Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

Τι γινετε ρε παιδια??? :ohmy: Μπαινω και βλεπω οτι διαδυκτιακες φιλες τσακωνονται μεταξυ τους... :( Ολοι τσακωνονται με ολους... Γιατι? Για μια Ελβιρα που αυτο ηθελε? Κριμα και χαλαρωνα πολυ με το παρεακι μας... Τωρα προτιμω να παιζω κανα παιχνιδι στο λαπτοπ... Λυπαμαι πολυ. Αληθεια... Σας συμπαθω ολες... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ Κ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

ΑΛΛΑ ΟΛΟ Κ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ...

ΑΠΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΔΙΑΜΑΧΕΣ

ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ....!

Κ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ....

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!

Κ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ....

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Αμέρικα, ακούω; Ψέματα είναι! Να ελεγχθεί πάραυτα!!!!!

Μπέλλα, πρέπει να ομολογήσω ότι τα παιδιά σου δε σου μοιάζουν. Σπίτι σου ξέρεις ότι δεν μπορώ να έρθω, αφού δεν οδηγώ ακόμη, άρα γι΄αυτό με καλείς! Να ελεγχθεί και η Μπέλλα, παρακαλώ!!!!!

Πες μου ποιόν σωφερ απο το πρωσοπικό που αποσχολώ στο σπίτι μ ου

θελεις να στειλω να φερει! Α και με ποιο απο τα δεκάδες αυτοκίνητα που έχω θελεις μα ερθει! :laugh:

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Αμέρικα, ακούω; Ψέματα είναι! Να ελεγχθεί πάραυτα!!!!!

Μπέλλα, πρέπει να ομολογήσω ότι τα παιδιά σου δε σου μοιάζουν. Σπίτι σου ξέρεις ότι δεν μπορώ να έρθω, αφού δεν οδηγώ ακόμη, άρα γι΄αυτό με καλείς! Να ελεγχθεί και η Μπέλλα, παρακαλώ!!!!!

Πες μου ποιόν σωφερ απο το προσωπικό που αποσχολώ στο σπίτι μου

θελεις να στειλω να σε φερει! Α και με ποιο απο τα δεκάδες αυτοκίνητα που έχω θελεις μα ερθει! :laugh:

Εγώ θα ήθελα να καταγγείλω την bell γιατί δεν είναι αυτή που μας παρουσιάζεται..η αποκάλυψη΄γίνεται σε αυτό εδώ το σάιτ....http://disneydvd.disney.go.com/snow-whi ... warfs.html σας λέει τίποτα το βίντεο;;;; Σα δε ντρέπσαι...να μας παρουσιάζεσαι σα μανουλα!!Η κυρία απο δώ..έχει κολλημα με τα κοντοστουπικα γεροντάκια!!!Σα δε ντρέπεσαι λέω εγώ!!!!! φτου σου!!!!

κριστιιιι???σου εγραψα και στο θεμα σου...

καλεεεεεε δεν ειμαι ψευτικη εγω...αμερικη για δουλεια ειχα παει. την ελλαδιτσα δεν την αλλαζω...

εγω τωρα που δεν καταλαβα...πια τσακωνεται με πιααα???? :dry::dry::dry:

tirogaridaki έγραψε:

Εγώ θα ήθελα να καταγγείλω την bell γιατί δεν είναι αυτή που μας παρουσιάζεται..η αποκάλυψη΄γίνεται σε αυτό εδώ το σάιτ....http://disneydvd.disney.go.com/snow-whi ... warfs.html σας λέει τίποτα το βίντεο;;;; Σα δε ντρέπσαι...να μας παρουσιάζεσαι σα μανουλα!!Η κυρία απο δώ..έχει κολλημα με τα κοντοστουπικα γεροντάκια!!!Σα δε ντρέπεσαι λέω εγώ!!!!! φτου σου!!!!

Δεν το πιστεύω!!!!! Και είχα πάει και σπίτι της!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε, όχι!!!!!!!!!!!!!! Τώρα το κακό παράγινε! Αποχωρώ!

Και μη σου πω ότι υπάρχουν κι άλλες τέτοιες τάχα μου γλυκές μανουλες εδώ μέσα...ονοματα δε λέμε οικογένειες δε θιγουμε!!!(βλέπε τινκερμπελ!!εγώ την είχα δει να κουνιέται του Πιτερ Παν!!! Ο άντρας σου τα ξέρει κοπέλα μου εεεε;;; ) Αισχος...έχουμε ξεφύγει εντελώς σαν σάιτ...λυπάμαί πολύ...

yiotaki!!!! έγραψε:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!

Έχω να πω ότι μπορεί να μην συμφωνώ πάντα με τι γιωτακι ,δεν γίνετε άλλωστε ,αλλά από τότε που την ξέρω (πάνω από 2 χρόνια) έτσι γράφει και δεν θα την αναγκάσει κανένας να γράψει διαφορετικά .

