Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η χώρα του παραλογου..

tirogaridaki

Recommended Posts

Δεν μπορεί..ή εγώ είμαι στον κόσμο μου και ζητάω πολλά και η λογική μου δε συμβαδίζει με την κοινη λογική ή γενικά σαν χώρα πάμε βουρ για το ψυχιατρείο!!!Δεν ξέρω..εσείς θα μου πείτε...

Πήγα γρήγορα γρήγορα το πρωί στο νοσοκομείο να προλάβω γιατί είχα αργήσει ωστε να κάνω αιματολογικες και καμπύλη ζαχάρου. Μάλιστα ενω δεν είχα ραντεβου η κοπέλα έκανε ότι μπορουσε να με βάλει και ναμου φτιάξει γρήγορα γρήγορα τα χαρτιά ώστε να προλάβω.

Πάω, δίνω αίμα και πηγαίνω μετά στα μικροβιολογικά εργαστήρια να πιω τη γλυκόζη. Μου λέει λοιπόν η κοπέλα..<<Πιες το, κατσε εδώ και σε μια ώρα έλα να σου πάρουμε αίμα>> Λέω εντάξει..μια χαρά τα κατάλαβα. Κάθομαι μόλις πέρασε μια ώρα άρχισα να αναρωτιέμαι..πάω δειλά δειλά μέσα και βλέπω μια γυναίκα να εξετάζει κάτι στα μηχανήματα. Τηςλέω συγγνώμη περιμένω για την καμπύλη ζαχάρου..πρέπει να μου πάρουν αίμα. και μου λέει με υφάκι<< Μα καλά γιατί δεντο λέτε τόση ώρα;;>> Της απαντώ <<Εγώ θα τους πώ πότε να μου πάρουν αίμα;;>> <<Φυσικά>> μου απαντάει<<τι περιμένατε; Εχουμε τόσους ανθρώπους να κοιτάξουμε, θα μετράμε για όλους αυτους;;>> <<Καλά κι εμένα ποιος με ενημέρωσε γι αυτό;>> <<Εσείς έπρεπε να κοιτάξετε την ώρα , εμείς έχουμε πολύ δουλειά>> εκείνη τηνώρα έρχεται και ένας ψηλός γιατρός τάχα μου να το παίξει χωροφύλακας..του εξηγώ λοιπόν ότι η κοπελα είπε πως εγώ έπρεπ να ενημερώσω. και μου απανταει<<Ε φυσικά κυρία μου..τι περιμένατε;;; Εχουμε τόσο κόσμο, τη δική σας την ώρα θα μετράμε;;>> και απαντάω απορημένη..<<Μα καλά εγώ θαπω πότε να μου πάρουν αίμα;>>(μου φάνηκε πολύ παράλογο όλο αυτό...) <<ε ναι κυρία μου εσείς!!!δε θα ασχολουμαστε ολοι με εσας!!>> του λέω <<Ο τρόπος σας είναι πολύ άσχημος, τι συμπεριφορά είναι αυτή απέναντι σε μια έγκυο;>> Και μου λέει <<ετσι είμαι!>> και του λέω..<<αγενέστατος δηλαδή!Είστε αγενέστατος!>>και γυρνάει και μου λέει<<θα έπρεπε να τρέπεσαι τα χρόνια σου ..αντε!!!>>εν τω μεταξύ όλη αυτή την ώρα βγαίνανε κοπέλες -εργαζόμενες στο διάδρομο μας κοιτουσαν και κουνουσαν το κεφάλι τους λες και ήμουν καμιά τελευταία ..καμιά που ήρθε να κάνει καυγά στο νοσοκομείο!! Φωνάζω λοιπόν εκνευρισμένη υπερβολικά <<Ε ωραία λοιπόν ελάτε να μοηυ πάρετε αίμα τώρα!!!!!!Αφου θέλετε να σας πω εγώ..τώρα πάρτε μου αίμα!!!>> Μπήκα μέσα και με βρίσκει η κοπέλα που μου είχε δώσει το ποτήρι στην αρχή..<<Καλά δε σου είπα έλα να σου πάρουμε αίμα σε μια ώρα;;>> Προσπάθησα να τηςεξηγήσω και έρχεται ένας πάλι μέσα και μου λέει <<Ακόμη γι αυτό μιλάτε κυρία μου;;; Τελειώνετε να σας πάρουμε αίμα!!!!>> ΑΑΑ...<<Σας απηυθυνα το λόγο κυριέ μου;;Σας απηυθυνα το λόγο;;;>> <<Είμαι ο προιστάμενος είπε και ενοχλείτε το προσωπικό>>!!!Δε θυμάμαι τι του απάντησα..αλλά ένιωθα λες και όλοι με κοιτουσαν σαν την υστερική που ξυπνησε πρωι πρωί όρεξάτη για καυγα!!Ηθελα να βάλω τα κλάμματα αλλά δε θα τους την έκανα τη χάρη...τέτοια συμπεριφορά οχι τόσο σε μια έγκυο αλλά σε έναν οποιονδήποτε ασθενή δεν έχω ξαναδεί...΄Σίγουρα φταίω κι εγώ που δεν κατάλαβα το <<έλα να σου πάρουμε αίμα..>>το θεώρησα απλή φράση όχι ότι το εννοουσαν..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανούλα,πιθανότατα να μην κατάλαβες καλά.Εντάξει,δεν έγινε και κανένα τραγικό λάθος.Ήταν όντως αγενέστατοι! :dry: Καταλαβαίνω οτι έχουν δουλειά και είναι ''πνιγμένοι''αλλά γιατί τέτοια αντιμετώπιση;

