Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΥΧΤΑ...

milou

Recommended Posts

ΕΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ...

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 1.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ,ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΑΙΜΑ,ΜΩΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ UTROGESTAN,ΠΡΩΙ,ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΧΕΝΙΚΗ.

ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ???ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

miloy αρχικα συμβουλη

η ψυχολογια παιζει πολυ σημαντικο παραγοντα για να κρατησεις το μωρακι σου καλα...

εγω στους 3 πρωτους μηνες ειχα 2 αποκολλησεις και η δευτερη ηταν πολυ σοβαρη...εκατσα στο κρεβατι αλλα εκατσα...πηρα ultrogestan και προσπαθησα οσο δυσκολο και αν ειναι να ειμαι ψυχραιμη.να μιλας συνεχεια με τον γιατρο σου και αν δεν συνεχιστει το αιμα τοτε ολα θα πανε καλα...

Περιληπτικα ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ??? ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΡΕΜΗ...

αα!!!και οπως βλεπεις με δυο βαρβατες αποκολλησεις διανυω τον 7ο μηνα και περιμενω την Νεφελη μου γερη κ δυνατη!!!

καταρχας πρεπει να εισαι ηρεμη,το ξερεις αυτο για το καλο του μωρου σου!!!!

κ κατα δευτερον κανονισε σημερα να πας στο γιατρο σου να κανεις υπερηχο για να δειτε οτι το μωρο ειναι καλα!!!!ολες πιστευω οι μανουλες εχουμε περασει κατι αναλογο αλλα για να σου φυγει το αγχος καλο θα ειναι να πας..κ εγω το ειχα παθει κ μου ειχε πει ο γιατρος να μην αγχωνομαι,ξαπλα κ ηρεμια κ αν συνεχιζε το αιμα τοτε να παω να με δει..ομως οπως θα σου πουν κ αλλες κοπελες εδω μεσα,ειναι καλυτερο να μην το αφησεις ετσι κ να πας να το δεις.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 9η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΦΕ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.

ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.

ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ.

εγω ειχα παααααρα πολυ μεγαλη αιμορραγια στην 8η εβδομαδα και ολα καλα πηγαν, αλλα καθηλωθηκα στο κρεβατι. δεν πειραζει ομως, σημασια εχει ν απαει η εγκυμοσυνη καλα και ας μεινω ξαπλωμενη μεχρι τελους.

παντως συνηθιζεται αυτο στις πρωτες εβδομαδες, μην ανησυχεις.

αλλα αν ειναι παρα πολυ το αιμα να πας να σε δει παλι.

MILOU,ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...

ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΙΜΑ 7 ΦΟΡΕΣ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! :)

Να κάνεις οτι σου είπε ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά.Μην ξεσηκωθείς και πάς να ακούσεις το μωρό αν ο γιατρός σου είπε να είσαι ξάπλα!Να ξεκουραστείς λίγες μέρες, να ηρεμίσεις, να κάνεις υπομονή και θα ξανακούσεις την καρδούλα πιο δυνατά από πριν!

α για λιγο καφε μιλαμε! αυτο δεν ειναι τιποτα! μην ανησυχεις καθολου!

ξαπλωσε μονο και μην σηκωσεις τιποτα, μην σκυψεις, μην κουραστεις γενικοτερα και καλο θα ηταν να αποφυγεις και τα ζεστα μπανια.

θελει προσοχη λιγο αυτος ο μηνας που διανυεις αλλα ολα καλα θα ειναι μην ανησυχεις, δεν εχει παθει τιποτα το μωρακι σου.

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΑΥΣΤΗΡΗ!!!!! μην ξεχαστεις και κανεις δουλειες!τιποτα!

εγω στην αρχη ειχα λιγο καφε το οποιο δεν ηταν τιποτα αλλα μολις σταματησε πηρα τα πανω μου, εκανα δουλειες και επαθα τρελη αιμορραγια.

μην κανεις τα λαθη που ηδη εκανα κι εγω!

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

σου στελνω και ενα καρμα ετσι για το καλο και για γουρι!

