Μετάβαση σε περιεχόμενο

ELATE NA VROUME MAZI ONOMA GIA TO GRAFEIO MAS PLS

Recommended Posts

KALISPERA KORITSIA TO KSERO OTI EINAI ASXETO ME OLA AFTA POU SIZITAME EDO MESA ALLA OTAN EXEIS FILOUS POU SE STIRIZOUN STIN PROSOPIKH SOU ZOI GIATI NA MIN APEF8IN8EIS STOUS IDIOUS FILOUS K GAI TIN EPAGGELMATIKH SOU ZWH E ? ETSI DEN EINAI?

ETSI SKEFTIKA VRE KORITSIA K GIA AFTO APOFASISA NA ZITISO TIN VOI8EIA SAS POU GIA MENA POLLES FORES ITAN POLITIMH :) TORA LOIPOON ZITO TIN VOI8EIA SAS NA VAFTISOUME TIN EPAGGELMATIKH MAS STEGH H OPOIA GAI NA SAS KATATOPISO EINAI METAFORIKH ETAIREIA K SKEFTOMASTE TO ONOMA POU 8 AVROUME NA PARAPEMPEI STIN TAXYTITA ,STHN ASFALEIA,STHN AMESH PARADOSI XORIS KA8YSTERISEIS K TALEPORIA ALLA AFTH I LEKSI NA SINODEVETE ME TO DODEKANISOU POU EINAI K I EDRA MAS !

PERIMENO TIS PROTASEIS SAS K SAS EFXARISTO EK TON PROTERON GIA TO XRONO SAS SAS FILO :kiss::kiss:

EMEIS ENA ONOMA POU SKEFTIKAME EINAI TO EXPRES DODEKANISOU ALLA PALI DEN KSERO I VOI8EIA SAS 8A MOU EINAI POLYTIMH MH ME KSEXASETE PLSSSSS :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bell,soso sas efxaristo poly poly telika i parea tou mammy einai padou pada k gia ola popooooo me voi8isate k apediksa ston adrouli mou oti telika eiparxoun padou an8ropoi pou niazode k sou dinoun tin voi8eia tosu molis ti zitiseis :) :) !!!!! kala e nio8o poly perifani pou eime melos se afto to site edo k dyo xronia :) !!!!! koritsaki mouk pali sas efxaristo polyyyyyyyy polyyyyyyyyyyyyyy kala k ta dyo onomata pados an sa katevei k tipota allo edo eimaste aaaaaaaaa k mi kolate sto dodekanisou pou 8eloume na sinodevei k kseno onoma na sas er8ei emeis 8a vroume to tropo na to sindiasoume :) !!!!! k pali sas efxaristo polyyyy ax vre koritsia k sta diskola mou edo eisastan k sta kala mou k tora k sti douleia moutelika emeis oi gynaikes kseroume na stirizoume kalitera apo tous adres sas filo efxaristoooooooooo :) !!!!

Καλησπέρα!

Νομίζω - χωρίς να είναι η δουλεία μου βέβαια - πως το όνομα πρέπει να είναι μικρό και πιασάρικο, το δωδεκανήσου είναι μεγάλη λέξη.

Επίσης το όλο σλόγκαν , η ατάκα πως να το πώ πρέπει να σου μείνει και να συνδέει την ταχύτητα με το όνομα!

Π.χ η ατάκα της Acs που λέει ACS σημαίνει courier σε κάνει κάθε φορά που ακούς τη λέξη courier να σκέφτεσαι Acs...

Ελπίζω να βοήθησα :)

Χμ....δεν εχω καλη εμπνευση!Κατι απο "Ερμης" μου ερχεται(ο γνωστος ταχυμεταφορεας των αρχαιων :P ).Ισως ομως να υπαρχει ηδη :dry:

Θα σκεφτω κ αν ειναι θα ξαναστειλω!

Bell , αληθεια τι σχεση εχει η Αφροδιτη με τη Ροδο :huh: ?

Δε το εχω ξανακουσει κ καταγομαι κ απο εκει τριγυρω τρομαρα μου!!!!

bell έγραψε:

Express courier "Αφροδίτη" Το όνομα θυμίζει και

την Αφροδίτη της Ροδου!

tha zitisw pososta gia thn xrisimopoihsh tou onomatos mou :woohoo: :P

dodekanisa express ;)

little-angel έγραψε:

Χμ....δεν εχω καλη εμπνευση!Κατι απο "Ερμης" μου ερχεται(ο γνωστος ταχυμεταφορεας των αρχαιων :P ).Ισως ομως να υπαρχει ηδη :dry:

Θα σκεφτω κ αν ειναι θα ξαναστειλω!

Bell , αληθεια τι σχεση εχει η Αφροδιτη με τη Ροδο :huh: ?

Δε το εχω ξανακουσει κ καταγομαι κ απο εκει τριγυρω τρομαρα μου!!!!

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97_%CE ... E%BF%CF%85

Εγώ σκέφτηκα από την αρχή πριν διαβάσω το δικό σου, Express Δωδεκανήσου αλλά να γράφεται αλλιώς.

Δηλαδή Xpress 12Νήσου... με μια ωραία γραμματοσειρά πιστεύω ότι είναι καλό!!! :)

S&S ή SAS Δωδεκανήσου

Speed and Safety in your transportations!

Tαχύτητα και Ασφάλεια στις μεταφορές σας!

Και σαν λογοπαίγνιο:

Τα πάντα για SAS!

Κι ένα άλλο:

ΑΚΤ Ταχυμεταφορές Δωδεκανήσου

Ασφάλεια Και Ταχύτητα στις μεταφορές σας!

Καλές δουλειές! ;)

Σκέφτηκα Αστραπή Δωδεκανησου, αλλά νομίζω η πρόταση της crazy νομίζω είναι μακράν καλύτερη!!!

crazy έγραψε:

S&S ή SAS Δωδεκανήσου

Speed and Safety in your transportations!

Tαχύτητα και Ασφάλεια στις μεταφορές σας!

Και σαν λογοπαίγνιο:

Τα πάντα για SAS!

Κι ένα άλλο:

ΑΚΤ Ταχυμεταφορές Δωδεκανήσου

Ασφάλεια Και Ταχύτητα στις μεταφορές σας!

Καλές δουλειές! ;)

Πολυ καλο ;)

bell έγραψε:

little-angel έγραψε:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97_%CE ... E%BF%CF%85[/quote:qedensxc]

Nα'σαι καλα βρε Bell!Eυχαριστω!

Να μεινει μεταξυ μας!!Ετσι :P ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...