Βλέπουν οτι είσαι και εγκυούλα,ένας λόγος παραπάνω λοιπόν για να κατέβαζαν τα ντεσιμπέλ!!!

Γεια σου Φανη μου!

Καταρχην μην συγχιζεσαι στην κατασταση σου.

Δεν σου δωσαν να καταλαβεις αλλα το σωστο στην καμπυλη ειναι οταν πιεις και την τελευταια γουλια της γλυκοζης μετρας εσυ μια ωρα και τους το λες.

Εγω ετσι εκανα.

Κακα τα ψεματα ειναι λογικο να μην μπορουν να θυμουνται αυτοι ποσοι ωρα περασε.

Τωρα για τον τροπο που σου συμπεριφερθηκαν δεν εχω να πω τιποτα.

Απλα απαραδεκτοι αλλα μην δινεις σημασια και μην το συνεχιζεις γιατι με αυτους ακρη δεν θα βρεις και εσυ εισαι αυτη που χαλας την ζαχαρενια σου!

Ηρεμησε λοιπον και μην τα σκεφτεσαι και αναστατωνεσαι αδικα.

Τα φιλακια μου και ενα καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης σου ευχομαι!!

Σίγουρα δεν κατάλαβα καλά και σίγουρα δεν σκέφτόμαστε πάντα να εξηγήσουμε πολυ αναλυτικά στον άλλο αλλά μια απλή απάντηση χωρίς εντάσεις και ειρωνεία την περίμενα..ενα απλό <<ναι φυσικά εσείς μετράτε την ώρα. Δεν πειράζει..περάστε να σας το πάρουμε τώρα.Κυρία τάδε πάρτε την κοπέλα να της πάρετε αίμα.Πόση ώρα πέρασε κοπέλα μου από την ώρα που το ηπιες;>> από τον κυριο που μου το έπαιζε τσαμπουκας θα ήταν αρκετό..και δε θα δημιουργουσε εντάσεις..δεν δημιουργείς την ατμοσφαιρα σε όλους..<<πωπω..μα καλά απο ποιον πλανήτη μας ήρθες κοπελιά;;;;;;Γιατί δεν ακους αμα σου μιλάνε;;; και τι τρελες απαιτήσεις είναι αυτες;;; Μήπως θες να σου πλυνουμε και τα ποδια;;;;;>> και να τα βάζουν όλοι μαζί μου....αισθάνθηκα απροστάτευτη και χωρί κανένα σεβασμό από ένα σωρό γιατρούς..όχι απο τυχαίους ανθρώπους..από γιατρους..που οι γιατροί θα έπρεπε να σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και ευγένια..τι να πω..ακόμη είμαιταραγμένη και το σκέφτομαι..γαμώτο και αυτές οι ορμόνες..νιώθω όλη μέρα από εκείνη τη στιγμή στην τσίτα..!!!

