Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα Κατρινα!

Οταν ημουν εγκυος ειχα ιδιωτ.ασφαλεια στην ING(τωρα την εχω αλλαξει) κ μου καλυπτε μονο τον προγενν.ελεγχο απο εξετασεις!Τιποτα αλλο!

Πανε οι παλιες καλες εποχες που καλυπταν σχεδον τα παντα απο εγκυμοσυνη κ γεννα...

Ολες τις υπολοιπες ,τις αιματολογικες κυριως,τις εκανα με το ΤΕΒΕ κ την αυχενικη κ τη Β-επιπεδου σε ιδιωτη γιατι εκει με εστειλε ο γιατρος μου!

Δημοσίευση

little-angel έγραψε:

Καλησπερα Κατρινα!

Οταν ημουν εγκυος ειχα ιδιωτ.ασφαλεια στην ING(τωρα την εχω αλλαξει) κ μου καλυπτε μονο τον προγενν.ελεγχο απο εξετασεις!Τιποτα αλλο!

Πανε οι παλιες καλες εποχες που καλυπταν σχεδον τα παντα απο εγκυμοσυνη κ γεννα...

Ολες τις υπολοιπες ,τις αιματολογικες κυριως,τις εκανα με το ΤΕΒΕ κ την αυχενικη κ τη Β-επιπεδου σε ιδιωτη γιατι εκει με εστειλε ο γιατρος μου!

εγω ειμαι στην αχα(πρωην ALPHA ASFALISTIKH)!!o προγενετικος ειναι μεσα..αλλα για αυχενικη θα παρω να μαθω..απλα θελω να εχω ενα μετρο συγκρισης!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Κατρίνα,

έχω και εγώ ασφαλιστήριο στην ΑΧΑ έχω. Ο προγεννητικός είναι μέσα κια απλά με ένα τηλέφωνο έκλεισα ραντεβού και τον έκανα στο Ιατρικό. Δυστυχώς, δεν καλύπτεται ούτε η αυχενική ούτε ο Β Επιπέδου! Νομίζω οτι καμία ασφαλιστική δεν καλύπτει πλέον τοκετό και σχετικές εξετάσεις...αυτά υπήρχαν σε συμβόλαια πριν από το 2000!

Δεν πειράζει...καλά να'μαστε, να έχουμε καλές εγκυμοσύνες και θα τα βάλουμε στη φορολογική!

Δημοσίευση

mdion έγραψε:

Καλημέρα Κατρίνα,

έχω και εγώ ασφαλιστήριο στην ΑΧΑ έχω. Ο προγεννητικός είναι μέσα κια απλά με ένα τηλέφωνο έκλεισα ραντεβού και τον έκανα στο Ιατρικό. Δυστυχώς, δεν καλύπτεται ούτε η αυχενική ούτε ο Β Επιπέδου! Νομίζω οτι καμία ασφαλιστική δεν καλύπτει πλέον τοκετό και σχετικές εξετάσεις...αυτά υπήρχαν σε συμβόλαια πριν από το 2000!

Δεν πειράζει...καλά να'μαστε, να έχουμε καλές εγκυμοσύνες και θα τα βάλουμε στη φορολογική![/quote

τωρα πηρα και εγω μου ειπε να της στειλω φαξ μια χοριακη να επιβεβαιωνει την εγκυμοσυνη!για να κλεισω ραντεβου!για PAPP-A moy ειπε εχω εκπτωση 30% στο ΙΑΤΡΚΟ που ειναι συμβεβλημενο..!

Δημοσίευση

Κορίτσια ξέρετε αν κάποια που δεν είχε ιδιωτική ασφάλιση πριν μείνει έγκυος και κάνει τώρα που είναι κατά τη διάρκεια, αν θα μπορεί να έχει κάποια έκπτωση ή αν θα της καλύψουν τοκετό ή την αμοιβή γιατρού ή οτιδήποτε?

Δημοσίευση

Ξανθίππη,

μιας και δουλεύω στο χώρο μπορώ να σου πω με βεβαιότητα οτι αν κάνεις τώρα συμβόλαιο δε θα σου καλύψουν τίποτα. Ο τοκετός καλύπτεται 24μήνες μετά την έναρξη του συμβολαίου. Εκτός αν έχεις γνωστό σε κάποια εταιρία και μπορεί να σου βγάλει τον όρο των 24μηνών και μόνο σε περίπτωση που δεν είσαι έγκυος. Αν είσαι έγκυος το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο.

Φιλικά

Δημοσίευση

Εγω εχω ιδιωτικη την Bupa ειναι Αγγλικη εταιρια. Μου καλυχαν τα παντα. Εστελνα σκαναρησμενη την αποδειξη με εμαιλ και μετα απο καποιο διστημα μου καταθεταν τα λευτα. Ειμαι ηδη 5 χρονια εκει, ειναι ακριβουτσικι αλλα μου καλυπτους τα παντα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...