Μετάβαση σε περιεχόμενο

Karotsi & Kathisma autokinhtou 2 se 1

Recommended Posts

koritsakia ti exete na proteinete apo thn empeiria sas gia karotsi kai kathisma aytokinhtou?

Theloume to kathismataki na koumpwnei sto karotsi giati thewroume oti einai pio praktiko apo to na ksevoleueis to mwraki apo to amaksi gia na to topothethseis sto karotsi..

Euxaristw poli..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ειναι τοσο τραγικο οσο νομιζεις , φαντασου εγω το ειχα αυτο αλλα αντι8ετως δεν το εβγαζα ποτε το κα8ισμα απο το αμαξι κ αναπασα στιγμη βουταω το μωρο κ το βαζω πισω κ φευγουμε !

εχω ψαχνω φιρμα στην 2 κατηγορια να βρω κα8ισμα απο 9 κιλα κ πανω...

ti na sou pw juliax.. den exw peira vevaia alla nomizw oti tha mas volepsei kalitera na einai apospwmeno kai na mpainei sto karotsi h' na topotheththei panw se ena trapezaki, kanape klp.. exallou me auto tha vgei ki apo maieuthrio gia na mpei kateutheian me asfaleia sto amaksi gia na pame spitaki..se euxaristw pantws ;)

εμενα με βολεψε πολυ το 2 σε 1 και ειναι αρκετα ανετο για τη μπεμπα...και για τη μαμα μπαινει και βγανει ευκολα!το πορτ μπεμπε ητανε λιγο περιτο γιατι πιανει πολυ χωρο αλλα νομιζω δεν ητανε μεγαλη η διαφορα οικονομικα για 3 σε 1 . το καθισμα αυτοκινητου καλο ειναι να εχει σταθερη βαση που κουμπωνει στο αμαξι και δεν βγαινει καθε φορimα

• 2 weeks later...

Καλημέρα κορίτσια.Σχετικά με το θέμα αυτό, κοίταζα κάτι "πακέτα" που σου δίνουν το αποσπόμενο καθησματακι για μωράκι 0+ το οποίο όπως λέγατε πιο πάνω μπορίς να πάρεις την ανάλογη βάση-καροτσάκι και να το τοποθετήσεις.Μου φαίνεται πρακτικό γιατί μετά κρατάς και την βάση και αγοράζεις το επόμενο,μεγαλύτερο καθησματάκι αυτοκινήτου.

π.χ. http://www.maxi-cosi-familyfix.com/en/isofix-base.htm

Να ρωτήσω όμως κάτι?Αυτό δεν σημαίνει οτι αναγκαστικά θα πρέπει σύντομα να αλλάξω και καροτσάκι?Διαφορετικά -επιλέγοντας δηλαδή άλλο καροτσάκι ανεξάρτητα από το καθησματάκι - θα κρατούσα το ίδιο???

Συγγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως άσχετη! :P

Εμείς έχουμε της chicco το trio for me και το καθισματακι. Όχι όμως και την καλαθούνα γιατί τη βρίκαμε άχρηστη. Το καρότσι είναι πολύ καλό και ελαφρύ. Το μεταχειρίζεσαι πολύ εύκολα και το καθισματάκι το βάζαμε και το βγάζαμε. Αρχικά για 3 μήνες το είχα το καθισματάκι στο καρότσι. Μετά που μεγάλωσε βάλαμε τον άλλο το σκελετό. Έχω 2καρότσια το άλλο είναι της bebe confort άλλά πάλι το chicco χρησιμοποιώ.

papaki70 σ ευχαριστώ για την απάντηση.Το είδα και φαίνεται πολύ ωαραίο και της chιcco.Βέβαια πριν αποφασίσω (γιατί λεώ να πάρω από internet)θα παω να τα δω από κοντά!

Αυτό που σκέφτομαι είναι οτι τα αποσπόμενα καθίσματα αυτοκινήτου που τα βάζεις μετά σε καροτσάκι είναι πολυ πρακτικά για μικρές ηλικίες άλλα σε μεγαλύτρη (πχ.στα 2) είναι δύσκολο να βάζεις και να βγάζεις και είναι προτιμότερο ξεχωριστό καθισματακι και ξεχωριστό καρότσι....ε? :huh:

Εμείς έχουμε της perego το pliko 3, καλό είναι μπορώ να πώ και εμείς μ' αυτό το σκεπτικό το πήραμε, να μην ταλαιπωρούμε το μωρό, αν κοιμηθεί στο αυτοκίνητο, να μην το ξυπνάμε και άλλα τέτοια, αλλά τίποτα απ' αυτό δεν ίσχυσε τελικά, γιατί και εμείς το χρησιμοποιήσαμε τους πρώτους μήνες και μετά το βάλαμε μόνιμα στο αυτοκίνητο. Με τα τώρα δεδομένα μας, θα προτιμούσαμε να παίρναμε ξεχωριστά καθισματάκι, καρότσι, ώστε να επιλέγαμε κάτι καλύτερο σε καθισματάκι αυτοκινήτου, πιο εξειδικευμένο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ στην καρδιά μου μίλησες...  Πολύ καλά κάνατε και πήγατε σε άλλον. Κι εγώ έχω έναν stand by αν χρειαστεί. Και τα διαφορετικά μηχανήματα δε σημαίνουν απολύτως τίποτα! Αν δηλαδή κάποια κοπέλα πήγαινε εκεί εξαρχής...απλά θα είχε γλιτώσει το άγχος και τη στεναχώρια που πέρασες εσύ με τα αποτελέσματα του πρώτου! Δεν ξέρω τι σας είπαν και σας τρέλαναν... αλλά χαίρομαι που κι εσείς θα ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Εικάζω ότι θα ακούσατε και κανένα μαργαριτάρι του τύπου να πας νωρίτερα με καισαρική γιατί δε θα βρίσκεις γιατρό μέσα στην περίοδο των εορτών.... Τέλος πάντων! Όταν είσαι έτοιμη και αν το έχεις ανάγκη, εμείς είμαστε εδώ!! 🙂
    • Χαχαχα χτες που είδα αυτή την υποψία γραμμής ήμουν 8-9η μέρα μτω. Και στην κορη μου από την 9η μέρα είδα αυτή την αμυδρή σκιά. Μακάρι όλα τα μακάρι, αυτό το μήνα που είσαι χαλαρή από τεστ ωορρηξίας να έγινε το θαυματακι 🙏🙏 Έκανε ο σύζυγος όλη την ανάλυση για αεροβιους, αναεροβιους και καλλιέργεια και κάτι άλλο που το πληρώσαμε έξτρα και δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δεν το ανέβασα γιατί ήταν μια χαρά. Αν είχα εγώ πχ κάποιο μικρόβιο, δεν θα το είχε και εκείνος; Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι πχ ο κατακερματισμός η αιτία μιας και ανάμεσα σε 4 αποβολές ήρθε και μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, πάρα κάτι άλλο. Τώρα τι να πω, θα δείξει... Προς ώρας είμαι εντελώς απαθής και παγωμένη. Δεν νιώθω τίποτα. Είναι που στερεψα από το τόσο κλάμα και μάλλον μου βγαίνει από άμυνα.. Κορίτσι μου... Θα σου προτείνω κάτι που το έχω ψάξει πολύ και σε παρακαλώ να το ψάξεις και εσύ γιατί ενδέχεται να σε βοηθήσει πολύ. Είναι ένα φυτό, λέγεται castus Agnus vitex, κυκλοφορεί και σε χάπια. Κάνει ειλικρινά θαύματα σε ο,τι αφορά ρύθμιση ορμονών και ακόμα και εγκυμοσύνη. Είχα ρίξει άπειρο διάβασμα πριν το πάρω. Το ξεκίνησα τον μήνα που έκανα την κόρη μου. Εγώ να πω ότι έχω πολύ πολύ ασταθή κύκλο, χωρίς ΣΠΩ, χωρίς τίποτα που να το δικαιολογεί. Από 21 ημέρες έως 35. Όταν πήρα αυτά τα χάπια, έκανα ωορρηξία 12η μέρα! Ενώ σε όλους τους τελευταίους κύκλους έκανα πολύ πολύ αργά. Τα ξεκίνησα πρώτη μέρα περιόδου και τα σταματούσα μόλις έβρισκα ωορρηξία, σε περίπτωση που ήμουν έγκυος. Τα ξαναπήρα τώρα και μάντεψε; Σε αυτόν τον κύκλο ξανά ωορρηξία 12η μέρα ενώ προέρχομαι από βιοχημική όπου τις πρώτες μερες είχα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Η χοριακη μου άργησε να πέσει, αλλά ωορρηξία έκανα νωρίς. Προσωπικά, θα σου πρότεινα με χίλια αυτά τα χάπια (είναι από φυτό εξάλλου, δεν θα σου κάνουν κάτι κακό). Αν ψάξεις και σε αντίστοιχο μαμαδοφορουμ, μιλάνε αναλυτικά για τα οφέλη.
    • ξέρεις κα΄τι @Kiddo μου; Αυτό που σκεφτόμασταν χθες με το συζυξ είναι ότι ίσως παίζει ρόλο κι η ηλικία του. Ο άνθρωπος δε παίζει να είναι πάνω από 38-40 με β΄άση τους υπολογισμούς μου και το πότε μπήκε στη σχολή (τον έχω ψάξει ενδελεχώς 😂😂) Γιατί η άλλη γυναικολόγος που είχα, που και πάλι μεγάλη δε τη λες τη γυναικά, κάπου εκεί στα 45-48 την κόβω, μου είχε φανεί λιγότερο δεκτική με τα πάντα... Νιώθω δλδ ότι ίσως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία γιατροί να έχουν παγιωμένες ιδέες στο μυαλό τους για το πως "πρέπει" να είναι τα πράγματα και, σου λέει, ποια είσαι εσύ να μου πεις τη δουλειά μου; Δε ξέρω... Ο δικός μας είναι νέος, πολύ διαβασμένος με βάση τις απαντήσεις του στις απορίες μας, ήρεμος και γενικά που τον ρώτησα αν είναι σύνηθες να του φέρνουν πλάνο τοκετού, είπε ότι είναι κάτι καινούργιο τα τελευταία 1-2 χρόνια εδ΄ω στην Πορτογαλία κι ο ίδιος το προτιμά γιατί πιστεύει ότι έτσι χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης με την έγκυο και τον συνοδό της. Θα σας κάνω review εκ του αποτελέσματος, κρατάω και μια πισινή εννοείται ως Αιγοκερως 🤣🤣🤣 Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας κορίτσια μου, να έχουμε ομαλούς τοκετούς και να γνωρίσουμε τα ζουζουνάκια μας ❤️
    • Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...