Φανούλα μου εγώ γι'αυτό πήγαινα σε ιδιωτικά εργαστήρια για να κάνω τις εξετάσεις μου..Αν μπλέξεις με αυτούς τους άχρηστους που έχουν εξασφαλίσει τις θεσούλες τους στο δημόσιο τομέα και δεν κουνάνε τον κώλο τους να κάνουν μια δουλειά, σώθηκες..Εγώ σε όποια δημόσια υπηρεσία και να πάω, επειδή είμαι προκατειλημμένη, μαλώνω..Πουλάω ειρωνεία και τους βρίζω...Και τους απειλώ κιόλας ότι θα τους καταγγείλω...Δεν καταλαβαίνω Χριστό...

Είχαν δίκιο εν μέρει, γιατί και 'μενα στο ιδιωτικό εργαστήριο που πήγαινα, μουν έγραφαν σε ένα χαρτί τις ώρες που θα πρέπει να μου παίρνουν αίμα και πήγαινα και τους ενημέρωνα..Αλλά όχι και να σε βρίσουν και να σου φερθούν έτσι οι παλιομ......Συγγνώμη αλλά ακούω για δημόσιο τομέα και μου γυρίζει το μάτι ανάποδα...

Πόσο μάλλον που είσαι κι έγκυος..Τίποτα δε σέβονται οι άχρηστοι..Και τους πληρώνουμε και από την τσέπη μας..Κατά τ'άλλα έδωσαν τον όρκο του Ιπποκράτη...Σαν δε ντρέπονται λίγο....

Γι'αυτό πάντα προτιμώ να πληρώνω παρά να μπλέκω με τους τεμπέληδες αυτούς...Στις πρώτες αιματολογικές που έκανα στην εγκυμοσύνη πλήρωσα 550 ευρώ μόνο και μόνο για να μην μπλέξω με το ΙΚΑ...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝΕ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...Κ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ..ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ

ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ Ο ΤΟΝΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ...Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ

ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ 10 ΑΤΟΜΑ ΕΚΕΙ

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ 1 ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ???ΟΧΙ..

Κ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ ΛΕΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ...ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ...

Κ ΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ Κ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΝΟΣΥΝΗΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ!!!!!

Ελπίζω να ηρέμησες λίγο από την ώρα του τελευταίου ποστ :( Είναι λογικό να ταράζεσαι με το που το σκέφτεσαι. Ακόμη κι αν δεν ήσουν έγκυος δηλαδή πολύ λογικό θα ήταν...

Το θέμα είναι ότι ειδικά στα νοσοκομεία ρε γμτ πάντα γίνεται ένας πανικός. Δουλεύει η μάνα μου σε ένα και ΚΑΘΕ φορά που πάω πέφτω πάνω σε αντίστοιχο σκηνικό έντασης που ενίοτε κλιμακώνεται σε καβγά. Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου (την καμπύλη ζαχάρου σου έστω :P) για ανθρώπους που δεν πρόκειται να ξαναδείς. Όσο κι αν σε πικραίνει η αγένεια, η ηρεμία σου είναι πιο πολύτιμη τώρα και μετά και πάντα. Έκανες και την εξετασούλα σου κι όλα καλά :kiss:

κοριτσια καλως η κοκως σας το λεω γιατι αυτη ειναι η δουλεια μου τεχνολογος ιατρικων εργαστηριων

