Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βρε κορίτσια ΧΑΛΑΡΩΣΤΕΕΕΕ (αυτό το φωνάζω :laugh: )

Είμαι κι εγώ στα άτομα που υπερασπίστηκαν την Νέλλυ...

Δυστυχώς ακόμα έχω τις αμφιβολίες μου για την ενοχή της...

Πέιτε με καλοκάγαθη, πείτε με αθώα, πείτε με ευαίσθητη εγκυούλα ;)

Στεναχωριέμαι όταν κατηγορείται ένας άνθρωπος χωρίς αποδείξεις...

Αλλά αυτό με το ip με έβαλε σε σκέψεις...

Στεναχωριέμαι και πικραίνομαι και μόνο στην ιδέα οτι μπορεί η Νελλυ να μας κορόιδεψε...Να με κορόιδεψε γιατί πραγματικά την ένιωθα σε κάθε της πόνο, σε κάθε της στεναχώρια όπως κάνω με κάθε κοπέλα εδώ μεσα...

Με την Νέλλυ όμως ήταν διαφορετικά...Δεν ξέρω γιατί με κέρδισε τόσο πολύ αυτή η κοπέλα...

Να'ναι καλά η κοπέλα, ευτυχισμενη με την οικογένειά της!!!

Και οι υπόλοιπες...μπορείτε να βγάλετε ελεύθερα τα ματια σας....(καλε ηρεμήστεεεεεεεεεεε) :blink::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

thouli έγραψε:

μιαμ μιαμ...

κερναω ποπ κορν...θελει κανεις? :P:P:P:P

Koριτσάρα μου έγραψες!!!!!!! :laugh: :P :laugh:

Φιλάκια στο ζουζούνι σου!!!! :) :)

Βασούλα μου πάντα υπάρχουν άνθρωποι με πρόθεση να εξαπατήσουν... και ορισμένοι το πετυχαίνουν πολύ καλά!!

Φεύγω, πάω να φτιάξω το υπέροχο μαλλί μου για τη δεξίωση στον πρέσβη το βράδυ!!!! Μη με ρωτήσετε ποιος θα με συνοδεύσει, είναι κρατικό μυστικό!!! :P:P:P :laugh: :laugh:

δεν νομιζω οτι θα βγαλει καμια τα ματια της αλλης, αυτο εξαλλου εγινε στα παλια ποστ απο τις κοπελες που γραψαν ποσο κομπλεξικες, χωρις ζωη, γεματες ζηλεια κτλ ειναι καποιες κοπελες, ευτιχως διαπιστωσα οτι υπαρχουν αξιολογες κοπελες εδω μεσα που ζητησαν συγνωμη, αλλα ηταν κοπελες που δεν ειχαν προσβαλει πολυ, αυτες που προσβαλαν τρομερα περιμενω ακομα να δω αν οπως ανοιγαν τον ωχετο του στοματος τους θα το ξανανοιξουν να ζητησουν συγνωμη, δεν με νοιαζει η ιστορια της νελλυς καθολου, αλλα απο αυτο που λεω θα φανει αν ειμαστε ανωτεροι ανθρωποι εδω μεσα ή μονο κατινες!!!!!!!!

ΟΛΓΑ ΚΟΚ έγραψε:

Έλεος ρε παιδιά!!! Και αυτό σας πείραξε;;;; Tα κεφαλαία;;;

Ανοίξτε νέο θέμα: "Να αποχωρήσουν, όσες γράφουν κεφαλαία!!!"

λοoooλ

:laugh:

ΧΑΧΑΧΑ Η ΑΛΕΠΟΥ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.....ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΥΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ(ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΣΙ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ..ΕΔΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙΙ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ......ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟ...ΔΕ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.... :):)

Εαν δεν σ'ενδιαφερουν οι ζωες των αλλων, τα στοιχεια τους, η φιλια κτλ κτλ, και θες να μπαινεις στο μαμμυ μονο για να παιρνεις πληροφοριες και να λυνεις τις αποριες σου, τοτε δεν πρεπει να σ'ενδιαφερουν ουτε οι κατηγοριες για οποιοδηποτε ατομο με το οποιο δεν εχεις ουτως η αλλως την προθεση να συναψεις φιλια η οποιαδηποτε αλλη σχεση... τοτε πρεπει να κρατας ουδετερη σταση παντου, ουτε να κατηγορεις ουτε να υπερασπιζεσαι με παθος...!!!

