Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

Anastacia έγραψε:

Αθηνα επειδη τη λεξη "λιθοβολισμος" καθως και τα εισαγωγικα που τη συνοδευαν την εγραψα εγω...Σε παρακαλω να προσεξεις το χιουμορ κ τις ειρωνιες σου!

Καλέ Αναστασία τι λες; Ποιά ειρωνία;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νέλλυ μου...

μη κόφτεσαι παραπάνω...στο κάτω κάτω...σκασίλα σου αν σε πιστευω εγώ ή όποια εδώ μέσα...!

ζήσε εκεί καλά με τον ανδρα σου και το παιδάκι σου...και όλα καλα...!

καλό σκ!

ευχομαι να αποφασίσεις το καλύτερο ως προς εδώ μεσα...!!!!!!!!!!!

Εμενα δε με νοιαζει πραγματικα αν η νελλη ειναι αληθινη η οχι!!Γκομενα την ειχα???χαχαχα

Δεν διαβασα ολες τις απαντησεις, γελασα ομως με καποιες...Αυτες ειναι αληθινες!!

Για να σας φυγει η περιεργεια, καλο θα ηταν να μας πει η Λενα αν οντως το ip ειναι εκτος Αθηνων..

Οσο για τις φωτογραφιες που καποια κοπελα ζητησε, μπορω να σας φτιαξω σε χρονο αστραπη εμενα με φοντο τον Πυργο(οχι της Ηλειας :laugh: :laugh: ), γι αυτο λοιπον αναμενετε αν ειναι εφικτο την απαντηση του administrator!!

Κοριτσια καλησπερα σας! Εδω και καμια ωρα διαβαζω απο την αρχη το θεμα να δω τι γινεται γιατι δεν μπαινω συνεχεια μεσα και χανω επισοδια. :dry:

Ειμαι και εγω σχετικα νεα στο φορουμ του μαμμυ και μπορω να πω οτι εχω κολλησει. Μπορω να μιλαω για τα προβληματα μου ως γυναικα χωρις να φοβαμαι μηπως καποιος με παρεξηγησει ή σκεφτει πωπω τι μας λεει παλι γιατι λιγο πολυ εχουμε ολες περασει παρομιες καταστασεις. Το οτι η ιστορια της κοπελας αυτης ακουγοτανε περιεργη κλπ κλπ δεν σημαινει οτι το ατομο δεν ειναι αληθινο. Δηλαδη αν σας πω και εγω τη δικη μου ιστορια με τη ζωη μου πως παντρευτηκα θα γινει χαμος!! χιχιχι :P Μπορω να πω οτι σας συμπαθω ολες και ειναι τρομερο το ενδιαφερον που δειχνετε η μια στο προβλημα-δυστυχια-ευτυχια-αγωνια καποιας αλλης κοπελας! :) Γι αυτο αλλοστε εγινα και μελος. Ειμαι μεσα περιπου 1 βδομαδα και περα απ'το οτι εχω κολλησει :P εχω μαθει και παρα πολλα πραγματα!! :cheer:

Και μην ξεχνατε οτι στο ιντερνετ παντα θα υπαρχουν fake ατομα ειτε το θελουμε ειτε οχι. Στενοχωρηθηκα παντως πολυ με την κοπελα αν και δεν τη γνωριζα. Κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να της πειτε απευθειας "νελλυ πιστευουμε αυτο κι αυτο" στην ιδια για να σας "ξεκαθαρισει" τις αποριες σας και οχι ξαφνικα να ξεκινατε και να γραφετε εχουμε καποια υποψια για καποιο ατομο αλλα δεν λεμε ποια ειναι γιατι δεν ειμαστε σιγουρες.... αν δεν ησασταν να μην ανοιγατε το θεμα απο την αρχη ;) Γιατι δεν μπορουμε να ξερουμε τη εχει περασει ή τι περναει καποιος αλλος ανθρωπος για να ειναι εκει που ειναι . Αυτη ειναι η γνωμη μου βεβαια....

AthinaK έγραψε:

Αχ... και είπα ότι δεν θα γραψω τίποτα για να κανω βήμα επανασύνδεσης... Λιθοβολήστε με! Ειμαι σε στιγμή αδυναμίας!

