώρα :S Αυτό είναι αρρώστια στην κυριολεξία!!

Franita έγραψε:

Ifigeneia έγραψε:

Και εγω ειμαι σιγουρη και δεν φοβαμαι μην την εκθεσω απλα οπως πολυ σωστα ειπες Ιφιγενεια, θα εχει χρονο να ξεφουρνισει καινουρια ιστορια και να προετοιμαστει...συντομα ομως θα ξεσκεπαστει η θα εξαφανιστει...ισως ανακαλυψει καποιον μακρινο προπαππου στην Παπουα/Νεα Γουινεα και ανοιξουν κανα μαγαζι εκει...οποτε μετα πως να μπαινει στο ιντερνετ??και θα εχει κανει και 4 γλυκα ησυχα μωρακια μεχρι τοτε....[/quote:11ji1tvm]

Σιγουρεύτηκα οτι λέμε την ίδια.

Ποοοοολύ παραμύθι.......

ρε κοριτσια τι ειναι αυτα;;;και γω καθομαι και τα λεω ολα...και στενοχωριεμαι με καποιες ιστοριες,τι να πω ...η ηλιθιοτητα δεν εχει ορια..ελεος

ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕ ΛΙΓΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ.

ΠΑΝΤΟΣ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ Μ******.ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΛΙΓΟ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ .

ελα ρεεε,πειτε μας ποια ειναι?Παπουα-Νεα Γουινεα-Νεα Ιωνια-Νεα Σμυρνη...απο οπου και αν ειναι εγω δεν ειμαι ρατσιστρια!πειτε ρεεε!

Χωρίς να ξέρω για ποια μιλάτε, άλλο αυτό που λέτε -δηλαδή να είναι μυθομανής- κι άλλο fake user, έτσι δεν είναι; Κρίμα όπως και να 'χει γιατί έστω και ασυνείδητα τέτοια πράγματα σε κάνουν καχύποπτο σε ένα περιβάλλον όπου (λόγω και του θέματος που μας ενώνει) ήλπιζες να είναι κάπως αλλιώς τα πράγματα :S

Εμεις μου φαινεται θα ξεκινησουμε αλλο παιχνιδι...τον Σερλοκ Χολμς,αστυνομο Σαινη,Ηρακλη Πουαρο :P

Παντως αν ειναι ετσι η εικονικη τους,ιντερνετικη ζωη...δε θελω σκεφτομαι πως θα ειναι η πραγματικη...θλιβομαι!!!

μηπως εχει σχεση με μια ιστορια που ειχε και νεκρο μωρο? Μονο αυτο πειτε μου. για να δω αν κανω λαθος!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ....

ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΤΕ...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ Η ΦΡΑΝΙΤΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑ....

Ρε κοριτσια θα σκασω!!!Πειτε μας με ενα πμ να ειμαστε λιγο πιο υποψιασμενες κ εμεις!!Για να εχετε καταλαβει τοσες κοπελες...κατι θα τρεχει...

Ζαζαρενιααααααα....κρυφτηκες??????????? :P

και πως καταλαβαινετε αν καποια λεει ψεμματα;;;;πειτε μας να ξερουμε.εγω προσωπικα στο προφιλ μου δεν εχω βαλει το ονομα μου γιατι δεν θελω να πεσω σε καμια γνωστη,μενω επαρχια,δεν θελω να ξερουν τι ζορι τραβαμε,πως ;;

Franita έγραψε:

Droseroula έγραψε:

ελα καλε μην το παιρνεις τοσο βαρια...μπας κ ειναι η πρωτη η η τελευταια....εγω δεν θα ασχοληθω αλλο, νομιζω ειπα οτι ειχα να πω...απλα οπως ειπε κ ο μεγας Bob Marley "you can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time"[/quote:tzu0rq7h]

Σωστός ο Bob Marley Franita! Αλλά να, όταν εγώ διαβάζω την ιστορία της και λιώνω στο κλάμα επειδή σκέφτομαι τη δική μου αποβολή, είναι να μη στενοχωριέμαι? Αν και κανονικά να μουντζώνομαι πρέπει :blush:

ουστ ΦΩΚΙΑ!!!! Τρομαζεις το παιδι μου...ωχ ξεσκεπαστηκα κι εγω

σας εχω πει οτι δεν εχω παιδι ε???

ουπς!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :P:P

Τι να πει κανεις...για το....της αλληνής!!!!

little-angel έγραψε:

Ρε κοριτσια θα σκασω!!!Πειτε μας με ενα πμ να ειμαστε λιγο πιο υποψιασμενες κ εμεις!!Για να εχετε καταλαβει τοσες κοπελες...κατι θα τρεχει...

Ζαζαρενιααααααα....κρυφτηκες??????????? :P

κοπελα μου σου εστειλα πμ....!!!! B)B)B)B)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...