Εγω παντως μεσα απο το μαμμυ εχω κανει πολυ καλες φιλιες και εχω γνωρισει ατομα αξιολογοτατα με τα οποια διατηρω επαφες και απο αποσταση...!!!

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.... :blink::blink::blink:

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.....ΥΜΑΡΤΟΝ....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!! :cheer::cheer:

ΠΕΣ ΤΑ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.... :cheer:;);)

Ελειπα μερικες μερες και δεν πηρα χαμπαρι τον χαμο που εγινε.

Την υποθεση της ελβιρας την ηξερα και εκανε μπαμ! Ετσι κι αλλιως δεν βγηκε μετα να μιλησει ωστε να αντικρουσει τις κατηγοριες.

Η υποθεση της Νελλυς ομως ειναι διαφορετικη και εχει διχασει ολο το μαμμυ. Βγηκε και απαντησε, αλλα χαθηκε μετα τις αποκαλυψεις της Λενας.

Διαβαζα ολο το πρωι ολα τα ποστ σχετικα γιατι ηθελα να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα.

Η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα πολυ.

Αλλα εχω μια ενσταση ρε κοριτσια (χωρις να θελω να υπερασπιστω καθολου τη Νελλυ και το στρατοπεδο της) στο θεμα με τις συναντησεις, τα τηλεφωνα, και τις επαφες εκτος φορουμ.

Ειναι δικαιωμα της καθε κοπελας να διατηρει σχεσεις προσωπικες και εκτος ιντερνετ. Αλλα ειναι και αναφερετο δικαιωμα οποιασδηποτε κοπελας δεν θελει να εχει επαφες περαν του φορουμ και του μαμμυ γενικοτερα.

Και ουτε ειναι υποχρεωμενη να το ανακοινωσει αυτο.Απλως δεν ασχολειται με τα συγκεκριμενα treads και προσκλησεις.

Οκ και εγω δεν εχω παει,ουτε εχω επιδιωξει ποτε να παω σε συναντηση για χιλιους δυο προσωπικους λογους, οπως το οτι δεν εχω χρονο και αν εχω προτιμω να αραξω στον καναπε με τον υπολογιστη αγκαλια και να απολαυσω την παρεα μαζι σας, οπως το οτι δεν με βολευουν οι συναντησεις, και στην τελικη δεν πολυγουσταρω τα "τυφλα" ραντεβου(χωρις να θελω να προσβαλλω καμια). Τι σημαινει αυτο? Οτι ειμαι fake?

Αλλα δεν μπαινω καθολου σε threads που ανοιγονται σχετικα με συναντησεις ωστε να να μην ερθω στην δυσκολη θεση να αρνηθω μια προταση με ψευτικες δικαιολογιες.

Η Νελλυ ομως απ'οτι καταλαβα σας εταξε συναντηση και δεν φανηκε ποτε. Αυτο ειναι διαφορετικο.

Για να σας πω την αληθεια δεν πιστευω οτι η hope_89 ειναι υπαρκτο προσωπο, αλλα αυτο λιγο με ενδιαφερει γιατι ειχαμε μιλησει πολυ λιγο και αυτο για να την παρηγορησω. Αυτο ειναι που με στεναχωρει γιατι νιωθω ηλιθια.

Αν ομως αποδεικνυονταν καπως οτι καποια αλλη κοπελα σχεδον κολλητη μου που της εχω ανοιχτει δεν ειναι αυτη που λεει θα ξενερωνα απιστευτα.

Εκει ομως που θα ηθελα να εστιασω ειναι το σοκ που επαθα διαβαζοντας το θεμα με τους.......τους δεν μπορω να τους χαρακτηρησω!!!!

Σκεφτηκα να αλλαξω ονομα, σκεφτηκα να μην ξαναμπω. Δεν ξερω...