Αθηνα αυτη η προταση μου φανηκε χιουμορ με ειρωνια!

Προφανως ηταν τυχαια η χρηση της ιδιας λεξης οποτε σορρυ! ;)

Κασσυ αναστατωθηκα πολυ χθες που για 18 σελιδες(αντε 17!) 2 κοπελες κατηγορησαν κανοντας κ χιουμορακι μια κοπελα που δεν εδωσε ποτε αφορμη!

Επισης με ενοχλησε το "αχ ναι! κι εγω κατι ειχα υποψιαστει" πολλων αλλων....Μου φανηκε γελοιο!

Κ ξαναλεω..Ουτε εγω εχω καμια παραπανω σχεση με τη Νελλυ....Απλως μεχρι πριν γεννησω ημουν ενεργοτατο μελος κ δεν εχω τετοια κενα ουτε τετοιες αμφιβολιες οπως εσεις!

Πιστευω κ κρινω αυτο που ο χρονος αποδεικνυει!

Ισως οπως λεει μια φιλη να τα βλεπω ολα ροδινα!

Αν ετσι τα βλεπω...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

Αν δεν ειναι ετσι αποδειξτε το!!!!!!

Κ επειδη πηρα φορα....

Η κατα τ'αλλα συμπαθης Φρανιτα που ειχε κενα.....Δεν θυμοταν καν ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!

Η Νελλυ θυμαται περισσοτερα για μενα! ;)

Κ ας μην μιλουσαμε τον τελευταιο καιρο πχ στο εξπρες! :blink:

Anastacia έγραψε:

Καλημερα!!

Γραφω σημερα επειδη...Εχασα μιση ωρα υπνου σκεπτομενη το θεμα!

Και δε μου περισσευει!!!!!!! :angry::angry:

Η ζωη πρεπει να ειναι παντα "normal"?????

Πρεπει δλδ ΟΛΕΣ να παντρευτουμε,να κανουμε παιδακι (ή το αναποδο?)κλπ???

:angry:

Η ζωη της Νελλυ μας ξενιζει επειδη δεν 'πατησε" πανω σε μια γραμμη??????????

Τι να πω...?Να ξεκατινιαστω κ εγω????Να ρωτησω για τη ζωη της Φρανιτα??Ειναι "normal" η ιστορια σου κ θιγεις τη ζωη αλλης????????????(βεβαια περιμενω απαντηση της γενικως στο θεμα!) :huh:

Τα κενα που εχει η καθεμια σας ας τα καλυψει μονη της!Στο κατω κατω δεν υπαρχει περιπτωση να εχετε παρακολουθησει ΟΛΑ τα θεματα που μιλουσε η κοπελα! :blink:

Το να κατηγορειτε καποιον δημοσιως ειναι απαραδεκτο!!!Δε σας υποχρεωσε κανεις να τον πιστεψετε!!!!Δεν ειστε ομως κ εσεις στο απαραβατο!!! ;)

Μπορειτε σε 1 λεπτο να βρεθειτε στην απεναντι οχθη κ να..."λιθοβολιθειτε" :P !

Αναστασία έψαξα την απάντησή σου (είμαι τυχερή που τη βρηκα μέσα στο χάος του μαμμυ και το χάος του σπιτιού μου). Η επιλογή της λέξης ήταν τυχαία. Μπορεί διαβάζοντας την απάντησή σου να μου έμεινε στο μυαλό και να την έγραψα αλλά δεν αναφερόμουν σε ό,τι είχες γράψει εσύ!

B)

hope_89 έγραψε:

Μπήκα πριν λίγο για να δώ τι τροπή έχει πάρει το θέμα και θα ήταν δειλό απο μέρους μου να μην δώσω μια απάντηση!

Θα ξαναπώ οτι είναι δικαίωμα σας να μην με πιστεύετε.Δεν προσπαθώ να πείσω καμία,και εξάλλου γιατί να το κάνω;Αυτή η ζωή μου!Δεν υποχρέωσα κανένα μέλος να μου μιλάει ή να απαντάει στα θέματα μου,εφόσον κάτι δεν σας αρέσει.Ή κάνω λάθος;

Λοιπόν,για να τα ξεκαθαρίσω και να λύσω απορίες.