εχει δικιο το τυρογαριδακι

οκ το καταλαβαινω οτι δεν μπορουν να θυμουνται

αλλα τι στο καλο ειναι εκει μια εγκυος καθεται και περιμενει τι;

της αρεσε το περιβαλλον και ειπε να κατσει εκει;

ενας ανθρωπος δεν μπορουσε να την ρωτησει τι ηθελε;

να φανταστω οτι πηγες σε δημοσιο νοσοκομειο;

οκ ρε παιδια εχετε δουλεια το καταλαβαινουμε

για λιγη ηρεμια

ντροπη να συγχιζουμε μια εγκυο κοπελα

ρε δε μπα να μας χαιρετησουν πες τους

και οκ δεν καταλαβε αντι να πουν συγνωμη εχει παρεξηγηση - την βριζουν κιολας

ενα βρομοξυλο που θελουν ολοι

Γιωτακι μου εχεις δικιο ανθρωποι ειναι και αυτοι

αλλα πανω απο ολα ανθρωποι ειναι και οι εξεταζομενοι

και ο ορκος που περνουμε δεν λεει πουθενα οτι ενταξει κι εμεις ανθρωποι ειμαστε κι αν εχουμε νευρα ή πολυ δουλεια σας μιλαμε ασχημα και οκ

ο εξεταζομενος συνηθως ειναι και ασθενης και η εγκυος ακομα περισσοτερο γιατι για να κανει την εξεταση συμαινει οτι μπορει να εχει προβλημα και να κινδυνευει το παιδακι της

ποιος πρέπει να σκεφτει ποιον δεν καταλαβαινω! :angry:

yiotaki!!!! έγραψε:

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝΕ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...Κ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ..ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ

ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ Ο ΤΟΝΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ...Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ

ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ 10 ΑΤΟΜΑ ΕΚΕΙ

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ 1 ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ???ΟΧΙ..

Κ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ ΛΕΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ...ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ...

Κ ΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ Κ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΝΟΣΥΝΗΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ!!!!!

Ρε Γιωτάκι δε ζήτησα ιδιαίτερη μεταχείρηση επειδή είμαι έγκυος..κατάλαβα το λάθος μου αν και ήταν και παράλειψη δική τους..αλλά η συμπεριφορά τους μετά..οι φωνές και η αγένεια ..κάτσε ρε..ποια είμαι και ποιος είσαι; Δεν είμαι ουτε υπηρέτριά σου ούτε υπάλληλός σου...είμαι μια έγκυος που πήγα να κάνω την καμπύλη ζαχάρου μου, όπως θα μπορουσα να είμαι μια ηλικιωμένη ή ένας μεσήλικας ή μια νεαρή κοπέλα..όλοι αυτοι θα γνώριζαν λετε ότι θα έπρεπε να ειδοποιήσουν εκείνοι το γιατρό για το πότε θα τους πάρουν αίμα; Ή θα ΄ήθελαν μια ανάλογη μεταχείριση; Πες μου <<οκ δεν πείράζει πέρνα τώρα να σου πάρουν αίμα. Αλλη φορά να ξέρεις!!>> και άσε με να φανώ πως έκανα εγώ λάθος..αλλά τι βάζεις τις φωνές και το παίζεις τσαμπουκάς; σε ότι κι αν ήμουν!!!Αυτό με το δημοσιο δεν το καταλαβαίνω!Το βλέπω και στο σχολείο απο συναδέλφους και μου σπάει τα νεύρα..σιγά μην κάνουμε θεατρικό ..το μάθημα να γίνεται και άγιος ο Θεός..η ύλη να βγαίνει..και χεσε και τα θεατρικά , και τα τραγουδάκια και τις όμορφες κατασκευες..δώσε τους εκεί μια κολλα να ζωγραφίσουν να περάσει η ώρα τους και η δική μου ναπάω σπίτι μου!!!!

Tirogaridaki σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Και το τραγικό είναι ότι τελικά όλοι αυτοί σε κάνουν να νοιώθεις υστερική και τρελή!!! Δεν φτάνει που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, βγαίνουν και από πάνω και χάνεις και το δίκιο σου!!! Τι να πω... Ελλαδιστάν!!!