Ξερω οτι το μαμμυ με εχει βοηθησει πολυ. Οπως ειπε και καποια αλλη κοπελα γυναικολογοι κοντευουμε να γινουμε.

Και δεν πιστευω οτι τετοια ανεγκεφαλα οντα παλαιολιθικης εποχης εχουν τετοιες εξειδικευμενες γνωσεις και τις χρησιμοποιουν μονο και μονο για να παιξουν ενα βλακωδες παιχνιδι.

Αυτοι ουτε με μια φυσιολογικη γυναικα δεν μπορουν να πανε και γι'αυτο οι ασχολιες τους εχουν περιοριστει πως θα ενοχλησουν τις ζωες νορμαλ ανθρωπων.

Ειχα την ατυχια να σπουδασω πληροφορικη παρεα με ελαχιστες κοπελες στη σχολη και αρσενικα (γιατι δεν ειναι ουτε αγορια ουτε αντρες) καμενα,φρικαρισμενα, χαμενα στην κεντρικη μοναδα ενος υπολογιστη,που δεν ξεραν να ανοιξουν το στομα τους να αρθρωσουν μια προταση που να μην ειναι ασυναρτητη, που αν τους εβλεπες στο δρομο θα φοβοσουν και θα ελεγες τι φρικαρισμενα πρεζακια ειναι αυτα, με τα μαλλια στα μουτρα, μισοβαμμενα νυχια και να βρομοκοπανε απο χιλιομετρα. (Δεν ειμαι υπερβολικη αλλα πιστευω οτι ειχαν χαθει τοσο στον κοσμο των υπολογιστων που ειχαν χασει την ουσια της πραγματικης ζωης. Και προς θεου αναφερομαι σε συγκεκριμενη σχολη).

Ξενερωσα πολυ με τη φαση. Μετανιωσα για συγκεκριμενα στοιχεια που δημοσιευσα πανω στην κουβεντα. Η αληθεια ειναι οτι δεν αναφερθηκα ποτε σε πολυ προσωπικα στοιχεια περαν του τοπου οπου κατοικω και τη δουλεια του αντρα μου.

Δεν θελω ομως να ξανανοιχτω καθολου. Τωρα εχει μπει στο μυαλο μου το σαρακι που θα φοβαμαι καθε φορα τι θα πω. Απο δω και στο εξης θα χρησιμοποιω το μαμμυ ως μεσον ανταλαγης πληροφοριων, ποτε προσωπικων!

Δεν θελω να ξαναμιλησω σε τσατ ουτε σε προσωπικες συζητησεις γιατι πραγματικα φοβαμαι.

Το ξερω οτι ειναι αδικο για καποιες κοπελες. Αλλα δυστυχως την συγκεκριμενη στιγμη δεν μπορω να λειτουργησω διαφορετικα.

Αλλιως θα εγκαταλειψω οριτικα το παρεακι που αγαπω τοσο και δε γουσταρω να τους κανω την χαρη οπως και δεν την εκανα παλαιοτερα που δεχτηκα μαζικη επιθεση για τις εκτρωσεις.

Λυπαμαι πραγματικα ομως που αυτο συμβαινει σε αυτη τη περιοδο που μολις εμεινα εγκυος και θα μπορουσα να μοιραστω μαζι σας πολυ περισσοτερα πραγματα απο αυτα που θα μοιραστω απο δω και περα.

Θελω να πω σε αυτα τα ζωα οτι χαζομανουλες τους εφεραν στον κοσμο και χαζομανουλες θα φερουν στον κοσμο τα παιδια τους οταν αποφασισουν να γινουν ανθρωποι.

Ο θεος απο ψηλα βλεπει και τιμωρει την κοροιδια και τον χλευασμο στο προσωπο μιας γυναικας που αγωνια αν ειναι καλα το παιδι της, πενθει για το χαμο του παιδιου της, ή χαιρεται και συγκινειται με τον ερχομο του.

Ειστε αθλιοι και δεν αξιζετε ουτε την λυπηση.