Το οτι δεν επιθυμώ προσωπική επαφή δεν σημαίνει τίποτα.Είναι δικαίωμα μου να μην θέλω να δώσω το τηλέφωνο του σπιτιού μου,το κινητό μου ή την διεύθυνση μου!Όπως δικαίωμα μου είναι να μην θέλω ανθρώπους που δεν γνωρίζω και δεν ξέρω τι είναι, δίπλα μου την ώρα του τοκετού μου.Δεν έχουμε όλες τον ίδιο χαρακτήρα!Εγώ έχω την τάση να κρατάω τον υπολογιστή μου μακριά απο την προσωπική μου ζωή.Θα κριθώ και για αυτό;;;

Φωτογραφίες έχω αναφέρει πολλές φορές οτι δεν θέλω να ανεβάσω.Για πολλούς και διάφορους λόγους!Γιατί τις βλέπουν πολλοί και δεν γουστάρω(να το πω και έξω απο τα δόντια γιατί μάλλον είναι δυσνόητο)Και σε ποιές θα πρέπει να αποδείξω ποιά είμαι;Στην Ιφιγένεια;Γιατί να το κάνω;;;Και άραγε έχουν όλα τα μέλη φώτο στο προφίλ τους για να πείθεται η Ιφιγένεια και η κάθε Ιφιγένεια;Μην το πάρεις σαν επίθεση.Πάρ'το σαν απάντηση σε όσα μου προσάπτεις!

Και συνεχίζω...Πώς μπορούν άτομα που δεν με γνωρίζουν ή που με γνωρίζουν μόνο απο την πλευρά της μαμάς να ξέρουν τι είμαι,ποιά είμαι και να βγάζουν πορίσματα για την ψυχική μου κατάσταση;;;

Απο την στιγμή που 8 μήνες τώρα δεν έχω προσβάλλει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ(αν το έχω κάνει να μου το πείτε τώρα!)να βγάνει η Φρανίτα και να μιλάει για την ψυχολογική μου κατάσταση;;;

Επαναλαμβάνω,χωρίς να με ξέρετε γιατί εγώ επέλεξα να κρατήσω μια πιο απομακρη θέση για δικούς μου λόγους!!!

Τι ακριβώς ''μπάζει νερά'';;Το οτι μετακόμισα σε μια χωρά που είχα συγγενείς και ξέφυγα απο την μοίρα που θα είχε το παιδί μου αν μέναμε Ελλάδα;;;Το οτι το ανακοίνωσα εκείνη την χρονική στιγμή στο φόρουμ,δεν σημαίνει οτι ξύπνησα ένα πρωί και είπα ''Σήμερα αλλάζω χώρα!!!''Το είχαμε αποφασίσει και το είχαμε συζητήσει!Συγνώμη που δεν το ανακοίνωσα όταν έκανα εγγραφή!

Για το ιδιωτικό νοσοκομείο που ανέφερε μια κοπέλα...Ξέρετε εσείς την οικονομική μου κατάσταση;Δηλαδή αν χρωστάω,αν έχω ξεπληρώσει ή αν με κυνηγάνε οι τράπεζες;;;Όχι,γιατί ποτέ δεν έχω αναφερθεί στα οικονομικά μου και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνω!

Και,ναι,μέχρι προχτές ήμουνα Ελλάδα.Απογορεύεται να κάνω ένα ταξίδι;Δεν ήξερα να ρωτήσω!!!Είχα αναφέρει σε κάποια θέματα τους λόγους που θα έρθω κτλ.Όσες δεν το διαβάσατε γιατί βγάζετε συμπεράσματα;

Επίσης...Θα κατηγορηθώ επειδή έχω ήσυχο μωρό;;;Εντάξει,το θέμα καταντάει γελοίο!!!

Μου έκανε εντύπωση που κοπέλες που μένουν εξωτερικό και δηλώνουν και το επάγγελμα τους,κρίνουν αυτή μου την επιλογή.Είναι τελείως παράλογο!

Και για να καθαρίσει τελείως το τοπίο.Μπήκα σε αυτό το φόρουμ σε μια περίοδο που δεν ήμουν στα καλύτερα μου.Δεν είχα σκοπό να κάνω φίλες,ούτε να βγαίνω για καφέ,ούτε να δώσω τα στοιχεία μου.