Οποιος θέλει διαβάζει .

tirogaridaki έγραψε:

Και μη σου πω ότι υπάρχουν κι άλλες τέτοιες τάχα μου γλυκές μανουλες εδώ μέσα...ονοματα δε λέμε οικογένειες δε θιγουμε!!!(βλέπε τινκερμπελ!!εγώ την είχα δει να κουνιέται του Πιτερ Παν!!! Ο άντρας σου τα ξέρει κοπέλα μου εεεε;;; ) Αισχος...έχουμε ξεφύγει εντελώς σαν σάιτ...λυπάμαί πολύ...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλε ο Πητερ Παν ειναι ο αντρας της....μη κοιτας που δε το λεει.... τον κυνηγαει ο Καπτεν Χουκ και τον κρυβει..... :P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

tirogaridaki έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ε πητερ παν ειναι αυτος....χχαχαχαχα

cristi έγραψε:

tirogaridaki έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλε ο Πητερ Παν ειναι ο αντρας της....μη κοιτας που δε το λεει.... τον κυνηγαει ο Καπτεν Χουκ και τον κρυβει..... :P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:a05f61zj]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

βρε φιλεναδα δεν ειπαμε μην τα λες....???

θα το δει τωρα ο χουκ εδω και θα γραφτει κι αυτος για να μαθει λεπτομερειες... :laugh: :laugh: :laugh:

εγω δεν αποχωρω ακομα γιατι δεν εχω μεινει εγκυος.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αλλα μη μεινω μονη μου...καθιστε βρε κοριτσιαααα :(:(:(

Θα βγαλω και τη φωτο μου απο το προφιλ μου! Μολις ανακαλυψα οτι

η ζωή μου εχει γινει παραμύθι! Η φωτο μου κυκλοφορει σε παιδικα παραμυθια! πωπω! τελικα δεν ειναι ασφαλες το ιντερνετ!

bell έγραψε:

Θα βγαλω και τη φωτο μου απο το προφιλ μου! Μολις ανακαλυψα οτι

η ζωή μου εχει γινει παραμύθι! Η φωτο μου κυκλοφορει σε παιδικα παραμυθια! πωπω! τελικα δεν ειναι ασφαλες το ιντερνετ!

βρ συ Bell τωρα που το ειπες εκανα και λιγο google και με ειδα παντου.....καλα κοριτσια τι γινεται? πια ειμαι , που παω και τι κανω???

αααααααααα :dry::dry::dry::dry::dry:

Τinkerbell θα βγάλουμε λεφτά!!! πολλά λεφτά με αυτην την ιστορία!

Θα μας ζηλεύουν΄΄ολοι! ήδη στο Παρίσι μας έχουν ετοιμασει ΄΄ενα μικρό χωριό! με ένα μεγάλο παλάτι! να! δες:

ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΑΩ! Ο DISNEY ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ WINNIE! ΑΙΣΧΟΣ! ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ! ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΩ ΧΟΝΤΡΑ! ;););)

ΑΣ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ήθελα να γράψω 2-3 πραγματάκια με όλη την καλή διάθεση που με διακρίνει για τα αμέτρητα κόμπλεξ που έχω και για τα προβλήματα στη σχέση με τον άντρα μου και τους λόγους που με κάνανε να πάρω σοβαρά το ρόλο του Ηρακλή Πουαρώ και να ψάχνω φαντάσματα και δολοφόνους σε ένα φόρουμ που για μένα μόνο ΑΠΡΟΣΩΠΟ δεν είναι, έχουν γεμίσει θέματα και θέματα με τα πανέμορφα πρόσωπα των μελών του, αλλά δε θα το κάνω γιατί βλέπω ότι το θέμα γύρισε, και καλά έκανε!!! Να΄σαι καλά thouli που κέρασες ποπ κορν. Οι παλιότερες θα θυμάστε τις σακουλάρες με τα σποράκια που άνοιγα κάθε φορά που υπήρχε καυγάς εδώ μέσα!!!

Α! Δεν το κάνω και για άλλο λόγο... Μισώ να στεναχωρώ εγκυούλες!!!

Να μου περνάτε καλά!

;)

Ιφιγένεια μου ως εκπρόσωπος των εγκυούλων (αυτοορίστηκα :laugh: ) σε ευχαριστούμε!!! :kiss:

Εγώ που τρώω γιαουρτάκι θέλει καμιά;;;

:woohoo: :woohoo:

yiotaki!!!! έγραψε:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!

ΣΥΜΦΩΝΩ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ.... :)

Lenaki26 έγραψε:

AAAA!!! TWRA KATALAVA GIATI OPOTE GRAFW KATI SXEDON

OLOI ME GRAFOUN EKEI POU DEN PIANEI H MELANI!GIATI APLA

DEN GOUSTAROUN TA GREEKLISH!!! PEITE TO KAI ETRWGA TZAMPA

TON XRONO MOU! KALH SYNEXEIA KORITSIA!

Βάλε καμιά φατσούλα να καταλάβουμε ότι κάνεις πλάκα ρε γλύκα!

:cheer:;):P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...