παντως ρε κοριτσια εμενα η κοπελα μου φαινοταν αντιπαθητικη για εναν αδιορατο λογο.κατι πλιανοταν στον αερα δε σας φαινοταν περιεργο που μιλουσε επι παντως επιστητου εκτος απο θεματα που αφορουν διατροφη ,περιποιηση ,φροντιδα μωρου?δε ξερω για το τσατ αλλα στις δημοσιευσεις της μοιραστηκε ποτε οσο τουλαχιστον μπορεσα να παρακολουθησω τα αγχη της για το μεγαλωμα του μωρου της ?ειναι λογικο μια 20 χρονη να ειναι εμπειρη μανα χωρις αποριες ,εδω εγω με 4 παιδια και ακομα μαθαινω.και τι απεγιναν οι σπουδες τους αφου ανεφερε πως καποτε θε ειχαν οπλα τα πτυχια τους τα παρατησαν εστι απλα για να συνεχισουν ενα μαγαζι?η υποθεση βρωμαει απο μακρυα οσο και καλοπιστος να εισαι .ακομα κι αν καποια στοιχεια εχουν δοσεις αληθειας το προφιλ απεχει πολυ απο το να ειναι αληθινο

Ναι, εσύ το είχες ποστάρει!!!!! Χμ... Μήπως είσαι κι εσύ ψεύτικη; Μήπως τα παιδιά τα δανείστηκες από κανένα κοντινό παιδικό σταθμό; Μήπως αν έρθω τώρα στο σπίτι σου θα είναι γιαπί; Μήπως τελικά δε μένεις Κύπρο, αλλά στη Ζιμπάμπουε; Πολλά ερωτηματικά...

τι εγινε καλε εδω? απιστευτο? μη φυγεις βρε κριστι μου. καλο ειναι να μεινουμε ολες οσες πιο ανωνυμα μπορουμε και να ιεμαστε μια ωραι παρεα. εγω ημουνα και σε ενα αλλο φορουμ για γαμο....σιγουρα ξερετε πιο και ειχαμε κανινισει και ειχαμε βγει κιολας αλλα ποτε δεν σκεφτηκα οτι μπορει ναπαιζουν και τετοια. βεβαι βρε κοριτσια και χωρις να θελω να θιξω τη Λενα γιατι κι αυτη μια ειναι και τι να προωτοπρολαβει...αλλα δεν υπαρχουν Moderators ή admins να βλεπουν τα παντα και ναπρολαβαινουν τα παντα. ειμαστε λιγο μονες μας....

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Ναι, εσύ το είχες ποστάρει!!!!! Χμ... Μήπως είσαι κι εσύ ψεύτικη; Μήπως τα παιδιά τα δανείστηκες από κανένα κοντινό παιδικό σταθμό; Μήπως αν έρθω τώρα στο σπίτι σου θα είναι γιαπί; Μήπως τελικά δε μένεις Κύπρο, αλλά στη Ζιμπάμπουε; Πολλά ερωτηματικά...

ναι... τα δανείστηκα. Άλλωστε το είδες! Μου μοιάζουν; ΟΧΙ αρα δεν ειναι δικά μου

Ελα στο σπίτι μου! Κερνάω καφέ! Χωρίς γάλα γιατί νυστεύεις!

Κύπρο μένω και θα μένω για 6 μήνες ακόμη.

...αλλη απορία; :P

Τινκερμπελιτσα που εισαι εσυ βρε?

Να! Για κατι τετοιες τσαχπινονεραιδουλες δε μου κανει καρδια να φυγω....

:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Αλλα δυστυχως αλλιως θελω να ειμαι και αλλιως θα ειμαι απο δω και περα....

Τι κανεις καλε εσυ???

Επεστρεψες απο το Αμερικα?? Πως ηταν?

Αμέρικα, ακούω; Ψέματα είναι! Να ελεγχθεί πάραυτα!!!!!

Μπέλλα, πρέπει να ομολογήσω ότι τα παιδιά σου δε σου μοιάζουν. Σπίτι σου ξέρεις ότι δεν μπορώ να έρθω, αφού δεν οδηγώ ακόμη, άρα γι΄αυτό με καλείς! Να ελεγχθεί και η Μπέλλα, παρακαλώ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...