1)Γιατί όσα χρόνια σερφάρω δεν το κάνω ποτέ!Οι λόγοι και οι κίνδυνοι είναι ευνόητοι πιστεύω

2)Δεν είχα ιδέα οτι στα φόρουμ τα μέλη κάνουν συναντήσεις

Απο την στιγμή που μπήκα σε αυτή την παρέα(που έχει αρχίσει εδώ και καιρό να μετατρέπεται σε μικρά παρεάκια)δεν έχω πει κανένα απολύτως ψέμα.Δεν ξέρω αν τελικά η ζωή μου είναι τόσο περίεργη ή αν απλά ενοχλώ κάποιες κοπέλες για λόγους που μόνο εκείνες ξέρουν.

Εν κατακλείδι.Εδώ είναι ένα φόρουμ σχετικά με την μητρότητα.Μπήκα επειδή έχω παιδί,αγαπάω τα παιδιά και θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερη μητέρα για την κόρη μου.Τα οικονομικά μου,το αν τα πάω καλά με τον άντρα μου και τους γονείς μου,το αν έφυγα απο το σπίτι μου και κατάφερα να επιβιώσω στα 20,το αν δίνω το τηλέφωνο μου ή το αν τα μαλλιά μου είναι καστανά,είναι θέματα που απασχολούν μέλη ενός τέτοιου φόρουμ;Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί και για αυτό δεν έχω ζητήσει ποτέ απο άλλα μέλη το msn τους,το τηλέφωνο τους ή την φώτο τους.Γιατί όπως δεν θέλω εγώ να δίνω προσωπικά μου στοιχεία,έτσι μπορεί να μην θέλουν και άλλες κοπέλες.Είναι κουραστική και πιεστική η επιδίωξη μιας πιο άμεσης επαφής που ο άλλος μπορεί να μην θέλει για δικούς τους λόγους.(το πιο απλό,να'ναι κλειστός χαρακτήρας)

Προσβλήθηκα απο όλα αυτά που διάβασα.Εγώ σας έβλεπα όλες το ίδιο.Δεν θυμάμαι να έχω πει κάτι αρνητικό για κάποια ή να έχω κουτσομπολέψει/ξεκατινιαστεί.

Το μάμμυ το αγαπάω γιατί είναι το παρεάκι μου,έχω κλάψει και έχω γελάσει.

Το να γελοιοποιείτε την αποβολή μου είναι το λιγότερο αγένεια!!!Δέχομαι επίθεση για την ζωή μου και τις επιλογές μου.Και φανταστείτε οτι δεν με ξέρετε 100%,όπως και εγώ εσάς.Αν με ξέρατε θα είχατε να μου προσάψετε ακόμα περισσότερα.

Τελοσπάντων,καλύτερα το θέμα να σταματήσει εδώ.Δεν πρόκειται να αποδείξω σε καμία ποιά είμαι γιατί το θεωρώ γελοίο.Θα αποχωρήσω από το μάμμυ γιατί προσβλήθηκα,ξενέρωσα και είδα την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Τελικά στον ίντερνετ δεν πρέπει να ανοίγεσαι ούτε λίγο γιατί θα βρεθούν κάποιοι ''δικαστές''που θα δικάσουν μέσα σε λίγα λεπτά την ζωή σου,θα βγάλουν τα πορίσματα τους και θα σε προσκαλέσουν σε ένα παιχνίδι αντιπαραθέσεων!

Για να μην αδικώ,εδώ μέσα γνώρισα πολύ αξιόλογα άτομα που δεν θα ήθελα να χάσω επαφή!Όσες θέλετε στείλε τε μου τα msn σας για να τα λέμε απο εκεί!

Αποχωρώ και χίλια συγνώμη για το κλίμα που δημιούργησα.Η κακιά και ψέυτρα Νέλλυ φεύγει. ;)

Να 'στε καλά κορίτσια μου! :kiss:

ειναι αδικο να σου φερονται ετσι οποια και να εισαι

Νέλλυ μου, πραγματικά δεν αξίζει να ασχοληθείς παραπάνω με τις συγκεκριμένες "κυρίες"...

Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι γυναίκες είναι ΠΟΛΥΥΥΥ κομπλεξικές!!! Από το κόμπλεξ τους συμπεριφέρονται έτσι!!! Μηγ δουν ότι το παιδί σου κάνει κάτι καλύτερο από το δικό τους, μην δουν ότι εσύ έχεις αποκτήσει κάτι καλύτερο από αυτές... αμέσως να πέσουν να σε φάνε και να σου βγάλουν τα μάτια! Φυσικά τις βολεύει λέγοντας ότι εσύ είσαι ένα ψέμα... γιατί έτσι έρχονται και πάλι στην πρώτη θέση...

Ε, ρε κομπλεξ που έχει ο κόσμος! Μήπως να αναζητήσετε αυτό το μεγάλο πρόβλημα που έχετε στην σχέση σας με τον άντρα σας;;; Μήπως στην ζωή σας κάτι δεν σας ικανοποιεί και μέσα από όλα αυτά παίρνετε ευχαρίστηση;;;

Σκέψεις κάνω! Για ψαχτείτε λίγο... Ζήτω το κόμπλεξ!!!!

Νελλυ μου... απλά αδιαφόρησε! Δεν αξίζει! Σου ζητώ συγνώμη εκ μέρους όλων...

koritsia to forum egine oikonomukko site???????????

EINAI SELIDA GIA MANOULES!!!OXI GIA OIKONOMOLOGOUS !!!!!!!

ELEOOOOOOS!!!!!!!!!!!TO PWS TA VGAZEI PERA H NELLY ,VRE KOPELA MOU ESY POU MILISES GIA THN NELLY,EINAI DIKOS THS LOGARIASMOS!!DEN THA KATSEI NA SOU ANALUSEI AN PIRAN DANEIO ME TON ANTRA THS AN DANEISTHKE APO TO THEIO THS KAI OTI ALLO!!!H KOPELA MPRAVO THS KAI KALA EKANE!!MAGKIA THS POY STA 19 DIALEKSE NA KRATHSEI TO PAIDI KAI DEN TO ERIKSE!!!

GIA ESAS DILADI H LOGIKH ROH OPWS ANAFEREIS THA HTAN MIA KOPELA STA 19 NA RIKSEI TO PAIDI GIATI EMEINE EGKIOS KAI DEN EXEI LEFTA!!!!ETSI???? GIA SOVAREFTEITEEEEEEEEE LEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MONO O THEOS MPOREI NA KRINEI!!!!

ΔΕ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΠΤ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ...ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ..ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ

ΑΠΛΑ Η ΚΑΚΙΑ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΙΒΕΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΠΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ..ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΑΣ ΜΗ ΤΑ ΘΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ

ΝΕΛΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ..

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΚΙΝΗΤΟ,ΟΥΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΠΤΟ!!!!!ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ.ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..

ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ,Η ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ???:huh:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΑΛΕΙ...ΤΗΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ???ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ???ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΒΟΛΗ????(ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΕΣΚΑΣΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ..)

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 13Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΔΕ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΒΟΛΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΑΠΕΒΑΛΕ!!:blink: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ???ΓΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!!! :angry:

ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η 13Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΝΟΙΑΖΟΥΜΕ!!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΦΗΒΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑΣ,ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ,ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ!!!ΕΛΕΟΣ!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!

..ΔΕ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΩΧΘΩ..ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ BIG BROTHER ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ!!!!ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΡΟΣ!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΑΡΚΕΤΑ,ΕΓΩ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΜΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ..ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ,ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΩΣΤΟΣΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΗΣ,ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΒΡΗΚΑ ΓΛΥΚΥΤΑΤΕΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΒΙΝΤΟ-ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ!!!!

ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΙΡΑΣ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ(ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 21)ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ,ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΛΛΥ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

μαρινιω έγραψε:

koritsia to forum egine oikonomukko site???????????

EINAI SELIDA GIA MANOULES!!!OXI GIA OIKONOMOLOGOUS !!!!!!!