Με λυπεί ακόμα μια φορά!!! Δυστυχώς η Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο! Ντρέπομαι!! Για να σε σεβαστούν και να σε προσέξουν πρέπει να τα σκάσεις! Διάβαζα και μια κοπέλα που γέννησε και την τσακίσανε από κάτω! Ήμαρτον! Είχα πάει μια φορά στο ΙΚΑ να κάνω εξετάσεις! Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά !! Όλες τις εξετάσεις τις έκανα ιδιωτικά στην εγκυμοσύνη μου! Να'ναι καλά μια φίλη μου που έκανε καλύτερες τιμές! Πολύ κάγκουρες ρε γμτ!! Κρίμα στα πτυχία του του παλιομ*****α!!!! Μην συγχίζεσαι κοπέλα μου! Εδώ εγώ που δεν είμαι έγκυος και φούντωσα! Ας μου το έλεγαν εμένα αυτό!! Θα σου λεγα εγώ το βρισίδι που θ'άκουγε! :angry::angry::angry::angry:

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ Ε ΚΑΙ???ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΤΗ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ.ΝΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ.ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ, ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΕΣ ΝΑΥΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΟΖΗ ΕΓΙΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Η ΤΟ ΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ!!!ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΕΣΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΑΧ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑΝΕ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ

ΑΠΟ ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ

ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ Κ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ....ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ

ΣΕ ΠΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟ

ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ???ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ TOY KAΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ...

ΦΙΛΑΚΙΑ!

αχ τι μου θυμησες τωρα..στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα ανεβασει ζαχαρο,και επειδη δεν εχουμε ασφαλεια πηγαινα στο νοσοκομειο μας,(της κακιας ωρας)επρεπε να ξανακανω καμπυλη ζακχαρου...τι μαρτυριο περασα θεε μου..καθε μιση ωρα εμενα μου επερναν αιμα,φαντασου τωρα οοο χαμος στην αιμοληψια,χτυπουσα την πορτα οταν περνουσε το μισαωρο,γυριζε και με κοιτουσε με ενα βλεμμα...παναγιτσα μου,απαραδεκτη η κοτα,μου ερχοταν να κλαψω και να σηκωθω να φυγω..μετα με παρακολουθουσε γιατρος γιατι εκανα διαιτα και μετρουσα το ζακχαρο ανα εβδομαδα,το τι γινοταν οταν πηγαινα για να δειξω τις μετρησεις...δεν σου λεω,ολο παππουδες πανικος,και επειδη δεν ειχα ασφαλεια επρεπε να περιμενω μεσα στην βρωμα,ποτε θα τελειωσει ολος ο κοσμος για να δει 5λεπτα τις μετρησεις μου,ουτε ενας σηκωνοταν να κατσω και ας ειχα την κοιλια τουμπανο,οι νοσοκομες εμπαιναν εβγαιναν,με κοιτουσαν πλαγιως,αφασεια εντελως...τα σκεφτομαι και εκνευριζομαι...και οι ασθενης με κοιτουσαν πλαγιως γιατι φοβοταν μην τους παρω την σειρα λογο εγκυμοσυνης,τι να πω σκατα λαος εχουμε γινει,και με εκνευριζουν που λενε πως η νεολαια ειναι αγενης..

