Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

δεν ειναι τοσο τραγικο οσο νομιζεις , φαντασου εγω το ειχα αυτο αλλα αντι8ετως δεν το εβγαζα ποτε το κα8ισμα απο το αμαξι κ αναπασα στιγμη βουταω το μωρο κ το βαζω πισω κ φευγουμε !

εχω ψαχνω φιρμα στην 2 κατηγορια να βρω κα8ισμα απο 9 κιλα κ πανω...

Δημοσίευση

ti na sou pw juliax.. den exw peira vevaia alla nomizw oti tha mas volepsei kalitera na einai apospwmeno kai na mpainei sto karotsi h' na topotheththei panw se ena trapezaki, kanape klp.. exallou me auto tha vgei ki apo maieuthrio gia na mpei kateutheian me asfaleia sto amaksi gia na pame spitaki..se euxaristw pantws ;)

Δημοσίευση

εμενα με βολεψε πολυ το 2 σε 1 και ειναι αρκετα ανετο για τη μπεμπα...και για τη μαμα μπαινει και βγανει ευκολα!το πορτ μπεμπε ητανε λιγο περιτο γιατι πιανει πολυ χωρο αλλα νομιζω δεν ητανε μεγαλη η διαφορα οικονομικα για 3 σε 1 . το καθισμα αυτοκινητου καλο ειναι να εχει σταθερη βαση που κουμπωνει στο αμαξι και δεν βγαινει καθε φορimα

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.Σχετικά με το θέμα αυτό, κοίταζα κάτι "πακέτα" που σου δίνουν το αποσπόμενο καθησματακι για μωράκι 0+ το οποίο όπως λέγατε πιο πάνω μπορίς να πάρεις την ανάλογη βάση-καροτσάκι και να το τοποθετήσεις.Μου φαίνεται πρακτικό γιατί μετά κρατάς και την βάση και αγοράζεις το επόμενο,μεγαλύτερο καθησματάκι αυτοκινήτου.

π.χ. http://www.maxi-cosi-familyfix.com/en/isofix-base.htm

Να ρωτήσω όμως κάτι?Αυτό δεν σημαίνει οτι αναγκαστικά θα πρέπει σύντομα να αλλάξω και καροτσάκι?Διαφορετικά -επιλέγοντας δηλαδή άλλο καροτσάκι ανεξάρτητα από το καθησματάκι - θα κρατούσα το ίδιο???

Συγγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως άσχετη! :P

Δημοσίευση

Εμείς έχουμε της chicco το trio for me και το καθισματακι. Όχι όμως και την καλαθούνα γιατί τη βρίκαμε άχρηστη. Το καρότσι είναι πολύ καλό και ελαφρύ. Το μεταχειρίζεσαι πολύ εύκολα και το καθισματάκι το βάζαμε και το βγάζαμε. Αρχικά για 3 μήνες το είχα το καθισματάκι στο καρότσι. Μετά που μεγάλωσε βάλαμε τον άλλο το σκελετό. Έχω 2καρότσια το άλλο είναι της bebe confort άλλά πάλι το chicco χρησιμοποιώ.

Δημοσίευση

papaki70 σ ευχαριστώ για την απάντηση.Το είδα και φαίνεται πολύ ωαραίο και της chιcco.Βέβαια πριν αποφασίσω (γιατί λεώ να πάρω από internet)θα παω να τα δω από κοντά!

Αυτό που σκέφτομαι είναι οτι τα αποσπόμενα καθίσματα αυτοκινήτου που τα βάζεις μετά σε καροτσάκι είναι πολυ πρακτικά για μικρές ηλικίες άλλα σε μεγαλύτρη (πχ.στα 2) είναι δύσκολο να βάζεις και να βγάζεις και είναι προτιμότερο ξεχωριστό καθισματακι και ξεχωριστό καρότσι....ε? :huh:

Δημοσίευση

Εμείς έχουμε της perego το pliko 3, καλό είναι μπορώ να πώ και εμείς μ' αυτό το σκεπτικό το πήραμε, να μην ταλαιπωρούμε το μωρό, αν κοιμηθεί στο αυτοκίνητο, να μην το ξυπνάμε και άλλα τέτοια, αλλά τίποτα απ' αυτό δεν ίσχυσε τελικά, γιατί και εμείς το χρησιμοποιήσαμε τους πρώτους μήνες και μετά το βάλαμε μόνιμα στο αυτοκίνητο. Με τα τώρα δεδομένα μας, θα προτιμούσαμε να παίρναμε ξεχωριστά καθισματάκι, καρότσι, ώστε να επιλέγαμε κάτι καλύτερο σε καθισματάκι αυτοκινήτου, πιο εξειδικευμένο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τι κάνετε; Εγώ νιώθω να έχω βαρύνει πολύ... Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από δουλειές στο σπίτι και με έχει πιάσει απελπισία γτ γίνεται της ποπηηης. Καλά για βαλίτσα , ξεσκαρταρισμα τα βρεφικά και πλύσιμο ούτε κουβέντα 🤣 Επίσης οι ημερομηνίες που θέλω δεν είναι καλές αστρολογικά κ δεν ξέρω τι να διαλέξω κ προβληματίζομαι.. αυτά τα νέα μου!    
    • καλησπέρα σε όλες και καλη χρονιά. Εχω παρα πολυ καιρο να γραψω αλλα με καποιες μιλαμε καθημερινα και γνωριζουν ολη την πορεια μας.  19,12 εκανα εμβρυομεταφορα με 2 πολυ καλα εμβρυα 1 4αα και 1 4αβ, απο δότρια 25 ετών. 30.12 1η χοριακη 695.1, 1.1 2η χοριακη 2114.6 και 3.1 3η χοριακη 5114,6 . την Πεμπτη 8.1 καναμε τον πρωτο υπερηχο. 2 σακοι απο 7 χιλιοστα ο καθενας και 2 λεκιθικικοι ασκοι. Η εικονα ηταν αψογη και ο γιατρος παρα πολυ ευχαριστημενος. Την παρασκευη ξαφνικα το απογευμα για κανα 3ωρο ειχα αιμορραγια ( εχοντας παρει σαλοσπιρ ακριβως την ωρα που ειδα το αιμα). ο γιατρος ηταν ψυχραιμος κ μας ειπε οτι δεν χανονται τα μωρα ετσι , οτι τα κανουν αυτα οι διδυμες κυησεις κ να μην φρικαρω,να κοψω το σαλοσπιρ και να παω κανονικα στο προγραμματισμενο μας ραντεβου 21.1 ( στα γενεθλια μου!!!) να ακουσουμε καρδουλες. Απλα ξεκουραση,οχι υπερβολες.σπιτι κλπ. Από τοτε δεν ξανα ειδα αιμα βεβαια ,αντε καμια σταγονα καφε το οποιο ομως ξερω ειναι τα υπολειμματα. Το αγχος εχει χτυπησει ταβανι΄.Φοβαμαι ενω ολα πηγαινανε τελεια μηπως εγινε κατι και τα εχασα.Αλλα κ αυτος ο γιατρος δεν θα ζηταγε να κανω υπερηχο αν φοβοταν για κατι?ολοι μου λενε οτι θα πανε ολα καλα και συμβαινει αλλα εγω τρεμω.τοσο σκατο (συγγνωμη κιολας) εχουμε φαει και πρωτη φορα πηγαινανε ολα τοσο καλα!
    • Κοριτσια ο πλακουντας σε εσας εχει αρχισει να γερναει; Σε εμενα εχει ξεκινησει και γερναει και ανησυχω.
    • Ααα ωραία έκανες και την καμπύλη μια χαρά ξεμπέρδεψες  Μια χαρά είσαι +4 κιλά εγω στις προηγούμενες εγκυμοσύνες έπαιρνα συνολικά 11-12 κιλά μέχρι να γεννήσω και είμαι ήδη +8 και έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου μέχρι να γεννήσω αρχές Μαΐου  Και εμένα τα κορίτσια ήταν «μικρότερες» αλλά όλα καλά .. επειδή έκανα και αργά ωορρηξία συνήθως ήταν μια βδομάδα πίσω η ανάπτυξη τους αλλά και εγώ με τον άντρα μου είμαστε μικρόσωμοι 😂
    • Ναι αυριο θα παω το πρωί για β επιπέδου θα σας στείλω και αύριο τα νέα μου  Άσε εγώ δυσκολεύομαι πολύ με την διατροφή στην εγκυμοσύνη.. το ζάχαρο νηστείας μου το πρωί είναι πολύ καλό 83-86 εκεί μέσα είναι αλλά οι καμπύλες ζαχαρου στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν ήταν καλές έχω θέμα με το ζάχαρο μετά φαγητού εκεί αν φάω όσο θέλω φεύγει  Συμπάσχω και εγώ στα ίδια είμαι  ένα σπίτι που δεν μπορώ να το κάνω σπίτι και το βράδυ η μικρή τον τελευταίο 2μηνο που μου σταμάτησε τον σερί ύπνο  Εντάξει η αλήθεια είναι πως η μετάβαση από το 1 παιδάκι στα 2 στην αρχή θα είναι λίγο κάπως δύσκολη (φαντάζομαι  και από τα 2 στα 3 που είμαι εγώ 😅) μέχρι να προσαρμοστεί και τον πρώτο παιδάκι στην νέα κατάσταση αλλά λίγο μετά από ένα διάστημα θα βρείτε τα πατήματα σας.. 🥰 το πρώτο σου παιδάκι τι ηλικία έχει ; Συγγνώμη αν το είχες ξανά πει και δεν το θυμάμαι  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...