ELEOOOOOOS!!!!!!!!!!!TO PWS TA VGAZEI PERA H NELLY ,VRE KOPELA MOU ESY POU MILISES GIA THN NELLY,EINAI DIKOS THS LOGARIASMOS!!DEN THA KATSEI NA SOU ANALUSEI AN PIRAN DANEIO ME TON ANTRA THS AN DANEISTHKE APO TO THEIO THS KAI OTI ALLO!!!H KOPELA MPRAVO THS KAI KALA EKANE!!MAGKIA THS POY STA 19 DIALEKSE NA KRATHSEI TO PAIDI KAI DEN TO ERIKSE!!!

GIA ESAS DILADI H LOGIKH ROH OPWS ANAFEREIS THA HTAN MIA KOPELA STA 19 NA RIKSEI TO PAIDI GIATI EMEINE EGKIOS KAI DEN EXEI LEFTA!!!!ETSI???? GIA SOVAREFTEITEEEEEEEEE LEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MONO O THEOS MPOREI NA KRINEI!!!!

Είπα εγώ να ρίξει το παιδί; Είπα εγώ τίποτα το περίεργο; Εγώ απλά εξήγησα στην κοπέλα αυτό που με παραξένεψε τότε. Η γνώμη μου ειναι. Ούτε να την προσβάλω προσπάθησα ούτε τίποτα. Ούτε γέλασα με εκείνη. Λόγια ξεκάθαρα. Αυτό μου έκανε εντύπωση, αυτό είπα. Τώρα αν κάνω λάθος ή όχι είναι άλλο θέμα. Ούτε ζήτησα να μου εξηγήσει. Έγραψα πως παρεξηγήθηκε η κατάσταση. Τώρα αν εκείνη πήρε δάνειο και τα λοιπά και τα λοιπά εμένα δεν με απασχόλησαν τότε, δεν θα με απασχολήσουν και τώρα! Τα συμπεράσματά μου και τις υποθέσεις τις έκανα σύμφωνα με όσα είχε γράψει η Νέλυ.

Ηρέμησε. Δεν είναι όλοι κακοί. Η λογική λέει πως όταν τα φέρνεις δύσκολα, κόβεις έξοδα. Εκεί στάθηκα. Αν έχεις ανοίξει δικό σου σπίτι, μπορείς να φανταστείς ποσο τρέχουν οι λογαριασμοί.

Και για να πω και τις δύο πλευρές, δεν μου άρεσε ο τρόπος που παρουσιάστηκε το όνομά της, τα υπονοούμενα και τα γέλια. Γι αυτό και έγραψα τη γνώμη μου αφού απάντησε και η ίδια.

ρε κοπελιές τι γίνεται εδώ?

αν είναι δυνατόν!!!

που πήγε η αλληλοϋποστήριξη που είχαμε η μία στην άλλη?

τι φαγωμάρα είναι αυτή?

βρήκα λίγο χρόνο και κάθησα να διαβάσω τα θεματάκια με τη σειρά.

Δεν έχω κάτι με καμιά σας από εδώ μέσα να χωρίσω

σας αγαπώ και σας σέβομαι εξίσου, απλά

θέλω να δηλώσω πως η δεν έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε

με το Νελλάκι.

Για την ιστορία θα πω πως επικοινωνούσα μέσω messeger με τη Νέλλυ

όσο ήμουν Ορεστιάδα, και λέω επικοινωνούσα γιατί

εδώ Λαμία δεν λειτουργεί το messeger για κάποιο λόγο.

κρίμα για όσα λέγονται.

κατάφερε ένα τσούρμο ανεγκέφαλα πλάσματα από άσχετο forum

να διχάσει ένα site που ήταν μέσα στην αγάπη.

λες και είμαστε 5χρονα... :(

Elenitsa_2 έγραψε:

ρε κοπελιές τι γίνεται εδώ?

αν είναι δυνατόν!!!

που πήγε η αλληλοϋποστήριξη που είχαμε η μία στην άλλη?

τι φαγωμάρα είναι αυτή?

βρήκα λίγο χρόνο και κάθησα να διαβάσω τα θεματάκια με τη σειρά.

Δεν έχω κάτι με καμιά σας από εδώ μέσα να χωρίσω

σας αγαπώ και σας σέβομαι εξίσου, απλά

θέλω να δηλώσω πως η δεν έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε

με το Νελλάκι.