Κοριτσάκι μου γλυκό μη μου στεναχωριέσαι άδικα...Εγώ είχα καφετιά υγρά(κ μπόλικα μάλιστα) μέχρι κ τον 3ο μήνα..Μόλις έκλεσα την 12η εβδομάδα σταμάτησαν ως δια μαγείας!!!!Ψυχραιμία κ ηρεμία πάνω απ όλα...

Εγώ συμφωνώ με όσα σου είπαν τα κορίτσια.

Ηρέμησε, χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά. Οι περισσότερες από εμας λίγο πολύ τις πρώτες εβδομάδες παρουσιάσαμε λίγο αίμα. Μείνε ξαπλωμένη και πάρε τα φάρμακα όπως σου είπε ο γιατρός και σε λίγα 24ωρα λογικά δεν θα έχεις τίποτα.

Κι εγώ τις πρώτες εβδομάδες παρουσίασα 2 φορές αίμα και μάλιστα ήμουν και από εξωσωματική. Την πρώτη φορά λίγο ροζ και τη δεύτερη σκούρο κόκκινο που κράτησε κάποιες ώρες. Πήρα Utrogestan, μου είπαν από το κέντρο εξωσωματικής να κάνω και μια ένεση προγεστερόνης στο φαρμακείο και μετά ξάπλα και χαλαρά. Δύο γυναικολόγοι που είχα ρωτήσει τότε, η φαρμακοποιός και ακόμη και ο ίδιος ο Πάντος μου είπε ότι αυτά είναι συνηθισμένα στην αρχή. Το επικίνδυνο είναι αν δεις το αίμα να τρέχει νερό. Από τότε δεν μου ξαναεμφανίστηκε.

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά. :):):)

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙ,ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ?ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ.ΤΙ ΛΕΤΕ?

Μην αγχώνεσαι και μη στεναχωριέσαι!

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη!

Έτσι μόνο θα βοηθήσεις το μωράκι σου!

Όλα καλά θα πάνε!!!

koritsaki mou mhn agxwnesai!! o xeiroteros ex8ros einai h kakh psuchologia..katse katw taula sto kanape,sto krebbati des TV oso mporeis...den 8a alla3ei kati an shkw8eis shmera na pas!mono xeirotero mporeis na kaneis!an htan anagkaio..prwtos o giatros 8a sou elege ela na se dw pali..!!apo thn allh apo proswpikh mou empeiria..8a sou pw..an deis kai au3anontai..mexri aurio...na ton pareis pali..thl.pono exeis?sto uperhxo..pou kanate..eide ixnos apokollhshs?htan ola OK?kolpiko uperhxo sou ekane?eixes ponakia meta to uperhxo?se rwtaw giati exw tous logous mou..Eyxomai pantws ola na pane kala kai na einai sunh8es to fainomeno sou!!

Καλο κουραγιο και πολυ υπομονη ...

θετικη σκεψη και πολλα χαμογελα!!

Εχεις ολη μας την θετικη ενεργεια και σκεψη για καλη τυχη!!!

milou έγραψε:

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙ,ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ?ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ.ΤΙ ΛΕΤΕ?

συμφωνώ απόλυτα...κάνε μια επίσκεψη να δεις οτι όλα ειναι καλά και έπειτα κρεβατωσου με μουσικούλα,βιβλία,μπόλικη λαμπίρη και UTROGESTAN και όλα θα πάνε καλά!!! :)

Χαλάρωσε αρχικά, ξάπλωσε, ξεκουράσου, ακολούθα πιστά τις οδηγίες του γιατρού γιατί ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ αυτός γνωρίζει, και όλα θα πάνε ΚΑΛΑ!!!!

Μην ανησυχείς, αν κάνεις ένα γκάλοπ οι περισσότερες εδώ μέσα θα σου πουν ότι είχανε λίγο αιματάκι τις πρώτες εβδομάδες.

Όταν ήμουν έγκυος δεν ήξερα το μαμμυ. Αν μου ερχόταν κι εμένα αίμα θα είχα πεθάνει από τη στεναχώρια μου, πέρα από τα καθησυχαστικά λόγια του γιατρού. Όταν με το καλό ξαναμείνω έγκυος θα είμαι πολύ πιο χαλαρή εφόσον έχω διαβάσει πολλές εμπειρίες εδώ μέσα και έχω απενεχοποιήσει αρκετά δυσάρεστα συμπτώματα.