Τον εαυτουλη τους κοιτάνε όλοι..εμείς παιδιά να δειξουμε τουλάχιστον στα παιδιά μας τι θα πει ανωτερότητα..και θα πω κάτι που μου άρεσε..πήγα σινεμά να δω το <<Βρέχει κεφτέδες>>. Δίπλα μου καθόταν ένα πιτσιρίκι γύρω στα 10 με 11..αντε το πολύ 12. Και όλο ευγένεια με ρωτάει <<Σας πειράζει να βάλω το ποτήρι μου σε αυτή τη θήκη;>> δεν το περίμενα κυρίως γιατί είναι παιδί και κατα δεύτερον κάποιοι πιτσιρικάδες είναι αδιάφοροι και αγενέστατοι σαν τους γονείς τους φαντάζομαι!! Οταν ο άλλος μου μιλάει με ευγένεια με σκλαβώνει!!!Μπορώ να κάνω τα πάντα και θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα!!Κάποιοι βλέπουν το σεβασμό σαν κατωτερότητα..κι όμως..εινι διαμάντι!!!! Και όποιος τν χρησιμοποιεί ανεβαίνει στην υπόληψη του άλλου δέκα κοινωνικές θέσεις ακόμη και σουβλατζής να είσαι δείχνεις καλύτερος κι από γιατρό!!! Και ένς γιατρός χωρίς σεβασμό δείχνει κατώτερος και απο σκουπιδιάρης!!!Αυτά τα ξεχνάμε! Κι εγώ εχθές μπορώ να πω ότι ξέφυγα αλλά δεν πιστευα στα μάτια μου αλλά κυρίως στα αυτιά μου και εξαγριώθηκα!Δεν είναι στο δημοσιο τομέα ή στον ιδιωτικό..είναι στον άνθρωπο! Το πιστεύω κι εγώ ακράδαντα..αλλά το θέμα είναι πως σε αλλάζει σαν άνθρωπο η υπεροψία, το ότι είσαι κάποιος τάχα μου..και στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατρός!! Δε σε κάνει το επάγγελμα φίλε!!!

πολλες φορες γνωστοι μου,με αποκαλουν μ..επειδη μιλαω ευγενικα σε ολους...δεν καταλαβα δλδ,απο ποτε ειναι μειονεκτημα να εισαι ευγενικος;;;δεν μου αρεσει να μιλαω ασχημα στους αλλους οπως δεν μου αρεσει να μου μιλανε ασχημα και αποτομα...ετσι εμαθα,ετσι ειμαι,ακομη και ατομα που δεν μου ειναι συμπαθη,τους μιλαω ευγενικα,το οτι δεν συμπαθω καποιον δεν σημαινει οτι ειναι κατωτερος μου...εχω,παντως, ταλαιπωρηθει αρκετα στην ζωη μου λογο αυτου,δεν μου εχουν δωσει σημασια καποιες φορες(γενικα και παντου)αλλα δεν μπορω αλλιως,το προτιμω απο το να σιχαθω τον εαυτο μου γινοντας αγενης

ΑΧ ΒΡΕ ΦΑΝΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ?

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? Ο ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΙΣΘΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ! ΦΙΛΙΑ!

Φανη εχω παθει ακριβως το ιδιο σε προηγουμενη εγκυμοσυνη Η μονη διαφορα ηταν οτι εγω ημουν σε μιροβιολογο της γειτονιας..Λες και εμεις ειμαστε υποχρεωμενοι να γνωριζουμε τη διαδικασια της καθε εξετασης..

Ειχα νευριασει πολυ αλλα ευτυχως ειχα μαζι μου μια φιλη με πολυ χιουμορ και ξεχαστηκα

Εκεί που είχα πάει εγώ πάντως για την καμπύλη σακχάρου ερχόταν η κοπέλα και με καλούσε για να κάνει την αιμοληψία. Είχα και εγώ το νου μου βέβαια, αλλά δεν χρειάστηκε να πω τίποτα. Αν έπρεπε εσύ να τους το λες έπρεπε οπωσδήποτε να σου το είχαν πει. Δηλαδή εσύ έπρεπε να το μαντέψεις ότι θέλουν να τους το πεις;

Distixos ston dimosio tomea sthn ellada oloi oi ergazomenoi den exoun sebasmo pros tous polites giati den mporoun na katalaboun oti plhronontai apo autous !!! Kala kano ego kai ytpostirizo thn arsh ths monimotitas na deis meta pos tha htan pio mazemenoi oloi tous !!!

Esu pantos mhn sinxizese sthn katastash pou eisai !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...