Για την ιστορία θα πω πως επικοινωνούσα μέσω messeger με τη Νέλλυ

όσο ήμουν Ορεστιάδα, και λέω επικοινωνούσα γιατί

εδώ Λαμία δεν λειτουργεί το messeger για κάποιο λόγο.

κρίμα για όσα λέγονται.

κατάφερε ένα τσούρμο ανεγκέφαλα πλάσματα από άσχετο forum

να διχάσει ένα site που ήταν μέσα στην αγάπη.

λες και είμαστε 5χρονα... :(

πεστα ρε ελενακι γιατι θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα :(

Δε με νοιάζει ποια είναι η Νέλλη και η κάθε Νέλλη..ουτε με νοιάζει αν κάποιος άλλος μπροστά σε μια οθόνη γελάει με αυτά που γράφει και του απαντάω-απαντάνε..πολύ λίγη σημασία έχει για μένα..δεν πάει να είναι και ο Σάκης Ρουβάς..πολύ λίγο με νοιάζει...εγώ μπαίνω στο μάμμυ, υποτίθεται ότι περιμένω σαν αθώα ψυχή να βρω ανθρώπους αληθινους όπως θέλω να παρουσιάζομαι κι εγώ..απο κει και πέρα απλώς λυπάμαι που κάποιοι το εκμεταλλευονται για να κάνουν πλάκα..αλλά τι πειράζει; Δικαίωμά τους είναι να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και να το παίζουν μανουλες που πονάνε, που πονέσανε που παλεύουν..άλλωστε η ζωή δεν είναι πάντα άδικη...ρόδα είναι και γυρίζει!! Κι αν σήμερα αυτό που γράφουν είναι ενα πού όμορφο αστείο αυριο μπορεί να είναι πραγματικότητα στη ζωή τους...απο κει και πέρα δε θα γίνει το ίντερνετ η καθημερινή μου ζωή αν και η αλήθεια είναι πως όσο πιο συχνά μπαίνουμε τόσο επηρεαζόμαστε...ντάξει..σα να ζουμε ώρες ώρες ένα παραμυθι..ε και; Πάντως τα εσώψυχά μας τα βγάζουμε , γελάμε, κλαίμε ,αναρωτιόμαστε, απορουμε, αναθεωρουμε..απο κει και πέρα τι είναι αλήθεια και τι ψέμα..αν μας ενδιαφέρει τόοοσο πολύ και μας ενοχλεί ..τότε να μην μπαίνουμε ίντερνετ..η αληθινή ζωή δεν είναι στην οθόνη αλλά έξω από αυτήν..

Να πω την αλήθεια μου..θέλω πολύ να ΄φυγω απο το μάμμυ...μπορεί να μην με ενδιαφέρει ποιος είναι στην άλλη γραμμή αλλά δε μου αρέσει καθόλου να μην μπορώ να εμπιστευτώ κάποιον..και με όλα αυτά που διάβασα ότι σκαρώνουν σε άλλα φόρουμ, δε γουσταρω να ζω σε ένα ψέμα..δεν ξέρω..αν δεν φύγω σίγουρα θα γίνω πολύ δυσπιστη και θα απαντώ σε ελάχιστα θέματα...για την φουκαριάρα την ηρεμία μου!!

tirogaridaki έγραψε:

Δε με νοιάζει ποια είναι η Νέλλη και η κάθε Νέλλη..ουτε με νοιάζει αν κάποιος άλλος μπροστά σε μια οθόνη γελάει με αυτά που γράφει και του απαντάω-απαντάνε..πολύ λίγη σημασία έχει για μένα..δεν πάει να είναι και ο Σάκης Ρουβάς..πολύ λίγο με νοιάζει...εγώ μπαίνω στο μάμμυ, υποτίθεται ότι περιμένω σαν αθώα ψυχή να βρω ανθρώπους αληθινους όπως θέλω να παρουσιάζομαι κι εγώ..