Κάθε περίπτωση βέβαια είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη, γι'αυτό σου είπα ότι ΜΟΝΟ ο γιατρός που σε παρακολουθεί ξέρει με σιγουρά την περίπτωσή σου!

Σε φιλώ! :kiss:

Καλές ξάπλες! ;)

λοιπον μην αγχωνεσαι...ολα καλα ειναι...στη δευτερη εγκυμοσυνη μου ξυπναω ενα πρωινο σαββατου ημουν 9 εβδομαδων και 1 ημερας...αισθανομουν κατι να τρεχει...παω τουαλετα και βλεπω το εσωρουχο μου απο ασπρο κατακοκκινο,χωρις υπερβολες...και το πιο τραγικο οπως καθομαι στην τουαλετα αισθανομαι να πεφτει κατι σε μεγεθος καρυδιου απο το πιπι μου :blush: ...αρχισα να κλαιω και να λεω παει το εχασα το μωρο μου...περνω τηλ τη γιατρο μου και μου λεει πονας;;;της λεω οχι...ε τοτε δεν ειναι τιποτα,απλα μια αποκκολση που θελει ξαπλα...πολυ ξαπλα...μου να παω να κανω υπερυχο στο μητερα απλα για να ηρεμησω εγω...και οντως ηταν μια αποκολληση η οποια ηθελε ξαπλα..εμεινα στο κρεβατι σχεδον 2 μηνες...και χωρις φαρμακα...και τωρα που σου γραφω ο μπουμπουκος μου θηλαζει....γι αυτο μην αγχωνεσαι...ολα θα πανεε καλα :)

Καλο κουραγιο και πολυ υπομονη ...

θετικη σκεψη και πολλα χαμογελα!!

Εχεις ολη μας την θετικη ενεργεια και σκεψη για καλη τυχη!!!

milou έγραψε:

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 9η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΦΕ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.

ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.

ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ.

Αν είναι καφέ είναι ένα καλό σημάδι καθώς σημαίνει ότι το αίμα είναι παλιό και όχι φρέσκο!!:) Κάτι σαν περίδο που εμφανίζουν μερικές τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Αν ήταν κοκκινο και πονουσες τότε μάλλον θα έπρεπε να φοβάσαι. Να σου πω επίσης ότι η ξαδέρφη μου και σε αυτήν την εγκυμοσύνη αλλά και στην προηγουμενη βλέπει και έβλεπε αίμα. Κάθε μέρα βλέπει αίμα και μάλιστα κοκκινο!Ουτε καν καφέ..και μάλιστα το μωρό μεγαλώνει μια χαρά!!:) αισιοδοξη να είσαι γιατί να δεις που όλα θα πάνε καλα΄!!

Προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς ήρεμη, μη φοβάσαι

το σποράκι σου δεν έχει πάθει τίποτα!

Είχα αποκόλληση τους πρώτους 4 μήνες της εγκυμοσυνης μου,

και με πολύ αίμα, σαν να ήμουν αδιάθετη, πέρασα τρεις

μεγάλες αιμοραγίες, πλυμήρα(!)

αλλά με πολλή ξεκούραση πήγαν όλα καλά τελικά

και γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Αν ήταν να έχεις πάθει κάτι εσύ και το μωρό σου,

πίστεψέ με θα το είχατε πάθει ήδη.

Το οτι δεν είναι κόκκινο το αίμα είναι πολύ ευχάριστο

Μη φοβάσαι,στην παρούσα κατάσταση

όμως θα πρέπει να ακούς τον γιατρό, να είσαι ξάπλα

και να μην αγχώνεσαι και όλα θα εξελιχθούν καλά ;)

Συνέχισε να είσαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου,

για να το εισπράτει και το μωράκι αυτό το συναίσθημα!

Σου εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν μέσα απο την καρδιά μου! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...