..άλλωστε η ζωή δεν είναι πάντα άδικη...ρόδα είναι και γυρίζει!! Κι αν σήμερα αυτό που γράφουν είναι ενα πού όμορφο αστείο αυριο μπορεί να είναι πραγματικότητα στη ζωή τους...απο κει και πέρα δε θα γίνει το ίντερνετ η καθημερινή μου ζωή αν και η αλήθεια είναι πως όσο πιο συχνά μπαίνουμε τόσο επηρεαζόμαστε...ντάξει..σα να ζουμε ώρες ώρες ένα παραμυθι..ε και; Πάντως τα εσώψυχά μας τα βγάζουμε , γελάμε, κλαίμε ,αναρωτιόμαστε, απορουμε, αναθεωρουμε..απο κει και πέρα τι είναι αλήθεια και τι ψέμα..αν μας ενδιαφέρει τόοοσο πολύ και μας ενοχλεί ..τότε να μην μπαίνουμε ίντερνετ..η αληθινή ζωή δεν είναι στην οθόνη αλλά έξω από αυτήν..

RESPECT!!!!!!!!ΕΓΡΑΨΕς ΠΑΛΙ!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχαχαχαχα...ρε Σισιώ..(αληθινή είσαι ή ψευτική;;;; :) ) ναι μου σηκώθηκε!!:)Και φαντάσου αν δεν είχα ζητήσει να κατέβει ποσο θα είχε φτάσει τώρα!!Χζομάρα μου γαμώτο να ζητήσω να κατέβει....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

bourique1983 έγραψε:

Elenitsa_2 έγραψε:

πεστα ρε ελενακι γιατι θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα :([/quote:2380duhm]

αχχ τι να πρωτοπω...

ειλικρινά στεναχωριέμαι...

Τζα ηρθα και εγω! Ηρθα και εγω που πριν καποιους μηνες ημουν και εγω αναμεσα στα κοριτσια που ετρεξαν να βρουν τη Νελλυ και να της συμπαρασταθούν! Η Νελλυ που ξαφνικα αποφασισε οτι δεν ηθελε προσωπικες σχεσεις! Που ξερει τους κινδυνους του ιντερνετ και δεν ηθελε να μοιραστει προσωπικα στοιχεια! Η Νελλυ που δηλωνει κλειστος χαρακτηρας αλλα εχει 3.500 post στο μαμμυ! Συμφωνω σε ολα με την Κασση! Γιατι δεν ξεκαθαρισες τη θεση σου? Γιατι οταν γυρισες απο το μαιευτηριο δεν εκανες φασαρια να μαθεις "με πιο δικαιωμα σε ψαχναμε"? Γιατι συνεχισες να προσποιείσαι οτι ολα ειναι καλα? Και εμεις ειμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες δεν καταλάβαμε οτι ήμασταν ανεπιθύμητες! Γιατι δεν μας ειπες κοριτσια το και το! Ξερω οτι διαβαζεις! Επεσες η ιδια μεσα στο ψεμα σου! Αληθεια στην τελευταια συναντηση γιατι ειπες οτι θα ερθεις? Μονη σου το θελησες! Κανεις δεν ηξερε οτι εισαι Ελλαδα. Κανεις δεν σε ενοχλησε! Εντελως τυχαια ομως αφαντη η Νελλυ!

Λοιπον με κουρασε η ιστορια σου! Λυπαμαι εστω και το λιγο χρονο που σπαταλισα για σενα! Θα επρεπε να ντρέπεσαι να μιλας τοσο ανετα και απαξιωτικα οταν ξερεις πως καλως ή κακως οταν γεννησες καποια "αγνωστα ατομα" οπως λες σε εψαχναν για να σε βοηθησουν. Εισαι αχαριστη!

Οσο για τις υπολοιπες οταν τρεχαμε ξερατε να μας πρήζετε τα συκώτια αν την βρήκαμε! Διαβαστε το παρακατω θεμα να δειτε και τη δικια σας υποκρισία και τα ψεύτικα όμορφα λόγια σας! Τωρα δηλαδη θυμηθήκατε οτι κακώς τρέξαμε?

http://mammyland.com/index.php?option=c ... &id=113645

Ηδη καποια κοριτσια εχουμε ζητησει να ελεγθει η ip της Νελλυ! Περιμενουμε απαντηση! Προσωπικα πιστεύω οτι ποτε δεν πηγε στη Γαλλια και το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο εναι οτι επινόησε ενα τετοιο ψεμα για να μην την ενοχλουμε!

Ορμάτε :P :laugh: :P :laugh: !

Υ.Γ. Κασση I LOVE YOU κάργα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...